اینقــــــــــــــــــــــــــــــــدر مطلب زیاد دارم نمیدونم کدومو بزارم
طبی و سیاسی و دینی
خدا بده برکت و فهم بده به معلومات ما😍🤦🏻♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️برداشت هل دیده بودین؟
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو اسفناج معروف بی نظیره🥺💝
مواد لازم:
یک کیلو اسفناج
برای شیش نفر
و برنج ب اندازه پیمانه خودتون
گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گوساله
سیصد گرم
رب انار یک تا دوقاشق غذاخوری
ادویه پلوی و زردچوبه و پیاز درشت
🆔@tebjameh
تنبلی و بی حوصلگی 01.mp3
10.36M
#تنبلی_و_بی_حوصلگی1
#استاد_شجاعی 🎤
بعضیا بی حوصله و تنبلند...☹️
اما فقط در امور دنیایی!🙄
بعضیا فقط در امور آخرتی! 😐
بعضیا هم در هر دو ‼😢
شما جزو کدوم دسته اید؟🤔🤔🤔... چرا؟
#تنبلی1
❤️کانال طب جامع ائمه (ع)
@tebjameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزند_زیاد
❗️ گول نخورید.....
🎥 فرزند زیاد در کلام حضرت آقا
🔹خدا انشاالله بچههای زیادی به شما بدهد. گول این حرفهایی که بعضیها میزنند هم نخورید.
💚🌻💚🌻💚
31.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر ترشی و ریسه کردن سیر😍
حکایت این سیرها خیلی قشنگه، وسط پاییز یعنی آبان ماه وقت کاشتن سیره، توی برف و باد و بارون اینقدر ایستادگی میکنن تا سال بعدش اواخر فصل بهار وقت چیدنشون از راه برسه.
من با این سیرها محلی هم سیر ترشی انداختم هم باهاشون ریسه سیر درست کردم که تو هوای آزاد خوب خشک بشن تا بتونم در طول سال توی غذاهام ازشون استفاده کنم
برای سیر ترشی، ساقه و ریشه سیرها رو میزنی و پوست اولیه سیر رو میگیری و بعد دو روز تو آفتاب میذاری که رنگش قرمز تر بشه و بعد از دو روز آماده ترشی انداختنه.
آلوچه هم که از قدیم مامان به سیر ترشی اضافه میکرد چون وقتی آماده میشه طعمش بی نظیره ( سیرترشی بعد از سه ماه آماده خوردنه).
.
برای ریسه کردن سیر هم نیازه که یه لایه از پوست سیر برداشته بشه ریشهاش هم زده بشه و دو روز تو آفتاب بذاری تا ساقههاش نرم تر بشه که بتونی راحتتر ببافیش.
.
🔴نکات سیر ترشی:
نکته ۱ : ظرف ترشی باید کاملا خشک باشه
نکته ۲ : حتما باید سرکه قرمز باشه
نکته ۳ : برای هر یک کیلو سیر یک قاشق نمک
#شمال
🆔@tebjameh