🥣بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خاصیت تبدیل شود، که آن طبق روایات خل الخمر گویند.
🍃و بهترین نوع سرکه، سرکه انگور است و بیشتر به آن اشاره شده است.
🍃ولی نوع سرکه های دیگری هم داریم
مثل👈سرکه سيب، سرکه ي انار، سرکه ي خرما و.....
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
💠در روایات آمده است:
👈که سرکه قلب را زنده میکند.
🔚پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند.
✅البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل.
✨امام علی علیه السلام :
👈بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده میکند.
📚 منبع:
مکارم الاخلاق، ج۱، ص۴۰۹، ح ۱۳۸۷
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
◀️ درجه کیفیت سرکه در طب:
اول سرکه انگور
دوم سرکه خرما
سوم سرکه انجیر
چهارم سرکه سیب
⬅️سرکه ای که کارخانهها تولید میکنند اعصاب را نابود میکند چون اسیدش سه برابر سرکه طبیعی است.
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
🥃بهترین دارو برای مشکلات کبدی و سدهها(انسداد مجاری)
⏪سرکنگبین است
که انواع مختلفی دارد
🔰مهمترین خاصیت سرکه انگبین
این است که یک داروی"مفتح سُدد بسیار قوی هست"
⬅️وقتی سدّه(گرفتگی در بدن) وجود داشته باشه؛ سیستم بدن دچار نقص و ایراد میشه که سرکه انگبین قادره اون سُدهها رو برداره و مسیر رو هموار بکنه
◀️ انواع سرکه انگبین :👇
انواع سرکه انگبین بسیار است اما در اینجا به سرکه انگبین های مهم و پرکاربرد اشاره میکنیم:
⏮ سرکه انگبین (ساده/عام) :
دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن (دو واحد عرق نعناع+یک واحد سرکه) چند دقیقه میجوشانید و بعدازاینکه ولرم شد دو واحد عسل اضافه میکنید و در هر وعده یک سوم استکان سرکه انگبین و بقیه آب ولرم ریخته و میل می کنید.
اگر سرکه انگبین گرم باید درست بکنیم، به سرکه و نعناع مقداری ریحان اضافه میکنیم و می جوشانیم و
اگر با گرمی بیشتر بخواهیم درست کنیم سیر هم اضافه میکنیم و می جوشانیم
و اگر سرکه انگبین سرد بخواهیم درست کنیم، به سرکه و نعناع مقداری خرفه اضافه میکنیم
⏮ سرکه انگبین (گلاب) :
اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده میکنیم
⏮ سرکه انگبین (کاسنی) :
سرکه انگبین سرد گفته میشود؛ گرم مزاجهایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و تشنگی میکنند و جوش و کهیر میزنند و کسانی که زیاد تب میکنند سرکه انگبین کاسنی برایشان بسیار مفید است. (بجای نعناع، کاسنی باشد) چون اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است.
⏮ سرکه انگبین (زرشکی) :
(بجای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و بازکردن عروق و کاهش حرارت معده و قلب مفید است
.
⏮ سرکه انگبین عنصلی
سرکه انگبین بسیار گرم و برای کبدچرب بسیار مفید است؛ دو لیتر سرکه را با ۲۰۰ گرم پیاز عنصل خورد شده میجوشانید و صاف کرده و بعداز مقداری خنک شدن یک و نیم برابر آن عسل اضافه کرده و شبها یک چهارم لیوان از آن و بقیه لیوان آب، استفاده میکنید.
⚠️ نکته : در طب اسلامی تاکید و اولویت با جوشانده خود گیاه است نه عرق آن.
🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇
@tebolhosainas
📆 #شنبه
اللهم عجل لولیک الفرج
📿 ذکر 100 مرتبه
☀️یا رب العالمین
☀️3 آذر
☀️21 جمادی الاولی
☀️23 نوامبر
#تقویم
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
♡(مجموعه طبی مائده)♡
مشاوره رایگان:
@Teb_javaheri 🤵♂️
@TebHosein3 🧕
🌐کانال ارتباطی ما:
@tebolhosainas
#بهتر_است_بدانیم...
👈یکی از راه های پیشگیری از هر گونه #سرماخوردگی این است که از غذاهای سرد و یخچالی استفاده نکنید.
👈 مانند: نوشابه، بستنی و ماست، خیار و هندوانه و سردیجات در این فصل سبب سرد شدن بدن می شود❌
👈 متاسفانه شاهد هستیم که بعضی ها در این فصل بستنی می خورند و چقدر این کار آسیب زا هست.
👈 بهتره از دست رفتن #حرارت بدن جلوگیری کنیم تا جریان حیات در ما دچار اختلال نشود.
👈سعی کنید درفصل پاییز وزمستان بجای استفاده از سردی از مواد غذایی گرم وگرم وتر استفاده کنید تا بدنتون گرم شود.
🏷مواد غذایی #گرم_و_تر
👈عامل رشد و نمو در گرمی هست
👈گرم و ترها خونسازند.
https://eitaa.com/tebolhosainas