eitaa logo
طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
5.8هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
4.2هزار ویدیو
159 فایل
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
مشاهده در ایتا
دانلود
💠در روایات آمده است: 👈که سرکه قلب را زنده می‌کند. 🔚پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند. ✅البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل. ✨امام علی علیه السلام : 👈بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده می‌کند. 📚 منبع: مکارم الاخلاق، ج۱، ص۴۰۹، ح ۱۳۸۷ 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
◀️ درجه کیفیت سرکه در طب: اول سرکه انگور دوم سرکه خرما سوم سرکه انجیر چهارم سرکه سیب ⬅️سرکه ای که کارخانه‌ها تولید می‌کنند اعصاب را نابود می‌کند چون اسیدش سه برابر سرکه طبیعی ‌است. 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
🥃بهترین دارو برای مشکلات کبدی و سده‌ها(انسداد مجاری) ⏪سرکنگبین است که انواع مختلفی دارد 🔰مهمترین خاصیت سرکه انگبین این است که یک داروی"مفتح سُدد بسیار قوی هست" ⬅️وقتی سدّه(گرفتگی در بدن) وجود داشته باشه؛ سیستم بدن دچار نقص و ایراد میشه که سرکه انگبین قادره اون سُده‌ها رو برداره و مسیر رو هموار بکنه ◀️ انواع سرکه انگبین :👇 انواع سرکه انگبین بسیار است اما در اینجا به سرکه انگبین های مهم و پرکاربرد اشاره می‌کنیم:
⏮ سرکه انگبین (ساده/عام) : دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن (دو واحد عرق نعناع+یک واحد سرکه) چند دقیقه می‌جوشانید و بعدازاینکه ولرم شد دو واحد عسل اضافه می‌کنید و در هر وعده یک سوم استکان سرکه انگبین و بقیه آب ولرم ریخته و میل می کنید. اگر سرکه انگبین گرم باید درست بکنیم، به سرکه و نعناع مقداری ریحان اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر با گرمی بیشتر بخواهیم درست کنیم سیر هم اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر سرکه انگبین سرد بخواهیم درست کنیم، به سرکه و نعناع مقداری خرفه اضافه می‌کنیم ⏮ سرکه انگبین (گلاب) : اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده می‌کنیم
⏮ سرکه انگبین (بِه) : اگر سرکه و بِه را باهم بجوشانید به سین می‌شود که در درمان دیابت فوق‌العاده است و اگر عسل را به آن اضافه کنید " سرکه انگبین به " می‌شود که بهترین داروی ضد ویار و حالت تهوع خانم‌های باردار است و برای افزایش اشتها مفید خواهد بود. .
⏮ سرکه انگبین (رازیانه) : 🚺 اختصاصی بانوان شیردهی را زیاد و پوست را لطیف و تمایلات زنانگی را افزایش می‌دهد و عوارض یائسگی و اختلالات هورمونی گُرگرفتگی زنان را برطرف می‌کند(بجای نعناع، رازیانه باشد.البته برای کسانی که کیست سینه دارند مناسب نیست) .
⏮ سرکه انگبین (کاسنی) : سرکه انگبین سرد گفته می‌شود؛ گرم مزاج‌هایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و تشنگی می‌کنند و جوش و کهیر می‌زنند و کسانی که زیاد تب می‌کنند سرکه انگبین کاسنی برایشان بسیار مفید است. (بجای نعناع، کاسنی باشد) چون اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است. ⏮ سرکه انگبین (زرشکی) : (بجای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و بازکردن عروق و کاهش حرارت معده و قلب مفید است .
⏮ سرکه انگبین (سیر) : کسانی که دردهای سیاتیک دارند اگر سیر را خرد کرده و در سرکه دو، سه روز بخوابانند و عسل و نعناع اضافه کنند و بخورند، مفید است. ⏮ سرکه انگبین (عناب) : عناب را اگر سه روز در سرکه بخوابانید برای بیماری های خونی موثر است .
⏮ سرکه انگبین عنصلی سرکه انگبین بسیار گرم و برای کبدچرب بسیار مفید است؛ دو لیتر سرکه را با ۲۰۰ گرم پیاز عنصل خورد شده می‌جوشانید و صاف کرده و بعداز مقداری خنک شدن یک و نیم برابر آن عسل اضافه کرده و شب‌ها یک چهارم لیوان از آن و بقیه لیوان آب، استفاده می‌کنید. ⚠️ نکته : در طب اسلامی تاکید و اولویت با جوشانده خود گیاه است نه عرق آن. 🍎طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع) 👇 @tebolhosainas
📆 اللهم عجل لولیک الفرج 📿 ذکر 100 مرتبه ☀️یا رب العالمین ☀️3 آذر ☀️21 جمادی الاولی ☀️23 نوامبر 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان ♡(مجموعه طبی مائده)♡ مشاوره رایگان: @Teb_javaheri 🤵‍♂️ @TebHosein3 🧕 🌐کانال ارتباطی ما: @tebolhosainas
... 👈یکی از راه های پیشگیری از هر گونه این است که از غذاهای سرد و یخچالی استفاده نکنید. 👈 مانند: نوشابه، بستنی و ماست، خیار و هندوانه و سردیجات در این فصل سبب سرد شدن بدن می شود❌ 👈 متاسفانه شاهد هستیم که بعضی ها در این فصل بستنی می خورند و چقدر این کار آسیب زا هست. 👈 بهتره از دست رفتن بدن جلوگیری کنیم تا جریان حیات در ما دچار اختلال نشود. 👈سعی کنید درفصل پاییز وزمستان بجای استفاده از سردی از مواد غذایی گرم وگرم وتر استفاده کنید تا بدنتون گرم شود. 🏷مواد غذایی 👈عامل رشد و نمو در گرمی هست 👈گرم و ترها خونسازند. https://eitaa.com/tebolhosainas
کُرسی در سرما، خون غلیظ شده و فضولات بدن به اندام تحتانی بدن میره؛ موقع خواب اگه گرما از پایین به بدن برسه این فضولات در خون از حالت رسوبی خارج میشن!!!! فلسفه‌ی وجودی کرسی در قدیم همین بوده😉 https://eitaa.com/tebolhosainas