eitaa logo
🍎اصول طب خیراندیش🍏
31.5هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
2.2هزار ویدیو
19 فایل
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ ﴿۱۲۹﴾ 《تعرفه تبلیغات》👇 https://eitaa.com/joinchat/3676242858C4a56043388
مشاهده در ایتا
دانلود
💎مصلح غذاها در طب اسلامی💎 مصلح به دو معنا میتواند باشد: ✅قسم اول: به معنای جلوگیری از ضرر و زیان مصرف آن مفرده بدون مصلح است. ✅قسم دوم: به معنای بهتر و مطلوب بودن اجتماع آن مفرده و ایجاد خواص ویژه در ترکیب ✅هنگام مصرف غذاها لازم است که "مصلح"های آنها هم مصرف شود ، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر موادغذایی در بدن میشود و چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد و یا استفاده از مصلح خاص، موجب ایجاد خواص ویژه ای خواهد شد. 👌مصلح های ذیل بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام می باشد. ✅قسم اول: 🌗(پنیر :گردو، خربزه) 🌗(ماست :زنیان) 🌗(ماهی : عسل یا خرما) ✅قسم دوم : 🌗(نان :زنیان) 🌗(گوشت گاو :خرما، برگ چغندر) 🌗(عدس :کدو) 🌗(کله گوسفند :سویق) 🌗(بادمجان :روغن زیتون) 🌗(خربزه :شکر سرخ) 🌗(تخم مرغ :پیاز،گوشت) 🌗(خرما :آب ولرم) 🌗(سرکه :روغن زيتون) 🌗(خیار :خرما،نمک) 🌗(خربزه :شکر سرخ، خرما، پنیر) 🌗(برنج :روغن شحم، سماق) 🌗(سیاهدانه :عسل) 🌗(تره :نمک) 🌗(آویشن :نمک) 🌗(گردو :زنیان، پنیر) 🌗(زنجبیل :عسل) 🌗(شوید :عسل) 🌗(شیر:آرد، خرما، عسل، گوشت) برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌺🍃 🏖 @TebNew
💠🔅 🔅 ✅زیتون را فقط با غذا مصرف کنید. ✍زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن به‌خوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، به‌طور عمومی منعی ندارد. ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد! زیتون آثار ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارد. از خوردن سالاد، ماست، ترشی‌ های زیاد و نوشیدنی‌های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه‌ای داشته باشیم. 📚دکتر ناصر رضایی‌پور (متخصص طب سنتی ) ♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡ 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله 🌺🍃 🏖 @TebNew
کدو دیازپام بدون ضرر... بهترین داروی دیابت عصبی 🌸 در صحیفه الرضا (ع) از پیغمبر اکرم (ص) روایت شده؛ کدو در غذا زیاد بریزید که دل غمگین را خوشحال می گرداند. ✅مواد لازم: پیاز متوسط 2 عدد، کدو سبز 5 عدد، روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری، نمک طبیعی و زردچوبه به میزان لازم. ✅روش تهیه: پیاز را در روغن زیتون تفت داده و کدو سبز نگینی خرد شده را در آن ریخته، آب و نمک طبیعی و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید بپزد وقتی آبش تمام شد و کدو پخته شد آماده میل کردن با نان است. ✅خواص: 🔻کدو خون ساز است. 🔻 ملین و باعث رفع یبوست 🔻 تب را پایین می آورد 🔻سینه را نرم و سرفه را آسان می کند 🔻تقویت مغز 🔻مفید در درمان قولنج 🔻غذای مفید برای معده های ضعیف 🔻تجدید قوای جسمی و روحی 🔻غضروف ساز و رفع آرتروز 🔻رفع رماتیسم و آرترید روماتوئید 🔻مفید برای دیابت برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌺🍃 🏖 @TebNew
تکنیک سلامت ریختن روغن گردو در درون ناف و اطراف آن برای رفع گرفتگی عضلات و میگرن و حالت‌های عصبی و چربی خون مانند آب بر روی آتیش است 😄بگوهمه چی عالیه خدایا شکرت😃 ♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡ 🏖 @TebNew
🔴 قهوه و خواص آن ♻️ حکما مزاج تازه را گرم و خشک و طبع قهوه کهنه و بو داده را رو به سردی و خشکی می‌دانند. هر چه بیشتر بماند و کهنه‌تر شود از حرارت آن کاسته می‌شود. 🔹قهوه، (بازکننده گرفتگی‌ها) (رقیق‌کننده خون)، (نشاط آور)، (تسکین درد)، ، (ادرار آور)، (خشک‌کننده رطوبت بدن) و است. 🔹قهوه برای رفع انواع ، انواع ، ، ، ، و ناشی از مصرف الکل مفید است. اگر در معده خلط بلغم باشد، مصرف قهوه یک ساعت بعد غذا به هضم غذا کمک می‌کند. 🔹برای  باید هنگام تهیه قهوه به آن چند پر اضافه شود تا به بهترین وجه از ضرر آن بکاهد. همچنین اگر قهوه با ، ، یا زعفران آماده شود، جلوی عوارض سوء آن گرفته خواهد شد. 🔹مصرف بیش از حد آن موجب سردرد، بی‌خوابی، لاغری و زردی چهره، کاهش منی، تپش قلب، نفخ، کولیت، مالیخولیا وسواس، کابوس، خشکی اعضای تنفسی و ضعف عمومی می‌شود. 🔹منع مصرف قهوه: و ، کسانی‌که قلبی یا مغزی کرده‌اند، کسانی‌که دارند، کسانی‌که دچار و پوکی استخوان، ، و صورت هستند، از قهوه استفاده نکنند. اگر افراد قهوه را با مصرف کنند موجب (برص) می‌شود. 🔹 بهتر است یک ساعت بعد از غذا صرف شود.
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅علل مضر بودن رب گوجه فرنگی ✍جدای از مضر بودن اصل گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی که موقع پختن، حداقل ۶ الی ۷ ساعت، در ظروف آلومینیوم و یا روی، جوشیده می شود مضرات زیر را به همراه دارد:   رب عصاره غلیظ تر یک میوه است و میوه سمی، مصرتش بیشتر میشود  به علت اسیدی بودن گوجه فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و و را به همراه می‌آورد.   در رب های کارخانه ای و صنعتی ، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک‌اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع تولید می کند. شما به جای رب گوجه چه جایگرین هایی استفاده می کنید؟؟ سعی کنیدرب گوجه کم استفاده کنید 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔰 امیرالمؤمنین علی عليه السلام: از سرما در آغازش بپرهيزيد و در پايانش استقبال كنيد؛ چون سرما با بدن همان كارى را مى‌ كند كه با درختان مى‌كند، در آغازش مى‌سوزانَد و در پايانش شاخ و برگ مى‌ رويانَد. 📚 نهج البلاغه، ح ۱۲۸ 🔻آغاز فصل سرما، فصل پاییز و پایان آن، فصل بهار است. 🔺با عمل به این توصیه امیرمؤمنان علیه السلام، سلامتی خود را تضمین کنید.
🔮قوانین کیهانی موفقیت🔮 ☑️با انتخاب اندیشه های مثبت ، شرایط مثبت را سمت خود جذب کنید. افکار و اندیشه های شما هستند که بسامد شما را مشخص می کنند و احساسات شما فورا به شما می گویند که روی چه بسامدی هستید. وقتی که احساس بدی دارید روی بسامدی هستید که چیزهای بد را به سوی خود جذب می کنید. یعنی قانون جذب فعال می شود و موضوعاتی را که احساس بدی به شما می دهد برایتان می آورد. وقتی که روحیه بدی دارید و هیچ تلاشی برای تغییر افکار خود نمی کنید تا حالتان بهتر شود، در واقع اعلام می کنید: "شرایطی را برای من فراهم کن که حالم را بدتر کند و دچار احساس بدی شوم." نقطه مقابل این قضیه آن است که شما احساسات و عواطف خوب هم دارید. هنگامی که احساسات خوبی دارید عواطف خوشایندی را به سوی خود جذب می کنید و روحیه شادتری پیدا می کنید. غیر ممکن است که به طور همزمان هم احساس خوبی داشته باشیم و هم افکارمان منفی باشد. اگر احساس خوبی دارید به خاطر آن است که افکار خوبی دارید و می توانید هر آنچه را که در زندگی می خواهید بدست آورید. 🔮 ✅ اهورا چرختاب ☑️ از هر چی خیلی بدت بیاد سرت میاد از هر چی فرار کنی دنبالت میکنه... حستونو خوب کنید فقط مثبت فکر کنید 🌺🍃 🏖 @TebNew
✅جلاب یا شربت گلاب زعفران ✍شربت مفید و معروفی در طب سنتی به نام جلاب یا شربت گلاب زعفران وجود دارد. طرز تهیه آن بسیار ساده است. به اندازه یك واحد شكر سرخ یا نبات و حدود سه واحد گلاب را در یك ظرف ریخته تا حل شود. سپس روی حرارت ملایم قراردهید تا كمی بجوشد... به آرامی كف روی آن را بگیرید. وقتی حجم آن به نصف رسید كمی زعفران به آن بیفزایید بعد از این كه كمی جوش خورد از روی شعله برداشته، مایه شربت عسلی شکلی كه بدست می‌آید همان جلاب است. جلاب مفرح و مقوی قلب و مغز است.بر حسب سلیقه و یا توصیه طبیب می توان عرق بید مشك یا عرق گل گاو زبان نیز به آن اضافه کرد. این شربت برای كسانی كه فكر و خیال دارند و در ایام امتحانات و ایام كنكور بسیار خوب است.این شربت بهتر است خنك خورده شود و می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
🌿جو درمان بیماریها ✍جو در روایت پزشکی امام رضا علیه السلام هم از جایگاه بالایی برخوردار بوده وآن را درمان بیماریهای مختلف دانسته اند. إمام رضا علیه السلام می فرماید: فَضلُ خُبزِ الشَّعیرِ عَلَى البُرِّ کَفَضلِنا عَلَى النّاسِ ، وما مِن نَبِیٍّ إلاّ وقَد دَعا لاِکِلِ الشَّعیرِ وبارَکَ عَلَیهِ ، وما دَخَلَ جَوفا إلاّ وأخرَجَ کُلَّ داءٍ فیهِ ، وهُوَ قوتُ الأَنبِیاءِ وطَعامُ الأَبرارِ ، أبَى اللّه ُ تَعالى أن یَجعَلَ قوتَ أنبِیائِهِ إلاّ شَعیرا ؛ برترىِ نان جو بر گندم ، همانند برترىِ ما بر دیگر مردمان است . هیچ پیامبرى نیست که براى خورنده جو دعا نکرده و براى او برکت نخواسته باشد و هیچ درونى نیست که جو بِدان درآمده و همه دردها از آن بیرون نرفته باشد . آن ، خوراک پیامبران و غذاى نیکان است . خداوند متعال ، جز این را نخواسته است که خوراک پیامبران خویش را جو قرار دهد. 📚الکافی ، ج 6 ، ص 304 ، ح 1