استفاده از نوره برای بیماری های پوستی
وَ لْيَطْرَحْ فِي النُّورَةِ شَيْئاً مِنَ الصَّبِرِ وَ الْقَاقِيَا وَ الْحُضُض أَوْ يَجْمَعُ ذَلِكَ وَ يَأْخُذُ مِنْهُ الْيَسِيرَ إِذَا كَانَ مُجْتَمِعاً أَوْ مُتَفَرِّقاً وَ لَا يُلْقِي فِي النُّورَةِ مِنْ ذَلِكَ شَيْئاً حَتَّى تُمَاتَ النُّورَةُ بِالْمَاءِ الْحَارِّ الَّذِي يُطْبَخُ فِيهِ الْبَابُونَجُ وَ الْمَرْزَنْجُوش أَوْ وَرْدُ الْبَنَفْسَجِ الْيَابِسِ وَ إِنْ جَمَعَ ذَلِكَ أَخَذَ مِنْهُ الْيَسِيرَ مُجْتَمِعاً أَوْ مُتَفَرِّقاً قَدْرَ مَا يَشْرَبُ الْمَاءُ رَائِحَتَهُ وَ لْيَكُنْ زِرْنِيخُ النُّورَةِ مِثْلَ ثُلُثِهَا
یعنی بعد از تهیه نوره آب را بجوشانید و نوره در آن حل کنید و بریزید مقداری از صبر زرد و اقاقیا و حضض و با هم مخلوط کنید همیشه مخلوط صبر زرد و اقاقیا و حضض را داشته باش و در نوره نریز تا نوره در آب حل شود آبی که جوشانده میشود باید در آن بابونه و مرزنجوش یا بابونه و گل بنفشه خشک جوشانده شود و در آب پخته شود، وقتی که پخته شدند و بوی گیاهان جذب آب شدند، نوره در آن آب حل شود که نوره کامل است و زرنیخ یک ششم آهک است.
حضض یک جور برگ گیاهی است.
بنابراین آب جوشانده میشود و در آن بابونه یا گل بنفشه و یا بابونه و مرزنجوش باشد تا پخته بشوند و بوی این گیاهان به آب منتقل بشود. بعد از این مرحله نوره را در این آب حل کنید و ترکیب سه گانه صبر زرد و اقاقیا و حضض را به آن اضافه کنید.
این نوره مفید است و داروی بیماری های پوستی است به خصوص که صبر زرد هم دارد. بعد از نوره کشیدن هم از حنا استفاده کنند ولی به صورت زیاد نزنید.
مقدار مواد اضافه نباید زیاد باشد که اثر نوره را از بین ببرد بلکه به اندازه ای باشد که صادق باشد در نوره این گیاهان به کار رفته است.
نوره ای که دارو است باید با این شیوه درست بشود.
گیاه حضض کم پیدا میشود که من تا به حال پیدا نکرده ام که در اینصورت دو گیاه بعدی از باب ناچاری به تنهایی استفاده میشود.
نوره با داروی خوراکی که باید فقط در صورت لزوم مصرف بشود متفاوت است زیرا استفاده از نوره را سفارش میکنند.
✅ @tebolhosainas
52.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 سخنان آیت الله تبریزیان با موضوع (بهداشت سر و صورت)
✅ @tebolhosainas
✅امام رضا علیه السلام:
کسی که می خواهد ناخن هایش نشکند و خراب نشود، روز پنجشنبه آن را کوتاه کند.
رساله ذهبیه،ص ۳۷
#ناخن
✅ @tebolhosainas
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضرر مصرف هندوانه شب یلدا از زبان حکیم روازاده
✅ @tebolhosainas
#ویژه_شب_یلدا
بیائید امسال شب یلدا هندوانه 🍉مصرف نکنیم⛔️
⛔️به سه دلیل :
طبع هندوانه سرد ❄️و تر💧😐
طبع شب سرد ❄️ و تر💧😳
طبع زمستان سرد ❄️ و تر💧😱
حالا تصور کنید درشب یلدا اولین شب🌚 زمستان ⛄️هندوانه🍉 بخوریم 😣😣😖
بیشتربیماری ها هم ازمصرف سردی است 🤕🤒🤧
#شب_یلدا_هندوانه_نخورید❌❌
✅ @tebolhosainas
#شب_یلدا
🔹 با توجه به در پیش بودن شب یلدا توصیه اکید میکنیم از خوردن #هندوانه پرهیز شود.❌❌❌
زیرا خوردن هندوانه، #خربزه و #خیار که از محصو لات تابستانی است بدن را خنک نموده و به #زکام مبتلا می نماید.
🔸 گول تبلیغات دروغین را نخورید این خوردن هندوانه هیچ پایه و اساسی در سنت ما ایرانیان ندارد.
🔹تا میتوانید #انار میل کنید.
✅ @tebolhosainas
↫✳️ آیا میدانید: مصرف #هندوانه در فصل پاییز و شب یلدا مضر میباشد
اگر با هر توجیهی در شب #یلدا هندوانه خوردید حتماً از آجیلهای گرم شب یلدا مثل گردو، پسته و بادام و کشمش و... میل کنید که از آثار سردی هندوانه بکاهد.
⭕️ در قدیم حکما برای نگهداری میوه ها نیز تدابیر و اصول مفید برای سلامتی را مد نظر داشتند. مثلاً #انگور را تبدیل به کشمش و مویز می کردند و در فصل #پاییز که دارای طبع سرد و خشک است مصرف کشمش که دارای مزاج گرم و تر است را توصیه می کردند و در فصل #زمستان که دارای طبع سرد و تر است مصرف مویز که دارای تری و رطوبت بخشی کمتری نسبت به کشمش است را توصیه می کردند.
منبع : دکتر #روازاده
✅ @tebolhosainas
⬅ ضمنا همینجور ک ب خوردن میوه های نوبر سفارش شده، خوردن میوه های غیر فصلی بشدت نهی شده❌❌❌
اینا رو ما میگیم بعد میبینیم شب یلدا همه هندونه ها 🍉رو نقش و نگار زدن و دارن باهاشون عکس میگیرن😆
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
✅ @tebolhosainas