eitaa logo
طب تلفیقی ایرانی ختم الرسول(ص)
156 دنبال‌کننده
135 عکس
41 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧄خواص سیر 🔹مزاج سیر👈گرم و خشك است. 👌 سیر تازه به علت رطوبت بیشتر از نوع كهنه آن بهتر است. 🔹برای افزایش طول عمر مفید است. 🔹خوردن متعادل سیر با رعایت مزاج، زمان، فصل و اقلیم، باعث حفظ تندرستی می شود. 🔹سیر 👈محلل است. 👌یعنی تحلیل برنده مواد زائد سفت شده در بدن كه منشاء بلغم و سودا هستند. 🔹سیر👈 جالی و جلادهنده است 👌چون آلودگی ها را زدوده و خونرسانی را بهبود می بخشد. 🔹 سیر همچنین رطوبت های معده را از بین می برد که علت خیلی از بیماری های گوارش مثل نفخ، ترش كردن و سوء هاضمه است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧄ادامه خواص سیر 🔹سیر 👈ضد نفخ و باد شكن است. 🔹لینت مزاج می دهد. 🔹خون را رقیق می كند و چون باز كننده است ترشحات بدن مانند عرق، ادرار و عادت ماهیانه را افزایش می دهد. 🔹سیر قوت تریاقی دارد و ضد سم است. 👌در افراد سرد و ترمفید است. 👌اما زیاده روی در افرادی با مزاج گرم، باعث از بین رفتن و خشك شدن مایعات جنسی می شود. 🔹سیر👈خورنده یا اکال است. 👌لذا برای باز كردن دمل ها و آبسه های پوستی به صورت موضعی روی پوست گذاشته می شود. ✨مثلا برای رفع توده های سفت شده قدیمی زیر پوستی یا میخچه، زگیل و گوشت اضافه. 🔹جویدن سیر پخته همراه با كندر برای تقویت بن دندان ها و سرفه های مزمن و درد قفسه سینه بسیار خوب است. 🔹روغن سیر برای مفاصل، گرفتگی و اسپاسم های ناشی از بلغم و سردی بسیار خوب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارزش و جایگاه همسر ‌. . . امام باقر علیه السلام می‌فرماید: برای زن هیچ شفیعی نزد پروردگارش به اندازه رضایت شوهرش سودمند نیست. (خانواده)
دیده ما چو به امید تو دریاست چرا به تفرج گذری بر لب دریا نکنی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎خواص سیب 🔸سیب انواعی دارد. 👈شیرین، ترش یا میخوش. 👌بهترین آن است که بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده، پوست نازک و بافت ترد داشته، خیلی سفت نباشد. 🔸مزاج سیب رسیده شیرین گرم و تر است. 🔸مزاج سیب ترش به سردی و خشکی می رود. 🔸سیب میخوش (کمی ترش و کمی شیرین) معتدل رو به سرد است. 🔸خوردن و بوئیدن سیب نشاط‌آور و مفرح بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد، قلب و مغز می‌شود. 🔸سیب میخوش تسکین دهنده تشنگی و تهوع‌های ناشی از صفرا و همچنین اسهال‌های ناشی از حرارت و صفرا است. 🔸سیب ترش قابض است، قوه هضم را بیشتر می‌کند و برای بهبود رفلاکس خوبست. 🔸 مصرف سیب ترش برای بهبود تب نیز مناسب است. 🔸آب و رب سیب در تمامی عملکردها قوی‌تر از جرم سیب است و برای دفع سموم هم بسیار موثر است. 👌مخصوصا در مورد کسانی که قدرت هضم پایینی دارند یا افراد مسن یا اطفال که دندان ندارند و نمی‌توانند خود سیب را مصرف کنند توصیه به مصرف آب یا رب آن می‌شود که هضم بسیار آسان و جذب سریعی دارد و سریعا تبدیل به انرژی در بدن شده و باعث شادابی جسم و روح می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍💠 اسرار طول عمر 💢 هفت غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل طول عمر ، سلامتی ،استقامت و قدرت بدنی هستند: 🔸 قند و شکر و نبات طبیعی نیشکر 🔹 نمک‌ طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده). 🔸 آب سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه 🔹 نان کامل سبوس دار (نان خانگی) 🔸 گوشت گوسفند ارگانیک، گوشت کبوتر 🔹 برنج سبوس دار ارگانیک 🔸 روغن سالم (خصوصا شحم خالص گاو و زیتون بکر)