⭕️ علماء، طلاب و شیعیان متشخص؛ بیشتر حواستان جمع باشد!
امام صادق (علیهالسلام) به یكی از یاوران و شیعیان نزدیك خود فرمودند:
الحَسَنُ مِن كلِّ أَحَدٍ حَسَنٌ وَ مِنك أَحسَن، لِمَكانِك مِنّا. وَ القَبیحُ مِن كلِّ أَحَدٍ قَبیحٌ وَ مِنك أَقبَح، لِمَكانِك مِنّا؛ كار خوب، از هر كس خوب است، اما از تو خوبتر است؛ به جهت نسبتی كه با ما داری. كار بد، از هر كس بد است و از تو بدتر؛ به جهت نسبتی كه با ما داری. (عوالم العلوم و المعارف و الأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال ج ۲۰، ص ۱۰۴۶)
نظیر اینكه در قرآن كریم برای زنان پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) حساب ویژهای در نظر گرفته شده و از آنان توقع بیشتری بیان شده است. زنان پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) به جهت نسبتی كه با او دارند، تكلیف بیشتری دارند. این نسبت و قرابت از جهتی برای آنان مزیت است و از سوی دیگر، برای آنان مسئولیت ایجاد میكند، لذا طلاب، علماء، شیعیان و محبینی که سابقه اجرایی و عملی بیشتری نظیر؛ هیئت داری، قاری، مداح، سینه زن، خادم و نذری دار معروف و... دارند، به جهت نزدیکی خود به اهل بیت (ع) از جهت لباس و علم و عمل و تشخص و رنگ و بو، باید بیشتر رعایت کنند و مسؤلیت بیشتری دارند. خدا به همه ما توفیق دهد پرچم دار خوبی برای تشیع جعفری باشیم.
✍ سامان (جواد) ابوالقاضی
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔹💕 ولی نعمت قمیها
یَا فاطمه اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَکِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ
ولی نعمت ما قمی ها؛ حضرت معصومه علیها السلام، حق حیات معنوی بر همه ما دارند. سزاوار است هر خانواده قمی در خانه یک دختری به نام «معصومه» داشته باشد و همچنین سزاوار است قمی ها حاجات خود را از راه توسل و زیارت دختر مکرمه موسی بن جعفر علیه السلام، از خداوند بگیرند. حتی اگر زائر مشهد الرضا علیه السلام یا عتبات شدند، به نیابت ایشان بروند و نزد آن بزرگواران ایشان را واسطه کنند، تا به مراد خویش برسند. اهل دلی صدایی از غیب شنید که «از عین علی و عیسی معصومه شد متجلی» چون حساب ابجد نمود اسم آن دو بزرگوار را مجموعاً دویست و پنجاه و یک، که معادل عدد ابجدی اسم مبارک این بانو هست، یافت. یعنی ایشان نَفَسی پاک چون عیسی دارند که حیات بخش مردگان است؛ و چون جدش امیرالمومنین علیه السلام شفیعه دوسراست ...
✍ استاد صبرآمیز حفظه الله
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
💠 نکاتی مهم در باب غسل و نماز توبه یکشنبه ذی القعده؛
بنابر فرموده آیت الله پهلوانی ره؛ گویا علامه طباطبایی ره با همین غسل و نماز توبه سال های ابتدایی حوزه که دروس را متوجه نمیشد، مشکل فهم خود را با همین نماز حل کرده بود و از آن پس درس ها را به راحتی متوجه میشد!
همچنین حقیر از یکی از بزرگان پرسیدم؛ چطور توبه نصوح روزی می شود؛ فرمودند: ۲۰ الی ۳۰ مرتبه که این غسل و نماز توبه را با توجه و اخلاص انجام دهی، این اتفاق خواهد افتاد!
دیگر استادم در کتابی به نام "نور مطهر" خواص و آثار این نماز را گردآوری کرده و بیش از ۱۶۰ مستند از افرادی که این دستور را برای حل مشکل مادی و معنوی امتحان کرده اند را به تحریر درآورده است
از استاد دیگرم پرسیدم راه ارتباط معنوی با شما در دنیا و آخرت چیست؟! فرمود همین نماز توبه!
نماز توبهای که حتی باعث آمرزش پدر و مادر شخص تائب می شود، فقط مخصوص یکشنبه ها هم نیست، در تمام روزهای ماه ذی القعده خواندنش اشکالی ندارد، فضیلت و بیشتر قوتش برای همین ماه است و در ماه های دیگر هم می شود انجام داد! همچنین این نماز بستر پاک شدن حق الناس های شخص را ایجاد می کند و زودتر از هاله حق الناس خارج می شود!
سالکی روشن ضمیر در سخنی قابل تأمل میگفت؛ از بعدازظهر وقتی که این غسل و نماز را میخوانی؛ شروع می شود... حس میکنی که طور دیگری شد و جور دیگری شد... امتحانات و ارتقائات و رشد هایی در مسیرت می افتد که قبلاً نبوده...
به هر حال غنیمت بشماریم و نگذاریم این فرصت های رضوی از دستمان برود...
✍ سامان (جواد) ابوالقاضی
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🌀 روش خواندن نماز توبه یکشنبه ماه ذی القعده
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
واقعه 16.mp3
33.15M
🔻 #تفسیر_سوره_مبارکه_واقعه
👈«جلسه #شانزدهم»
💠 تفسیر حور العین (1)
🔸 حور العین از منظر لغت و لفط
🔹 چرا سیاه چشم؟!
🔸 آیا حور العین فقط مختص به مردان است؟!
🔹 مصادیق حقیقت حور العین
🔸 دو نعمت اصلی سابقون و نعمت های حواشی
🔹 بهشت جلوت و بهشت خلوت سابقون
🔸 لف و نشر مرتب و غیر مرتب
🔹 نعمت خاص سابقون
🔸 جماع در بهشت نیاز است؟!
🔸 اسباب دنیوی لزوماً در بهشت نیست!
🔹 حقیقت مال و فرزند انسان!
🔸 عدم محبت اغیار در جایگاه قرب به خدا!
🔹 جزاء در قیامت حرف اول و آخر را میزند!
🔸 چرا ویژگی حوری مکنون بودن است؟!
🎙 سامان (جواد) ابوالقاضی
#ذی_القعده_۱۴۰۲_شمسی
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
💠 کلید مبارزه با بدحجابی
🔵 اقامۀ مُنکَر بدتر از اشاعۀ مُنکَر و ارتکاب مُنکَر است. یکعدّهای فرهنگ مردم را عوض میکنند تا مُنکَر به معروف تبدیل میشود. در نتيجه، این آدمی که تا دیروز از گناه بدش میآمد حالا خوشش میآید! این آدمی که تا دیروز به نظرش میآمد که باید باعفّت باشد امروز به نظرش میآید که اصلاً حجاب چیست؟!
در اقامۀ بدحجابی، بستری درست میکنند که حجاب میشود ضدّارزش. و بیعفّتی میشود ارزش. لذا آنکسی که با هفتقلم آرایش و بدحجاب بيرون میآید احساس عزّت و شرافت میکند! و در مقابل، آن کسی که میخواهد باحجاب باشد، احساس حقارت میکند.
🟤 بر این اساس، وقتی بیحجابی به معروف تبدیل شده باشد، نهی از بیحجابی، نهی از معروف قلمداد خواهد شد!
در جامعهای که «معروف بشود مُنکَر و مُنکَر بشود معروف»، دیگر اصلاً نمیشود نهی از منکر کنی! در نهی از مُنکَر، انسان اول باید مُنکَر را مُنکَر کند و بعد، از آن نهی کند. مُنکَری که در نگاه جامعه معروف است، چطوری میتوانی از آن نهی کنی؟! چون به نظر آنها، داری منع از معروف میکنی!
🔴 راه اصلیِ مبارزه با بدحجابی این است: شما اول باید آن پرچمدارانی که دارند اقامۀ بدحجابی میکنند را بزنید و جلوی اقامه را بگیرید، بهطوری که مُنکَر بشود مُنکَر. و معروف هم بشود معروف. آنوقت میتوانید بگویید اگر یک کسی گناه کرد، او را نهی کنید. ولی وقتی مُنکَر شد معروف، بیحجابی هم میشود عرف، میشود خوبی، اسمش هم میشود آزادی!
✍ آیت الله میرباقری
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
💐راضی باش، رضوی می شوی💐
📖 #کتاب_مرام_سابقون ص ۱۳۴
✍ سامان (جواد) ابوالقاضی
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
💠 نشانههای ایمان خیالی
وقتی به دعای کمیل ۵۰۰۰ نفری میرسید و با آخرین صدا و هنر آن را میخوانید، اگر در دفعه بعد فقط ۳ نفر در آن مجلس حاضر شدند، باز هم نباید حالت فرق کند! حتی در تنهایی و شب هم نباید حالَت فرق کند. وقتی به مراسمی میروید و در راه ۱۰ نفر شما را تمسخر میکنند، نباید حالَت فرق کند؛ در غیر این صورت، آن حالات بر اساس خیالات و جَو بنا شدهاند.
✍ استاد علیپور مرندی، کتاب فطرت، صفحه ۲۳
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
💥🌷💐"مهندسی قوه خیال" چاپ شد و آماده توزیع است🌷💐🌸 خدا رو شکر پس از گذشت حدود یکسال بالاخره توفیق شد
🌀 ارتقاء ایمان به ایمان عقلی و قلبی
غرض از خواندن #کتاب_مهندسی_قوه_خیال و #کتاب_مرام_سابقون و #دوره_مهندسی_نماز این است که از ایمان خیالی عروج کنیم و به ایمان عقلی و بالاتر از آن به ایمان قلبی برسیم.
اکثر ایمان ها خیالی است؛ یعنی وابسته به حال، جو و شرایط بیرونی است، یعنی اگر اتفاقات خوب برایمان بیفتد، دور و برمان شلوغ باشد، جای یا جایگاه عبادت و دعا زیبا و رنگارنگ باشد و اوضاع مادی و معنوی بر وفق مراد باشد، عبادت ما نیز سر وقت، با حال و پر قدرت است، اما اگر یکی از این حالات کم شود، عبادتمان نیز آب می رود و کم و بی رمق میگردد!
البته ایمان خیالی هم در جای خودش خوب و ارزشمند است، اما چون وابسته به عوامل خارجی است، ثبوت و ارزش کمتری نسبت به ایمان عقلی و قلبی دارد و شخص باید ایمانش را ارتقاء بدهد که وابسته به عوامل خارجی نباشد تا دچار ضعف و سستی ایمان نگردد! کتب و دوره های فوق اگر زمینه رسیدن به تعالی و رسیدن به آن ایمان بالاتر را فراهم کرد که مسیر را درست رفتیم و جای شکر دارد، ولی اگر چُنین نکرد فقط مشتی کاغذ و مطلب بر حجاب های خود افزوده ایم!
✍ سامان (جواد) ابوالقاضی
🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon