eitaa logo
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
5.8هزار دنبال‌کننده
14.8هزار عکس
4.3هزار ویدیو
159 فایل
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
مشاهده در ایتا
دانلود
🥣بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خاصیت تبدیل شود، که آن طبق روایات خل الخمر گویند. 🍃و بهترین نوع سرکه، سرکه انگور است و بیشتر به آن اشاره شده است. 🍃ولی نوع سرکه های دیگری هم داریم مثل👈سرکه سيب، سرکه ي انار، سرکه ي خرما و..... 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
💠در روایات آمده است: 👈که سرکه قلب را زنده می‌کند. 🔚پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند. ✅البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل. ✨امام علی علیه السلام : 👈بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده می‌کند. 📚 منبع: مکارم الاخلاق، ج۱، ص۴۰۹، ح ۱۳۸۷ 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
◀️ درجه کیفیت سرکه در طب: اول سرکه انگور دوم سرکه خرما سوم سرکه انجیر چهارم سرکه سیب ⬅️سرکه ای که کارخانه‌ها تولید می‌کنند اعصاب را نابود می‌کند چون اسیدش سه برابر سرکه طبیعی ‌است. 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
🥃بهترین دارو برای مشکلات کبدی و سده‌ها(انسداد مجاری) ⏪سرکنگبین است که انواع مختلفی دارد 🔰مهمترین خاصیت سرکه انگبین این است که یک داروی"مفتح سُدد بسیار قوی هست" ⬅️وقتی سدّه(گرفتگی در بدن) وجود داشته باشه؛ سیستم بدن دچار نقص و ایراد میشه که سرکه انگبین قادره اون سُده‌ها رو برداره و مسیر رو هموار بکنه ◀️ انواع سرکه انگبین :👇 انواع سرکه انگبین بسیار است اما در اینجا به سرکه انگبین های مهم و پرکاربرد اشاره می‌کنیم:
⏮ سرکه انگبین (ساده/عام) : دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن (دو واحد عرق نعناع+یک واحد سرکه) چند دقیقه می‌جوشانید و بعدازاینکه ولرم شد دو واحد عسل اضافه می‌کنید و در هر وعده یک سوم استکان سرکه انگبین و بقیه آب ولرم ریخته و میل می کنید. اگر سرکه انگبین گرم باید درست بکنیم، به سرکه و نعناع مقداری ریحان اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر با گرمی بیشتر بخواهیم درست کنیم سیر هم اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر سرکه انگبین سرد بخواهیم درست کنیم، به سرکه و نعناع مقداری خرفه اضافه می‌کنیم ⏮ سرکه انگبین (گلاب) : اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده می‌کنیم
⏮ سرکه انگبین (بِه) : اگر سرکه و بِه را باهم بجوشانید به سین می‌شود که در درمان دیابت فوق‌العاده است و اگر عسل را به آن اضافه کنید " سرکه انگبین به " می‌شود که بهترین داروی ضد ویار و حالت تهوع خانم‌های باردار است و برای افزایش اشتها مفید خواهد بود. .
⏮ سرکه انگبین (رازیانه) : 🚺 اختصاصی بانوان شیردهی را زیاد و پوست را لطیف و تمایلات زنانگی را افزایش می‌دهد و عوارض یائسگی و اختلالات هورمونی گُرگرفتگی زنان را برطرف می‌کند(بجای نعناع، رازیانه باشد.البته برای کسانی که کیست سینه دارند مناسب نیست) .
⏮ سرکه انگبین (کاسنی) : سرکه انگبین سرد گفته می‌شود؛ گرم مزاج‌هایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و تشنگی می‌کنند و جوش و کهیر می‌زنند و کسانی که زیاد تب می‌کنند سرکه انگبین کاسنی برایشان بسیار مفید است. (بجای نعناع، کاسنی باشد) چون اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است. ⏮ سرکه انگبین (زرشکی) : (بجای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و بازکردن عروق و کاهش حرارت معده و قلب مفید است .
⏮ سرکه انگبین (سیر) : کسانی که دردهای سیاتیک دارند اگر سیر را خرد کرده و در سرکه دو، سه روز بخوابانند و عسل و نعناع اضافه کنند و بخورند، مفید است. ⏮ سرکه انگبین (عناب) : عناب را اگر سه روز در سرکه بخوابانید برای بیماری های خونی موثر است .
⏮ سرکه انگبین عنصلی سرکه انگبین بسیار گرم و برای کبدچرب بسیار مفید است؛ دو لیتر سرکه را با ۲۰۰ گرم پیاز عنصل خورد شده می‌جوشانید و صاف کرده و بعداز مقداری خنک شدن یک و نیم برابر آن عسل اضافه کرده و شب‌ها یک چهارم لیوان از آن و بقیه لیوان آب، استفاده می‌کنید. ⚠️ نکته : در طب اسلامی تاکید و اولویت با جوشانده خود گیاه است نه عرق آن. 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
📆 اللهم عجل لولیک الفرج 📿 ذکر 100 مرتبه ☀️یا رب العالمین ☀️3 آذر ☀️21 جمادی الاولی ☀️23 نوامبر 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
... 👈یکی از راه های پیشگیری از هر گونه این است که از غذاهای سرد و یخچالی استفاده نکنید. 👈 مانند: نوشابه، بستنی و ماست، خیار و هندوانه و سردیجات در این فصل سبب سرد شدن بدن می شود❌ 👈 متاسفانه شاهد هستیم که بعضی ها در این فصل بستنی می خورند و چقدر این کار آسیب زا هست. 👈 بهتره از دست رفتن بدن جلوگیری کنیم تا جریان حیات در ما دچار اختلال نشود. 👈سعی کنید درفصل پاییز وزمستان بجای استفاده از سردی از مواد غذایی گرم وگرم وتر استفاده کنید تا بدنتون گرم شود. 🏷مواد غذایی 👈عامل رشد و نمو در گرمی هست 👈گرم و ترها خونسازند. https://eitaa.com/tebolhosainas