eitaa logo
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
5.7هزار دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
4.2هزار ویدیو
159 فایل
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص فوق العاده ی نمد😳😃😊 ❣نمد مالی انعطاف پذیر است.👍 ❣تاریخچه نمد مالی به بیش از ۲۰۰۰ سال می رسد. ❣از استحکام بسیار بالایی برخوردار است و عمر طولانی دارد و نمدی که عمر زیادی داشته باشد ارزش بسیار بالایی دارد.👊🏻 ❣نمد مالی یک نوع طب سوزنی هست.😳😉 ❣نمد مالی نوعی عایق گرما و سرما است.😃 ❣نمد مالی ایمنی بسیار بالایی دارد، به این صورت که ضربه شمشیر آن را نمی برد و چنگال حیوانات و دندان درندگان به آن کار ساز نیست. ❣ما نمد مالی را به کوهنوردها پیشنهاد می دهیم، چون کاملاً ضد آب هست.👏👏👏 ❣از نمد مالی برای زیر انداز، زیر زین اسب،علاج بعضی از بیماری ها استفاده می شود. https://eitaa.com/tebolhosainas
🧐آیا می دانستید که با خوردن کدو می توانیدبه درمان خود کمک کنید؟ 😋 قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام: «كُلُوا الدُّبَّاءَ وَ نَحْنُ‌ أَهْلَ‌ الْبَيْتِ نُحِبُّهُ» *️⃣ترجمه: «زیاد کدو بخورید! همانا ما اهل بیت کدو را بسیار دوست می داریم.» ✴️ کدو و کمک به هضم غذا ⏮بر اساس مطالعات، میوه ها و سبزیجات سبز رنگ، مانند کدو سبز، هضم سالم را تقویت می کنند. 👨‍💼 دکتر هنری بیلر (پزشک برجسته آمریکایی که برای درمان بیماری تنها با غذا تلاش کرده بود) برای درمان مشکلات گوارشی بیماران خود به آبگوشت سوپ پوره شده از کدو سبز بسیار توصیه می کرد. ✍️فیبر غذایی موجود در کدو سبز به رژیم غذایی شما حجم می دهد و به هضم غذا کمک می کند. ✅کدو سبز حاوی فیبر محلول و نامحلول است. فیبر نامحلول، همچنین به عنوان "تنظیم کننده" شناخته می شود، عبور آب از دستگاه گوارش را تسریع می کند. این باعث کاهش زمان در دسترس برای تماس مواد مضر با دیواره های روده می شود. ✴️ کدو و کمک به تعادل عملکرد و آدرنالین 🔹کدو سبز سرشار از منگنز است، یک ماده معدنی که عملکرد بهینه غده تیروئید را ارتقا می دهد. https://eitaa.com/tebolhosainas
نمک مصرفی تان نمک دریا یا نمک سنگ باشد مطابق رساله مراجعه تقلید، خوردن نمک در اول و آخر غذا مستحب است نمکی که در زمان پیامبر ص و ائمه بوده؛ نمک تصفیه شده نبوده، بلکه نمک دریا ، یا نمک سنگ بوده است از نظر طب اسلامی هم بهترین نمک، نمک دریا و بعد نمک سنگ (نمک معدن) است نمک تصفیه شده که موجب افزایش فشار خون می شود و به آن سم سفید هم می گویند از رژیم غذایی حذف شود https://eitaa.com/tebolhosainas
یکی از سنت های اشتباه رایج در شب یلدا رساله ذهبیه امام رضا(ع) در مورد تدابیر پاییز: از گوشت گاو، خیار و هندوانه پرهیز شود. شب یلدا از قدیم هم بین علما و حکما روز بسیار مهمی بوده و این روز رو خیلی گرامی میداشتند. امیرالمومنین علی(ع) می‌فرمایند: در آغاز سردی هوا خود را از سرما حفظ کنید و در پایان آن از آن استقبال کنید؛ زیرا سرما با بدن‌ها همان می‌کند که با درختان می‌کند؛ در آغاز(برگ درختان را) می‌سوزاند و در پایان می‌رویاند.(آخر زمستان آزاد بزارید بدن را) همونجور که میدونید فصل زمستان هم از لحاظ سردی و هم از لحاظ تری به اوج‌خودش میرسه و اگر هم دقت کنید عموم بیماری ها از نظر حکما از بلغم که خلطی سردوتر هستش پدید میاد هرچند مزاج قدیمیا مثلا زمان بوعلی مردم خیلییی گرم بودند هرچند گرم بودند ولی حکمای زیادی تایید کردند اگر میخواهید از بیماری ها در این فصل در امان باشید در آستانه ورود به فصل سردوتر(زمستان) خوراک گرم و خشک بخورید تا به تعادل برسد و دچار مرض نشوید... این نامردان انگلیسی اومدند این حرف حکما علمااهل بیت مارو عوض کردند (میوه ای که هم از حیث تری هم از حیث سردی ) به اوج خودش میرسه هستش اومدند این رو از طریق رسانه و.... به مردم ما القا کردند که آی مردم اگر میخواید مریض نشید تا سال بعد هندونه بخورید و این رسم باقی موند تا به الان... جالبش اینجاس هندونه معلوم نیس از کدوم سردخونه اومده چقدر تو سرد خونه مونده اصلا شیرین و قرمز هست یانه با قیمت ۱۰برابر بیشتر با کلی عوارض وحشتناک(بازمیریم میخریم) فکرشو بکنید مزاج شخص سرده /فصل سرده/هندونه سرده/ آیا با قرار گرفتن این حجم سردی در بدن بدن میتونه مریض نشه؟ مزاجتونو نابود نکنید ... اینو بدونید با یکبار مصرف هندونه در یلدا سال ها طول خواهد کشید تا عوارضش برطرف شود. چون بلغم(سردوتر) غالبه در مزاج فرداست شب یلدا تا میتونید خوراک گرم وخشک یاگرم وتر مصرف کنید مثل: خرما/بادام/انجیر/مغزیجات /حلوا / شیرینی جات طبیعی و انار میوه عالی ومناسب برای شب یلدا..‌‌. https://eitaa.com/tebolhosainas
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
🔰 در شب چله یا یلدا، رسوم مختلفی در مناطق ایران مرسوم بوده اما یکی از مهترین بخش­های آن، تناول تنقلات و خوراکی های خاص است. استفاده از خوراکی­ ها با سلامت بدن افراد مرتبط است و نوع آن خوراک بایستی با ماهیت و ذات سلامت افراد تناسب داشته باشد. 🔰 برهمین اساس گفتگویی با حکیم دکتر حسین روازاده؛ یکی از حکمای طب ایرانی – اسلامی ترتیب داده ­ایم تا با باید­ها و نبایدهای خوراک این رسم ماندگار بهره­ مند شویم. ❇️ دکتر روازاده با تاکید بر اهمیت تاریخی و باستانی شب یلدا در میان فارسی­ زبانان و ریشه ­های عمیق این رسم کهن، عنوان می­ کند: خاطرم هست قدیم ­ها به این شب بجای یلدا، چله می­گفتند و بخاطر ایجاد محفل گرم در خانواده­ ها و آشنایان زیبایی و خاطرات آن صدچندان بود. ❇️ در کنار مصرف تنقلات، بزرگان شعرخوانی می ­کردند و قصه­ ها و افسانه­ های قدیم را برای کودکان و خانواده­ هایشان بازمی­ گفتند و سنت حفظ آداب و رسوم را سینه به سینه منتقل می­کردند.  تفال به حافظ شیرزای و استخاره با قرآن کریم که برکت زندگی را افزون خواهد کرد، اهم این آداب بود که می­ کوشیدند به نوباوگان منتقل شود. ❇️ جالب است بدانید که ابوریحان بیرونی از این شب بعنوان میلاد اکبر یاد می ­کرد که به معنای تولد خورشید است. ❇️ وی افزود: در بیشتر مناطق ایران، مردم آن منطقه آیین خاص خود را در مهمانی­ های شب چله داشتند که متاسفانه برخی از آنها به دست فراموشی سپرده شده است.نقش محوری پدربزرگ­ها و مادربزرگ­ها آنچنان پررنگ و پرمحتوا بود که اهمیت حضور آنها در این مجلس را صدچندان می­کرد. ❇️ فرزندان خانواده با تهییج بدنبال خروج انبار خوراکی­ های پنهان بودند. آنقدر که حتی خاطرم هست در یکی از مناطق کودکان با خواندن شعری با این مضمون که “هرکی نیاره شب چره – انبارش موش بچره”، مادربزرگ­ها را تشویق در آوردن تنقلات می­کردند. ❇️ حکیم روزاده در ادامه اظهار داشت: به هر حال در طب ایرانی و اسلامی، توصیه­ ها و پندهایی برای آداب و رعایت رسوم آن وجود دارد که تضمین ­­کننده سلامت افراد است.  شام سبک برای ابتدای شب میل شود. اصولا شام باید در ساعت 5 بعداز ظهر خورده شود که متاسفانه اکثر مردم آن را به ساعات پایانی شب و زمان استراحت موکول می کنند. ❇️ برای عزیزان توصیه دارم که شام را در اول شب و با حجم کمتر میل کنید تا فرصتی برای بهره ­مندی از خوراکی­ های شب چله فراهم کنید و ناکام نمانید! عوارضی چون پرخوری و افزایش و کاهش فشار پیامد نخوردن شام در اول وقت است. ❇️ حکیم روازاده با تاکید بر اهمیت مصرف عنوان کرد: از اهمیت مصرف انار غافل نباشید که یک اصل برای برگزاری شب یلدا و گذراندن چله است. این میوه با خاصیت جادویی خود، به شدت و باقوت فراوان، جیوه را که سمی مهلک است، از بدن خارج می­نماید. مصرف پرتقال، انجیر، خرمالو، شلغم­ های طبیعی و قهوه­ ای رنگ ( شلغم­ های سفید و صورتی ماهیت متفاوتی دارند)، تخمه کدو و خربزه نیز در افزایش سلامت بدنتان و ایمن ­سازی آن موثر است. ❇️ مصرف سایر خوراکی­ها همچون تخم آفتابگردان و تخم ژاپنی و … توصیه ندارم چراکه عوارض آن بر کسی پوشیده نیست و الحمدالله مردم با آگاهی خود که بشدت افزایش یافته و شناخت بیشتر از ماهیت و خواص خوراک پیدا نموده ­اند، تصمیم به پرهیز یا مصرف خواهند داشت. 💢 ممنوع بودن مصرف هندوانه در شب سرد! ❇️ ایشان در ادامه به یکی از مهمترین خوراکی­ های این شب اشاره کرد و گفت: از کدو همیشه در سر غذاها و سفرها استفاده می شد. قدیم از کدو در فسنجان هم استفاده می کردند. ❇️ یکی از بهترین اشکال کدو به شکل تنوری پختن آن است. به جای کدو، از هندوانه در شب یلدا استفاده می شود که نباید این کار صورت گیرد. ادامه مطلب : 👇👇👇
💢 حکیم روازاده با تاکید بر عدم استفاده از هندوانه در شب­های سرد اظهار داشت: خواص هندوانه و فواید آن بر بدن پوشیده نیست اما در فصل خود و در وقت خود باید مصرف شود. حکمای ایرانی تاکید داشتند که هر میوه­ای در فصل خود مصرف شود که مفید باشد اما اگر در مکانی که تولید می­شود، مصرف کنید، مفیدتر خواهد بود. 💢 به لحاظ علمی توضیحی می­دهم که شاید مورد استفاده برخی عزیزان قرار گیرد و بدانیم که توصیه ­ها ریشه در علم و حکمت دارد. در هوای بالای 30 درجه (فصل تابستان) هرقدر هوا گرم­تر، آب­های زیرزمینی سردتر خواهد شد وقتی ریشه هندوانه در زمینی با دمای بالای 30 درجه رشد می­کند، ریشه در هوایی با همان نسبت سردتر رشد خواهد کرد. 💢 عزیزان من مصرف هندوانه در چله زمستان، هندوانه ­ای که به جای رشد در دمای 20 درجه بالای صفر در هوا و دمای بیست درجه زیر صفر مصرف می­شود، آسیب رسان بدن شما و نوگلانتان خواهد بود. برای سلامتی مضر است، چرا که طبع و مزاج هندوانه سرد و تر است و میوه تابستان است. ❇️ مزاج و طبع خوراک فصل زمستان که خودش سرد و تر است، خوردن خوراک سرد نیست. آن هم در فصل سرما و بدتر در چله زمستان مابین دو تفاوت دما و تغییر انرژی­های فصل!! و جالب تر آنکه در شب هم مصرف می­شود، اشتباه محض است. ❇️ بیشترین مصرف هندوانه در بوشهر بوده چون دمای هوا برای مصرف آن مناسب بود اما برخی اصرار دارند در شب­های سرد از قرمزی زیبای هندوانه بر سر سفره لذت ببرند. بسیار عالی ماهم برای تزیئن سفره آرایی، با این اقدام موافقیم. اما لطفا از مصرف هندوانه در شب چله بپرهیزید، خصوصا سرد مزاج­ها که بیشتر آثار مضر را دریافت خواهند کرد. ❇️ ایشان همچنین افزود: با این حال با وجود تمامی توصیه­ ها و هشدارها، برخی نمی­ توانند از هندوانه شب یلدا چشم پوشی کنند. توصیه می­ کنیم که به هیچ وجه مصرف نکنید ولی آنهایی که به هر دلیلی مصرف کردند حتما از آجیل­های گرم مثل گردو، پسته، بادام، کشمش و مویز به مقدار زیادتر از حد معمول خود مصرف کنند تا از سردی بکاهد. ❇️ حکیم روازاده در ادامه خاطرنشان کرد: در برخی از مناطق ایران (در گذشته­ ها) علاوه بر انار از شلغم، کدوی حلوایی تنوری، برگه ­های خشک زردآلو، هلو، شربت و شیرینی طبیعی، حلواها و شیره ­ها در کنار دیگر تنقلات و میوه ­ها از جمله سیب قرمز، خرمالو و… استفاده می­کردند. ❇️ حکما در فصل پاییز که طبع سرد و خشک دارد، مصرف کشمش که مزاجی گرم و تر دارد را توصیه می­کنند و برای زمستان که طبع سردتر غالب است، مصرف مویز که رطوبت بخشی کمتری نسبت به کشمش دارد، توصیه می­شود. ❇️ حکیم روازاده در پایان گفت: یادتان نرود که ماهی برای شام یلدا فاجعه و سردی است. برای شب­های سرد ماهی مصرف نکنید و به جای آن از خورش ­هایی مانند قورمه­ سبزی در کنار آش میل کنید. ✔️ مهمتر از همه، غافل از سفره ­های خالی و کم رنگ برخی خانواده­ ها و همسایه­ ها نباشید. ✔️ بزرگان، پدربزرگ­ها، مادربزرگ­ها را تنها نگذارید و از این سرمایه­ های جواهرنشان بهرمنده شوید و با دعوت از آنها به محافل خود رنگ ببخشید و لبخند، این هدیه ارزشمند را از چهره ­های عزیزان هدیه بگیرید. https://eitaa.com/tebolhosainas
‌ ‌ ✅ در بهبود سلامت جامعه تو اگر بنشینی ، من اگر بنشینم چه کسی برخیزد؟ تو اگر برخیزی، من اگر برخیزم، همه برمی خیزند. تا خود مردم تصمیم نگیرند که بهبود حاصل شود هیچ امری محقق نخواهد شد و خداوند متعال نیز بر این حرکت برکت می افزاید... ‌ ✅ درمان بیماریها با نان کامل سبوس دار ‌ 🔹نان اصلی ترین ماده غذاییست که غذای پایه بسیاری از مردم جهان را تشکیل می دهد. ‌ 🔹تمامی منایع قدیم و حتی طب جدید بر نان کامل که حاوی فیبر و سبوس است توصیه و تاکید داشته و دارند. ‌ 🔹چندین دهه سبوس، این ماده ارزشمند غذایی را از ما گرفتند. غربی ها کلاه بزرگ را بر سر ما گذاشتند و با تقلید از فرهنگ بی محتوای غرب ،نان بدون سبوس و بدون فیبر گیاهی را وارد رژییم غذایی ما کردند. ‌ ✅درمان با نان سالم: ‌ 🔹تحقیقات نشان داده الیاف و فیبر انقباضات روده را در شرایط اسهال و یبوست تنظیم می کند. ‌ 🔹یبوست که ام الامراض است با مصرف نان کامل سبوس دار از بین می رود. به شرطی که غذا خوب و آرام جویده شود و در بین غذا نیز مایعات مصرف نشود. ‌ 🔹رفع یبوست ریشه اصلی پیشگیری از بواسیر، واریس، فتق و تا حدودی سرطان روده بزرگ است. ‌ سبوس گندم داروی شفابخش یبوست است و مطلقا هیچ ماده یا دارویی رقیب سبوس گندم نیست. ‌ ✅سبوس هم اکنون در داروخانه های ایالات متحده و سراسر اروپا و فروشگاه های مواد غذایی در بسته بندی های شکیل عرضه می گردد. ‌ ✅درمان انواع بیماری های روده - دیورتیکولیت اگر ضروری ترین ارکان سلامت که نان کامل است اصلاح و تامین گردد، بسیاری از اختلالات و بیماری های صعب العلاج مانند: سرطان پارکینسون ام اس آلزایمر پیشگیری و حتی درمان می شود. ‌ ✅چه بیماران بسیاری که اگر سبوس مصرف می کردند هرگز دچار سرطان کولون نمی شدند. ‌ ‌ 💠 با رعایت این مورد مهم تغذیه طولی نمی کشد که دیگر خبری از موهای ریخته شده نیست، رنگ صورت شفاف تر می شود و دیگر جوش های ریز و درشت نمی زند هیچ یک از افراد خانواده یبوست ندارند اسهال مزمن فرزندان کاهش یافته و خون دماغ های ممتد بهبود پیدا کرده مسن تر ها از عذاب چربی و کلسترول و قند خون رها شده فشار خون کاهش می یابد. ‌ ‌‌https://eitaa.com/tebolhosainas
چرا باید نان سبوس دار بخوریم؟ بیش از 10 % مردم ایران مبتلا به دیابت بیش از ۲۰٪ مردم مبتلا به فشار خون بیش از ۳۰٪ مبتلا به چربی خون بیش از ۴۰٪ مبتلا به تری گلیسیرید بالا بیش از ۵۰ ٪ از چاقی رنج می برند. قند یک نان تافتون سفید حدود۱۰۰ ولی یک تافتون با آرد کامل حدود ۵۰ میباشد. مزایای مصرف نان سبوس دار : 1- پيش گيري از بيماريهاي غيرواگير 2- پيش گيري از ديابت 3- پيش گيري از يبوست ، واريس ، فتق 4- پيش گيري از چاقي و افزايش كلسترول خون 5- پيش گيري از سكته و بيماريهاي قلبي و عروقي 6- پيش گيري از سرطانهاي روده بزرگ ، سينه و ... 7- پيش گيري از كم خوني ، پوكي استخوان و بيماريهاي متابوليك 8- تامين املاح و ويتامينهاي حياتي مورد نياز بدن 9- رشد قد ، زيبايي اندام و استحكام استخوان بندي 10- كاهش زمان توقف غذا در دستگاه گوارشي از 90 به 30 ساعت 11- پاكسازي سموم و ذرات خارجي از پرزهاي روده و معده 12- افزايش ارزش غذايي و خواص درماني نان 13- تامين نيمي از فيبر ( سبوس ) مورد نياز بدن ( 15 گرم در روز ) کتاب دانستنیهای نانوایی . محمدرضا خواجه.دانشگاه علوم پزشکی اصفهان https://eitaa.com/tebolhosainas
🔴 واجب‌تر از تحریم کالاهای صهیونیستی، تحریم سبک زندگی آمریکایی است 🔺سبک زندگی غلط غربی را باید اصلاح کنید، نه این که بروید مثل آن‌ها نوشابه پُرضرر تولید و مصرف و تبلیغ کنید! 🚫 لاتُطِعِ الْكافِرِينَ به معنی این نیست که کوکاکولا نخورید، زمزم بخورید؛ یعنی مثل آن‌ها نوشابه نخورید، مثل آن‌ها نوشابه پُرضرر تولید و مصرف و تبلیغ نکنید. 🌿 ۸۰ نوع عرقیات گیاهی داریم که هر کدام دارای چندین خاصیت مفید در پیشگیری و درمان بیماری‌هاست؛ باورتان می‌شود فقط ۱۲۰۰ نوع شربت سکنجبین داریم؟! 🔺داشته‌های ارزشمند خودی را رها کردیم رفتیم به تقلید از اجنبی، زهرماری به نام نوشابه گازدار تولید می‌کنیم و به رکورد فروش این تولید ملّیِ بیماری‌زا افتخار هم می‌کنیم (اینجا)! 💢 واجب‌تر از تحریم کالاهای صهیونیستی، تحریم سبک زندگی آمریکایی است؛ سبک زندگی آمریکایی، عامل افزایش بیماری‌هاست. 🇺🇸 هنری کیسینجر، سیاستمدار یهودی ایالات متحده آمریکا گفته بود: «برای حکومت بر مردم، غذا و دارو را در اختیار بگیرید». ✍ همایون سلحشور فرد، کارشناس ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت https://eitaa.com/tebolhosainas
💐 به نقل از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله : « تلبینه دل بیمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.» 💐به نقل از امام صادق علیه السلام : « اگر چیزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود می بخشید تلبینه می بخشید.» پرسیده شد تلبینه چیست؟ فرمود:« شوربای فراهم آمده با شیر» و این را سه بار تکرار فرمودند؛ الکافی ، ج ۶ ، ص ۳۲۱ ، ح ۳ 🌹در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر (صلی الله علیه و آله) بیمار می‌شد تلبینه از اجاق پایین نمی‌آمد 🌹 در روایت آمده: «فإنها تجم فؤاد المریض» «(تلبینه) قلب بیمار را کامل می‌کند.» ♦️خواص تلبینه : 1- مفید برای ناراحتی های جسمی 2- مفید برای ناراحتی های روانی 3- ناراحتیهای کبدی 4- سرفه و خشونت سینه 5- بیماری قند ( دیابت) 6- حرارت بدن 7- سوء هاضمه 8- بیماریهای عفونی 9- ناراحتیهای کلیه و مثانه 10- خارش بدن 11- تقویت بدن 12- رفع عطش و تشنگی 13- کلسترول و فشار خون ♦️طرز تهیه: مقداری گندم یا جو کامل را در آب می پزیم ( ترجیحا دیگ مسی باشد ) بعد از نرم شدن و پختن گندم و جو، در انتها مقداری شیر گاو به آن اضافه میکنیم و می‌گذاریم مدتی با شیر بپزد (شیر گاو محلی باشد و قبلا به مدت حداقل 20 دقیقه جوشیده و سرد شده باشد) سپس مقداری عسل طبیعی ( کارخانه‌ای و شکری نباشد) به آن اضافه می کنیم... 🍃 بنا به شرایط استفاده از ادویه نیز می‌توان بهره برد؛ مثلاً زعفران 🍃در تهیه‌ی تلبینه بنا به شرایط از گندم جو(کامل) یا سویق آنها و سویق کودک می توان استفاده کرد.. https://eitaa.com/tebolhosainas
کـــــو کــــــو تـــــره مواد لازم : تره نیم کیلو ، پیاز متوسط ۱ عدد ، تخم مرغ ۵_۶ عدد ، نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم طرز تهیه : تره و پیاز را خرد کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد تخم مرغ ها را شکسته به مواد اضافه نمایید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند. سپس مخلوط را در تابه بریزید و دو طرف را سرخ کنید. ● تره باعث قطع خونریزی می شود لذا مصرف این کوکو به افرادی که دچار بواسیر خونریزی دهنده یا خونریزی سایر نقاط بدن هستند توصیه می گردد. https://eitaa.com/tebolhosainas