✅ محصولات #ارگانیک چیست؟
♻️ بعضی از افراد وقتی مرغ های بدون آنتی بیوتیک را می خرند، فکر می کنند این مرغ ها ارگانیک هستند در صورتی که ارگانیک یک معنای وسیعی دارد؛
♻️ یعنی این محصول باید طوری در تمام مراحل تولیدش طبیعی باشد که بشر هیچ دخالتی در آن نداشته باشد.
♻️ در ژن و وراثت آن مهندسی نکرده باشد، در تغذیه آن از مواد مصنوعی و شیمیایی استفاده نکرده باشد، موادی که برای تغذیه استفاده می کند مثلا گندم، آن گندم ارگانیک باشد، یعنی هیچ کود شیمیایی و سمی شیمیایی در مراحل تولید آن گندم استفاده نکرده باشند.
♻️ در محیط رشد آن حیوان هیچ سم شیمیایی استفاده نکرده باشند، آبی که مصرف شده است عاری از کلر و هر ضدعفونی کننده ای باشد.
♻️ بنابراین در حال حاضر به دست آوردن یک محصول ارگانیک واقعی که مواد نهاده اش هم ارگانیک باشد بسیار سخت شده است.
♻️ مثلا یک مرغ محلی که در روستا روی زمین با تغذیه غیر کارخانه ای رشد می کند نسبتاً ارگانیک محسوب می شود، گرچه عوامل بسیاری در پیرامون ما وجود دارد که می توان ثابت کرد آن مرغ محلی هم صد در صد ارگانیک نیست مگر آنکه تاریخ را 200 سال به عقب برگردانیم...
✅ در انتها توصیه می شود، هر محصولی که به شما به عنوان محصول ارگانیک می دهند، گولش را نخورید.
🍗🍗🍗
یک نتیجه گیری کلی برای مصرف مرغ :
گفتیم که مرغ خوک پرندگان خوردنش سودی نداره.ضرر هم داره
حالا جایگزین چی داره؟
ب جای مرغ چی بخوریم؟
اگه مجبور شدیم مرغ بخوریم چه مرغی بخوریم بهتره؟👇👇
جایگزین مرغ:
بوقلمون 🦃
کبک
بلدرچین
شترمرغ خیلی کم در طب سنتی توصیه شده.
قرقاوول
کبوتر🕊
طب سنتی گوشت اردک هم توصیه میکنه.
حالا اگه مجبور شدیم مرغ بخوریم چه طوری ضرر بخوریم ک ضرر کمتری داشته باشه؟
همراه مصلحات باید باشه مثل زعفران و ادویه های گرم زنجبیل و هل و جوز هندی.....
♦️عرض سلام خدمت همراهان گرامی
♦️موضوع امروز# چای مصرفی خانواده ها
تغییر چای سیاه است.
با ترک کلی چای سیاه موافق نیستم ولی نکاتی هست که باید بدونین.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
#چای
اول اینکه چایی ایرانی و ارگانیک خوردنش ب اندازه مشکلی نداره .
دوم :باید ب میزان کم خورده بشه و کمرنگ.
همراه با مصلحات بهتره مثلا دارچین و هل و گلاب و یا گل سرخ و زنجبیل هر کدام جدا.
طعم و عطر چایی رو بهتر میکنن.
سوم :اگه خواستین جایگزین چای نوشیدنی دیگه بخورین
انواع دمنوش ها که بعد میگم بعلاوه چای به و سیب یا هر کدوم جدا گانه خیلی عالیه.
در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد...
# ادامه دارد
مصرف چای بعد از غذا ممنوع
🔹 در مهمانیها هنوز غذا تمام نشده ، جلوی مهمان چای می گذاریم این عادتیست اشتباه!
چایی می تواند محیط معده را اسیدی کند و تاثیر منفی بر مواد معدنی معده بگذارد
✍🏻 چای از هر نوعی که باشد (سیاه، سفید و سبز)، محتوی موادی به نام تانن است
ترکیبهای تانن اگر به فاصله کمتر از نیم ساعت بعد از غذا خوردن خورده شوند، به آهن مواد غذایی میچسبند و مانع جذب آنها میشوند، به همین دلیل تا یک ساعت بعد از صرف غذا چای ننوشید
صبح هابا معده خالی چایی نخورید !
🔸 خوردن چایی باعث افزایش اسید معده ،یبوست وحالت تهوع میشود.
✍🏻از خوردن دارو با معده خالی همپرهیز کنید خوردن دارو(مگرباتجویز پزشک) باعث تحریک جداره روده و زخم معده میشود.
حتمایک تا دوبار در هفته در وعده صبحانه از دارچین استفاده کنید !
✍🏻دارچین خاصیت چربیسوزی دارد و نوشیدن چایی دارچینی یا ترکیب عسل و دارچین در کاهش کلسترول، آب شدن چربیهای شکم و نیز افزایش عملکرد مغز موثر است