طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
#حلوای_فالوذج
🔹(طرز تهیه)
🔶 فالوذج نوعی حلوا است که از روغن زرد، آرد، عسل، زعفران و احتمالا آب ساخته میشود.
فالوذج معرّب پالوده فارسی است.شبیه همان فالودهی امروزی است که البته طرز تهیه و مواد آن متفاوت است و به شکل حلوا درست میشود و مانند بستنی نیست. در کشورهای عربی زیاد مصرف میکنند که معادل آن «فالوته» است. امروزه بیشتر نشاسته و بادام و رشته فرنگی داخل آن میریزند که مناسب نیست.
✅ مواد لازم:
▫️آرد گندم کامل ۱ پیمانه
▫️روغن زرد گاوی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
▫️عسل 1 پیمانه
▫️پودر زعفران 1 قاشق مرباخوری
▫️آب 1 پیمانه
✍طرز تهیه:
ابتدا عسل را با آب مخلوط کنید روی شعله بگذارید تا در آب کاملاً حل شود. سپس زعفران را اضافه کنید تا اندکی بجوشد و اگر روی آن کف ایجاد شد آن را بردارید و دور بریزید.
آرد را در ظرف دیگری ریخته و با شعله بسیار کم تفت دهید .آرد را مرتب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و خامی آن گرفته شود.باید مواظب بود تا آرد بیش از حد تفت داده نشود و نسوزد.روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد و روغن باهم خوب ترکیب شود.همچنان که آرد و روغن را هم می زنید کم کم شربت عسل و زعفران را اضافه کنید تا ترکیب شود.ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. سپس در ظرف مناسبی ریخته و بگذارید سرد شود.
✨نکته : به جای آرد می توانید از سویق گندم استفاده کنید،در این صورت نیازی به تفت دادن نیست.
✨ نکته : روغن را اضافه کنید اگر کمتر باشد بعد از اضافه کردن آرد خشک و گلوله می شود در این صورت بازهم مقداری روغن اضافه کنید.
✨ نکته : هرچه حرارت کمتر باشد حلوا خوشمزه تر می شود، که در این صورت ممکن است تفت دادن آرد تا چهل دقیقه طول بکشد.
✨ نکته : مطابق روایتی که از امام حسین (ع) ذکر شد ، فالوذج را بدون زعفران هم میتوان درست کرد اما به نظر میرسد برای مقاصد درمانی مانند درمان تب ربع مطابق حدیثی که از امام هادی (ع) ذکر شد حتما باید زعفران به آن اضافه شود.در این صورت اضافه کردن زعفران جهت طعم یا رنگ آن نیست و همانطور که در روایت تاکید شد باید زعفران زیاد ریخته شود.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
💎بسته ویژه سلامت تغذیه💎
1️⃣آب:آب رابرای مصرف بجوشانید،بعد خنک یاولرم میل کنید.آب فاتر
❌کلر اضافه شده به آب ها یک ماده سمی هست که با جوشاندن از بین میرود.
2️⃣روغن: شحم گاو،روغن زیتون،روغن زرد حیوانی، کنجد
3️⃣نان سالم:نان سبوس دار خانگی که با تنور گلی یا سنگی استفاده شود.
4️⃣نمک:نمک دریا یاسنگ نمک.
❌نمک های فعلی دارای ید شیمیایی هستند وباعث کم کاری یاپرکاری غده تیروئید وسرطان تیروئید می شود.
5️⃣قند سالم:عسل،انجیر،توت،خرما،شیره انگور،شیره خرما،کشمش.
6️⃣شکرطبیعی:شکرقهوه ای یا زرد که ازنیشکر تهیه شده استفاده شود نه شکرهای فعلی که از چغندر تهیه می شود.
7️⃣رب:رب انار،رب به،رب توت، رب سیب و آلو
8️⃣سبزی ها:تره،ترب،کاسنی،خرفه،بادرنجبویه، ريحان و برگ چغندر
❌ازخوردن شاهی وگشنیز پرهیز کنید،شاهی بخصوص درشب باعث جذام،وگشنیز باعث ضعف حافظه.
9️⃣دمنوش:بادرنجبویه،زعفران،دارچین،زنجفیل،گزنه،پونه،به
⬅️البته بطور مداوم نباید ازیک دمنوش استفاده نمود.
🔟میزان وعده های غذایی:صبح وشام
⬅️نهارحذف شود،برخلاف طب مدرن که می گوید شام نخورید که این توصیه یک خیانت درحق سلامت مردم است.
1️⃣1️⃣ظروف:اولویت باظرف های سنگی، بلوری، سفالی ومسی
2️⃣1️⃣گوشت کبوتر، گوسفند، شتر در اولویت است.
❌نگهداری گوشت درفریزر ویخچال:بیشترازسه روز از زمان ذبح در یخچال نماند.(سبب بیماریست اگربیشتربماند ولو اینکه فریز کنید).
❌استفاده از گوشت مرغ و گاو موجب بیماری زایی هست.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
❌هرگز چای را در لیوانهای کاغذی ننوشید!
📌 دانشمندان هشدار دادهاند که نوشیدن قهوه یا چای در لیوانهای کاغذی افراد را به میزان قابل توجهی در معرض سرطان قرار میدهد. محققان آب داغ را در فنجانهای کاغذی ۱۰۰ میلیلیتری ریختند و بعد از ۱۵ دقیقه زیر میکروسکوپ قوی بررسی کردند، به طور متوسط ۲۵۰۰۰ میکروپلاستیک را در هر فنجان پیدا کردند
⛔️ یک فرد معمولی که روزانه ۳ فنجان چای یا قهوه در یک لیوان کاغذی مینوشد، ۷۵ هزار ذره ریزپلاستیک را که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیستند، میبلعد.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
🌸 تغییر دهید تا سالم بمانید
❤️مخصوصا جوانان هم دختران هم پسران❤️
✅نمکدریا
❌نمکبازار
✅شکرسرخ.نبات سرخ.
❌قندوشکر سفید
✅روغن زیتون وشحم
❌روغن نباتی
✅داروی امام کاظم ع..وحجامت عام
❌واکسن های شیمیایی
✅پارچه نخی..ونایلون
❌پوشک مضر
✅شربت سکنجبین
❌نوشابه وابمیوه های صنعتی
✅سرکه انگور وروغن زیتون
❌سس های بازاری
✅گوشت گوسفند وشتر. کبوتر.
❌مرغ هورمونی. و ماهی پرورشی
✅غذاهای مقوی ایرانی..حلیم.ابگوشت..
❌پیتزا..فست فود
✅گلاب.اسفند.کندر.یاس.گل محمدی سودا زدا
❌عطر صنعتی سودا زا
✅حنا ..وسمه..سرمه.نوره..
❌رنگشیمیایی..ریمل..خط چشم..تیغ
✅صله رحم و گفتگو باخانواده
❌غرق شدن دردنیای مجازی..وارسال پیامک..وشکلک
✅لباس نخی..کتان
❌لباس پلاستیکی
✅عسل آنتی بیوتیک قوی..غذا و شفا.
❌پنی سیلین..آزیترومایسین..سفکسیم
✅روغن بنفشه کنجدی
❌ژلوفن..استامینوفن.
✅دمنوش بادرنجبویه..بهارنارنج..سیب به
❌چای سیاه وسبز..قهوه..نسکافه
✅روغن زیتون.کنجد.بنفشه.ماساژ مو
❌ژل، حالت دهنده و روغن های صنعتی
✅شامپو گل ختمی
❌شامپوی شیمیایی
✅سفیداب..کیسه..سنگ پا
❌شامپو بدن..لیف پلاستیکی..
✅خانه های روبه آفتاب و آفتابگیر
❌آپارتمان های دلگیر وجن گیر
✅شیر مادر وسویق کودک
❌شیرخشک
✅سویق کامل
❌نشاسته گندم..آرد بدون سبوس
✅نان سبوسدار
❌نان بدون سبوس
✅برگ چغندر
❌اسفناج
✅زردک هویج زرد
❌هویج قرمز
✅داروی صاف کننده خون.حجامت
❌آسپرین..
✅ماساژ وروغن مالی اصولی..وبادکش گرم
❌فیزیوتراپی اشعه دار
✅نوره درمانی، شیمی درمانی اسلامی
❌پرتوگرافی
✅قرص خون وسه شیره
❌فولیکاسید.وقرص آهن
✅داروی استخوانساز، سویق سنجد. بادام
❌قرص کلسیم سنگ ساز مخرب کبد وکلیه
✅مسواک اراک..پودرسعدلثه نمک دریا
❌مسواک پلاستیکی..خمیردندان شیمیایی
✅نمک وآویشن. هاضوم..روغن شحم وزیتون
❌عمل قلب باز..آنژیوگرافی
✅محصولات سالم
❌مواد غذائی سوپر .
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
از همه شما عزیزان و بزرگواران خواهشمندم در جهت سلامتی خود وخانواده ودست یافتن به جامعه بدون بیمار موارد زیر را حتما رعایت نمایید .
✅اصلاح نمک
نمک مصرفی شما فقط و فقط نمک دریا باشد وحتمااز فروشگاهای مطمئن تهیه نمایید
نمک یددار شیمیایی را کلا از زندگی وتغذیه خود حذف نمایید.
✅اصلاح روغن
الویت روغنها به ترتیب زیر میباشد
روغن زیتون
روغن شحم
روغن زرد گاوی
روغن زرد گوسفندی
روغن ارده کنجد
لازم به تذکر هست که مصرف روغن زرد گاوی و روغن زرد گوسفندی بعد از سن چهل وپنج به بالا ممنوع میباشد مخصوصا در وعده شب
همچنین تاکید میشود روغن کنجد پرس سرد قابلیت مصرف خوراکی نداشته وندارد روغنی که جلوی چشم شما از کنجد به صورت پرس سرد گرفته میشود نتنها خوب نیست بلکه موجب بیماری نیز میشود پس فقط روغن مصرفی روغن ارده کنجد باشد که این همدر الویت آخر میباشد
✅ترک چای
چای از زمان قاجاریه وارد ایران شده وبصورت هدفمند این کار صورت گرفته هیچحیوانی به چای لب نمیزند تنها گیاهیست کهنیاز به سم پاشی ندارد چون خودش سم هست وحتی پشه روی برگچای نمینشیند
شدیدا سودازاست وموجب تیرگی پوست میشود
موجب ایجاد سنگ کلیه
فرسایش کلیه
پوکی استخوان و..
✅قند وشکر سفید شیمیایی
همان چیزی که علما درزمان قاجار مصرف آن را حرام اعلام نمودند اگر میخواهید دچار چیرگی سودا و دیابت و... نشوید قند و شکر شیمیایی و هر محصولی که در تهیه انها از اینها استفاده شده پرهیز نمایید
✅غذاهای فست فودی و کارخانه ای که حاوی نگهدارنده و انواع اسانس های شیمیایی بسیار مضر هستند.
✅ترک تدریجی ناهار
ناهار مضرترین وعده غذائیست
شام مهمترین وعده غذایی
ناهار سودازاست وموجب پیری زود رس میشود.
✅گوجه فرنگی ممنوع
کلا هر چیزی که پیشوند وپسوند فرنگی دارد دستکاری شده هست. وموجب حدوث بیماری میشود.
✅مصرف هر میوه در فصل آن
عزیزان هر میوهای نسبت به نیاز بدن در فصل خودش خدا ان را میرویاند
پس خیار و...نباید در فصلهای سرد مصرف شود که موجب بیماریست.
اگر شما بزرگواران این موارد را رعایت نمایید بدن خویش را از بیماری و فرسودگی زود رس نجات دهید.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
سعید نامدار مقدم
نویسنـده کتـاب طب طراز انقلاب اسلامی
دکترین طب جامع توحیدی
❌ هرگز انقلاب پزشکی نکرده ایم😭
اگه میخوای بفهمی عوامل WHO صهیونیستی میخواد با نقشه کرونا چه بلائی سر ایران بیاره اینو تا آخر گوش کن😭😭😭
😱عملیات بازتنظیم جهانی جمعیت در ۲۰۰ سال گذشته توسط بنیامیه زمان/ انگلیس
با استفاده از فرمولی تکراری که از طرف کشـورهای هدف، از جمله ایـران، نادیـده انگاشتـه میشـود
سناریوهایی همیشگی متـدلوژی کاهش جمعیت:
- ورود انگلیس
- شیوع بیمـاری
- واکسیناسیـون همگانی
- قحـطی ساختگی غـذا
- وقوع مرگومیـر عظیم
- جابجایی جمعیت بازماندگان
🔴تاریخچه عجیب کنار زدن طب طبیعی و جایگـزینی طب مـدرن استبـدادی توسط راکفلـر و دیگـر سرمایهگذاران یهودی در دنیـا بهخصوص در آمریکا و ایران
آیا کارکرد مورد انتظار درباره واکسن به نتیجه انسانی ختم شده است⁉️
حقایق فلج اطفال که حتی قشر مذهبی نمیدانند😔
🔴شـروع فلـج اطفـال با واکسیناسیـون در ایـران‼️
ادوارد جنری که معرفی شده و ادوارد جنـر واقعـی‼️
❌اسناد کشتار عظیم بعد از واکسیناسیـون آبلـه در کتاب آلفـرد والاس (سـال ۱۸۵۰)
❌واکسـن، سـلاح سـرّی برای تنظیم جمعیت جهان بود از همان اول
نه به تبعیت از WHO و سایر سازمان های همجنسگرای صهیونیست یهودی🚨
نه به کروناهراسی مجدد❌⛔️
نه به رمزریال و کنترل و بردگی
نه به آموزش مجازی برای تحقق حاکمیت مجازی
نه به اجرای توافقنامه های دولت روحانی با پوشش انقلابی
#امام_زمان منتظر بیداری ماست...
#لبیک_یا_خامنه_ای
الهم عجل ولیک الفرج:
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
حدیث روز
🔰امام صادق علیه السلام فرمودند:
سیب پالاینده و خوشبو کننده معده
است
☆الکافی ج ۶ ص ۳۵۵☆
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
ناشتا سیب بخورید
🍎طبق روایات بهترین زمان مصرف سیب صبح ناشتا است و خوردن سیب
در حالت ناشتا پاک کننده معده و گوارش است.
🍏 چون معده و ابتدای روده از غذا خالی است و فقط بلغم ها و رطوبت سفت شده یا ذرات و بقایای غذایی لای مخاط باقی ماندهاند.
🍎 اگر ناشتا سیب خورده شود به دلیل تماس بافت میوه با مخاط ، عمل پاکسازی به خوبی انجام می شود.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
#اشتباهات_رایج در سفره ایرانی
۱- زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی:
هردوی این غذاها، بسیار سردند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اختلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید می کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم زا هستند. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشیجات هم مصرف گردد، مشکل چند برابر خواهد شد. در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتما بایستی ادویه ها و مواد غذایی گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف نمایید.
۲- خوردن ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی:
مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات است. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می شود.
۳- حذف سبزی و جایگزینی سالاد:
طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند. سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند؛ همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود.اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سرد دارد و جایگزین کردن سالاد به جای سبزی اشتباه بزرگیست.
۴- خوردن زیاد عدسی:
عدس غذایی سودا زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می شود. اما متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می کنند. در طب سنتی بر مصرف نخود بسیار تاکید شده است. نخود دارای خاصیت سم زدایی، افزایش توان جنسی، افزایش حافظه، تقویت قلب، خون سازی، استخوان سازی، جلوگیری از سفید شدن موها و ده ها خاصیت دیگر ذکر شده است.
۵- پنیر به تنهایی و در صبحانه
مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر میباشد و بلغم زاست. خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می گردد.بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلاحات آن (گردو، زیره، سیاهدانه و آویشن) می باشد.
۶ – حذف سرکه از غذا:
حذف سرکه یکی از ظلم هایی است که توسط گروهی از پزشکان دامن زده شده است. تحت اینکه سرکه برای اعصاب مضر و سبب زخم معده میشود.در صورتی که رازی، رساله ای تحت عنوان رساله سرکه دارد که هزار خاصیت برای سرکه بیان کرده است.
طبق تحقیقات، سرکه در کاهش کلسترول، چربی و قند خون، نقش بسزایی دارد. همچنین سرکه سبب گشاد شدن عروق و بهتر شدن جریان خون می شود؛ به هضم غذا کمک کرده و صفرا بُر است؛ ضدعفونی کننده و موجب از بین رفتن رسوبات و املاح مضر است.
نکته: طبیعت سرکه سرد است و افراد بلغمی و سوداوی باید در مصرف آن دقت نمایند.
۷- تنوع خواری در یک وعده غذایی:
چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می کنید، آنزیم های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد. زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می گردد.
۸- وعده غذایی ظهر:
وعده غذایی ظهر،مضر بوده و بلغم و سودا را در بدن زیاد میکند و سبب غلظت خون می گردد.ترک وعده ناهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماریها میشود.
۹- عدم مصرف صحیح آجیل:
آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی نهایت مفید و لازم است. مصرف روزانه یک مشت آجیل، بین ۵ تا ۱۵ سال به طول عمر انسان می افزاید. مصرف حداقل ۷ عدد بادام در روز (البته به شرطی که به صورت تازه از پوست در آید) در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان ها، رشد قدی اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه توصیه شده است.
بهترین نوع آجیل، ۴ مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که ۴ برابر گوشت انرژی دارد و تمام ۲۰ نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند. توصیه می شود ۴ مغز را هفته ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در بسته نگهداری نمایید. ۴ مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد می باشد.افراد صفراوی بایستی در مصرف آجیل زیاده روی نکنند.
۱۰- عدم مصرف صحیح ادویه جات:
باور غلط و مصطلح دیگر مضر بودن ادویه جات برای کبد است. تنها مورد احتیاط ادویه، افراد صفراوی می باشند.مصرف ادویه موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش خواهد شد. به طوری کلی ادویه جات باعث تعدیل بلغم اضافی معده و رطوبت های نابه جادستگاه گوارش می شود.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas