eitaa logo
طب صادق علیه السلام
654 دنبال‌کننده
22 عکس
11 ویدیو
3 فایل
سلام برای شادی روح مادرم صلوات کپی بدون لینک جایز نیست کانال طب ابو علی سینا در تلگرام👇 @tebaboalisina110
مشاهده در ایتا
دانلود
داروی از داروهای طب اسلامی : 1- تقویت معده 2- درمان طپش قلب 3- تنگی نفسی که عامل آن معده است 4- درمان بیماری های معده 5- پهلو درد 6- رفلکس معده 7- برطرف کردن زردی صورت و بازگشت طراوت آن : یک قاشق مربا خوری بعد از نهار و شام میل شود. : از زنجبيل خشك هفتاد و دو مثقال و از دار فلفل چهل مثقال و اوشنه و ساذج هندي، فلفل سياه، هليله سياه، هل مربايي ، جوز بوا، نانخواه ، دانه انار شيرين و سياه دانه و كمون كرماني(زيره سياه كرمان) هركدام 4 مثقال برمي‌داريم و همه را با هم آسياب مي‌كنيم. ششصد مثقال شكر خوب در يك ظرف قرار مي‌د‌هيم و بهمراه مقداري آب روي آتش ملايمي قرار داده تا اينكه شكر آب شود. سپس آنرا در يك ظرف تميز قرار مي‌دهيم و اين داروها را كه گفتيم روي شكر مي‌پاشيم تا يك خمير تهيه شود و آنرا در يك ظرف شيشه‌اي يا كوزه سبز قرار مي‌دهيم. مقدار مصرف به اندازه يك گردو است و به اذن خدا شفا مي‌دهد. @tebaboalisina110 @tebosadegh110
‌‌ داشتن خوابی آرام و شیرین هرشب فالوده سیب بخورید. ‌ زیر ترکیب و میل کنید عسل قاشق گلاب قاشق بیدمشک عدد سیب شیرین رنده شده @tebaboalisina110 @tebosadegh110
( علیه السلام) این و یک داروخانه است. - سنل الطیب، زعفران، هل، عاقرقرحا، خربق سفید، بنگ (حشیش) و فلفل سفید به اندازه مساوی (یک واحد-مثلا یک مثقال) و ابرفیون (یا فرفیون که نوعی صمغ است) اندازه دو واحد (مثلا دو مثقال) ، باید خیلی نرم کوبیده شود و آن را با یک حریره (پارچه) الک کنید و با عسلی که کف آن گرفته شده بمیزان دو برابر کل مواد فوق (مثلا هجده مثقال) خمیر کنید. در بین این مواد خربق سفید و بنگ و ابرفیون زهر و مقدار زیاد زعفران سمی هستند ولی چون در مجموع با مواد دیگر و به اندازه دو برابر کل مواد عسل مخلوط می‌شود و در نهایت مقدار کم (یک دانه گندم یا جو) مصرف می‌شود، ضرری ندارد. معروف است که ریشه گیاه ترخون است، عاقرقرحا میکروب ‌کش است و برای عفونت و التهاب است. از بنج به‌احتمال‌زیاد بذر البنج است ولی شاید چیز دیگری هم باشد. کف گرفته‌شده؛ اگر عسل را روی حرارت ملایم قرار دهند کف آن روی سطح آن می‌آید و کف آن را می‌گیرند. (بنگ) نیز همان شاه دانه است که گاه از آن ماده ی افیونی می گیرند که خوردن آن حرام است (بعلت مسکر بودن)؛ مراد از بنج همان شاه دانه است نه ماده ی افیونی. نام های دیگر آن ورق الجبار، نشاط افزا، قِنَّب و امثال آن است. در عطاری ها برای اینکه از شاه دانه سوء استفاده نکنند آن را کمی تفت داده شور می کنند. - به اندازه یک عدس تا یک نخود : این دارو نیاز به یک حمال (یعنی رساننده) به محل بیماری دارد که در درمانهای مختلف، متفاوت است. - در زیر، حمال (رساننده) داروی جامع بهمراه بیماری هایی که توسط آن حمال درمان میشود میاید. 1- ترکیب داروی جامع + آب مرزنجوش بصورت قطره (قطره مرزنجوش جامع) اول و آخر شب دو قطره با فاصله نیم ساعت از یکدیگر: - کلیه بیماری های مرتبط با مغز مانند: ، ، ، ( یا رعشه ای)، ، ، (، ، سر ، ، مغزی، خونی در سر، - و بخاطر 2- ترکیب داروی جامع + آب مرزنجوش: - ناکارآمدی و ضعف ( و ...) - - عضلات 3- ترکیب داروی جامع + آب انغوزه (صمغ حلتیت): - ، - کنار جنین (که باعث شده) 4- ترکیب داروی جامع + آب انار: - ، ، (، - باز کردن 5- ترکیب داروی جامع + آب و عسل: - معده ( خونی مخصوصا زمان بارداری) - شدید در عادت ماهیانه بانوان - سوم - و - 6- ترکیب داروی جامع + ده برابر عسل بصورت ضماد مالیدنی بر محل ( و بصورت تزریق برای رحم و مقعد): - (حتی زخم ) - - و چرک - و زخم مقعد - - 7- ترکیب داروی جامع + آب مورد: - شدید () - - 8- ترکیب داروی جامع + آب رازیانه: - مشکلات مانند ، ، و ... 9- ترکیب داروی جامع + آب سُدّاب، آب ترب یا محلول دو گرم سقمونیا در آب (برای سنگ های سخت): - و 10- ترکیب داروی جامع + آب زیره: - - و - سمت راست 11- ترکیب داروی جامع + سرکه و آب سرد: - بیماری و مشکلات 12- ترکیب داروی جامع + آب کرفس: - سمت چپ 13- ترکیب داروی جامع + آب کاسنی و ترکیب داروی جامع + زعفران بصورت ضماد مالیدنی بر شکم: - و 14- ترکیب داروی جامع + زعفران بصورت ضماد مالیدنی بر محل: - 15- ترکیب داروی جامع + آب انگور: - 16- ترکیب داروی جامع + آب نخود سیاه: - 17- ترکیب داروی جامع + دم کرده حداقل پنجاه گرم سنای مکی: - 18- ترکیب داروی جامع + آب گرم: - 1: برای بدست آوردن آب حمال (مثلا زیره) باید مقداری زیره را درون آب ریخته و روی آتش ملایم بپزد و بمیزان یک لیوان باقی بماند و مصرف شود؛ در مواردی که حمال آبدار است مانند ترب، آب آن بایستی گرفته شود. 2: مقدار حمال (رساننده) باندازه یک لیوان است که جامع امام رضا بمیزان یک نخود یا عدس در آن حل شده و بمدت سه روز، موقع خواب استفاده میشود. 3: منعی برای استفاده در دوران بارداری یا برای کودکان ندارد. @tebaboalisina110 @tebosadegh110
روش تهیه بصورت کلی بصورت زیر است: انگور راشسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). برای تهیه سرکه به این شکل است که ابتدا آب انگور را بگیرید و آن را بجوشانید. وقتی آب انگور جوشانده شود تبدیل به خمر می شود و تفاله های آن بالا میاید (انقلاب اول). سپس به مدت نود روز آن را کنار بگذارید، خود به خود تبدیل به سرکه می شود و تفاله های آن پایین میرود (انقلاب دوم). این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. تهیه - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید. تهیه به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری میکند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید. : عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد. 1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 9. در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. و موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده شدت خطرناک است. وپرهیز شود @tebaboalisina110 @tebosadegh110
باندازه یک رطل (325 گرم یا 360 گرم) فلوس پاک شده (منقا یعنی هسته اش جدا شده باشد) در یک رطل آب بمدت 24 ساعت بخیسانند و بعد آن را صاف کنند و آب صاف شده را بگیرند و تفاله را دور بریزند. در آب صاف شده یک رطل عسل اضافه شود و یک رطل آب فشرده شده بِه و چهل مثقال (حدود دویست گرم) هم روغن گل سرخ اضافه کنند. بعد از آماده کردن و جمع کردن با یک آتش ملایم مثلا روی بخاری قرار داده تا اینکه غلیظ شود و قوام پیدا کند سپس وقتی سرد شد این مواد را اضافه کنید فلفل سیاه، دار فلفل (فلفل دراز) و قرفۀ القرنفل (پوست درخت میخک) و قاقله (هل) و زنجبیل و دارسینی (دارچین معروف) و جوز بویا (مانند گردو ریز ولی سفت نیست و کوچک و معطر است) از هر یک از اینها سه مثقال (حدود سیزده و نیم گرم) از هر کدام آسیاب شده و الک شده (وزن بر اساس بعد از آسیاب و الک حساب شده است) داخل معجون قبل ریخته و هم میزنند و در یک کوزه سبز یا در یک ظرف شیشه ای میریزند مفید است باذن الله. 1: مراد از فلفل در روایات فلفل سیاه است. 2: سه نوع دارچین داریم، قرفه القرنفل یعنی پوست درخت میخک، سلیخه و دارچین معروف. دارچین و سلیخه پوست درخت دارچین هستند منتها به سلیخه دارچین سایکون میگویند و دارچین لوله ای را دارچین چین میگویند و دارچین معمولی است و عطر خاص خود را دارد و نوعا نازک و قهوه ای است و بشکل لوله ای نیز میاید که لوله ای آن کمی سفت است ولی سلیخه بوی دارچین دارد ولی زبر و سخت و سفت و تیره رنگ است بخصوص داخلش سیاه و تیره است و درشت است و استحکام چوب را دارد. نکته 3: هل سه نوع است که یکی درشت است و شبیه جوز بویا که به آن هل بویا یا هل باد میگویند و یکی قاقله ریز که همان هل سبز معروف است و روی همین هل سبز کارهایی انجام میدهند که میشود هل سفید. ولی تجربه نشان داده بهترین و قوی ترین آن هل سبز است هرچند باقی هل ها هم مفید است. - روزی دو مثقال بصورت ناشتا و بمدت سه روز جمعا شش مثقال (حدود 27 گرم) مصرف میشود. : کسی که این دارو را مصرف میکند غذایش زیرباجه یعنی خورشت میوه ای مانند آلو بخاری و به باشد. خورشتی است که از سرکه و میوه خشک و زعفران و زیره و ... درست میشود (عمده اش میوه خشک و کمی سرکه جهت ترش مزه شدنش است) این غذا را با روغن کنجد درست شود که به مدت سه روز مصرف کند. - هر کس این دارو را مصرف میکند، در هنگام استفاده باید از چند چیز بپرهیزد. 1- خرما 2- ماهی 3- سرکه 4- سبزیجات (درمان موارد زیر) 1- بیماری کبد (بهترین و شاخص ترین درمان کل بیماری های کبد و هپاتیت که بصورت معجزه درمان میکند حتی هپاتیت مقاوم و چربی کبد و بیماری هایی که نیاز به پیوند کبد هست و کل مشکلات کبد) 2- سودا 3- صفرا 4- بلغم 5- درد معده 6- استفراغ و قی 7- تب (تب شدید که از شدت تب ترس از برصام و التهاب به پرده دیافراگم و گرمای شدید وجود دارد) 8- التهاب پرده دیافراگم 9- ترک دست و پا (یک درمان دیگر آن ریختن روغن در ناف است) 10- حبس ادرار (پروستات) 11- اسهال خونی 12- شکم درد 13- گرمی در سر (احساس حرارت در سر) @tebaboalisina110 @tebosadegh110
بیماری خودایمنی مزمن عصبی عضلانی می باشد. ای در جناغ سینه میباشد که در اول زندگی دارای فعالیت است ولی در بزرگسالی رشدش تقریبا متوقف میشود و اگر مواد سمی ترشح کند، مسموم میشود و سبب میشود که عضلات انسان بگیرد و یا اینکه پلک بیفتد و موجب تنگی نفس نیز میشود. موارد فوق معلول ترشحات غده تیموس است. آن درمان هست و یک سری داروهای دیگر: ترکیب داروی جامع بهمراه آب انغوزه (برای مسمومیت) صل الله علیه و آله گوسفند پخته شده با شیر گاو @tebaboalisina110 @tebosadegh110
مهم طب اسلامی اذن خداوند مفید در: تمامی بیماریهای خونی و قلبی و عروقی داخلی و بیرونی خوردگی های رگ خوابی که علت آن کم خونی باشد دریچه قلب قطره آهن کودکان و بزرگسالان آوردن و جبران خون زنان بارداری که لکّه میبینند. مقعد و ده ها فایده دیگر : : محتوای ظرف را به شش قسمت تقسیم کرده و صبح ناشتا و شب هنگام خواب یک ششم میل شود (مصرف هر قوطی در سه روز) : دو قوطی از دارو را به شش قسمت تقسیم کرده و در طبق توضیح بالا مصرف شود. : در طول مصرف این دارو از مصرف ماهی و سرکه و سبزی اجتناب شود. : هلیله سیاه، بلیله (شبیه هلیله زرد است ولی دم دارد هسته هم دارد و داخل هسته هم مغز دارد البته هسته باید جدا شود و اگر مغزش هم به دارو اضافه شود مانعی ندارد)، آمله (امله خوب آنست که هسته‌اش جدا باشد که به آن امله مقشره گویند) از هر کدام از این‌ها به یک اندازه بر می‌دارید و سپس آنرا آسیاب می‌کنید و الک می‌کنید به همان اندازه مقل ازرق (مقل ازرق خوب باید کمی صفت باشد و مایل به قرمز باشد) بر می‌دارید و در آب تره خیس می‌کنید تا روی مقل را بپوشاند.در مدت سی شب مقل در آب تره حل می‌شود (اگر مقل در آب تره کلاً محو شود نشانه خوب بودن مقل است). و قتی مقل بعد از سی شب حل شد هلیله و بلیله و امله را روی محلول آب تره می‌ریزیم و خیلی زیاد ورز می‌دهیم تا به خمیر تبدیل شود.(یکی از راه درست کردن خوب قرص خون زیاد ورز دادن است). بعد از آن تکه‌هایی به اندازه عدس درست کنید. البته قبلش دست را با روغن بنفشه یا روغن شب بو یا روغن ارده یا کنجد چرب می‌کنید تا نچسبد و این روغن مالی باعث می‌شود که قرص هم روغنی شود و در نتیجه ماندگاریش بیشتر شود، همچنین بهتر است در سایه خشک شود. مطالب به همراه درج لینک کانال، بلامانع میباشد. این ترکیبات برای اولین بار در کانال درج میشود، لذا در تبلیغ کانال جهت ترویج طب اسلامی ما را یاری کنید. @tebaboalisina110 @tebosadegh110
به جای خوردن این همه دارو خواهشمندیم کمی به خانم و همسر گرامیشون آقای توجه کنید. آقای سیاهدانه که خیلی ها باهاش ارتباطی ندارند به نسبت عسل که با همه ارتباط داره ها با و : یک قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، میل کنید. این کار را حداقل تا 11 روز ادامه دهید. : یک فنجان روغن سیاه دانه را گرم کنید. سپس قبل از خواب آن را در محل درد بمالید و خوب ماساژ دهید. بعد محل مورد نظر را با یک تکه پارچه پشمی باندپیچی نموده و استراحت کنید. : یک قاشق غذاخوری سیاه دانه ی آسیاب شده را با نصف استکان عصاره ی تره تیزک (شاهی) مخلوط کرده و پس از صرف غذا در سه وعده میل نمایید. های : مقداری از پودر سیاه دانه را با گیاه صبر زرد ( آلوئه ورا ) و عسل مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، به مدت هفت روز یک قاشق مرباخوری از آن را میل کنید. همچنین می توانید روغن سیاه دانه را که در حال جوش است، با غنچه ی برگ های بید (برگ های کوچک ) مخلوط کرده و پیش از خواب یک قاشق مرباخوری از آن را به مدت یک هفته میل کنید. و : نصف قاشق سیاه دانه آسیاب شده را با نصف قاشق انیسون (دانه هایی شبیه رازیانه دارد) و سه تکه میخک کوبیده شده، مخلوط کنید و با یک لیوان شیر بجوشانید (بهتر است کمی عسل خالص نیز اضافه کنید). یک فنجان از این معجون دارویی را می توانید در هنگام شروع سردرد و میگرن بنوشید. در ضمن با روغن سیاه دانه، گیجگاه و شقیقه خود را چرب کنید. و های : یک استکان سیاه دانه را در یک لیتر آب بجوشانید و با عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته، صبح ناشتا آن را میل نمایید. همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری سیاه دانه آسیاب شده را با نصف لیوان روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت ضماد (یعنی مانند پماد روی یک تکه پارچه تمیز) در آن قسمت از کلیه که احساس درد می کنید بگذارید. این عمل را روزانه یک بار و به مدت پنج روزادامه دهید. هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان آب بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه را به آن افزوده و صبح و شب یک فنجان میل کنید. این کار را به مدت پنج روز ادامه دهید. : پوسته تخم مرغ را پس از شستن کامل ، با حرارت مقداری تفت دهید و با مقداری سیاه دانه مخلوط کرده و بکوبید تا کاملا نرم شود. یک قاشق چایخوری از این مخلوط را در یک لیوان شیر ریخته و آن را به هم بزنید و صبح و شب، به مدت یک هفته میل کنید. و های ای: به مقدار مساوی زیره و نعنا و انیسون را بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه به آن اضافه کنید. سپس با عسل خالص آن را شیرین کرده و در موقع دل پیچه و دل درد آن را بنوشید. : مقداری سیاه دانه را بکوبید و با کمی سکنجبین میل نمایید، تب را برطرف می کند. . و روغن آن موثرترین و مفیدترین چیزی است که برای تقریباً هر بیماری، آلرژی یا حساسیت و حتی بیماری های جدی مانند نفس تنگی (asthma)، دیابیت، اختلالات در سیستم دفاعی بدن، زردی یا (Hepatit) ، ایدز (AIDS) و حتی سرطان دارو میباشد. @tebaboalisina110 @tebosadegh110
و باذن الله عدد انجیر را شب در گلاب میخیسانیم و صبح ناشتا هر روز نیم ساعت قبل از صبحانه یا شب ها قبل از خواب میخوریم : 1- ازحرص خوردن وعصبی شدن وخودخوری بپرهیزید. 2-هرلقمه غذا رو دو برابر دندان هاتون ( 64) بار به خوبی بجوید وبشمارید. 3- ازمصرف غذاهای ممنوعه ومضر جدا خودداری کنید مثل: چای،قهوه،نسکافه،سرخ کردنی،قندوشکر،ترشیجات سرکه وشور،شیرینی قنادی،غذاهای فریزشده و زودپز شده،انواع ساندویچ وپیتزا،آب یخ،نوشابه های گازدار،ماست،دوغ،تنقلات مصنوعی مثل بیسکویت وشکلات وچیپس وپفک وآدامس،یخمک،نوشمک،آیس پک ونوشیدن مایعات بهمراه غذا،سوسیس،کالباس،لازانیا،انواع ژامبون،سس،رب،لبنیات صنعتی،کلیه مواد صنعتی،غذاهای مایکروفری،نمک زیاد مرغ وتخم مرغ ماشینی،ماکارانی،همه غذاهای تبلیغی و.... 4- درصورت داشتن اسهال مداوم شربت عسل وخاکشیرشسته شده رو با یخ این کار رو بمدت 24-48 ساعت ودر صورت شدید بودن اسهال تا72 ساعت ادامه بدید. 5- نرمش و ورزش روزانه وفعالیت فیزیکی رو جدی بگیرید. 6-آب رو نیم ساعت قبل و دو ونیم ساعت بعداز غذا بخورید. 7- روزانه به همراه غذا مقداری نعنای تازه رو خوب بجوید ومیل کنید. 8-هنگام غذا خوردن 2 لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید. 9- خواب واستراحتتون بموقع باشه. 10-دمکرده نعناع یک استکان رقیق شده+ یک قاشق مرباخوری بارهنگ+ یک قاشق مرباخوری عسل مخلوط کرده 30 دقیقه بمونه بعد میل کنین( روزی 1 الی 2 بار) 11- روزی 7 عدد انجیر میل شود.خوردن بادام،زیتون،سوپ جوانه گندم وسوپ جو به برنامه غذایی اضافه کنین. ۱..جوشانده 30تا40 گرم عناب خشک دریک لیتر آب ۲.برگ بوضد عفونت رودهاست مقدارمصرف آن ۴گرم در یک لیوان آبجوش ۳.آویشن مصرف هویج. یا ، طبیعتی از روده هست و بافت مخاط روده شکل طبیعی خود را ندارند و شکل غیر نرمال پیدا کرده است و نمی توان طبیعت روده کولیتی را کامل عوض کرد و باید با آن مدارا کرد. سینا نیز به این بیماری دچار بود و هرگز نتوانست آن را درمان کند ولی با رعایت موارد ذیل که عمده بحث آن مربوط به تغذیه هست، قابل کنترل می باشد و بسیار راحت می توان با آن بیماری ساخت و زندگی کرد: کلردار مطلقاً خورده نشود (حتی جوشیده آن) و از آب چشمه یا چاه به صورت جوشیده استفاده نمایند. یک ماه، ناشتا آب جوشیده چشمه را به صورت ولرم میل کنند. که می خورند باید سالم، لطیف و خوب پخته شده باشد و مانده نباشد. خام و پخته را با هم نخورند و بهتر است از خوردن مواد خام پرهیز نمایند. است از میوه های ترش از جمله مرکبات و همچنین لیموی عمانی پرهیز نمایند. از روغنهای سوخته، فست فودها و چیپس میل نکنند. سری از ببماران اسهالی و یک سری یبوست دارند که حتماً باید یبوست آنها درمان شود خودشان را خسته کنند و کار پر استرس و خستگی زا نباید داشته باشند چرا که علی رغم رعایت تغذیه، می تواند باعث تشدید بیماری شود. زندگی ثابت و آرامی داشته باشند و از مسافرتهای مدام و طولانی پرهیز نمایند. تغییر آب و هوا و اقلیم آنها را اذیت می کند. سنگین و حرفه ای انجام ندهید تحریک پذیر آب کلردار مطلقاً خورده نشود (حتی جوشیده آن) و از آب چشمه یا چاه به صورت جوشیده استفاده نمایند. حدود یک ماه، ناشتا آب جوشیده چشمه را به صورت ولرم میل کنند. غذایی که می خورند باید سالم، لطیف و خوب پخته شده باشد و مانده نباشد. از سیرابی استفاده نمایید. غذای خام و پخته را با هم نخورند و بهتر است از خوردن مواد خام پرهیز نمایند. بهتر است از میوه های ترش از جمله مرکبات و همچنین لیموی عمانی پرهیز نمایند. صلاً از روغنهای سوخته، فست فودها و چیپس میل نکنند. یک سری از این بیماران اسهال و یک سری یبوست دارند که حتماً باید یبوست آنها درمان شود. نباید خودشان را خسته کنند و کار پر استرس و خستگی زا نباید داشته باشند چرا که علی رغم رعایت تغذیه، می تواند باعث تشدید بیماری شود. باید زندگی ثابت و آرامی داشته باشند و از مسافرتهای مدام و طولانی پرهیز نمایند. تغییر آب و هوا و اقلیم آنها را اذیت می کند ،کولون_روده مشکلی است که موجب ورم روده بزرگ میشود که مدفوع به سختی خارج می شود و سبب عفونت هم می شود: ۱-خوردن کاسنی (هم پیشگیری و هم درمان است) ۲-جامع + آب زیره ۳-مرکب ۲ ۴-سنای مکی ۵-خوردن #روده یا : ۱-جامع با آب مورد (اگر اسهال نیست از سنای مکی و انجیر استفاده کند) ۲-مرکب ۲ ۳-مرکب ۳ ۴-مرکب ۴ ۵-خوردن سیب و گلابی با هسته روی غذا یا ناشتا آهنکم خونی: گرم هلیله @tebaboalisina110 @tebosadegh110
سحـر گاهی اگـر سجاده وا کردی دعایم کن بساط گـریـه در خلوت بپـا کردی دعایم کن دلت دریاست میدانم که پیشش آبرو داری نشستی با خدای خود صفا کردی دعایم کن کسی این گوشه ی دنیاست محتاج دعای تو به تسبیحت اگـر ذکـر خدا کردی دعایم کن پر از حرف و پر از دردم، به رسم عاشقان ای دوست دلت لرزید و یادی هم ز ما کردی دعایم کن به هر در میزنم بسته، همه درها به روی من خدا را زیر لب امشب صدا کردی دعایم کن دوستان عزيزالتماس دعا
داروی گیاهی و و درمان درخت سرو + زنیان شسته و خشک شده ( از هر کدام 2 واحد) + سماق رومی + سفیدآب + برگ سنای مکی ( از هر کدام 1 واحد) تمامی گیاهان فوق تمیز و پاک گردد و آسیاب شود هر شب به اندازه مورد نیاز از پودر را با روغن زیتون ترکیب کرده و روی اندام مورد نظر مالیده شود و با پلاستیک پوشانده شده و تا صبح بماند و بعد شسته شود ( از 1 ماه الی 40 شب ) @tebaboalisina110 @tebosadegh110
داروی گیاهی ( 5 واحد) + خردل (1 واحد) تمامی گیاهان فوق تمیز و پاک گردد و آسیاب شود هر شب به اندازه مورد نیاز از پودر را با روغن زیتون ترکیب کرده و روی اندام مورد نظر مالیده شود و با پلاستیک پوشانده شده و تا صبح بماند و بعد شسته شود ( تا 40 شب ) @tebaboalisina110 @tebosadegh110
این مشکل معلول عدم رعایت توصیه های معصومین نسبت به غذا خوردن است. از توصیه ها این است که بعد از غذا خوردن یک مقدار آب خوردن ضروری است. امام می‌فرماید: لِمَنْ أَكَلَ مِثْلَ ذَا وَ أَشَارَ بِيَدِهِ وَ لَمْ يَشْرَبْ عَلَيْهِ الْمَاءَ كَيْفَ لَا تَنْشَقُ‌ مَعِدَتُه‌ یعنی تعجب می‌کنم از کسی که مانند این غذا بخورد (و با دست مقدار کمی نشان دادند) و بعد از آن آب نخورد و معده او پاره نشود. عشر نیز جزو معده است. کل توصیه های ائمه درباره تغذیه و وعده های غذایی و نوع غذا ها در این مسئله نقش دارد. غذا چرب باشد یا گوشت باشد آب را یک ساعت بعد از غذا بخورند. قبل از غذا و وسط غذا آب خوردن اسید را رقیق می‌کند اما آب خوردن بعد از غذا مفید است و باعث زیر و رو شدن غذا در معده می‌شود و باعث بهتر هضم شدن آن می‌شود. آن مرکب دو (زنجفیلات)و جامع با آب زیره و قرص خون(مقل ازرق) است. @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
فوق العاده ها و از روایتی امام صادق (ع) می فرمایند: کسی که دستش را قبل و بعد از غذا می شوید در فراخی نعمت زندگی خواهدکرد و از بلاهای بدن معاف خواهدشد : الکافی 6: 290 ح 1 بجلي میگوید از امام صادق ع شنيدم كه فرمود: وضو پيش و پس از غذا، روزى را مى‏افزايد و از رسول خدا ص روايت است كه اولى فقر را مى‏زدايد و ديگرى اندوه را. : التنمیه الاقتصادیه فی القرآن و السنّه (ریشهری) روش شستن دستها: مرازم نقل میکند: دیدم امام کاظم (ع) زمانی که قبل از غذا وضو می گیرند دست به دستمال و حوله نمی زنند و زمانی که پس از غذا دست هایشان را می شویند، دستها را با حوله و دستمال پاک (خشک) میکنند. : الکافی 6: 291 ح 2 @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
سلام از همه سروران عزیز التماس دعا دارم
درمانی در ایینه روایات و در قلمرو تجربه زرد عصاره برگ گیاهی است که به فارسی صبر زرد می گویند. برگهای صبر عصاره فراوانی وجود دارد که شفاف،چسبنده،سبز رنگ و خیلی تلخ است. عصاره به محض اینکه در مجاورت هوا قرار گیرد سفت شده و ماده صمغی قهوه ای رنگی را تشکیل می دهد. بسیار تلخ به رنگ زعفرانی یا سرخ تیره،صاف،براق و ترد می باشد،در حین شکستن ریز ریز می شود و بوی ان شبیه مر مکی است،خورد شده ان مانند بلور و گرد ان زرد طلایی است. دارای انواعی بوده و نوع شفاف که به رنگ قرمز یاقوتی است،مرغوب تر از نوع کدر و جگری است. صبر با سرکه برای رفع واریس مفید است. سه گانه صبر،مرمکی و کافور را می توان به صورت سرمه جهت تقویت بینایی استفاده نمود. صبر گرم و خشک است. گیاهی مسهل محسوب می شود. باز کننده رگها و مجاری بسته کبد است. رفع یرقان مفید است. تقویت کننده معده محسوب می شود. کننده های چشم محسوب می شود. گیاه خواب اور به حساب می اید. ان برای التیام زخم های ناحیه مقعد و همچنین زخم های دیر التیام پذیر به خصوص الات تناسلی مرد و زن مفید است. صبر زرد با عسل خورده شود برای دفع بلغم مفید است. صبر زرد با غاریقون خورده شود برای درد مفاصل و تنگی نفس موثر است. صبر با اب سرد خورده شودبرای قطع خونریزی مفید است. روی در خوردن صبر زرد و خوردن بیشتر از حد مجاز ان موجب اسهال خونی می شود. سال خورده که رحم انها از کار افتاده و زنان حامله و اشخاص مبتلا به سنگ کلیه و اشخاصی که دچار قطع ادرار شده اند نباید از صبر زرد استفاده نمایند. ان برای افراد دیابتی مفید است. برگ صبر هم برای التیام جراحت ها مفید است و هم برای پیشگیری از عفونت زخمهای پوستی موثر است. کسی با ژل برگ های تازه صبر پوست را ماساژ بدهد می تواند جایگزین خوبی برای کرم های لطیف کننده پوست به حساب اید. صبر می تواند برای رفع خارش پوستی که در تماس با گیاه بوده مفید باشد. داخلی ان به عنوان مسهل و کاربرد بیرونی ان به عنوان التیام بخش زخمها در طول تاریخ معروف بوده است. صبر سریع خشک شده و مانند یک پانسمان خوب محل را می پوشاند و به این ترتیب در عین حال که موجب التیام زخم می شود از ایجاد عفونت در زخم نیز جلو گیری می کند. در هر اشپز خانه ای یک گلدان از گیاه صبر در محل مناسبی نگهداری شود،هر وقت که به سبب کار در اشپز خانه بریدگی و یا زخم در دست ایجاد شود،می توان فورا قطعه ای از برگ را بریده و ژل ان را با فشار بر روی موضع بریدگی و زخم ریخت. بهره مندی از خاصیت مسهلی صبر زرد می توان به مقدارکم از 5تا30سانتی گرم در روز استفاده نمود،والبته اثر مسهلی صبر کم کم مشخص می شود. ان میل جنسی را زیاد نموده به این ترتیب که احساس حرارت و سنگینی در انتهای روده ایجاد می نماید و الات تناسلی را به هیجان می اورد. ان در زنان موجب فزونی ترشحات مهبلی می گردد،وعلایم ان احساس درد و سنگینی در رحم و کلیه و قسمت انتهایی ران ظاهر می شودو موجب ایجاد قولنج های رحمی دردناک در هنگام عادت ماهیانه می شودو ترشح خون عادت ماهیانه را افزایش می دهد. باردار و شیرده نباید استفاده خوردنی از صبر داشته باشندزیرا ممکن است موجب تحریک و انقباض رحم و در نتیجه سقط جنین گردد و در مورد مادران شیرده نیز ممکن است از طریق شیر وارد بدن طفل شده و موجب اسهال طفل گردد. گیاه الوئه ورا(صبر زرد)دو ماده تولید می کنند که شامل ژل و شیره یا لاتکس است.ژل را از قسمت داخلی برگ به دست می اورند که طی قرن ها برای درمان موضعی زخم ها و سوختگی ها کاربرد دارد.شیره یا لاتکس یک مایع تلخ زرد رنگ است که از بخش های ویژه ای از پوسته داخلی برگ استخراج می کنند و معمولا به صورت پودر فروخته می شود و اثرات ملین بسیار قوی دارد. ضد کرم دارد. رفع ریزش مو،شیره ان را به سر مالیده و موها را با ان ماساژ می دهند. ورا (صبر زرد)بهترین کرم مرطوب کننده است.برگ ها را می شکنند و ژله ی ان را به پوست می مالند. معالجه ی صرع مفید است. بر طرف کردن خارش ناشی از گزیدگی حشرات شیره ی ان را روی پوست می مالند. شستن چشم و زخم ها شیره ی ان را می توان با اب مخلوط کرده و استفاده نمود. گیاه صبر زرد را می توان به عنوان خمیر دندان استفاده نمود،زیرا قادر به نابود کردن باکتری ها و میکروب های بیماری زای موجود در دهان است. معالجه اسم مفید است. هاضمه را بر طرف می کند. @tebaboalisina110 @tebosadegh110
به کمک تغذیه سنجد + پودر سنجد + بادام درختی + بادام زمینی + بادام کچو یا هندی + پسته ایرانی با عسل طبیعی خانم باید مصرف کند . ظهر و شب 1 قاشق غذا خوری میل کند. از آخرین روز پریودی تا هفت روز مجامعت داشته باشند. و و زایی : عرق طبیعی کاسنی و یا هفت برگ کاسنی هر صبح ناشتا. ترکیب روغن زیتون و تخم مرغ محلی با پیاز سفید بصورت عسلی شیر محلی و هر روز . برگ درخت سنجد بوسیله زن ترکیب رب انار طبیعی با طبیعی . هر ۸ ساعت میل شود.( ۱۵۰ گرم سیاهدانه نیمکوب + یک کیلو عسل ) از واقعی و طبیعی و ایرانی بوسیله مرد و زن @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
بیماری های پوستی ناشی از مشکلات کبدی است. نیست نام بیماری در طبّ جدید چه باشد. ، هنوخ، اگزما، پسوریازیس، کهیر، لیکن پلان و بقیه بیماری های پوستی همگی ناشی از مشکلات کبدی هستند. همین دلیل هم هیچیک از بیماری های پوست در طبّ غربی درمان ندارد. درمان این بیماری ها مربوط به متخصص پوست هست در حالیکه متخصص پوست هیچ اطلاعی از علّت این بیماری ها ندارد و گمان می کند این بیماری ناشی از پوست هست. همین دلیل بیماری های پوستی در طبّ غربی درمان نداشته و فقط با انواع کرم و پماد و ... به طور موقّت، عوارض بیماری را کم می کنند. در طبّ اسلامی ایرانی تمام این بیماری ها درمان دارد. مشترک برای تمام بیماری های کبدی پوستی: سرکه و روغن زیتون : یک قاشق سرکه با دو قاشق روغن زیتون بعد از هر غذا، یا یک وعده سرکه و روغن زیتون تلیت شود نوره و حنا : هفته ای دو بار نوره به کل بدن (از گردن تا قوزک) گذاشته شود. پس از نوره، به کل سر و بدن دو ساعت حنا گذاشته شود. یا از شب تا صبح حنا به کف پا گذاشته شود. بنفشه و ترنجبین: دم کرده دو قاشق بنفشه با دو قاشق ترنجبین، صبح و شب میل شود. آب جو و روغن بادام شیرین: سوپ جو رقیق به همراه سبزی کاسنی و خرفه و برگ چغندر درست شود. هنگام مصرف چند قاشق روغن بادام شیرین روی آن بریزید و میل کنید. هفته ای سه بار کامل تمام مواد کارخانه ای مانند مرغ، روغن مایع و نباتی، نوشابه، فست فود، سس، کیک و رانی و ... بر دستورات بالا که برای تمام بیماری های کبدی مفید و درمان کننده هست، برای بیماری اکتیوز این موارد نیز مناسب است: زیاد انار و انگور مالی بدن با بنفشه پایه بادام سدر و روغن بادام شیرین به بدن @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است. گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود. و سه بار این را تکرار فرمودند. ،ج‏6،ص321 - المحاسن،ج‏2،ص405 شبیه فرنی است که با آرد جو یا گندم،شیر و عسل درست می‌شود. @tebaboalisina110 طب ابو علی سینا: : گاو 2 لیوان کامل جو یا گندم (یا هردو 4) قاشق غذاخوری طبیعی 3 قاشق غذاخوری را داخل قابلمه ریخته و همزمان که آن‌را هم میزنیم، آرام آرام آرد را داخل آن می‌ریزیم.مقداری هم می‌زنیم تا آرد و شیر ترکیب شود.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.زمانی که به غلظت مناسب رسید و طعم و بوی خامی آرد گرفته شد شعله را خاموش می‌کنیم.آن‌را در ظرف مناسبی مناسبی می‌ریزیم و عسل را به آن اضافه می‌کنیم. : به نظر می‌رسد بیشتر خاصیت تلبینه در میل گرم آن به صورت گرم است.پس بهتر است به صورت گرم میل شود . : تلبینه نباید مثل ژله یا فرنی زیاد غلیظ شود و باید رقیق باشد. : می‌توان عسل را از ابتدا به شیر و آرد اضافه کرد و همزمان روی شعله قرار داد.جوشیدن و حرارت دیدن عسل مطابق روایات مشکلی ندارد. : عسل و شیر در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها معرفی شده است.همچنین از جو نیز در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها یاد شده است.پس بهتر است در تلبینه از آرد جو استفاده شود. : برخی به جای آرد ، بلغور گندم یا جو به شیر اضافه می‌کنند و زمانی که بلغور پخته شد عسل اضافه می‌کنند که شاید روش دیگری برای پخت تلبینه باشد.برخی دیگر گندم را نصف روز همراه با آب روی شعله قرار می‌دهند تا پخته و نرم شود سپس آن مانند هلیم می‌کوبند و پس از آن با اضافه کردن شیر و عسل با آن تلبینه درست می‌کنند. الله (ص): لَوْ أَغْنَى عَنِ الْمَوْتِ شَيْ‏ءٌ لَأَغْنَتِ التَّلْبِينَةُ فَقِيلَ يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا التَّلْبِينَةُ قَالَ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ وَ كَرَّرَهَا ثَلَاثاً. چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود.و سه بار این را تکرار فرمودند. ،ج‏6،ص321 - المحاسن،ج‏2،ص405 - مكارم الأخلاق،ص163 - وسائل الشيعة،ج‏25،ص 72 - بحار الأنوار،ج‏63،ص87 و ج‏63،ص96 صادق(ع): إِنَ‏ التَّلْبِينَ‏ يَجْلُو الْقَلْبَ‏ الْحَزِينَ كَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِينِ. همانا تلبینه قلب انسانِ ناراحت و غصه دار را جلا می دهد، همانگونه که انگشت عرق پیشانی را می‌زداید. ،ج‏6،ص320 - وسائل الشيعة،ج‏25،ص71 - بحار الأنوار،ج‏63،ص96 - المحاسن،ج‏2،ص405 @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
در و است؟ : موجود در کشور تراریخته و دستکاری ژنیتیکی شده است و گندم بومی کمیاب است و تهیه آن قدری سخت ولی غیر ممکن نیست . خوراکی های تراریخته و فرآورده های حیوانی که از حیوانات دستکاری ژنتیکی شده تهیه می شود سرطان زا بوده و علاوه برآن مشکلات ژنتیکی بسیاری پدید می آورد. مطابق فتوای مراجع مصرف و کشت خوراکی های تراریخته حرام بوده ولی تحقیقات روی تراریخته ها اشکالی ندارد. اینکه سبوس آرد جدا شده که آرد سفید آغاز فصل جدیدی از بیماری هاست. که در سیلوها نگهداری می شود ، مواد سمی نگهدارنده به آن اضافه می کنند . که گندم آسیاب می شود فرآوری می شود و ده ماده سمی دیگر به آن اضافه می شود . اخیرا آهن هم به نان اضافه کرده اند زیرا پیامبر می فرماید آهن رجس است ، مسخ است ، نجس است . مسخ شده و آلوده بوده و موجب تسلط جن و بیماری هایی که علت آن جن هست مانند ام اس،سی پی،جنون و ...میگردد. صادق (ع): آهن، زینت اهل آتش است.... و خداوند آهن را در دنیا زینت جن و شیطان قرار داد پس بر مرد مسلمان حرام کرد که آن را در نماز بپوشد مگر این که در مقابل دشمن باشد که در این صورت بی اشکال است. راوی می‌گوید: به حضرت عرض کردم مردی در سفر است و با او چاقویی در چکمه‌اش است که بی نیاز از آن نیست و یا این که در شلوار خود چاقویی گذاشته و آن را به خود بسته است و یا کلیدی آهنی است که اگر آن را کنار گذارد ممکن است به سختی بیفتد و یا این که کمربند آهنی دارد. این شخص چه کند؟ فرمودند: مسافر وقتی ضرورتی به چاقو و کمر بند آهنین دارد معذور است و همچنین اگر نیازمند کلید است....... ولی در غیر این صورت‌ها باید بداند که نماز در آهن صحیح نیست چرا که آهن، نجس بوده و مسخ شده‌است.# الشیعة، ج‌4، ص: 419‌ نانواها نیز جوش شیرین برای خمیر نان اضافه می کنند . همه بدتر اینکه نان روی آهن پخته می شود که عوارض آهن ذکر شد . مرحله بعد نان داغ در پلاستیک گذاشته می شود و در ظرفهای پلاستیکی نگهداری می شود . ظروف و مواد پلاستیکی در صورت بالا رفتن دما موارد شیمیایی آزاد می‌کنند که سرطان زا بوده و موجب بروز بیماری های زیادی نیز می شود. نتیجه نان ایران سم قاتل است و به این مساله در سایتهای آمریکایی اشاره شده است . علاوه بر همه اینها خرید نان از بیرون از منزل موجب فقر و از بین رفتن برکت خانه می شود. صادق (ع) : خرید فقر را می برد و خرید (از بیرون از منزل) فقر می آورد و خرید (از بیرون از منزل) باعث تباهی و نابودی می گردد. لا یحضره الفقیه، ج 3 ، ص 268 مردم خوب ایران عرض می کنم به فکر سلامتی خودتان باشید . بهترین نان ،نانی است که با گندم سالم و ارگانیک تهیه شده باشد و به صورت کامل آسیاب شود و سبوس آن جدا نشود و روی ساج گِلی یا تنور گِلی پخته شود. جای هزینه های زیادی که در زمینه درمان و غیردرمان خرج می شود برای تهیه نان سالم در روستاها و شهرها هزینه کنند . نان موجود سبب بیماری های زیادی مانند ام اس ، ا ل اس ، آتروفی ، دیستروفی ، مینوپاتی ، نورو پاتی ، دوشن ، گیلان باره ، جنون ناگهانی و انواع فلج می گردد (بنا بر روایات ). مؤمن دنیا تا کی نان سمی مصرف می کنید ؟! تاکی قربانی جهل و نادانیِ از خدا بی خبران هستید ؟! چرا سفارش پیامبر و امامان خود را گوش نمی کنید ؟! چرا نان استعماری مصرف می کنید ؟! چرا نان پیامبر (ص) و حضرت امیر (ع) که در تنور گلی حضرت زهرا پخته می شود مصرف نمی کنید ؟! @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
: : در صورت برداشتن کیسه صفرا، صفرا از مجاری صفراوی خارج شده و به روده می‌ریزد و دوباره توسط کبد جذب خون می‌شود #و عوارضی مانند: فشار خون و گرگرفتگی و صدای گوش و عصبانیت و آ سم و بی‌ اشتهایی و کم خوابی و... ایجاد می‌کند. تا جایی که ممکن است نباید کیسه صفرا را خارج کرد بلکه باید آن را درمان کرد.    : درد سمت راست بالای شکم یا زیر جناغ یا شانه راست تحریک شدن درد با غذای چرب : اگر سنگ کوچک است، قی عمدی بسیار مؤثر است. : 1. روزی یک وعده خورشت سرکه و روغن زیتون میل شود به همراه نان جو یا یک قاشق سرکه با دو قاشق روغن زیتون مخلوط شود و بعد از هر وعده غذا میل شود. غذا، بزرگترین و سرسخت ترین سنگ‌ها را در طول چند ماه از بین می‌برد. فقط کافیست صبر داشته باشید! 2. ترکیب یک واحد سرکه و دو واحد عسل و روغن زیتون روزی دو تا سه لیوان  3. دو قاشق سنای مکی با دو قاشق گل سرخ هفته ای یک بار دم شود و هنگام خواب میل شود تا 6 هفته  4. مصرف ترشیجات طبیعی مثل آب زرشک و آب آلبالو و سرکه و ...  5. استفاده از آب جوشیده به جای آب سرد 6. مصرف آب سیب و آب انار بسیار مؤثر است 7. مصرف جامع امام رضا علیه السلام با دم کرده سنا مکی سه روز درمیان(حداقل ۷ بار) 8. مصرف جامع امام رضا علیه السلام با دو گرم سقمونیا (حداقل یک بار) 9. دم کرده ۳۰ عدد هسته خرما @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
: 1. یک قاشق سرکه با دو قاشق روغن زیتون بعد از هر غذا صورتی که می خواهید زودتر نتیجه بگیرید روزی یک وعده سرکه و روغن زیتون به همراه نان جو میل کنید غذا محبوبترین خورشت پیامبر و امام صادق علیهماالسلام بوده و غذای انبیا و معصومین بوده است. 2. استفاده محصولات جو مخصو صاً آب جوی طبّی روزی سه لیوان 3. جوشانده کاسنی و شاهتره روزی سه استکان 4. استفاده از مسهل و ملیّن (خوراکی‌هایی که باعث لینت مزاج می‌شود): یک قاشق گل سرخ و گل بابونه روزی دو بار ده دقیقه بجوشد و میل شود. دو قاشق روغن زیتون قبل هر غذا میل شود. دم کرده دو قاشق غذا خوری سنا مکی و یک قاشق گل سرخ ( دو قاشق غذاخوری برگ سنا و یک قاشق غذاخوری گل سرخ رو در یک لیوان آب جوش ده دقیقه دم کرده و شب موقع خواب میل کنید) ۵. نوشیدن آب ولرم ۶. فصد ۷. شربت امام رضا علیه السلام ۸. سوره قدر را روی سفال نو نوشته و با آب باران شسته شود و مقداری شکر نیشکر به آن اضافه شود آنگاه نوشیده شود. ۹. کوتاه کردن زمان دستشوئی @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
اسهال دو نوع است. سرد و گرم : غذا هضم نشده خارج می‌شود آبکی روشن بودن رنگ اسهال دل درد اسهال ناشی از عفونت یا مسمومیت اسهال وبایی   اسهال در بیمارانی که سندروم روده( کولیت یا قولنج ) دارند : یک قاشق بارهنگ داخل یک لیوان جوشانده نعناع و گلاب ده دقیقه بجوشد ناشتا میل شود حجامت چاربند (ساکرال، انتهای ستون فقرات) مصرف سنجد یا سویق سنجد مصرف ترکیب آویشن و نمک سیاهدانه عسل هر هشت ساعت یک قاشق (یک سوم سیاهدانه و دو سوم عسل) : در سندروم روده یا ‌آی بی‌ اس (که در قدیم به آن قولنج می‌گفتند) ، جوشانده آویشن و بابونه و نیز استفاده از دانه‌های لعاب دار مثل بارهنگ و اسفرزه و تخم ریحان بسیار مناسب است : غذا هضم شده خارج می‌شود بوی ترشیدگی داغ و تیره خارش و التهاب اسهال ناشی از آفتاب زدگی، خوردن مسهل یا خوردن خوراک صفرازا : کته ماست خرفه  مشترک هر دو نوع اسهال : یک قاشق اسفند شب هنگام خواب  جوشانده یک قاشق پودر گیاه مورد روزی یک یا دو بار  مصرف انار و سماق مصرف سه قاشق سویق برنج مصرف سویق جاورس(سویق گاورس برنج) مصرف کته برنجی با شحم گاوی مصرف کته برنجی با سماق گلنار پودر پوست انار آخر: در اسهال خونی مصرف گِل اَرمنی جوشیده با جوشانده نعناع بسیار مناسب است. یگل ارمنی تفت داده شده امام حسین علیه السلام سفید اسفرزه صمغ عربی وگل ارمنی از هر کدام یک مقداری را تفت بدهید وخشک میل کنید کته با روغن قلوه پی گاوی بعد از نماز شب این را بخوان : اللهم ما کان من خیر فمنک لا خیر لی فیه وما عملت من سوء فقد حذرتنیه ولا عذر لی فیه اللهم انی اعوذ بک ان اتکل علی ما لا خیر لی فیه او اقع فیما لا عذر لی فیه نان برنجی جاورس ( گاورس برنج) @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد هرگز چاق نمی‌شود. اگر روزی یک کیلو ماست یا خیار بخورد قطعاً چاق می‌شود. رطوبت است که باعث چاق شدن می‌شود. رطوبت با سردی باشد، ماندگار و منجمد می‌شود و اگر با حرارت باشد این گرما باعث از بین رفتن رطوبت می‌شود. است. (دنبه‌ای)، که سردی و تری با هم همراه است و معمولاً در اندام میانی بدن و در بین خانمها بیشتر هست (گوشتی)، که گرمی و تری با هم هست و در کل بدن و بیشتر در آقایان هست که عضله‌ای است. (و رطوبت اضافی بدن): تمام مایعات مثل ماست و دوغ و دمنوش و شربت و ... . فقط هنگام عطش آب جوشیده نوشیده شود. ناهار. اگر خیلی گرسنه می‌شوید، به جای ناهار چند قاشق سویق جو یا مقداری نان جو میل کنید. ارده شیره میل شود. شیرینی طبیعی (مثل خرما یا عسل) قبل غذا که باعث می‌شود اشتهای شما کاهش پیدا کند. جویدن و آرام خوردن غذا قاشق سنا و دو قاشق گل سرخ هر ده روز یک بار ده دقیقه دم شود و شب هنگام خواب میل شود (تا 6 بار، یعنی دو ماه) گرم کتف و شکم 40 مرحله یک روز درمیان روی تند روزی نیم ساعت. طولانی و با تعریق زیاد (یا سونای گرم) هر روز شال به پهلو زیاد از خوراکی‌های با طبع خشک، باعث لاغری می‌شود. مانند زیره یا سرکه و ... . ممکن است مصرف طولانی یا زیاد، باعث آسیب شود. زیره باعث خشک شدن پوست می‌شود. مصرف زیاد سرکه باعث سردی معده و مشکلاتی مثل درد و سوزش می‌شود. @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110
درمان (، ( () 1- چهارده عدد دانۀ اسِپَند قورت دهید، سپس 12 ساعت بعد به مقدار یک نخود آنغوزه قورت دهید، درمان ترسو بودن و وحشت میکند. 2- یک استکان دمکردۀ گُل ساعتی (منع مصرف در حاملگی و شیردهی) با عسل آویشن 3- دمکردۀ تمام گیاه بومادران (منع مصرف در حاملگی و شیردهی) 4- قبل از خواب وضو گرفته و تسبیحات حضرت زهراء صلوات اللّه و سلامه علیها بخوانید.محمد منصوری 5- میوۀ بِه رسیدۀ شیرین معطّر بدون پُرز میل شود 6- ذکر ( لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِّ الْعَظِيم‏ ) در شبانه روز بگوید، برای رفع همّ و غمّ مفید است. 7- تمام گیاه گُلپَر ضدّهیستری ‌و ضدّصرع است. @tebaboalisina110 یا فاطمه زهرا سلام الله علیها: @tebosadegh110