🔶🔹هاضوم یکی از ترکیبات به یادگار مانده از اهل بیت علیهم السلام است.
🔹آویشن آسیاب شده یک واحد یا دو واحد زنیان آسیاب شده یک واحد سیاهدانه آسیاب نشود یک واحد
🔹مخلوط کنید و قبل از غذا مقداری با نمک طبیعی و بعد از غذا مقداری بدون نمک میل شود
❗️به دلیل دارا بودن سیاهدانه برای بانوان باردار توصیه نمیشود.
@tebjame
🔶🔹حس بویایی و روشهای تقویت آن بر مبنای طب سنتی
🔹درمان #ازبینرفتنحسبویایی به روش دکتر خیراندیش
🔻استنشاق آب گرم و نمک دریا (۱۴ شب)
🔻اسانس نعنا روی پیشانی بمالید.دو بار در روز
🔻مالیدن روغن سیاه دانه یا کنجد روی ملاج هرشب
🔻خوراک گرمیها و کاهش سردیها
🔻ارده با شیره انگور هفته ای ۳ الی ۴ وعده
#کرونا
#بویایی
@tebjameh
🍃 گیاهی سودمند
🔸امام علی علیه السلام می فرمایند: کاسنی بخورید که در هر صبحگاه قطره ای شبنم بهشتی بر برگ آن می نشیند.
📚الکافی ج ۶ ص ۳۶۳ ح ۸
➕سبزی کاسنی فوائد زیادی دارد به طوری که باید مانند دیگر سبزیجات مصرف عمومی داشته باشد. مهمترین فایده سبزی کاسنی رفع فساد و لجن صفراوی است که باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی مانند کلسترول بالا میشود.
#احادیث_طبی
#طب_المعصومین
#کاسنی
@tebjameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 درمان ساده و سریع انسداد (گرفتگی) عروق قلب
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚 حکیم خیراندیش
@tebjame
💠خواص چوب میخک👇🏻
🔺تسکین دنداندرد
🔺درمان آنفلوانزا
🔺مقابله با اسهال
🔺هضم راحتتر غذا
🔺ضدعفونیکنندهی طبیعی👌🏻
🔺رفع بوی بد دهان
🔺مقابله با جرم دندان
@tebjameh
🌸🌸🌸گل سرخ حافظ جنین
💉خانمهای باردار جهت رفع یبوستِ و ایجاد لینت مزاج اوائل بارداری(۱۲ هفته اول) بهتر است خاکشیر مصرف نکنند...
🔬چرا ممکن است سبب سقط شود؛ همچنین لوبیا قرمز و نخود نیز در ۱۲ هفتهی اول بارداری مصرف نشود
🌸گل قند و مربای گلسرخ(گل سرخ کاشان) سبب لینت مزاج و توصیه به مصرف میشود
🌸همچنین گلسرخ محافظ جنین است و نمیگذارد جنین سقط شود
🌸 گل قند، مقوی مغز/ قلب / معده و تقویت کننده رحم/ و ازسقط جنین جلوگیری میکند
@tebjameh
داروهای غلبه ی طبایع
🔺 #محلل_عام: سرکنگبین
🔺 #محلل_صفرا: به دانه، عناب، کاسنی
🔺 #محلل_بلغم: مویز، انجیر، دارچین، زعفران
🔺 #محلل_سودا: کشمش، انجیر، زرشک
@tebjame
🔴 تقویت معده با نمک
✍چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است. طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
@tebjameh