eitaa logo
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
5.8هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
4.2هزار ویدیو
159 فایل
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
مشاهده در ایتا
دانلود
📣📣 غلات فراموش شده 👇 🔶 یکی از بهترین حبوبات برای غذای انسان است 👌و آن‌چنان که در طب اسلامی ایرانی بر مصرف آن تاکید شده است که درباره هیچ یک از حبوبات تاکید نشده است. 👈اما متأسفانه امروزه بسیار کمتر از گذشته در سفره ایرانیان دیده می‌شود. متأسفانه امروز نخود که یک ماده غذایی بسیار مفید و پرانرژی است 😔 از سفره ایرانیان در حال حذف شدن است و شاهد استفاده کمتر آن در رژیم غذایی ایرانیان هستیم. 🍔🍟با افزایش مصرف غذاهای خارجی و فست‌فودها در سفره‌های ایرانی مصرف این ماده غذایی در طول روز و حتی در سال بسیار کمتر از گذشته شده است.  ✅ اشاره به گیاهان زراعی در ، تنها محدود به یاد کرد اسم گیاه نیست، بلکه در بیشتر اوقات به آن ها همچون «سنبله»، «حبّ»، «فاکهة»، «ثمرات» و گاه نیز به اجزای گیاه اشاره شده است، مثل «جذع»، «فرع»، «زهرة»، «وردة»، «لیف»، و «ورق» که نشان از مصرف سبزیجات و حبوبات دارد. 🔷 نخود که جزء خانواده حبوبات محسوب می‌شود دارای املاح، ویتامین و پروتئین های متعددی است. نخود بدلیل اینکه دارای اسیدآمینه‌های مختلف، ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار مفیدی است می‌توانیم بگوییم👇 ✅ نخود نه فقط یک غذا بلکه به عنوان یک دارو محسوب می‌شود.  نخود از زمان‌های بسیار دور مصرف خوراکی و درمانی داشته است.   🍃مرکز مشاوره طب اسلامی همدان🍃 🍀 ✅ @tebolhosainas 🌸🍃〰🍃🌸〰🍃
✳نخود از دیدگاه طب اسلامی ایرانی برای تقويت ميل جنسی بسیار مفید است و چون ارزش غذایی زیادی دارد، ▪برای افراد مبتلا به کمردرد ▫و خانم‌هایی با عادت ماهانه نامنظم نیز درمانی موثر به شمار می‌رود. 💥نخود تقويت كننده حرارت غريزی بدن است. 👈 چون مزاج نخود گرم است ايجاد حرارت می كند و در نتیجه ميل جنسی را افزايش می دهد، به خصوص در سردمزاجان. 👈از سوی دیگر چون خواص تغذیه ای زیادی دارد توليد مايع جنسی را كه حاوی سلول های جنسی است زياد می كند 👈و سوم اينكه توليد كننده گاز و اصطلاحا ريح است كه به همين دليل ماده‌ای نفاخ هم محسوب می‌شود. كه نخود در بدن ايجاد می كند باعث کمک به ایجاد حالت نعوظ و موفقيت‌آميز شدن نزديکی می شود. 👌يكی از روش های ساده مصرف نخود اين است كه آن را بپزند و آب نخود را جداگانه با عسل مخلوط کرده، ميل كنند. اين تركيب بخصوص برای تقويت قوای جنسی بسيار مفيد است. ⚠افرادی كه دچار نفخ معده و روده هستند یا سوء هاضمه دارند، كسانی كه دچار رفلاكس می شوند و افراد چاقی که می خواهند لاغر شوند، بهتر است در مصرف نخود زیاده روی نکنند. 🚰✖علاوه بر این به دلیل نفاخ بودن آن اصلا نبايد همراه و بعد از خوردن نخود حداقل تا يکساعت آب نوشيده شود. 🍃مرکز مشاوره طب اسلامی همدان🍃 🍀 ✅ @tebolhosainas 🌸🍃〰🍃🌸〰🍃🌸〰
✅برای سلامتی هزینه کنید😊👌 ❤️امام صادق علیه السلام: 👈در آنچه بدن راسالم نگه میدارد اسراف نيست بلكه اسراف در چيزهايى است كه مال را تلف كند و به بدن زيان رساند. 📚بحار، ج 75 🛍🛒عرضه انواع 🔰 💠فروش حضوری ومجازی در فروشگاه 💠و ارسال به سراسرکشور ✈️ 🚛 آرزوی ما سلامتی شماست.‌🌷 غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست   🔴 آیدی فروشگاه ↙️ ✅ @foroshgaheslami14
💠درسبک زندگی اسلامی ❎ وعده نهار وجود ندارد. ✅و استراحت کوتاه جایگزین شود 💟به فرمایش استاد تبریزیان ۷۰تا۸۰ درصد بیماریها با ترک نهار درمان می شوند و نیازی به دارو نیست ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦ @tebolhosainas ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦
✅ 👌 برنامه غذایی پیشنهادی براساس طب اسلامی🔺🔺 ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦ @tebolhosainas ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦
خواص برنج عنبربو🍚 👨‍🌾برنج عنبربو با توجه به اینکه با آب شور کشت می‌شود برخلاف برنج های شمال کشور کشت می شود و بسیار خوش هضم بوده و معده را اذیت نمی‌کند این برنج طبعی گرم دارد و برای افراد سرد مزاج مناسب است. 👨‍🌾و.. برنج عنبر بو برنجی با کیفیت، ارگانیک و بدون هر گونه سم و کود شیمیایی که از عطر و طعم فوق‌العاده‌ای برخوردار هست. مصرف آن همچنین موجب کاهش تری‌گلیسرید خون و فشارخون می‌گردد و نیز باعث افزایش مقاومت نسبت به انسولین می‌گردد و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است. برنج عنبر بو سرشار از فیبر، ویتامین ب و ای و مواد معدنی مغذی است. با هر مقدار مصرف این برنج، لایه چربی روی شکم ایجاد نمی‌شود و بسیار سبک بوده و هضم آن نیز آسان است! 👨‍💼قیمت عنبر بو قیمت این برنج نسبت به محصولات شمال پایین تر می باشد که این هم خود یک حسن است هم یک بدی،چون اول اینکه بخاطر عطر و طعم خوش این برنج و نزدیک بودن قیمت آن با اقلام خارجی یک انتخاب بهتر است ولی این قیمت پایین باعث شده که کشاورزان از کشت این برنج سرد شوند و میلی به کاشت آن نداشته باشند. ✅جهت اطلاع از قیمت و سفارش با آیدی زیر در ارتباط باشید:🔻🔻 🆔 @salem_moshaver
✅قیمه نجفی یادش بخیر 🏴اربعین 🚩کربلا 🍃اگر این غذا رو دوست داشتید و درست کردید این غذای عربی رو نیت کنید به خیر اباعبدالله الحسین ع ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦ @tebolhosainas ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
✅قیمه نجفی یادش بخیر 🏴اربعین 🚩کربلا 🍃اگر این غذا رو دوست داشتید و درست کردید این غذای عربی رو نیت
آشنایی با یک غذای عربی👇 نجفی در زمره معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به خورش قیمه سیب‌زمینی ما ایرانی‌ها ندارد. قیمهٔ نجفی که با نام‌های قیمهٔ علاچی و قیمهٔ عربی نیز شناخته می‌شود. نوعی خورش رایج درشهر نجف و بغداد،  کاظمین، کربلا و شهرهای بزرگ کشور عراق  است. برای پختن این قیمه، لازم است  گوشت و نخود کاملاً آب‌پز شوند. 🍃مرکز مشاوره طب اسلامی همدان🍃 🍀 ✅ @tebolhosainas 🌸🍃〰🍃🌸〰🍃🌸〰
سالم قیمه نجفی مواد لازم برای قیمه نجفی :👇  گوشت گوسفندی بدون استخوان 250 گرم نخود150 گرم  پیاز متوسط 1 عدد  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری زعفران آب زده5 قاشق غذاخوری کره50 گرم دارچین به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ⚠توجه👇 فراموش نکنید که شما بانوان با تدبیر ، دروازه بان سلامتی خود وعزیزانتان هستید. پس باعلم خود دراصلاح غذاها بکوشید. 🌹# جایگزین های مهم🔻 سعی کنید در این غذای عربی از روغن شحم بجای کره نمک دریا بجای نمک معمولی و رب انار ، رب لیمو و اقسام دیگر رب بجای رب گوجه استفاده کنید. شاد وسلامت باشید. طرز تهیه :👇  نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید. چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند. پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند. 1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود. در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید. 🍃مرکز مشاوره طب اسلامی همدان🍃 🍀 ✅ @tebolhosainas 🌸🍃〰🍃🌸〰🍃🌸〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا