eitaa logo
مرکز مشاوره طب اسلامی محمدمنصوری
2.7هزار دنبال‌کننده
450 عکس
7 ویدیو
15 فایل
طب اسلامی یک طب باارزش و مترقی والبته مترقی ترین طب های موجود در دنیاست.به جهت منشأ ومنبع اصلی آن که وحی آسمان و سخنان پیامبر( ص ) و ایمه معصومین ( ع ) است. @mohammad_mansooriy و این بالاترین منبع و منشأ قابل تصور است. @tebolrasooll 09361688524
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 (خواص مواد) خواص 😋 🔺حاوی کلسیم و روی و آهن، مس، منگنز و فسفر و آهن 🔺سرشار از پتاسیم و ویتامین‌های A و Bو C 🔺حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ 🔺تسکین معده درد و مشکلات گوارشی 🔺کنترل فشار خون و ضربان قلب 🔺بهبود عملکرد مغز و اعصاب 🔺تقویت سیستم ایمنی بدن 🔺کاهش کلسترول بد خون 🔺ضد اسهال و یبوست 🔺حفاظت از کلیه و مثانه 🔺بهبود گوارش و تنظیم روده‌ها 🔺کاهش خطر حمله‌ی قلبی 🔺ضد سرطان‌های سینه، پروستات، روده، ریه و لوزالمعده 🔺پیشگیری از دیابت 🔺گزینه‌ی رژیمی خوب 🔺پیشگیری از گلودرد 🔺افزایش قدرت دید و حفظ سلامت چشم‌ها 🔺پیشگیری از ناتوانی جنسی 🔺ضد پیری / تسریع ترمیم پوست و فرایند زدودن سلول‌های پوستی مرده 🔺جلوگیری از کم شدن آب بدن 🔺کاهش حالت تهوع در دوران بارداری 🔺کمک به کاهش وزن / حفظ تناسب اندام‌ 🔺محکم کننده ی استخوان‌ها و درخشان کننده ی دندان‌ها 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
🔵 روغن زیتون 🔹 یکی از بهترین روغن های موجود بلکه از منظر روایات بهترین روغن است. 🔹قوت غالب پیامبر اکرم (ص) بوده است. 🔹برخلاف تبلیغات غلط روغن زیتون برای سرخ کردن همه چیز مناسب است. 🔹این روغن بعنوان خورشت (إدام) یعنی چیزی که با نان خورده می شود معرفی شده است و یکی از غذاهای کامل است. نکته 1⃣ روغن زیتون در قدیم بعنوان غذا استفاده میشده است برخلاف  زمان ما که برای سرخ کردن یا اضافه کردن به غذا استفاده میشود. نکته 2⃣ میوه ی زیتون برخلاف بقیه میوه ها هم اول که روی درخت می رسد مبارک و هم در آخر که روی درخت می ماند مبارک است و به مرور زمان خاصیت آن کم نمیشود (و از بین نمیبرد). و همین خاصیت برای روغن آن نیز هست و  روغنی که اول فصل از زیتون می گیرند مبارک است. روغنی که در آخر فصل هم می گیرند نیز مبارک است. کاملترین ولی سایر میوه ها وقتی زیاد روی درخت بماند آخر فصل  نباید استفاده شود. https://sapp.ir/tebolrasull https://eitaa.com/tebolrasul
🔶 اینکه می گویند روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده نکنید ولی بادنجان استثناء است مطلب غلطی است. چون پیامبر می فرمایند با روغن زیتون سرخ کنید. نکته❕ از این روایت نتیجه می شود که روغن زیتون برای سرخ کردن خوب است. 🔶 در تبلیغات امروزی می گویند از همه روغن ها برای سرخ کردن استفاده کنید فقط روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده نکنید. - برخلاف تبلیغات غلط امروزی در روایات ما آمده است که فقط از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده کنید. 🔶 در روایت آمده از بادنجان سرخ شده با روغن زیتون بخورید. https://sapp.ir/tebolrasull https://eitaa.com/tebolrasul
🔹 (خواص مواد) خواص 😋 🔺ضدعفونت 🔺ضد التهاب 🔺ضدتهوع 🔺درمان دیابت 🔺تسکین درد عضلات 🔺پیشگیری از گرمازدگی 🔺پیشگیری از آسم 🔺پیشگیری از سرطان روده و پروستات 🔺پیشگیری از بیماری قلبی 🔺پیشگیری از تجمع کلسترول بد و کاهش فشار خون 🔺پیشگیری از ورم مثانه و شست و شوی کلیه و مثانه 🔺پیشگیری از خونریزی و التهاب لثه‌ها 🔺کاهش کرم از سیستم گوارشی 🔺ضدعفونی کننده بدن و پاک‌کننده روده‌ها 🔺کمک به فرآیند هضم / ضدیبوست 🔺تسکین سوزش سر دل در دوران بارداری 🔺درمان بالقوه ی اختلالات چشم (مانند دژنراسیون ماکولا) 🔺تقویت سیستم ایمنی بدن / افزایش سطح انرژی بدن / رفع خستگی 🔺از بین برنده ی سموم و چربیها /کمک به فرآیند کاهش وزن 🔺بهبود زخم / کمک به رشد استخوان‌ها / مانع پوکی و شکستگی استخوان 🔺ویاگرای طبیعی / تقویت‌کننده‌ی غرایز جنسی / درمان اختلال نعوظ 🔺غنی از ال-سیترولین، لیکوپن، پتاسیم، فیبر، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی، کم کالری، حاوی چربی کم و کلسترول پایین 🔺بهبود سلامت پوست و مو /محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی /ترمیم سلول‌ها و ایجاد سلول‌های جدید پوستی / جلوگیری از اختلالت خاص پوستی مانند پسوریازیس و ویتیلیگو : زیاده روی در آن باعث اختلالات شکمی و روده ای (تهوع، استفراغ، سوء هاضمه و اسهال) و اختلالات قلبی-عروقی(نامنظم شدن ضربان قلب و ضعیف شدن نبض) و اگزالات کلسیم (در کلیه) می شود. 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
🔹 (خواص مواد) خواص (دمنوش،شربت)😋 🔺اشتها آور قوی 🔺ضد سرطان 🔺ضدآلرژی 🔺ضدالتهاب 🔺ضدیبوست(همراه عسل) 🔺رفع بزرگی طحال 🔺تقویت سیستم ایمنی بدن 🔺حاوی ویتامین‌های C و B و D 🔺بهبود سرماخوردگی (بوییدن آن) 🔺باز کردن پوست چهره (بخور آن) 🔺رفع سکسکه (دمنوش آن) 🔺خواب آور( دمنوش آن) 🔺درمان مبتلایان به بیماری غش 🔺کاهش دهنده ی شدت علائم یائسگی 🔺کاهش سردرد عصبی و میگرن 🔺تقویت خلق و خو (همراه سکنجبین) 🔺تقویت اعصاب و نشاط آور / رفع غم و افسردگی(دمنوش آن) 🔺تنظیم تپش قلب/ تسکین ناراحتی‌ های سینه / کنترل حمله قلبی / تنظیم سطح فشار خون(شربت) 🔺کمک به هضم غذا و درمان ناراحتی های معده / مقوی معده / تسکین دردهای ناشی از نفخ معده 🔺ادرارآور و خارج کننده و خرد کننده سنگ‌های کلیه و مثانه (همراه آب کرفس) : استفاده بیش از حد سبب بالا رفتن فشارخون و افزایش ضربان قلب می‌شود. در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود. 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
✍ ترفند ایجاد نگرانی از محصولات لبنی سنتی 💢بازی تکراری مافیای غذا و دارو برای فروش محصولات پاستوریزه به بهانه کزاز❗ به بهانه آنفولانزا❗ به بهانه ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین ای، روی، کلسیم❗ و غیره سلامتی مردم را به خطر می اندازند و داروهای شیمیایی را به مردم می فروشند❗ یک بیماری تب مالت را بهانه می کنند تا مردم لبنیات پاستوریزه بخرند❗ ✅از ده ها با تحریم محصولات و مصرف جلوگیری می شود 🔺 عامل تب مالت با کمتر از صد درجه حرارت از بین می رود و در عوض فوائد شگفت انگیز شیر با چربی طبیعی آن باقی می ماند . ⁉آیا درست است که بخاطر یک تب مالتی که زاییده ذهنی مافیای پول و ثروت غذا و داروست سلامتی فرزندانمان را به خطر بیاندازیم❓ بیماریی که حتی عشایر ما با جوشاندن چند دقیقه ای شیر نابودش می کنند❗ ⭕اگر می گویید در لبنیات سنتی هم بکار می رود باید پرسید روغن پالم را چه نهاد یا سازمانی وارد کشور می کند❓ و چه کسانی به تولید کننده محصولات لبنی سنتی می رسانند❓ اگر نباید مصرف شود شما چرا همه محصولات لبنی را به آن آلوده می کنید❓ بعد چربی جدا شده از شیر را چکار می کنید❓ اگر چربی شیر بد است چرا بجای آن روغن پالم را به شیر می افزایید❓ آیا بهتر از چربی طبیعی است... https://eitaa.com/tebolrasul
🔹 (خواص مواد) خواص (و روغن ارده كنجد)😋 🔺درمان کم‌خونی 🔺مقوی حافظه 🔺پيشگيري از دیابت 🔺پيشگيري از سكته 🔺افزايش خون رساني به كبد 🔺محافظت از روده‌ها و طحال 🔺تقویت سلامت دهان و دندان 🔺درمان تاری دید و خستگی چشم 🔺درمان اضطراب و افسردگی/آرامبخس 🔺ضد قارچ و باکتری و التهاب 🔺درمان ترک پاشنه پا 🔺پيشگيري از آسم و اختلالات تنفسي 🔺انرژي زا و مقوی جنسی (مخصوصا با سه شیره) 🔺سرشار از کالری، ویتامین‌ها، پروتئین، مواد معدنی و مغذی 🔺پيشگيري از ضایعه قلبي ‌عروقی/کاهش دهنده ي فشار خون/کاهش دهنده ي کلسترول بد / افزایش دهنده ي کلسترول خوب 🔺سلامت گوارشی / بهبود عملكرد روده / ضد يبوست/ضد سرطان روده بزرگ و مقعد 🔺پيشگيري از پوکی استخوان در لگن و ستون فقرات / درمان کمردرد، مفاصل دردناک، سفتی و ضعف مفاصل 🔺تسکین آرتریت روماتوئید (مقوي رگ‌های خونی، استخوان‌ها و مفاصل) / پيشگيري از اسپاسم عضلانی 🔺پيشگيري از سرطان پوست / سم‌زدای پوست /ضد چین ‌و چروک/ درمان عفونت‌های پوست سر و شوره 🔺محافظت از پوست نوزادان / درخشان كننده ي پوست / حفاظت از پوست و درمان جوش و. / درمان بریدگی‌ها، خراش‌ها و زخم‌های ساده پوست/ ضد آفتاب سوختگی 🔺تیره‌کننده و افزایش رشد مو / پيشگيري از ریزش مو / نرم‌کننده، جلادهنده، حجم دهنده و انعطاف‌ دهنده ی مو / ضد سفیدی زودرس مو (روغن كنجد همراه با روغن زیتون یا روغن بادام) : کنجد طبق تحقیق، حافظه را ضعیف نمیکند ولی اکثر خواص آن در روغن ارده کنجد است نه روغن کنجد 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
سلام خدمت همراهان گرامی با توجه به اینکه گروه پرسش و پاسخ مارو در ایتا ریپورت و مسدود کردن اما باز هم ما خسته نمیشیم چون آینده متعلق به طب اسلامیست آتش به اختیار گروهی دوباره در برنامه سروش ایجاد کردیم دوستانی که مایلند عضو بشن با تشکر منصوری https://sapp.ir/joingroup/Afqs2n8HX3ouaLWR95pTNhKP
🔹خواص (دمنوش، شربت) 🔻ضد التهاب  🔺درمان کم خونی و علائم کم خونی 🔻درمان آسم / سرفه و ذات الریه 🔻سم زدای کبد / درمان کبد چرب و بزرگ شدن کبد 🔻پاکسازی و سم زدایی کلیه ها / درمان سنگ کلیه و مثانه 🔻ضد تومور / پیشگیری و درمان سرطان ها (دمنوش زعفران) 🔻تقویت استخوان های نوزادان و کودکان 🔻درمان بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا / پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی 🔻آرام بخش قوی / مقوی اعصاب /درمان اضطراب و افسردگی / درمان بی خوابی (شربت زعفران) 🔻کاهش ابتلا به بیماری قلبی / درمان تپش قلب / کاهش فشار خون بالا / بهبود گردش خون 🔻پیشگیری از بیماری پارکینسون / تقویت حافظه / درمان آلزایمر(دمنوش زعفران) 🔻تقویت سیستم ایمنی بدن / پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا (پودر زعفران و آب گرم) 🔻بهبود هضم غدا، درمان سوزش سر دل، سوء هاضمه، زخم معده، و بیماری گوارشی 🔻کاهش دهنده ی سطح قند خون دیابتی ها / درمان دیابت نوع دو  🔻محرک جنسی و/درمان ناباروری در مردان (دمنوش زعفران) 🔻درمان اختلالات قاعدگی و پریود شدن در زنان (دمنوش زعفران)  🔻غنی از ویتامین A، اسید فولیک، مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی، منیزیم، ریبوفلاوین و تیامین 🔻درمان لکهای صورت و روشن شدن پوست (مالیدنِ پودر زعفران و شیر بر صورت) 🔻پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت و جای جوش (مخلوط زعفران و عسل) 🔻از بین بردن اثر آفتاب سوختگی (خیساندن و ترکیب با شیر پر چرب) 🔻 جلوگیری از ریزش مو / تقویت و افزایش رشد مو برای زنان باردار موجب سقط جنین است، مقدار زیاد آن موجب مسمومیت شده و نیز فشار را موقتا بالا می برد.همچنین با داروهای فشار خون تداخل دارد. : خواص فوق غالبا همراه عسل است و برای بیماریهای خاص مثل پروستات و بی اختیاری ادراری گاهی با سعد تجویز می شود. 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
سلام بر اعضای محترم کانال🌹 مطالب کانال به شرح زیر میباشد: 🔹بخش اول👈تغذیه 👈مبحث اول(انواع مواد تغذیه ای) 👈مبحث دوم(عادات غلط تغذیه ای) که به پایان رسید و میتوانید از ابتدای کانال آنها را مطالعه کنید. 🔹اکنون مبحث سوم تغذیه(خواص مواد تغذیه ای) در حال ارسال میباشد. بعد از اتمام این بخش 🔹 بخش 👈پیشگیری و 🔹بخش👈نسخه های درمانی ارسال خواهد شد. 🌹رویکرد ما ارائه مطالب بدون حاشیه و تکرار بوده که بصورت منظم و با سرلیست مشخص خدمت همراهان ارائه میشود. ✅توجه داشته باشید مطالب کاملا خلاصه شده و کاربردی و بصورت جزوه ی دانشگاهی ارائه میشود و اگر فردی از ابتدای کانال با ما همراه باشد یک دوره طب را یاد خواهد گرفت 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی،) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
🔹 (خواص مواد) (آب پنیر)😋 🔺درمان واریکوسل 🔺پاکسازی بدن از سموم و سودا 🔺رفع اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز 🔺درمان انواع لکهای پوستی 🔺بالا برنده سرعت هضم غذا 🔺بهترین ضد یبوست 🔺بهترین کاهش دهنده وزن 🔺بهترین از بین برنده سلولیت 🔺بهترین پایین آورنده چربی خون 🔺بهترین تنظیم کننده قند خون 🔺بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا 🔺اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده 🔺مفید در رشد و تقویت استخوان 🔺تقویت سیستم ایمنی بدن 🔺کمک به دفع سنگ کلیه 🔺کمک به دفع سنگ صفرا 🔺درمان تورم مفاصل و دست وپا 🔺جایگزین خوب برای پروتئین 🔺بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران 🔺بهترین مکمل غذایی برای سالمندان 🔹روش تهیه آب پنیر: یک لیتر شیر طبیعی را 20 دقیقه بجوشانید سپس که ولرم شد یک استکان سرکه خرما یا سرکه انگور یا لیمو یا سکنجبین ترش(ترجیحا سرکه خرما) اضافه کرده و 1 الی 2 ساعت صبر کنید تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید. 🔹برای هم زدن آن بهتر است از چوب انجیر که سرش کوبیده شده است استفاده شود. در صورت نداشتن از قاشق چوبی استفاده شود. 🔹پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود 🔹میزان مصرف روزانه یک لیوان بزرگ ناشتا بصورت ولرم (در صورتی داشتن مشکل معده، ابتدا معده را اصلاح کند /در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد) 🔹در صورت داشتن واریکوسل و سودا، در زمان نزدیک به جوش (قبل از  بجوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق افتیمون را در یک پارچه بسته و 5 بار بمدت 30 ثانیه در شیر زده شود. (دستور العمل ماءالجبن از دکتر روازاده است) 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul
🔹 (خواص مواد) (و تخم آن)😋 🔺درمان آسم 🔺درمان سل 🔺درمان بیماری های کبدی 🔺مفید برای هوا و مشاغل آلوده 🔺تقویت جنسی مردان و زنان 🔺زبان باز کردن کودک(تخم آن) 🔺تقویت ضریب هوشی کودکان 🔺درمان استرس و بیماری تشنج 🔺سنگ شکن سنگهای مثانه و کلیه 🔺پیشگیری از بیماریهای فصلی 🔺پیشگیری از سرطان و مواد رادیواکتیوی 🔺درمان لاغری و ضعف بدن / انرژی زا برای ورزشکاران 🔺درمان کم خونی سرد مزاجان(تخم آهن همراه شیر و عسل) 🔺تسکین آلرژی / درمان احتقان بینی، التهاب و سایر نشانه های آلرژی 🔺بهبود بینایی / سرشار از ویتامین A / پیشگیری از توسعه آب مروارید 🔺افزایش متابولیسم / سرشار از ویتامین B / بهبود فرآیندهای بدن و عملکرد اندام 🔺مفید برای مادران شیرده/ افزایش شیر / بهترین مکمل دوران شیردهی 🔺تقویت هوش و حافظه / تنظیم سیکل خواب / باهوش شدن جنین در دوران بارداری 🔺تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی / کاهش فشار خون / رفع تنگی عروق / متعادل کردن کلسترول / دفع سموم از خون / سرشار از کلسترولِ خوبِ HDL 🔺طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست (مصرف ماسک سفیده تخم بلدرچین همراه عسل) 🔺تحریک رشد / ساخت سلول ها، بافت ها، عضلات، استخوان و رگ های خونی جدید / استحکام عضلات و استخوان ها 🔺درمان کم خونی و فقر آهن و کمبود ویتامین دی بخصوص در کودکان / بهبود اشتها در اطفال / مناسب برای سنین رشد کودکان و نوجوانان / سرشار از ویتامینهای A، B1، B2، B6، B12 و ویتامین D، آهن، منیزیم، روی، مس، فسفر مقادیری اسید چرب اشباع شده در تخم بلدرچین وجود دارد لذا زیاده روی نشود. گوشت آن بسیار گرم است و زیاده روی در آن باعث جوش و کهیر است. 🔘کانال طب جامع (اسلامی، سنتی) 🔘ایتا https://eitaa.com/tebolrasul