eitaa logo
🩵صبرا ارگانیک🩵
921 دنبال‌کننده
637 عکس
223 ویدیو
86 فایل
🩵فروش محصولات مراقبت پوستی و آرایشی ارگانیک صبرا🌱 تغییر را در پوست خود را به راحتی احساس کنید چون پوست شما ارزشش را دارد.🩵 📍کرج مشاوره و سفارش محصول: @Ya_shaafii
مشاهده در ایتا
دانلود
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢 ✅✅ 💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢 بعد دوره ی و وارد دوره کرم سازی با پایه ی و و خواهیم شد. با ما همراه باشید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🌷شربت 🌷 👈دو با در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( زیره شوید سیر تخم کرفس زنیان انیسون پوست لیمو ) ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۲۵ گرم در شربت لاغری مقدار عسل باید کمتر باشد. 👈( به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈( به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه: در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan و کردن مطالب کانال اشکال دارد🌺
💢شربت 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( ریشه قاصدک بابونه ریشه شیرین بیان خار مریم ) ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈( به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه: در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan و کردن مطالب کانال اشکالی دارد💐
💢شربت دهنده میل جنسی 💢 👈 یک بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( گل سنجد گل سرخ دارچین رازیانه پنج انگشت ) ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت دهنده میل جنسی 💢 👈 یک بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟢مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( جنسینگ دارچین زعفران هل زنجبیل ) ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) 👈روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔴مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( یونجه کاسنی رازیانه بابونه ) ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔵مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( چای سبز دارچین پونه کوهی زیره سبز ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۲۵ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115
💢شربت 💢 👈 دو بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( چای ترش زرشک گشنیز سماق ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه : در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈 دو بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔵مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( شوید رازیانه زیره گشنیز ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @tabibejavan @teb_115
💢شربت کاهش 💢 👈دو بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔴مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( برگ گزنه برگ زیتون شنبلیله صبر زرد ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۲۵ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه : در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت کاهش 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( زیره بذر شوید میخک کرفس زنیان ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @tabibejavan @teb_115
💢شربت درمان 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟢مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( رازیانه نعنا دارچین رزماری افسنتین قاصدک ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه : در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115
💢شربت 💢 👈دو بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔵مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( هلیله سیاه زنجبیل سماق خرفه برگ کاسنی ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅طرز تهیه در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈دو بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟢مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( شاهتره بابونه رزماری برگ کاسنی ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @tabibejavan @teb_115
💢شربت 💢 👈یک بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( سنا مکی گل محمدی قاصدک پونه ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈یک بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🔴مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( جفت بلوط سماق ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115 @tabibejavan
💢شربت 💢 👈سه بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی بعد از صبحانه و ناهار و شام 🟢مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( آویشن تخم گشنیز نمک دریا زیره سبز زنیان انیسون ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @tabibejavan @teb_115
💢شربت 💢 👈یک بار در روز استفاده شود هر بار ۵ سی سی 🟡مواد لازم: ۱. گیاهان خشک و نیم کوب شده ( پودر سنجد پودر بادام سورنجان ) مجموعا ۲۰ گرم ۲. آب جوش ۱۰۰ سی سی ۳. آبلیمو ۳ سی سی ۴. عسل ۵۰ گرم 👈( آبلیمو به عنوان نگهدارنده استفاده میشود. ) 👈(عسل به عنوان طعم دهنده و بالا برنده جذب مواد موثره در گیاه استفاده میشود.) ✅روش در ۱۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ گرم گیاهان خشک ریخته و دم کنید یا داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاد بلافاصله از روی حرارت بردارید سپس صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد گیاهان را فشار دهید تا کاملا عصاره آنها خارج شود سپس محلول حاصله را صاف کرده و اجازه بدهید ته نشین شود . محلول صاف شده را برداشته و عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود بعد آبلیمو را اضافه کنید . شربت را در ظرف شیشه ای و ترجیحا تیره ریخته و در یخچال نگهداری کنید. @teb_115
4_5904277132195923020.ogg
1.57M
@Teb_115 📚منبع : قرابادین شفایی استفاده از این شربت در این روزها خوب خواهدبود . درمان @teb_115
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢 (اعضای محترم) 💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
💥اهمیت شناخت در بدن ✅تفکر در آفرینش خداوند. ✅شناخت بدن وتشخیص اینکه کدام عضو بدن درگیر بیماری شده است. ✅شناخت جایگاه عضودربدن برای استعمال غذای های غیر خوراکی روی عضو مثل روغن مالی،نوره زدن،ضماد کردن و... : ✅دهانه معده به انتهای مری متصل است . ✅معده از انتهای استخوان جناق سینه شروع می شود(گودی)،سوزش یادرد این قسمت به علت دهانه معده یا رفلاکس است. ✅قعرمعده به بالای ناف ختم می شود یعنی به دوازده(اثنی عشر)که ابتدای روده کوچک هست. ✅قسمت بیشتر معده سمت چپ بدن است وغذاچند ساعت درمعده می ماند تا هضم صورت گیردوبعد وارد دوازده می شودوقسمتی از هضم از طریق ترشحات کیسه صفرا وپانکرانس هم دردوازده انجام می شود وبعدغذای سوپ مانند واردروده کوچک می شود. 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 @teb_115
🔺معده اگر سرد باشد هضم کاهش پیدا می‌کند و معده ای که باید ۷۰ درصد از غذا را جذب کند، به علت سردی فقط ۱۰ درصد غذا را جذب می‌کند. 🔺افرادی که معده سردی دارند بعد از غذا خوردن دچار تپش قلب،خواب رفتگی دست وپا می شوند وچرتشان می گیرد، زیرا معده سرداست وبرای هضم نیاز به خون بیشتری دارد ومعده خون را از همه بدن جمع می‌کند وعلائم کم خونی درفرد بروزمی کند تا به هضم غذا کمک کند . 🔺سردی معده مدت هضم را طولانی می کند وتولیدو تخمیرگاز در دستگاه گوارش بیشتر می شود.وباعث نفخ،آروغ، ترش کردن ورفلاکس می شود. 1⃣ (مخصوصا آب)🍔🚰 💥امام علی (ع):چهار چیز از واجبات سفره است 👈شناخت چیزی که می خوری،بسم الله گفتن،شکر،راضی بودن🤲 ✅چهار چیز سنت است:👈لقمه کوچک ،باسه انگشت غذا خوردن، لیسیدن انگشت، زانو رابغل کردن موقع غذا خوردن( حجم معده کم می‌شود وکمتر غذا می خورد ). ✅چهار چیز ادب سفره:👈شستن دستها،کوچک گرفتن لقمه،زیاد جویدن غذا،نگاه نکردن به صورت دیگران ✅موارد دیگر 👈 روی زمین غذا خوردن،خوردن سبزی باغذا،خوردن سرکه بعد از غذا،بعد از غذا دراز کشیدن وانداختن پای راست روی پای چپ ،آب نخوردن بعد از غذاهای گوشتی وچرب ❌خوردن روی سیری باعث پیسی می شود.🍔 ❌پر خوری طراوت چهره را از بین می‌برد.🍔 ❌هر دردی از پر خوری است مگر تب که ناگهانی است.🍔 ❌ناهار خوردن موجب فساد بدن می شود.🍔 ✅ 👌👌 💥پیامبر(ص)درباره پیامدهای شام نخوردن می‌فرمایند: ✅خوردن شام را وامگذارید، هر چند به مشتی خرما باشد؛ زیرا وا گذاشتن آن، انسان را پیر می‏‌کند.👵👴 💥امام علی(ع) شام را وامگذارید؛ چرا که واگذاردن آن، ویرانی تن است. 💥 رسول خدا(ص) خوردن شام را وا مگذارید، هر چند به خوردن دانه‏‌ای خرمای خشکیده باشد. من بر امّت خویش، از این بیم دارم که از وا گذاردن شام، پیری (در هم شکستگی) به سراغشان آید؛چرا که شام، مایه نیرومندیِ پیر و جوان است. 💥امام صادق(ع) خوردن شام را وا مگذار، هر چند به سه لقمه نان با نمک باشد،هر کس شام را واگذارد، رگی در بدن وی می‏‌میرد و هرگز زنده نمی‏‌شود .🍞 💥امام صادق (ع) : اصلی ترین عامل نابودی بدن ترک شام است کسی که دوشب پشت سر هم شام را ترک کند قوایی از بدنش می رود که تا ۴۰ روز بر نمی گردد. ✅زمان خوردن غذا ابتدای صبح وشب است.(بعد از وقت نماز عشا) ✅شام بهترین وعده برای جذب وساختن بدن است.🥘 ✅ایرانیان قدیم دووعده غذا می‌خوردند،صبحانه وشام 2⃣ 😋 ✅جذب بزاقی سریعترین هضم است. ✅برای هرنوع غذا یک نوع بزاق ترشح می شود. ✅خوب جویدن غذاباعث جذب بزاغی وهضم سریع غذامی شود برای دیابت عالی جواب می دهد . ❌آب خوردن بین غذا باعث عدم تولید بزاق می شود وهضم را با مشکل مواجه می‌کند همچنین باعث سردی معده می شود . : 😋 ✅نمک قبل از غذا،با دست غذا خوردن، گرسنگی قبل از غذا ،لیسیدن انگشتان بعدازغذا،نگاه کردن به غذا ،آب نخوردن بین غذا ،آرام خوردن ،کوچک گرفتن لقمه،یک نوع غذا خوردن،خوب جویدن غذا ❌❗️ 💺 ❌نشستن روی صندلی موقع غذا خوردن باعث می شود معده جایش بازتر شود وفرد غذای بیشتری بخورد.💺 ❌ آویزان بودن پاگردش خون راسخت می‌کند وبه قلب فشارمی آوردوباعث سردی معده می شود.💺 ❌ آویزان بودن پا باعث ایجاد واریس ولخته خون در پاوخشکی مفاصل می شود.💺 ✅قی عمدی یکی از روشهای پیشگیری از مشکلات معده است که درمطالب قبلی به آن اشاره شد. ( سالی ۲ مرتبه) ✅در بحث پیشگیری ازبیماریهای معده مبحث ظروف مناسب قابل اهمیت است که قبلاً بیان شد. 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘 @teb_115
💥بیماریهای ومشکلات معده ناشی از بلغم،ریح،سوداوصفرا است که هریک را به اختصارتوضیح می دهیم . نکته :👇👇 ✅ :کبددرکنار معده قرار دارد اگر معده خیلی سرد باشد منطقه‌ای از کبد که روی معده قراردارد به علت سردی معده چرب می شود. ✅ : کسانی که دلستر والکل مصرف می کنند کل کبد چرب می شود. 1⃣ :( سردی وتری) 🔺نفخ زیاد،آروغ،قاروقور کردن 🔺 ترش کردن معده ،درد معده😢 🔺سر دل ماندن غذا،رفلاکس 🔺تهوع صبحگاهی،سکسکه🤢 🔺سوزش زیر جناق سینه 🔺اشتهای زیاد وسیری ناپذیر 😋 🔺دلپیچه ،بالا آوردن زرد آب،ورم معده 🔺صدای معده،تهوع واستفراق مکرر🤮 🔺عفونت معده،افزایش اسید معده 🔺سؤ هاضمه ( غذا دیر هضم می شود) : ✅پرهیز وترک سردی ها و مواد کارخانه ای ✅روغن مالی قسمت روی معده باروغن های گرم مثل سیاهدانه،بادام تلخ،بابونه،زیتون روزی۲مرتبه ✅بستن شال پشم طبیعی دور معده ✅مهمترین درمان خوراکی بلغم معده است( ۱ قسمت نمک+ ۳قسمت آویشن) یک قاشق چایخوری قبل وبعد از غذا مصرف شود. ✅زیره ،زنجبیل ،زنیان،هاضوم،کندر،مرزنجوش،دارچین برای افرادی که دچاربلغم معده هستند مفید است . ❌افرادی که کبدخیلی گرم دارند در استفاده ازبرخی گرم وخشک ها محدویت مصرف دارند. :🤔🤔 💥کسانی که سردی معده دارند اما کبد گرمی دارند با خوردن گرمی ها کبد داغ می شود وعوارضی برای آنها به دنبال دارد باید از درمانهایی استفاده کرد که منجر به گرمتر شدن کبد نشود ودر عین حال معده را نیز گرم کند‌. ✅ راس درمان خوردن سویق گندم خشک به صورت ناشتا روزی ۵ قاشق غذا خوری بلغم،صفرا وسودای معده را از بین می برد ✅هر وقت احساس عطش بود آب جوش خورده شودوآب سرد اصلا مصرف نشود.🚰❌ ✅اگر عطش خیلی شدید بود روی کبد سرکه بمالند🥃 ✅بادکش معده وروغن مالی معده🍾 ✅۱قاشق مرباخوری بارهنگ + یک لیوان عرق نعنا ۵_۱۰ دقیق ملایم بجوشد بدون صاف کردن هرشب مصرف شود. ✅ ( ۱ قسمت نمک+ ۳قسمت آویشن) یک قاشق چایخوری قبل وبعد از غذا مصرف شود. 🌿 ✅خوردن سیب مخصوصا سویق سیب چای سیب،روزی ۲ قاشق غذا خوری خشک🍎 ✅خوردن انار با پی تلخ وسفتش ✅خوردن دمنوش زیره وبابونه روزی یک لیوان ✅خوردن به،به دانه،سنجد،گلابی،باقلا باپوست🍐 🔺علت چاقی هم غلبه بلغم هست که ان شاالله دربحث چاقی ولاغری درمانهای آن ذکر می شود . 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 @teb_115
:👶👶❤️ 🔴علت وجودبلغم وریح داخل معده است. ✅ : 🔺ترک غذاهای نفاخ چون معده کودک ضعیف است ومصرف حبوبات با زیره باشد که نفخش گرفته شود.👶 🔺جوشانده بارهنگ در زیره یا عرق نعنا 🔺روغن مالی شکم نوزاد با روغن زیتون یا بادام تلخ در جهت عقربه های ساعت🍾 🔺اگر مادر،بچه شیرمی دهدمعده مادر باروغن گرم روغن مالی شودومادر شیر افزای گرم کننده معده(زیره+رازیانه) مصرف کندوسردی هاراترک کند.🧕 🔺مصرف جوشانده یا عرق یکی از این ۷ مورد:👇👇 🔺بارهنگ،آویشن،زیره،زنیان،انیسون،رازیانه،بادرنجبویه، مصرف شود زیره و آویشن الویت دارد . 🔺۱قاشق چایخوری از موارد بالا 👆در ۱استکان آب ۱۰ دقیقه بجوشانید قبل وبعدازشیر خوردن نوزاد ۲_۳قاشق مربا خوری بخورد می توان به آن ترنجبین هم اضافه کرد،ترنجبین مغذی،آرامبخش،ضد نفخ می باشد. 🔺جوشانده نعنا هم خوب هست ولی دائم خوردن آن باعث یبوست وضعف جنسی می شود. 🔺جوشانده زنجبیل داخل عرق زنیان 🔺گرم کردن موضعی شکم نوزاد با حوله گرم یا شال پشمی 🧣 🔺شیاف پنبه آغشته به روغن کرچک یا روغن بنفشه نیم ساعت تا یک ساعت بماند. 🔺مادر زیره جوش بخورد ( زیره در کاچی) ✅کسانی که حبوبات می خورندودچار رفلاکس وسوزش معده می شوند به علت ریح حبوبات است باید داخل آن زیره ریخت تا ریح درمعده ایجاد نشود. 👶👶👶👶👶👶👶👶👶 @teb_115
💥اوج سردی وبلغم معده باعث ایجاد زخم می شود. 🔴 :اگر درد معده بعد از غذا خوردن بیشتر شود علت زخم معده است. 🔴 :(دوازده) اگر درد معده در زمان گرسنگی بیشتر شود علت زخم اثنی عشر است . ☑️ 🔺درد سوزشی از دهانه معده( جناق سینه) تا قعر معده( بالای ناف) 🔺تهوع صبحگاهی دائم 🔺درد موقع خواب 🔺خون ریزی از معده( خون بالا می آورند) 🔺مدفوع سیاه یا تیره به علت خون سیاه و تیره نشانه زخم معده است. 🔺اگر خون درون مدفوع روشن بود نشانه زخم روده است. ✅ 🔹ترک سردی ها و مواد کارخانه ای 🥫🍊🍅🥒 🔹روغن مالی معده با روغن های گرم🍾 🔹سریع ترین درمان خوردن روغن بادام شیرین۲قاشق غذا خوری بعد از هر غذا یا روزی ۵_۷ بادام بخورد وزیاد بجود.👌👌 @teb_115 🔹مصرف دوسین(سیاهدانه+عسل) صبح وشب 🔹جوشانده شنبلیله+ بابونه+نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۲تا ۳ هفته مصرف شود. ❌زردچوبه به علت چسبندگی زیاد برای بیماران قلبی مضر است.❤️ 🔹 وبرگ بارهنگ تخصص آن زخم های درونی است بجوشانیم ومصرف شود.😎 🔹۱ قاشق غذا خوری بارهنگ جوشانده شودصبح وشب بابارهنگش بدون صاف کردن مصرف شود. 🔹پودر هلیله سیاه ۱ قاشق چایخوری+ عسل ناشتا صبح وشب موقع خواب مصرف شود ( برای یبوست،چشم وسیاه شدن مو هم مفید است) 🔹 مصرف آویشن+نمک🌿 🔹مصرف عسل ناشتا 🍯 🔹آب جوی طبی 🔹 آب جوشیده در ظرف مسی 🔹برنج وشیر برنج که سبوس داشته باشد🍚 ✅میوه‌های خصوص معده : انار شیرین با پی آن،سیب ،سویق سیب،به 🍎🍐 از موارد بالا ۴_۳مورد انجام شود.👆👆 ❌برخی افراد که زخم معده دارند بارهنگ به همراه نعنا می خورند معده درد می گیرند، بارهنگ به تنهایی مصرف شود. ❌زخمهای معده باعث کم خونی ولاغری حادمی شوند. ❌در زخم معده به هیچ وجه سردی نباید خورد. 🥒🥔🥫🥤🍅🍊🚰 🍐🍐🍐🍐🍐🍐🍐🍐🍐 @teb_115