🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅مضرات گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی
✍رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی یک گیاه سمی است به نام گیاه لعنتی که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار اسم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
🔹 رب گوجه فرنگی که موقع پختن، حداقل ۶ الی ۷ ساعت، در ظروف آلومینیوم و یا روی، جوشیده می شود مضرات زیر را به همراه دارد:
۱- به علت جوشیدن زیاد تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
۲- به علت اسیدی بودن گوجه فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه میآورد.
۳- در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
👈اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و رب را در ظرف مسی تهیه کنیم عوارضا منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
سلااااااام رفقااااااااا ✋
#کوفته_انار_گردو
غذای خوشمزه😍طعمش عالیه 😉امتحان کنید
برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به 400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده
سه قاشق گردوی آسیاب شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق آرد سوخاری
یک قاشق غذا خوری رب انار
کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز
همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره
سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت دولیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم
سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉
این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست آگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم
گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد☺
♦️@jaameh♦️
✅اگربه رب گوجه مرغوب دسترسی ندارید زرشک را جایگزین رب گوجه فرنگی کنید👇
👌به طور کلی اگر به رب مرغوب و معتبری دسترسی ندارید، می توانید به جای آن از پودر زرشک استفاده کنید. همچنین افرادی که به بیماری سنگ کلیه مبتلا هستند، نمی توانند از گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی به میزان فراوان استفاده کنند.
👈به این دلیل که در گوجه فرنگی اگزالات وجود دارد و این ماده افراد را مستعد تشکیل سنگ کلیه می کند.
✅رب گوجه
✍آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از رب گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانههای ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست میدهند.
استفاده بی حد و مرز از این مادهی به شدت سرد موجب ایجاد گرسنگی سلولی، ام اس، ضعف سیستم ایمنی، کاهش شدید قدرت باروری، سرطان، صرع، ضعف عمومی، خستگی_مزمن و کوفتگی، ضعف قوای فکری، ضعف اعصاب و.... می گردد.
🌹پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع سبک_زندگی خود تجدید نظری جدی نماییم.
🍅 🍅 🍅
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن
🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار سم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
❌❌ در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و تهیه کنیم عوارض منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
رب انار
رب آلبالو
رب زردآلو
رب میوه به
رب آلو سیاه
رب نارنج
رب زرشک
جایگزین های مناسبی برای گوجه فرنگی هستند.
✅کانال آشپزی اسلامی در آینده ای نزدیک شما را با طرز تهیه رب های جایگزین آشنا می کند
#سبک تغذیه اسلامی
#رب میوه نسترن
مواد لازم:
🔸میوه نسترن:2 کیلو
🔸آب:به مقدار لازم
🔸نمک دریا:1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
دو کیلو میوه نسترن را داخل قابلمه مسی ریخته و به اندازه ای آب که روی میوه نسترن را بگیرد ریخته و جوشانده بعد داخل مخلوط کن بریزید سپس صاف کرده دوباره روی شعله خیلی کم گذاشته وقتی غلیظ شد خاموش کرده یک قاشق غذاخوری نمک ریخته، وقتی خنک شد داخل شیشه بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.
🍁خواص🍁
سرشار از ویتامین ث
پیشگیری از بیماریهای قلبی
درمان و پیشگیری از مشکلات کلیه
تسکین سرفه،سرماخوردگی
درمان مشکلات پوستی و آلرژیها
منبع عالی از ویتامین C
منبع غنی از ویتامین های E,A,D
تسکین سردرد و سرگیجه
✅این رب که سرشار از خواص می باشد، جایگزین بسیار مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد.
✅رب گوجه فرنگی حتی اگر خانگی هم تهیه شده باشد با توجه به اینکه گوجه فرنگی تراریخته است و مورد تایید نیست، مضر است چه برسد به رب های گوجه فرنگی کارخانه ای که سرشار از نگهدارنده و افزودنی های ناسالم می باشد.
عزیزان همراه امروز بحث اصلاح سبک زندگی داشتیم.
موضوع گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت تقریبا اگه نکته ای بمونه تاشب میگم.
اما از اول تشکیل کانال ما بحث آب مصرفی- نان-شکر -روغن و ...داشتیم دوستان جدید میتونن در کانال مطالعه کنند.
♦️@jaameh♦️
ادامه مطلب اصلاح سبک زندگی:
سبک زندگی اسلامی: 🌸🌸🌸
اصلاح نان مصرفی:
بهتر است نانی که تهیه میکنیم از ارد سبوس دار تهیه شده باشد.
یا اینکه خودمان آرد آن را تهیه کنیم و پخت کنیم.
تا افزودنی غیر مجاز مثل جوش شیرین و دیگر افزودنی ها را نداشته باشد.
نان سنگگ، نان جو، نان بربری که با ارد سبوس دار تهیه شده باشد و نانهای محلی که همراه مصلحات پخت میشوند.مانند:سبزیها و زیره و دیگر ادویه های گرم بهترین انتخاب ها هستند.
🌸🌸🌸
آردهای موجود در بازار حاوی مواد افزودنی هستند و اکثرا هم سبوس گیری شده اند حتی انهای که ادعا میکنند که ارد سبوس دار است..
بهترین راه خرید گندم در فصول و وقتهای مناسب است که خود شخص گندم را به درمان های محلی بدهد و ارد درست تحویل بگیرد... برای پخت هم اگر بشود با نانوا هماهنگ کند یا نانواهایی هستند که به روش سنتی از تنوز آتش هیزوم استفاده میکنند و نان خشک یک چند ماه خود را به پخت بدهد.. این در روزگار ما از بقیه روشهای تهیه نان سالم تر است.
نکته:حتما ب نمک و آب مصرفی در تهیه نان هم دقت شود.نمک طبیعی و آب چشمه و قنات بهترین انتخاب است.😊
#نان
❤️✨امام صادق (ع) :
📝⇦•نان را گرامی بدارید كه برای ایجاد آن، همه ی موجودات بین عرش و زمین به كار افتاده اند.
🔰خواص نان جو و سبوس دار🔰
✅ کدام نان برای شما مناسب تر است؟
🍞خواص نان جو :
1⃣ کاهش ریزش مو
2⃣ افزایش حجم مو
3⃣ افزایش سلامت مفاصل
4⃣ شادابی پوست
🍞خواص نان سبوس :
1⃣ کاهش افسردگی
2⃣ محافظت کننده ی پوست ازعوامل خارجی
3⃣ افزایش سلامت قلب
4⃣ جلوگیری از ریزش مو
♦️طب جامع ائمه (ع)♦️
4_5974109641116746330.mp3
2.71M
💠 پخت نان خانگی
✅ نان سبوس دار
🎙حجت الاسلام پناهیان
📝پ.ن: سبک زندگی اسلامی
﷽
✨ امام علی علیه السلام فرمودند :
✨ نان را عزت و احترام کنید، زیرا خداوند برکات زمین و آسمان را در آن قرار داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهمیت غذا در درمان
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
# غذا
#سبک زندگی
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
💠﷽💠
✅پیشگیری از بیماری های معده
✍مهم ترین عامل بیماری های انسان، از فساد معده است و علت آن اسراف در خوردن میباشد. امام صادق علیه السلام میفرماید: آن چه که برای بدن نافع است، اسراف نیست؛ بلکه اسراف در چیزی است که باعث فاسد شدن مال و ضرر رساندن به بدن میشود.
📚 الکافی، شیخ کلینی، ج 4، ص 54
💢 در روایت نبی اکرم (ص) به طور کلی مقدار غذا خوردن این گونه بیان شده است: برای انسان هیچ ظرفی بدتر از ظرف شکم نیست که آن را پر میکند. برای فرزندان آدم چند لقمه غذا که باعث راست شدن کمرش باشد، کافی است و هنگامی که ناچار است، بایستی یک سوم برای غذا و یک سوم برای آب و یک سوم برای باد و نفس کشیدن قرار بدهد.
📚 الدراسه فی طب المصطفی (ص)،
آیت الله تبریزیان، ج 1، علل بیماریها
💥انسان تا گرسنه نشده، نباید غذا بخورد و وقتی هم که شروع به غذا خوردن کرد، قبل از سیر شدن باید دست از غذا بکشد،؛ یعنی نباید شکمش را پر کند. پر شدن معده منشا بیماریهای کشنده است.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
سلام دوستاران ائمه😊
📣یه کانال که همه یِ مطالب ارئه شده طبق احادیث و روایات یا استادید برجسته طب سنتی و اسلامی هست..
💯راهکارهای ناب و درجه یک و واقعا کاربردی
✅معرفی محصولات غذایی سالم
✅زمان و طرز استفاده مناسب مواد غذایی
✅تهیه و طبخ غذاهای سالم
✅درمان چاقی و لاغری
✅کلی مطالب مفید بروز
https://eitaa.com/joinchat/3794927733C5600e75f9e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معجزه آب
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
#سالسای_خیار ؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان🥗😋
🍃سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.
🥒 مواد لازم:
خیار متوسط:3 عدد نگینی فلفل سبز تند:2 عدد لیمو ترش:2 شاخه جعفری : 3 قاشق غذاخوری، ساطوری سیر:یک حبه رنده شده پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده ماست چکیده 4-5 قاشق غذاخوری نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
🥙نکات
1. خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.
2. در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.
3. اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.
4. یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.
#سبک تغذیه اسلامی