#بهتر_است_بدانیم...
#آبگوشت
🟠آبگوشت یکی از مفیدترین و سالمترین غذاهای موجود در دنیا است.
👈در آبگوشت حتما از برگ چغندر استفاده کنید که خاصیت و مزهاش را دوچندان میکند.
👈توصیه به گیاه خواری و خام خواری به صورت همیشگی ، توصیه ی بد و کاملا اشتباهی است.
☑️چرا که هر کس گوشت را ۴۰ روز ترک کند بد اخلاق می شود.
🍖خوردن آبگوشت باعث از بین رفتن کینه ها نیز می شود.
☑️ کینه،یک عارضه قلبی است که باعث سرد شدن قلب می شود.
☑️ سرد شدن قلب،بی ایمانی و انواع بیماریهای اخلاقی را به دنبال دارد.
⭕️ یکی از بدترین کارها که بعضی ها انجام می دهند، مصرف دوغ گاز دار یا نوشابه با آبگوشت است.
👈مصرف اینگونه مواد غذایی مصنوعی مانند نوشیدنی های گازدار به #قلب آسیب میرساند.
📚 #روشن_کننده_پوست
#خربزه
👈 اگر می خواهید پوستتان روشن و شفاف شود، خربزه بخورید .
✍ خربزه سرشار از ویتامین هایA ، C، D و سلولز است که تاثیر فوق العاده ای در سفیدترشدن پوست دارد .
✍ ضمناً برای #رفع_کم_خونی، #رفع_لاغری و #رفع_سنگ_کلیه مفید است ویکی از داروهای #ضدسرطان نیز خواهدبود.
#سلسله_احادیث_پزشکی
⚜️ امام حسن عسکری علیه السلام:
«کل الرمان بعد الحجامة رمانا حلوا ؛ فإنه یسکن الدم ، و یصفي الدم في الجوف.»
پس از حجامت، انار بخور، اناری شیرین؛ چرا که خون را فرو مینشاند و خون را در درون، تصفیه میکند.
📖 منبع : طب الأئمة لابني بسطام ، ص۵۹
بحارالانوار، ج۶۲، ص۱۲۳ ، ح ۵۹
دانشنامه احادیث پزشکی، ج۱، ص۴۶۴
#حجامت #انار #خون 🩸
#اصلاح_سبک_زندگی
[وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ اللَّهُ حَفِيظٌ عَلَيْهِمْ وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِوَكِيلٍ]
ﻭ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﻏﻴﺮ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﻳﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ، ﺧﺪﺍ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺮ [ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﻭ ﮔﻔﺘﺎﺭ ] ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﺳﺎﺯ ﻭ ﻭﻛﻴﻞ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ نیستی.
🔸️سوره شوری آیه ۶
•°~🌤♥️
#قرار_عاشقی
#سلام_اربابم_حسین
حنجرمازماجرای #عشق میخواندحسین
غیرِنامِتودلم ذڪرۍنمۍداندحسین
تا نفسدارمدراینمیخانههوهومیڪشم
پرچمترویزمینهرگزنمیماند #حسین
#صلےاللھعلیڪیااباعبداللھ🤚
.
🛑برخی از ضررهای گوجه و رب گوجه فرنگی
🌶️ ۱. سوزش معده و رفلاکس اسید: اسیدیته بالای رب گوجهفرنگی میتواند باعث سوزش معده و تشدید رفلاکس اسید شود.
🩺 ۲. فشار خون بالا: سدیم بالا در ربهای صنعتی میتواند به افزایش فشار خون و مشکلات قلبی منجر شود.
🍬 ۳. دیابت و چاقی: شکر افزوده در رب گوجهفرنگی میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و چاقی را افزایش دهد.
🦶 ۴. نقرس: مصرف زیاد رب گوجهفرنگی ممکن است سطح اسید اوریک را افزایش داده و به نقرس منجر شود.
🧬 ۵. مشکلات کلیوی: سدیم زیاد میتواند بار اضافی بر کلیهها وارد کند و باعث مشکلات کلیوی شود.
🍏 ۶. کمخونی: مصرف بیش از حد ممکن است جذب آهن را کاهش داده و باعث کمخونی شود.
🤧 ۷. حساسیتها و آلرژیها: برخی افراد ممکن است به گوجهفرنگی و محصولات آن حساسیت داشته باشند.
🧴 ۸. مشکلات پوستی (آکنه): مصرف زیاد رب گوجهفرنگی ممکن است باعث تشدید آکنه و مشکلات پوستی شود.
🚹 ۹. التهاب پروستات: مصرف زیاد لیکوپن موجود در گوجهفرنگی ممکن است به تورم و التهاب پروستات منجر شود.
🌽 ۱۰. مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد میتواند باعث نفخ، گاز معده و یبوست شود.
🚫 ۱۱. خطر سرطانهای دستگاه گوارش: مصرف مداوم ربهای صنعتی ممکن است خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را افزایش دهد.
⚠️ ۱۲. تجمع سموم: مصرف ربهای حاوی مواد شیمیایی و آفتکشها ممکن است به تجمع سموم در بدن منجر شود.
🔥 ۱۳. تحریک و التهاب معده: اسیدیته بالا ممکن است باعث تحریک و التهاب مخاط معده شود.
🍄 ۱۴. خطر سموم آفلاتوکسین: در صورت نگهداری نادرست، قارچها و سموم آفلاتوکسین در رب گوجهفرنگی ممکن است تشکیل شود که سرطانزا است.
💊 ۱۵. تداخلات دارویی: رب گوجهفرنگی با برخی داروهای کاهنده فشار خون و ضدالتهابی تداخل داشته باشد.
#رب_گوجه
#گوجه_فرنگی