📆 #جمعه
اللهم عجل لولیک الفرج
📿 ذکر 100 مرتبه
☀️اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☀️2 آذر
☀️20 جمادی الاولی
☀️22 نوامبر
#تقویم
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
♡(مجموعه طبی مائده)♡
مشاوره رایگان:
@Teb_javaheri 🤵♂️
@TebHosein3 🧕
🌐کانال ارتباطی ما:
@tebolhosainas
🥣بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خاصیت تبدیل شود، که آن طبق روایات خل الخمر گویند.
🍃و بهترین نوع سرکه، سرکه انگور است و بیشتر به آن اشاره شده است.
🍃ولی نوع سرکه های دیگری هم داریم
مثل👈سرکه سيب، سرکه ي انار، سرکه ي خرما و.....
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
💠در روایات آمده است:
👈که سرکه قلب را زنده میکند.
🔚پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند.
✅البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل.
✨امام علی علیه السلام :
👈بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده میکند.
📚 منبع:
مکارم الاخلاق، ج۱، ص۴۰۹، ح ۱۳۸۷
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
◀️ درجه کیفیت سرکه در طب:
اول سرکه انگور
دوم سرکه خرما
سوم سرکه انجیر
چهارم سرکه سیب
⬅️سرکه ای که کارخانهها تولید میکنند اعصاب را نابود میکند چون اسیدش سه برابر سرکه طبیعی است.
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
🥃بهترین دارو برای مشکلات کبدی و سدهها(انسداد مجاری)
⏪سرکنگبین است
که انواع مختلفی دارد
🔰مهمترین خاصیت سرکه انگبین
این است که یک داروی"مفتح سُدد بسیار قوی هست"
⬅️وقتی سدّه(گرفتگی در بدن) وجود داشته باشه؛ سیستم بدن دچار نقص و ایراد میشه که سرکه انگبین قادره اون سُدهها رو برداره و مسیر رو هموار بکنه
◀️ انواع سرکه انگبین :👇
انواع سرکه انگبین بسیار است اما در اینجا به سرکه انگبین های مهم و پرکاربرد اشاره میکنیم:
⏮ سرکه انگبین (ساده/عام) :
دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن (دو واحد عرق نعناع+یک واحد سرکه) چند دقیقه میجوشانید و بعدازاینکه ولرم شد دو واحد عسل اضافه میکنید و در هر وعده یک سوم استکان سرکه انگبین و بقیه آب ولرم ریخته و میل می کنید.
اگر سرکه انگبین گرم باید درست بکنیم، به سرکه و نعناع مقداری ریحان اضافه میکنیم و می جوشانیم و
اگر با گرمی بیشتر بخواهیم درست کنیم سیر هم اضافه میکنیم و می جوشانیم
و اگر سرکه انگبین سرد بخواهیم درست کنیم، به سرکه و نعناع مقداری خرفه اضافه میکنیم
⏮ سرکه انگبین (گلاب) :
اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده میکنیم
⏮ سرکه انگبین (کاسنی) :
سرکه انگبین سرد گفته میشود؛ گرم مزاجهایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و تشنگی میکنند و جوش و کهیر میزنند و کسانی که زیاد تب میکنند سرکه انگبین کاسنی برایشان بسیار مفید است. (بجای نعناع، کاسنی باشد) چون اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است.
⏮ سرکه انگبین (زرشکی) :
(بجای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و بازکردن عروق و کاهش حرارت معده و قلب مفید است
.