🌸🍚ادمه مبحث برنج🍚🌸
برنج را کته کنید،وآبکش نکنید( برنج ایرانی)🍽
🥄آبکش کردن برنج مانند این است که چای رادم کنیم و آب آن را دور بریزیم و تفاله آن را بخوریم.
.
✋دور ریختن آب برنج ،آب حبوبات خیس خورده و نیز آبی که در آن شلغم پخته شده است و...درواقع دور ریختن بخش زیادی از خواص مواد غذایی است.
💐طب جامع ائمه(ع)
موضوع امروز:
پیرو بحث سبک زندگی اسلامی و اصلاح سبک زندگی
اصلاح رب مصرفی🍅🍅🍅 خانه ها و جایگزین ان رو خواهیم داشت.با من همراه باشین لطفا.
از همراهی و ابراز لطف و توجه دوستان عزیزنهایت تشکر رو دارم.
#رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی
عزیزان همراه امروز بحث اصلاح سبک زندگی داشتیم.
موضوع گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت تقریبا اگه نکته ای بمونه تاشب میگم.
اما از اول تشکیل کانال ما بحث آب مصرفی- نان-شکر -روغن و ...داشتیم دوستان جدید میتونن در کانال مطالعه کنند.
🍅 رب گوجه فرنگی
⚠️ مردم عزیز و بزرگوار و طالب سلامت و تندرستی آرام آرام به فکر حذف رب گوجه فرنگی از سبد غذائی باشند زیرا گوجه و رب گوجه فرنگی مواد افزودنی و نگهدارنده ی بسیاری دارد و تراریخته و تغییر ژنتیکی داده شده نیز هست و انسان را ترسو میکند ؛ علاوه بر ضررهای نا شناخته ی دیگر .
💐 به جای رب گوجه فرنگی از زعفران ، رب انار ، رب به ، رب آلو ، رب نارنج ، رب غوره ، رب هل ، رب زردآلو ، رب گوجه درختی (گوجه سبز یا آلوچه) ، رب ازگیل ، رب سیب ، رب زرشک و مانند آنها استفاده کنید تا سالم باشید و طعم واقعی غذا را تجربه کنید ، اتفاقا غذا خیلی خوشمزه تر هم میشود و خیلی زود از هر چه رب گوجه فرنگی است تنفر پیدا خواهید کرد .
⭕️ این رب فرنگستان وارداتی بیهوده و مضر را دور بریزید .
❗️هیچ کشوری به اندازه ی مردم ایران رب گوجه فرنگی و خود گوجه فرنگی را استفاده نمیکند کما اینکه هیچ کشوری به اندازه ی ایران بیماری ندارد .
#رب
🌸🌸🌸
✅گوجه فرنگی
✍متأسفانه گوجه فرنگی، تراریخته و سمی است؛ ولی مردم خبر ندارند و بیشترین غذایشان گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی شده است.
شکی نیست که گوجه فرنگی از عوامل اصلی حساسیت است و به همین جهت چون جوان های این دوره بیشتر از دوره های قبل گوجه مصرف می کنند، نوعا گرفتار حساسیت، اگزما و داء الصدف به خصوص حساسیت فصلی می شوند. رهنمودهای اطبای طب اسلامی را گوش کنید و جدی بگیرید تا سالم بمانید.
خورشت قرمز، غذایی سالم نیست. این نوع غذا را تا می توانید حذف کنید و به جای آن رب آلو، رب به، رب انار، سرکه طبیعی، آبلیمو، غوره طبیعی و مانند این ها را استفاده کنید.
🍅سالم زندگی کنید و اموالتان را به دوا و دکتر ندهید ...
🌸🌸🌸
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅مضرات گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی
✍رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی یک گیاه سمی است به نام گیاه لعنتی که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار اسم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
🔹 رب گوجه فرنگی که موقع پختن، حداقل ۶ الی ۷ ساعت، در ظروف آلومینیوم و یا روی، جوشیده می شود مضرات زیر را به همراه دارد:
۱- به علت جوشیدن زیاد تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
۲- به علت اسیدی بودن گوجه فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه میآورد.
۳- در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
👈اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و رب را در ظرف مسی تهیه کنیم عوارضا منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
سلااااااام رفقااااااااا ✋
#کوفته_انار_گردو
غذای خوشمزه😍طعمش عالیه 😉امتحان کنید
برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به 400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده
سه قاشق گردوی آسیاب شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق آرد سوخاری
یک قاشق غذا خوری رب انار
کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز
همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره
سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت دولیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم
سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉
این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست آگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم
گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد☺
♦️@jaameh♦️
✅اگربه رب گوجه مرغوب دسترسی ندارید زرشک را جایگزین رب گوجه فرنگی کنید👇
👌به طور کلی اگر به رب مرغوب و معتبری دسترسی ندارید، می توانید به جای آن از پودر زرشک استفاده کنید. همچنین افرادی که به بیماری سنگ کلیه مبتلا هستند، نمی توانند از گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی به میزان فراوان استفاده کنند.
👈به این دلیل که در گوجه فرنگی اگزالات وجود دارد و این ماده افراد را مستعد تشکیل سنگ کلیه می کند.
✅رب گوجه
✍آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از رب گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانههای ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست میدهند.
استفاده بی حد و مرز از این مادهی به شدت سرد موجب ایجاد گرسنگی سلولی، ام اس، ضعف سیستم ایمنی، کاهش شدید قدرت باروری، سرطان، صرع، ضعف عمومی، خستگی_مزمن و کوفتگی، ضعف قوای فکری، ضعف اعصاب و.... می گردد.
🌹پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع سبک_زندگی خود تجدید نظری جدی نماییم.
🍅 🍅 🍅