🔶 #سبک_زندگی
🎁 #تغذیه_درماه_مبارک_رمضان
✍️ تنوع در تغذیه آری یا نه⁉️
به طور کلی تنوع در غذا لازم است زیرا هر غذایی موادی دارد که غذای دیگر از آن خالیست و بدن نیازمند انواع عناصر می باشد و یک نوع غذا، نیاز بدن را تأمین نمی کند. دلیل این امر در شرع نیز آمده است به این صورت که در روایات متعددی داریم: مویز بخورید، روغن بخورید، به بخورید، سیب بخورید, کرفس بخورید و ... بنابراین در قانون اسلامی تنوع غذا مطلوب می باشد.
👈 بنابراین اصل بر تنوّع است ❌📛 امّا نه در یک وعده غذایی، بلکه در یک وعده نباید غذاهای رنگارنگ و متنوّع را با هم مصرف کرد. زیرا معده در هضم به مشکل برمی خورد و موجب اختلال در سیستم بدن میباشد.
😊 خلاصه: تنوّع غذایی امریست مورد پذیرش امّا نه در یک وعده غذایی
😔 متاسفانه باید اعتراف کرد که تنوّع غذایی ما معمولا در هر وعده محقّق میشود که خود موجب خیلی از مشکلات و بیماریها شده است چرا که در روایات خانه همه بیماریها معده معرفی شده است، پس حتّی المقدور از این به بعد به این نکته توجّه داشته باشیم.
🙏 با فوروارد کردن مطالب در گسترش طب اسلامی همکاری کنید.
https://eitaa.com/tebolrasul
https://sapp.ir/tebolrasull
#کیک_خرفه
طرز تهیه
اول از همه ۲ قاشق غذا خوری تخم خرفه رو تویه لیوان شیر ریختم و مخلوط کردم کنار گذاشتم
فر رو روشن کردم تا گرم بشه
تو یه کاسه ۴عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر سرخ با همزن ده دقیقه زدم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم وهم زدم وبعد شیر وخرفه رو که مخلوط کردم اضافه کردم وانیل زدم و مخلوط کردم بعد دو لیوان آرد گندم رو دوبار الک کردم و آروم آروم به مایه کیک اضافه کردم وبا لیسک دورانی در حد مخلوط شدن مواد هم زدم
ته قالب رو چرب کردم وارد پاشیدم مایه رو تو قالب ریختم وتو فر ۱۸۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد وبعد از فر خارج کردم
این کیک خیلی خوشمزس وتخم خرفه اصلا طعمی نداره.
❣غذاهاتون رو با عشق درست کنید تا خوشمزه تر بشه❣
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/tebolrasul
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/tebolrasull
#آش_قیمه_شوربا
برنج نصف پيمانه
لپه يك سوم پيمانه
شويد خشك به ميزان لازم ( من ٢ ق غ سر خالي ريختم )
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
پياز كوچك يك عدد
زرچوبه يك ق چ و نمك به ميزان لازم
اب ليمو ترش تازه به ميزان لازم
طرز تهیه:
لپه و برنج و بهش اب اضافه ميكنيم و پيازم ريز خرد ميكنيم و ميزاريم كامل بپزه و برنج قشنگ له ميشه ولي لپه كامل ميپزه بعد گوشت چرخي و ميتونيد قلقلي كنيد بريزيد ولي من همينجوري ميندازم داخل اش و با پشت قاشق لهش ميكنم بعد زرچوبه و نمك و شويد و ليموترش و اضافه ميكنيم به قدري اب ليمو ميريزيم كه طعم بگيره بيست دقيقه ديگم بهش اجازه پختن ميديم وقتي جا افتاد سرو ميكنيم.
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/tebolrasul
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/tebolrasull
🔰 #رانی ؛عسل ،خیار و لیموترش
خواص:
ملیّن، مفید برای کبد و کلیه ،رفع تشنگی،ضدصفرا وسودا و...
مواد لازم:
آب : یک لیوان(جوشیده خنک)
عسل مرغوب : دو قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: یک قاشق مرباخوری
خیار سالادی رنده شده : یک قاشق غذاخوری
سیاهدانه : 7 عدد
🔵روش تهیه:
عسل را در آب حل کرده، و سپس خیار رنده شده و آب لیموترش تازه و سیاهدانه را نیز به آن اضافه می کنیم. نوشیدنی را در بطری شیشه ایی برای مصرف دانش آموز آماده کنید.
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/tebolrasul
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/tebolrasull
#آش_گندم. 😊😊
پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
سیر داغ 3 قاشق غذاخوری
نخود اش 250 گرم
لوبیا چیتی 250 گرم
گندم پوست کنده 400 گرم
سبزی های آش 1 کیلوگرم
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید ، درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند.
پس از پختن و نرم شدن حبوبات میتوانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید ( میتوانید سبزی های اش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید ) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به اش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ).
پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند سپس اش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون اش مقداری کشک اضافه کنید ، این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.
برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس اب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کندو کمی تیره تر شود.
سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره ، گشنیز و برگ چغندر است
❤️❤️❤️نذر امام زمانم ❤️❤️❤️
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/tebolrasul
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/tebolrasull
#آش_عباسعلی
مواد لازم📝
نخوديك چهارم پيمانه
لوبيا سفيديك پيمانه،
عدس کوهی يك پيمانه
خامكوب (گندم سبوسدار نيم كوب شده يك و نيم پيمانه درصورتى كه به خامكوب دسترسى نداشتيد از بلفور گندم استفاده كنيد)
برنج نيم دانه معطر يك و نيم پيمانه
گوشت مغز ران گوساله يك كيلو گرم
پياز داغ يك و نيم تا دو پيمانه
روغن كرمانشاهى به دلخواه
پياز خام يك عدد
طرز تهیه 📝
گوشت را با آب و يك عدد پياز پخته،حبوبات و غلات را جداجدا پخته گوشت را با نيمى از حبوبات كوبيده،همه حبوبات و گوشت رو به همراه پياز داغ نمك زردچوبه فلفل قرمز و سياه براى شما به مقدار لازم براى من فراوان، مخلوط كرده چهار تا پنج ساعت با حرارت كم هم زده تا آش جابيافتد و كاملا"كشدار و لعابدارشود.
در تمام اين مدت حواستون باشه به دليل وجود گوشت و حبوبات له شده آش سريع ته مى گيره.
اين آش بايد تند و نيز و چرب و چيلى باشه.
حتما از فلفل سياه بيشتر از فلفل قرمز استفاده كنيد چون معطر هستش و روى عطر و بوى آشتون خيلى تأثير داره.
حتما از روغن كرمانشاهى مرغوب كه بازهم در معطر شدن آش تأثير فوق العاده اى داره استفاده كنيد.
حتما از همين مقدار پياز داغ استفاده كنيد چون علاوه بر گوشت پياز داغ هم تأثير مستقيم روى كشدار شدن آش داره.
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/tebolrasul
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/tebolrasull
🔹 #مبحث_سوم_تغذیه (خواص مواد)
#رازيانه(3)😋
#گوارشی👇
🔺درمان سكسكه
🔺کاهش التهاب روده و معده
🔺درمان زخم معده و اثنی عشر
🔺خواص ضد باکتری و ضدعفونیکننده
🔺داراي اثرات خنککننده و خنثیکننده
🔺عملکرد مناسب و بهینهی دستگاه گوارش
🔺از بين برنده ي كرم روده (روغن تخم رازيانه)
🔺افزایش تولید اسید معده و صفرا / پاکسازی روده
🔺پيشگيري از یبوست (مصرف رازیانه به صورت پودر)
🔺درمان دستگاه گوارش پس از شیمیدرمانی یا پرتو درمانی
🔺کاهش اسیدیته و تنظیم سطح PH در بدن (دمنوش رازیانه)
🔺درمان نفخ در کودکان و خردسال و نوزادان (عصارهی تخم رازیانه)
🔺افزایش اشتها (استفاده از روغن معطر رازیانه قبل از وعده ي غذايي)
🔺بهبود فرآیند هضم (جویدن تخم رازیانه یا نوشیدن دمنوش رازیانهی ولرم)
🔺ملين و مسهل (جوشانده ريشه رازيانه) يا مصرف بهمراه سکنجبین و عسل)
🔺درمان اسهال (روغن رازیانه يا تخم رازیانه يا دم كرده ي رازيانه بهمراه زيره)
🔺درمان سوء هاضمه (عصارهی تخم رازیانه يا جويدن تخم رازیانه بعد از هر وعده ی غذایی)
🔺پیشگیری و تسکین مشکلات گوارشی مانند کولیک، سوزش معده، گاز روده، سندرم رودهی تحریکپذیر، درد شکم
🔺پيشگيري از چاقی (نوشيدن دمنوش رازيانه يا مصرف پودر تخم رازیانه و آب گرم يا بو دادن تخمهای آسیاب شده ي رازیانه و مصرف آن)
#مجاری_ادراری👇
🔺ادرارآور
🔺پيشگيري از مشکلات دستگاه ادراری
🔺درمان قولنج کلیوی (روغن معطر رازیانه)
🔺دفع سموم و مواد زائد از بدن (نوشیدن دمنوش رازیانه)
🔺دفع سنگ های کلیوی (مصرف بهمراه کاکل ذرت / روزی 4 تا 5 مرتبه بذر رازیانه و کاکل ذرت را بجوشاند و میل کند)
🔺خرد کننده سنگ کلیه (جوشانده رازیانه و دم گیلاس و مغز هسته گیلاس کوبیده هر 8 ساعت)
______________________________________
🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی)
🔘ایتا
https://eitaa.com/tebolrasul
🔘سروش
https://sapp.ir/tebolrasull
#کپی_با_لینک_و_صلوات
#مضرات_زولبیا_و_بامیه_قنادی_ها
در ماه مبارک رمضان بهدلیل فاصله زمانی زیاد بین نخستین و آخرین وعده غذایی، گلیکوژن کبد (منبع ذخیره قندی) مصرف میشود ودر نتیجه، فرد ولع زیادی برای خوردن شیرینی پیدا میکند، از اینرو میل به خوردن شیرینی ها، افزایش پیدا می کند، در بین شیرینی های مصرفی ما ایرانیان زولبیا و و بامیه جایگاه ویژه ای دارد.
اما دقت کنیم که:
1⃣ تقریبا تمامی روغن های مصرفی که در قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد روغن های دستکاری ژنتیک شده است
2⃣ به دلیل ارزانتر تمام شدن محصول از روغن های با کیفیت نازلتر استفاده می شود
3⃣ روغن ها به دفعات مورد استفاده قرار می گیرد و این کار موجب سمی شدن روغن سرخ کردنی می شود
4⃣برای تهیه زولبیا و بامیه از مقدار زیادی شکر سفید استفاده می شود که شکر خود به تنهایی عامل بروز بسیاری از مشکلات، مانند تشدید دیابت می شود.
از آنجا که تهیه زولبیا و بامیه نیاز به مهارت خاصی ندارد، توصیه می کنیم خانم های محترم، خود به تهیه آنها بپردازند و در پخت این محصولات، بجای روغن نباتی دستکاری شده ژنتیک از روغن کنجد و بجای شکر سفید از شکر سرخ (عصاره طبیعی نیشکر) استفاده شود.
نوش جان
#دانستن_وسلامتی_حق_شماست
https://eitaa.com/tebolrasul
https://sapp.ir/tebolrasull
🔹تب بر
▫️روش تهیه
ترکیبی از درمانهای تب که در درمان آن ذکر شد مانند بنفشه، کاسنی، پیاز، اسفرزه، شکر، سویق، سیب، سیاهدانه، عناب، سنجد و عسل
نکته: هر یک از این مواد یک نوع تب را از بین میبرد و ترکیب آن انواع تب را برطرف میکند و اثر بیشتری دارد.
https://telegram.me/tebolrasooll
https://eitaa.com/tebolrasul
https://sapp.ir/tebolrasull
🔹 #مبحث_سوم_تغذیه (خواص مواد)
#رازيانه(4)😋
#ارتوپدی👇
🔺حفظ استخوان ها
🔺رفع دردهاي مفاصل
🔺درمان آرتروز (مالیدن روغن آن)
🔺پیشگیری از پوکی استخوان
🔺بهبود رشد و نمو کودکان (مصرف منظم رازیانه)
🔺تسکین اسپاسم و انقباضات غیر ارادی عضلات، اعصاب، رودهها، دستگاه تنفسی، و ارگانهای بدن (استفاده از روغن معطر رازیانه)
#زخم_عفونی👇
🔺استعمال روی زخم
🔺پيشگيري از زخم چرکی
🔺رفع عفونت بعد از جراحی و کزاز
🔺ضدعفونیکننده (روغن معطر رازیانه)
#دندان_لثه👇
🔺کاهش درد لثه
🔺خواص ضد التهابی و ضد باکتری
#پوست_مو👇
🔺درمان تحریک پوست و التهاب
🔺پيشگيري از آکنه و بهبود پوست (تخم رازیانه)
🔺از بین بردن موهای زائد (مصرف به صورت پماد)
🔺طراوت پوست و رفع چروک پوست و صورت زنان (عرق رازیانه)
🔺درمان ورم پلک و چین و چروک پوست (مصرف به صورت پماد)
🔺ايجاد پوست درخشان و بیعیب و نقص (مصرف منظم تخم رازیانه يا دمنوش آن)
🔺پيشگيري از شکستگی مو، خارش پوست سر، شورهی سر و ریزش مو (مصرف تخم رازیانه يا استفاده از دمنوش رازیانه بصورت موضعی پس از شستن مو با شامپو)
________________________________
🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی)
🔘ایتا
https://eitaa.com/tebolrasul
🔘سروش
https://sapp.ir/tebolrasull
#کپی_با_لینک_و_صلوات
🍑چند نکته مهم درباره مصرف #میوه:
🍒میوه ها را کلا باید به یکی از سه شکل زیر میل نمود:
۱-ناشتا ۲-قبل از غذا ۳-بعد از غذا
🍈در مصرف همه میوه ها اصل بر خوردن آنها قبل از غذاست حتی میوه هایی که در روایات توصیه به خوردن آن پس از غذا شده را نیز میتوان قبل از غذا میل کرد و هیچ ضرری ندارد.
اما اگر در خصوص میوه ای هیچ روایتی درباره خوردن آن بعد از غذا نداریم، هرگز آن را پس از غذا میل نکنید و طبق همان اصلش یعنی پیش از غذا بخورید.
🍎میوه هایی که معصومین علیهم السلام فرمودند ناشتا بخورید:
آلو (برای کسانی که مشکلات مفاصل ندارند)، خرما، سیب، انار، به
🍐میوه هایی را که فرمودند روی غذا بخورید:
گلابی، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو، نارنج و ...)
🍉ما بقی میوه ها را قبل از غذا میل کنید. ولی خوردن هرگونه میوه در طول روز در فاصله بین صبحانه تا شام ممنوع است مگر در موارد استثناء.
💠موارد استثناء:
۱-قبل از حمام اسلامی
۲-خوردن انار قبل و بعد از حجامت
۳-آلو هرگاه حرارت درونی خیلی زیاد شد
⚠️ناشتا خوردن هندوانه، خربزه، طالبی و گرمک، فلجی و بیماریهای مانند آن میآورد
⚠️به غیر از آنچه در روایات آمده و گفته شد، هیچ میوه دیگری را ناشتا نخورید
⚠️باتوجه به قاعده امام صادق علیه السلام در دو وعده کردن غذا که فرمودند هیچ چیزی بین صبحانه تا شام نخور، لذا باید میوه جزء صبحانه یا شام شما باشد مگر اینکه در موارد استثناء قرار بگیرد. بنابراین وقتی سر سفره قرار میگیرید ابتدا میوه بخورید و سپس غذا را آغاز کنید چه اینکه پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله اگر خرما بر سفره میبود همیشه با آن آغاز میکردند و در روایتی امام سجاد علیه السلام نیز افطار کرده و سپس انگور را پیش از غذا خوردند و بعد، غذایشان را میل نمودند و همچنین امام رضا علیه السلام در رساله ذهبیه فرمودند که ابتدا غذای سبک و سهل الهضم را بخور و سپس غذای سنگین تر را. این به خاطر آنست که غذای زود هضم در انتهای معده قرار گرفته و بلافاصله پس از هضم از معده خارج شود ولی اگر بعد از غذای سنگین خورده شود پس از هضم در معده میماند و میگندد مگر برخی خوراکی ها و میوه های سبکی که استثناء شده و حکمتش را جز معصومین نمیدانند. این نکته هم حائز اهمیت است که نباید ماکولات را پی در پی وارد معده کرد بلکه فقط در یک یا دو زمان واحد بایستی به معده، خوردنی داد زیرا به کار گرفتن چندبارهی معده برای هضم آن را ضعیف میکند و علت نهی امام صادق علیه السلام از خوردن حتی یک چیز بین دو وعده نیز همین امر است.
🍌بنابراین صبح و شبتان را اینگونه آغاز کرده و به پایان برسانید:
۱-ناشتا: یکی از این میوه ها: خرما، سیب، انار، به یا آلو
۲-پیش از غذا: همه نوع میوه ها. اگر چند میوه باهم است با خربزه یا هندوانه و گرمک آغاز کنید
۳-روی غذا: گلابی، به، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو و ...)
آرزوی ما سلامتی شماست💐🌸🌷
https://eitaa.com/tebolrasul
https://sapp.ir/tebolrasull
سلام بر اعضای محترم کانال✋
🔹به منظمترین، تخصصی ترین و کلینیک جامع طب اسلامی-سنتی- خوش آمدید🌹
#مطالب_کانال به شرح زیر میباشد:
🔹بخش اول👈تغذیه
👈مبحث اول(انواع مواد تغذیه ای)
👈مبحث دوم(عادات غلط تغذیه ای)
که به پایان رسید و میتوانید از ابتدای کانال آنها را مطالعه کنید.
👈مبحث سوم تغذیه(خواص مواد ) که در حال ارسال است تا یک ماه دیگر
به پایان می رسد.
یک ماه دیگر
🔹 بخش 👈پیشگیری
سپس
🔹بخش👈نسخه های درمانی
ارائه می گردد.
✅توجه داشته باشید مطالب از چندین سایت معتبر و نظریات اساتید بزرگ گردآوری، خلاصه و ویرایش کلینیکی منحصر بفرد با صرف ساعتها تحقیق، تقدیم شما می شود.
دوره ی #منظم انواع طب گوارای وجودتان☺️
_______________________________
🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی)
🔘ایتا
https://eitaa.com/tebolrasul
🔘سروش
https://sapp.ir/tebolrasull