درمان با سوره های قرآن
◀️ غشی یا بیماری دردناک
📌 هر که سوره بقره را بنویسد و بر کسی که چشم خورده بیاویزد یا بر غشی یا ترسیده یا فقیر یا دردناک بیاویزد از آن ها خلاص شود .
◀️ علت
📌 هر کسی علتی دارد و بر خودش می ترسد، سوره انعام را بخواند که از آن علت به او ناگواری نمی رسد.
◀️ نازائی
📌 هر کس سوره آل عمران را با زعفران و گلاب بنویسد و بر زن نازا آویزد آبستن گردد و اگر بر درختی آویزد میوه نیکو دهد .
◀️ درد و ورم
📌 هر کس سوره مائده را بنویسد و با خود بردارد از دردها و ورم ها عافیت یابد ( برای سرطان هم مفید است)
◀️ گریه کودک
📌 برای گریه طفل سوره ابراهیم را بر پارچه نویسد و بر بازویش بندد از گریه و ترس و آفات حفظ گردد .
◀️ شیر افزا
📌 هر که با زعفران سوره حجر را بنویسد و بشوید و آبش را به زنی دهد که شیرش کم است، شیر او بسیار گردد.
@tebosadegh110
میوه یا داروخانه؟
▫️خربزه: متخصص کلیه و مثانه
▫️سیب : فوق تخصص قلب ، و مسمومیت
▫️انگور: فوق تخصص روان درمانی ، کم خونی، اصلاح مزاج
▫️پیاز: فوق تخصص عفونت و ناباروری
▫️کدو: فوق تخصص مغز و اعصاب
▫️بِه : فوق تخصص قلب، فوبیا، پانیک ، اضطراب و...
▫️انار: فوق تخصص خون و کبد
▫️زردک: متخصص کلیه و ضعف جنسی
▫️انجیر: متخصص ارتوپدی و مشکلات روده (یبوست، بواسیر و...)
▫️سنجد: متخصص ارتوپدی
▫️عناب :متخصص خون
🔺ناهار را حذف کنید و به جای آن میوه فصل میل کنید تا از شر بسیاری از بیماری ها در امان بمانید
@tebosadegh110
#تسلیت
اَعظَمَاللهُ اُجُورَنا وَ اُجُورَکُم بِمُصابِنا بِالحُسَینِ
وَجَعَلَنا وَاِیّاکُم مِنَالطّالِبینَ بِثارِهِ مَعَوَلیّهِالاِمامِ
المَهدیِّ مِن آلِمُحَمَّدٍ علیهمالسلام
﷽
#مزاج_گوشت ها
✅ #شتر: گرم و خشک
✅ #گاو: سرد و خشک
✅ #گوساله: سرد و تر
✅ #گوسفند: گرم و تر
✅ #بز: سرد و خشک
✅ #مرغ محلی: گرم و تر
✅ #خروس: گرم و خشک
✅ #جوجه مرغ: گرم وتر
✅ #ماهی: سرد و تر
✅ #میگو: گرم و تر
✅ #اردک: گرم و خشک
✅ #غاز: گرم و تر
✅ #بوقلمون: گرم و تر
✅ #ک؛بک: گرم و تر
✅ #بلدرچین: گرم و خشک
✅ #قرقاول: گرم وتر
✅ #سار: گرم و تر
✅ #گنجشک: گرم و خشک
✅ #کبوتر: گرم و خشک
✅ #آهو: گرم و خشک
✅ #سیرابی: سرد و خشک
✅ #قلوه: سرد و خشک
✅ #جگر سفید: گرم و تر
✅ #جگر سیاه: گرم و تر
✅ #پاچه: گرم و تر
👈 #مزاج_ادویه_جات
✅ #آویشن: گرم و خشک
✅ #اکلیل کوهی: گرم و خشک
✅ #بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✅ #برگ_بو: گرم و خشک
✅ #پونه کوهی: گرم و خشک
✅ #جوز هندی: گرم و خشک
✅ #خردل: گرم و خیلی خشک
✅ #دارچین: گرم و خشک
✅ #فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✅ #زردچوبه: گرم و خشک
✅ #زعفران: گرم و خشک
✅ #زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✅ #زنیان: گرم و خشک
✅ #زیره_سبز: خیلی گرم و خشک
✅ #زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک
✅ #فلفل_سیاه: خیلی گرم وخشک
✅ #سماق: سرد و خشک
✅ #هل: گرم و خیلی خشک
✅ #میخک: خیلی گرم و خشک
✅ #گلپر: گرم و خشک
✅ #سیاهدانه: گرم و خشک
✅ #انیسون: گرم و خشک
✅ #گلرنگ: گرم وخشک
👈 #مزاج_میوه_جات
✅ #سیب: گرم و تر
✅ #انار: سرد و تر
✅ #به: معتدل
✅ #گیلاس: گرم و تر
✅ #آلبالو: سرد و خشک
✅ #آلو: سرد و تر
✅ #زردآلو: سرد و تر
✅ #گوجه سبز: سرد و خشک
✅ #آلو_سیاه: سرد و تر
✅ #آلوقطره_طلا: سرد و خشک
✅ #ازگیل: سرد و خشک
✅ #انجیر: گرم و تر
✅ #زیتون: گرم و خشک
✅ #زالزالک: سرد و خشک
✅ #انگور: گرم و تر
✅ #گلابی: گرم و تر
✅ #شفتالو: سرد و تر
✅ #موز: گرم و خشک
✅ #آناناس: گرم و تر
✅ #انبه: گرم و خشک
✅ #شلیل: سرد و تر
✅ #هلو: سرد و تر
✅ #خرما: گرم و تر
✅ #نارگیل....گرم وخشک
👈 #مزاج_صیفی_جات
✅ #خربزه: گرم و تر
✅ #هندوانه: سرد و تر
✅ #طالبی: گرم و تر
✅ #گرمک: سرد و تر
✅ #دستنبو: گرم و تر
✅ #خیار: سرد و تر
✅ #کدوحلوایی: گرم و تر
✅ #گوجه فرنگی: سرد و تر
✅ #فلفل_دلمه ای: گرم و خشک
✅ #فلفل_سبز: گرم و خشک
✅ #کدو خورشتی: سرد و تر
✅ #بادنجان: گرم و خشک
👈 #مزاج_بذرهای_ملین
✅ #قدومه شیرازی: گرم و تر
✅ #تخم_مرو: سرد و تر
✅ #خاکشیر: گرم و تر
✅ #بارهنگ: سرد و خشک
✅ #سرشیر: سرد و تر
✅ #اسفرزه: سرد و تر
✅ #فرنجمشک: گرم و خشک
✅ #تخم_شربتی: گرم و تر
✅ #بالنگو: گرم و تر
✅ #تخم_ریحان: گرم و تر
👈 #مزاج_سبزیجات
✅ #تره: خیلی گرم و کمی خشک
✅ #کلم_برگ: گرم و خشک
✅ #گل_کلم: گرم و خشک
✅ #ریحان: کمی گرم و خشک
✅ #جعفری: خیلی گرم و خشک
✅ #شنبلیله: گرم و خشک
✅ #گشنیز: سرد و خشک
✅ #ریواس: سرد و کمی خشک
✅ #مارچوبه: گرم و تر
✅ #قارچ: سرد و تر
✅ #لوبیاسبز: سرد و تر
#مزاج_سبزی
✅ #خرفه: خیلی سرد
✅ #تربچه: گرم و خشک
✅ #پیازچه: گرم و خشک
✅ #نعناع: نسبتا گرم و خشک
✅ #ترخون: خیلی گرم و خشک
✅ #مرزه: نسبتا گرم و خشک
✅ #پونه: گرم و خشک
✅ #شاهی: گرم و نسبتا خشک
✅ #شوید: گرم و خشک
✅ #اسفناج: کمی سرد و تر
✅ #کرفس: گرم وخشک
#مزاج_ریشه ها
✅ #شلغم: گرم و تر
✅ #ترب_سیاه: گرم و خشک
✅ #ترب_سفید: گرم و خشک
✅ #پیاز: گرم و خشک
✅ #سیر: گرم و خشک
✅ #سیب_زمینی: سرد و تر
✅ #سیب_زمینی_ترشی: کمی گرم و تر
✅ #هویج فرنگی: گرم و تر
✅ #زردک: گرم و تر
✅ #کلم قمری: گرم و تر
✅ #موسیر: گرم و خشک
✅ #چغندر: معتدل و کمی گرم
👈 #مزاج_مغزهای_گیاهی
✅ #بادام_هندی: گرم و خشک
✅ #گردو: گرم و خشک
✅ #بادام_درختی: کمی گرم و تر
✅ #پسته: گرم و خشک
✅ #بادام_زمینی: گرم و تر
✅ #بادام_کوهی:گرم و خشک
✅ #کنجد: گرم و تر
✅ #شاهدانه: گرم و خشک
✅ #تخمه_آفتابگردان: گرم و تر
✅ #تخمه_کدو: سرد و تر
✅ #تخمه_هندوانه: سرد و تر
✅ #تخمه_خربزه: گرم و تر
✅ #چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک
👈 #مزاج_حبوبات_و_غلات
✅ #نخود: گرم و خشک
✅ #لوبیاسفید: کمی گرم و تر
✅ #لوبیاچیتی: گرم و تر
✅ #لوبیاقرمز: گرم و تر
✅ #لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر
✅ #عدس: سرد و خشک
✅ #دال_عدس: گرم و خشک
✅ #گندم: گرم و تر
✅ #جو: سرد و تر
✅ #جودوسر: معتدل
✅ #ماش:سرد و خشک
✅ #لپه: گرم و خشک
✅ #برنج: سرد و خشک
👈 #مزاج_لبنیات
✅ #ماست: سرد و تر
✅ #شیر: کمی سرد و تر
✅ #کره: سرد و تر
✅ #دوغ: خیلی سرد و تر
✅ #سرشیر:.سرد و تر
✅ #خامه: سرد و تر
✅ #پنیر: سرد و خشک
✅ #کشک: سرد و خشک
✅ #قره_قروت: سرد وخشک
@tebosadegh110
طب الصادق علیه السلام:
🌿برخی خواص مهم در طب سنتی
1- عرق آویشن (گرم)
تقویت بدن : تقویت معده – رفع ترشی معده – تقویت بینایی – ضددردوتشنج – رقیق کننده خون – درعفونتهای ریوی ، زکام ، برنشیت ، آسم – گریپ آنژین وسوء هاضمه بی همتاست – برای نقرس وسیاتیک مفیداست .
طریقه مصرف : بعدازهرغذا نصف استکان میل کنید – جهت زکام وگریپ شبی یک بار نصف استکان رادر یک ظرف آب جوش بریزیدوبخوردهید .
2- آبغوره (سرد و خشک)
مفیدجهت تسفیه خون – ضدچاقی و چربی خون – رفع پا درد – جهت تهیه سالاد و چاشنی غذا .
3- آبلیمو (سرد)
صفرا بر- رفع عطش – سرشاراز ویتامین ث – چاشنی غذا و تهیه سالاد
4- عرق اترج (گرم)
تقویت قلب و معده – کبد رااز سموم پاک میکند – به علت دارا بودن کلسیوم فراوان غم و غصه رااز بین می برد – دربند آمدن اسهال کودکان بسیار مؤثر است.
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف استکان میل شود .
5- عرق اسطو خودوس (گرم)
مفید جهت انواع سردرد ، سرگیجه ، ضربه های مغزی ، لرزش اعضای بدن ، عصبانیت ، فراموشی و درمان نقرس – بیماری های کلیه و کبد را تسکین می دهد – رافع عفونت های مجاری تنفس وگریپ – آرام بخش و خواب آور خوبی می باشد.
طریقه مصرف : روزی سه مرتبه هروعده نصف استکان میل کنید .
6- اکسیر خوشبو (اگیر ترکی) (گرم)
تقویت معده – لطافت دهنده صورت – مؤثر دررفع لکنت زبان و زودبه حرف آمدن اطفال – در کوچک شدن طحال و قطره قطره آمدن ادرار مفید است .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
7- عرق برگ مورد (سرد)
تقویت موی سر – ریزش مو مخصوصا موهای چرب – خارش وسوزش بدن و جوش صورت را درمان می کند – رافع تنگ نفس – ضد عفونی دستگاه تنفس وسرفه – غرغره کردن دردهان ضد عفونی کننده دهان و آف و گلواست – ضد خونریزی های داخلی .
طریقه مصرف : جهت امرازداخلی قبل ازهرغذایک استکان میل شود – جهت ریزش مو شبی یک بار کمی روی موها بریزید و کاملا ماساژ دهید – جهت خارش و جوش صورت روی جوش ها یا بدن بمالید
8- عرق اکالیپتوس
ضد عفونی کننده – تب بر – رفع سرما خوردگی – پایین آورنده قند خون و میکروب کش
طریقه مصرف : قبل از هرغذا یک استکان میل کنید.
جهت میکروب کشی و ضدعفونی کننده هوای داخل منزل و رفع سرما خوردگی یک استکان رادرنیم لیتر آب ریخته و روزی سه مرتبه بخور دهید
9- عرق بابونه (گرم)
نیرو بخش – تبهای بلغمی و عفونی و سودایی و عفونتهای دردناک را تسکین می دهد – اختلالات قاعدگی و دردناک رامنظم می کند – کرم کش است و یبوست مزاج و بلغم رااز بین می برد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل کنید .
تذکر : مصرف مداوم جهت خانمهای باردار مضر است .
10- عرق باد رنجبویه (گرم)
تقویت مغز و اعصاب و حافظه و قلب و حواس پنج گانه (گوش – چشم – بینی – زبان - پوست) درمان خستگی های روحی و عصبانیت ،بی حوصلگی ، سردرد عصبی و تنگ نفس و ضد استفراغ های دوران بارداری .
طریقه مصرف : بعد از هرغذا یک استکان میل کنید .
ضمنا جهت گزیدگی حشرات مانند زنبور – پشه و... بسیار مفید است ، با پنبه به محل گزیدگی بمالید .
11- عرق برگ چنار (بسیار سرد)
چاق کننده – تب بر – ضد آسم – ضعف اعصاب – درد و ورم مفاصل را که از گرمی مزاج باشد تسکین می دهد – مالیدن بر بدن پوست را جلا میدهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
12- عرق برگ زیتون
مدر – پائین آورنده فشار خون – مفید برای نا رسائی های کبدی – رافع سردرد – تقویت حافظه – مزمزه کردن در دهان درد دندان را تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
13- عرق برگ گردو (گرم)
پایین آورنده قند خون – درمان نقرس – ورم مفاصل را که ازسردی مزاج باشد تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
14- عرق بومادران (گرم)
نیرو بخش – تقویت قلب و اعصاب – ضد تشنج –تب بر – تصفیه کننده خون – درمان ورم معده و روده – مفید جهت بواسیر – اختلالات قاعدگی و دردناک را بر طرف می کند – درمان عضله و گرفتگی دراطراف قلب و خواب رفتن دستها .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
15- عرق بهار نارنج (گرم)
تقویت قلب واعصاب – ضد تشنج – آرام بخش – ضد هیستری – رفع افسردگی – درمان بی خوابی و اختلالات عصبی – رفع سکسکه .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود .
16- عرق بید (سرد)
تقویت معده - آرام بخش – تقویت قلب – ضد تشنج – تب بر- درمان یرقان و سردرد – تسکین دهنده دردهای تناسلی – لطافت کننده موی سر و رفع شور سر .
طریقه مصرف : جهت امراز داخلی : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود . جهت سر : شبی یک بار کاملا موها را ماساژ دهید .
17- عرق بید مشک (معتدل)
تقویت قلب – رفع گرفتگی و خفقان قلب – تقویت عمومی بدن – ملین – مصرف بیدمشک در دوران جوانی مانع فشار خون در زمان پیری می شود .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود .
18
- عرق بید کاسنی (سرد)
تقویت معده – آرام بخش – تقویت قلب – تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – صفرا بر – تقویت پوست – تقویت کبد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود .
19- عرق پونه (گرم)
اشتها آور – باد شکن – ضد اسهال – مسکن سکسکه – رفع سوزش معده – ضد سرفه – خلط آور .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
تذکر : مصرف مداوم جهت خانمهای بار دار مضر است .
20- چهار عرق (گرم)
تقویت معده - رفع ترشی معده - هضم کننده غذا - رفع دل درد .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
21- عرق تره (گرم)
ضد سرفه - سینه را نرم می کند - خلط آور - درمان زکام لارنژیت و برونشیت بطور کلی در التهابات دستگاه های تنفس و ورم های آن ها به کار می رود - کیسه صفرا را باز می کند - به هضم غذا کمک می کند – مقوی کمر و شهوت را زیاد می کند – معالج بواسیر و بادهای غلیظ شکم می باشد – خون بواسیر را قطع می کند – پاک کننده ترشحات رحم و ضد عفونی کننده آن و مانع سقط جنین می شود – رنگ چهره را باز می کند و بر زیبائی و لطافت پوست می افزاید .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
22- عرق چهار زیره (گرم)
مقوی معده – ضد نفخ و گاز معده – درمان قلنج – هضم کننده غذا – زیاد کننده شیر مادر .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
23- چهار عرق (سرد)
تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – تقویت پوست و کبد – شستشوی کلیه ها – آرام بخش .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
24- عرق چهل گیاه (گرم)
تقویت کننده معده – رفع ترشی معده – هضم غذا را آسان می کند – رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه .
طریقه مصرف : جهت سلامتی خودتان بعد از هر غذا نصف استکان میل کنید .
25- عرق خارک خاسک (سرد)
ضد عفونی کننده کلیه ها – سنگ های کلیه و مثانه را خرد کرده و از بین می برد – درد کلیه را تسکین می دهد – درمان قلنج – شهوت را زیاد می کند .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل کنید و در مواقع درد کلیه به جای آب مصرف شود .
26- عرق خار شتری (سرد)
دافع سنگ های کلیه و مثانه – شستشو دهنده کلیه ها – مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و در مواقع درد کلیه یا احساس سنگ در کلیه و مثانه به جای آب میل کنید .
27- عرق خرفه (سرد)
تب برب – تصفیه کننده خون – تشنگی را به خوبی تسکین میدهد – در رفع سوزش لوله مری و دهانه معده که بر اثر ترش کردن غذا باشد اثر مفید دارد – سرفه های مزمن را که همراه با اخلاط خونی باشد بخوبی معالجه می کند – مفید جهت مبتلایان به گواتر – بر طرف کننده سردردهای میگرنی – صفرا بر – درمان خونریزی های نا منظم زنانگی و در بند آمدن آن بسیار مفید است – اشتها آور و چاق کننده نیز می باشد – مفید جهت بواسیر .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
28- عرق دارچین (گرم)
تقویت معده – مقوی قوه با – تقویت عمومی بدن – تقویت اعصاب – بوی بد دهان را از بین می برد – ضد سرفه های مرطوبی – وحشت و خفقان و ترس و وسواس و جنون را از بین می برد .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان – با ریختن چند قطره عرق دارچین در چای ، چای خوش طعم و دلپذیر بنوشید .
تذکر : مبتلایان به فشار خون از مصرف آن خوداری کنند .
29- عرق رازیانه (گرم)
ضد نفخ – درمان قلنج – رفع بلغم – زیاد کننده شیر مادر – مصرف عرق رازیانه در دوران بارداری چشمانه نوزاد را زیبا می کند .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
تذکر : بعلت دارا بودن هورمون های زنانه مصرف مداوم جهت آقایان مضر است .
30- عرق زنجبیل (گرم)
تقویت معده و کبد – دفع بلغم – باد شکن – نیرو دهنده قوای جنسی – رفع مسمومیت های غذائی و میوه ای .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
31- عرق زنیان (گرم)
ضد عفونی کننده قوی معده – ضد نفخ ، قارچ و انگل – برای رفع اعتیاد و مضرات آن بسیار نافع است – دافع رطوبات بدن و معده – ضد اسهال – جهت فلج و رعشه مفید است .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
32- عرق زیره (گرم)
لاغر کننده - دافع تنگ نفس – هضم کننده غذا – باد شکن – زیاد کننده شیر مادر – ملین .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . جهت لاغر شدن حداقل به مدت چهل روز روزی 4 مرتبه میل کنید .
33- عرق زوفا
نیرو دهنده – تقویت معده – ضعف معده – ضد سرماخوردگی و سرفه خلط آور – رفع عفونتهای ریوی و زکام های نزله ای و مزمن – در درمان آسم اثر فراوان دارد – رفع کم خونی دختران جوان در دوران بلوغ – غرغره کردن در دهان درد گلو را تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
34- عرق زیره سیاه (گرم)
تقویت معده – ضد نفخ – مفید جهت هضم غذا و قلنج – لاغر کننده .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل
شود .
35- سرکه سیب
ضد چاقی – مفید برای شادابی و طراوت پوست – درد مفاصل – آرترز و بیماری های قلبی را از شما دور می کند رگ های خونی را نرم و قابل انعطاف می سازد و از فشار خون جلوگیری می کند – چربی خون را پایین می آورد – ضد عفونی کننده و میکروب کش است سرشار از کلسیم و پتاسیم و انواع ویتامین ها می باشد .
طریقه مصرف : یک قاشق غذا خوری سرکه سیب را با یک قاشق چایخوری عسل طبیعی و نصف لیوان آب ولرم مخلوط کرده و هر روز قبل از صبحانه میل کنید یا نصف استکان سرکه سیب را در یک وقت معین هر روز همراه با غذا یا سالاد مصرف کنید .
36- سرکه سفید و قرمز
چاشنی غذا – جهت تهیه سس مایونز و سالاد و تهیه انواع ترشیجات
37- عرق سنبل الطیب (گرم)
محرک قلب و اعصاب – آرام بخش – رفع نگرانی و اضطراب ، دلهره ترس و وحشت – ضد هیستری و مسکن سر دردهای میگرنی – ادرار مبتلایان به مرض قند را کم می کند .
طریقه مصرف : بعد از غذا یک استکان و شب موقع خواب مصرف شود .
38- عرق سیر (گرم)
دافع رطوبت بدن ومعده – هاضم غذا – اشتها آور - رقیق کننده خون – فشار خون را به طور ثابت پایین می آورد – ضد عفونی کننده دستگاه تنفس و دستگاه گوارش – دفع کننده انواع کرم معده – درمان تب های کهنه – ضد میکروب – باز کننده رنگ چهره – مصرف کم آن در دوران بارداری باعث خوش آب و رنگی نوزاد می شود – از سفید شدن موهای سر و بدن جلو گیری می کند .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل کنید .
توضیع : عرق سیر بویی از سیر در دهان شما نمی ماند .
39- عرق شاطره (معتدل)
تصفیه کننده خون – صفرا بر – ضد یرقان – تب بر – تقویت کننده پوست و کبد – ادرار آور – دفع بلغم – ضد اسکوربورت (کمبود ویتامین ث در بدن ) – تقویت لثه و از خونریزی آن جلو گیری می کند .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک لیوان میل شود .
41- عرق شلتوک (سرد)
پیاز موی سر را تقویت می کند و مانع ریزش مو می شود و از سفید شدن موهای سر جلو گیری می کند – چاق کننده .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک لیوان میل شود .
42- عرق شنبلیله (گرم)
پایین آورنده قند خون – درمان کم خونی – چاق کننده – نرمی استخوان را از بین می برد – تقویت موی سر .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود .
43- عرق شوید (گرم)
پایین آورنده چربی خون – مقوی معده – باد شکن – رفع سکسکه و دل درد – قاعده آور – درد پشت و کلیه و مثانه را تسکین می دهد – رافع تنگ نفس و ضعف معده – زیاد کننده شیر مادر .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف لیوان میل شود .
44- عرق شیرین بیان (گرم)
درمان زخم معده و اثنی عشر – تقویت دستگاه گوارش – عفونتهای ریه وکلیه را برطرف می کند – ضد سرفه ، خلط آور – سینه را نرم و صدا را باز می کند – یبوست مزاج و بواسیر را از بین می برد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
45- عرق صنوبر (گرم)
محرک و مقوی اعصاب – رفع سرما خوردگی ، زکام ، نزله ، برونشیت ، عفونت سینه ، درد گلو – برای فلج و لقوه و بی حسی اعضای بدن و بعضی از تنگ نفس ها مفید است – درد کلیه و مثانه را تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
46- عرق طارونه (گرم)
تقویت اعصاب – آرام بخش – امراض روماتیسمی و درد مفاصل را از بین می برد – محرک و نیرو دهنده قوای جنسی .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود .
47- عرق کاسنی (سرد)
تب بر – تقویت پوست و کلیه و کبد – خون را تصفیه می کند و حرارت آن را پایین می آورد و رگ هارا باز می کند – درد مفاصل را که از گرمی مزاج باشد مداوا می کند – دارای ویتامین ث – پایین آورنده فشار خون .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک لیوان میل شود .
توضیع : مصرف این عرق در دوران بار داری نوزاد را زیبا و خوش آب و رنگ کرده و زایمان را آسان می کند .
48- عرق کاکاتو (گرم)
ضد نفخ – تقویت معده – مفید جهت برونشیت و سیاه سرفه – خلط آور – کرم کش (در بند آمدن خونریزی بینی بسیار مؤثر است) در موقع خونریزی کمی از این عرق را استنشاق کنید .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
توضیع : ضمنا دوغ و ماست را خوش طعم و گوارا می کند . جهت مصرف برای دوغ دو قاشق غذا خوری در یک لیتر دوغ بریزید .
۴٩-عرق کلپوره (گرم)
نیرو بخش – مقوی – اشتها آور – ضد تشنج و دل درد و استفراغ – آسم را تسکین می دهد – اختلالات عصبی و اعمال کلیه را تنظیم می کند .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
توضیع : مؤثر در رفع نازایی . طریقه مصرف : خانم ها به مدت سه ماه قبل از بار دار شدن به طور مداوم روزی سه استکان میل کنند و جهت زایمان آسان یک ماه مانده به وضع حمل به صورت منظم روزی سه مرتبه میل کنند .
50- عرق کیالک (سرد)
مفید جهت بیماری های قلبی – طپش قلب و زربان آن را منظم می کند – باز کننده انسداد عروق و از سخت شدن رگها جلو گیری می کند – تقویت معد
ه
– صفرا بر – ضد تشنج و اسهال .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
51- عرق گشنیز (سرد)
مقوی مغز و قلب – رفع خفقان – وسواس و هیستری – مقوی معده – ضد عفونی کننده مجاری ادرار – میکروب کش – شستشوی دهان با این عرق جوش ها و آف دهان را از بین می برد – لثه را محکم می کند واز خونریزی آن جلو گیری می کند.
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
تذکر : از مصرف زیاد آن خودداری شود .
52- عرقه گزنه (گرم)
پایین آورنده قند خون – خلط آور – رافع تنگ نفس – نیرو دهنده – زیاد کننده شیر مادر – قاعده آور – ضمنا مزمزه در دهان لثه ها را تقویت کرده و غرغره کردن آن برای ورم لوزه و زبان کوچک مفید است .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
53- گلاب (گرم)
البته گلاب با عطر و رایحه دل انگیزی که دارد در همه جا و همه چیز می شود مصرف کرد و لازم به ذکر خواص آن نمی باشد : مقوی مغز واعصاب – غش و ضعف و بیهوشی را رافع می کند – دفع بلغم – لثه را سخت می کند – صفرا بر .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف استکان میل شود .
تذکر : در مواقع سرماخوردگی از مصرف آن خودداری شود .
54- عرق گلپره (گرم)
ضد نفخ – محرک اشتها و دستگاه حاضمه را تقویت می کند – ضد عفونی کننده – ضد تشنج و انگل و سکسکه – معالج هیستری – عفونتهای دستگاه تنفس – تقویت حافظه – جهت فلج و بی حسی اعضای بدن مفید است – ادرار آور و قاعده آور – دافع بلغم .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
55- عرق گل گاو زبان (گرم)
آرام بخش – دلهره و اضطراب و وحشت را از بین می برد – اعضای بدن را تقویت نموده و روح را نشاط می بخشد – سودا و صفرا بر است – معالج گریپ و برونشیت – رافع تنگ نفس – مفید جهت افراد مبتلا به وسواس .
طریقه مصرف : صبح و ظهر قبل از غذا یک استکان و شب موقع خواب یک استکان میل شود . ضمنا : اگر با عرق سنبل الطیب مصرف شود خواب آور بسیار خوبی است .
56- عرق مخلصه (گرم)ببخ
تقویت اعصاب – تقویت معده و کبد – جهت آرتروز و کمر درد و درد مفاصل بسیار مفید است – درمان قلنج .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
57- عرق نسترن (گرم)
تقویت قلب – تصفیه کننده خون – سرشار از ویتامین ث – مفید جهت سنگ کیسه صفرا – اسهال کودکان را بند می آورد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود .
58- عرق مرزنجوش (گرم)
مقوی معده - رفع دل درد و سوء هاضمه – باد شکن – ضد تشنج – ضد میگرن – آرام بخش – معالج زکام و آب ریزش بینی .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . جهت زکام و آب ریزش بینی روزی دو مرتبه همراه با کمی آب گرم استنشاق کرده و شبی یک بار بخور دهید .
59- عرق مرزه (گرم)
تقویت معده – ضد ترشی معده – ضد نفخ – دافع انگل روده و معده نرمی استخوان را از بین می برد – رافع مؤثر اسهال های حاد و مزمن .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
60- عرق میخک (گرم)
مقوی مغز و اعصاب – مسکن سر درد ، دندان درد – تقویت لثه – ضد اضطراب – تقویت معده و کبد – ضد استفراغ – درمان قلنج و سکته های ناقص ، تنگ نفس و سرفه های خلط آور .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
61- عرق نعنا (گرم)
مقوی معده – مولد خون – اشتها آور – رفع دل درد و دل پیچه – ضد تشنج – باد شکن – رفع گرما زدگی اطفال – رفع سکسکه .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
62- عرق هل (گرم)
مقوی معده – باد شکن – بوی بد دهان مخصوصا سیر را از بین می برد – عرق هل گذشته از خواص درمانی آن مصارف فراوانی دارد .
توضیع : اگر می خواهید چای خوش طعم و خوش عطر بنوشید فقط با چند قطره عرق هل غذاهای مطبوع و دلپذیر بخصوص برنج و انواع ته چین با کمی عرق هل شیرینی ها و کیک های خوشمزه خانگی فقط با کمی عرق هل اگر شما یک مرتبه امتحان کنید هرگز بدون عرق هل غذا یا شیرینی جات میل نخواهید کرد.
63- هفت عرق اعصاب (گرم)
تقویت مغز و اعصاب – آرام بخش – اختلالات عصبی ، ضعف اعصاب ، سر دردهای عصبی ، سر گیجه ، عصبانیت ، بی حوصلگی را درمان می کند .
طریقه مصرف : روزی سه مرتبه هر وعده یک استکان میل شود .
64- هفت عرق قلب (گرم)
تقویت قلب – نشاط آور – نیرو بخش – رفع گرفتگی و خفقان قلب – تپش قلب – تقویت عمومی بدن – رفع ضعف بدن .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
65- عرق یونجه (گرم)
چاق کننده – مولد خون نیرو دهنده قوای جنسی – تقویت عمومی بدن – به علت دارا بودن انواع ویتامین ها در تامین استخوان بندی اطفال و درمان نرمی استخوان آنها اثر نیکو دارد و چون سرشار از ویتامین (کا) می باشد مانع خونریزی می گردد .
طریقه مصرف : بزرگسالان قبل از هر غذا یک لیوان و اطفال قبل از هر غذا نصف استکان میل شود .
@tebosadegh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه غذا پرید گلوتون و احساس خفگی کردید
اصلاً دستپاچه نشید و این کارو انجام بدید
@tebosadegh110
راه طبیعی برای درمان لکه های آفتاب در روی دست
در حالیکه ممکن است شنیده باشید که دستان شما نشان دهنده سن شما می باشد و دچار این ضایعه پوستی شده اید ، نباید در مقابل این امر تسلیم شوید . به مرور زمان که ما بزرگتر و پیرتر می شویم ، بر روی دستانمان لکه هایی ظاهر می شوند که ممکن است انتظار آنها را نداشته باشیم. اگر شما دچار چنین مشکلی شده اید ، ادامه این مطلب را در پوست و موی نمناک بخوانید و با راه های طبیعی رفع این لکه ها آشنا شوید
سرکه سیب برای بستن منافذ پوست شما به دلیل PH اسیدی مناسب است .با اعمال موضعی سرکه سیب برای 3 روز در هفته ، می توانید از این مشمل رهایی یابید و همچنین باعث نرم و روشن شدن پوست خواهد شد .
مواد لازم :
1 قاشق غذا خوری سرکه سیب (10 میلی لیتر)
1 توپ کوچک پنبه
طرز اعمال :
پنبه را با سرکه سیب آغشته نمایید و به آرامی روی پوست خود اعمال نمایید . اجازه دهید 20 دقیقه روی پوستتان بماند و از تابش مستقیم نور خورشید فاصله بگیرید .در نهایت به خوبی با آب گرم بشویید و از مرطوب کننده های پوست استفاده کنید
درمان لکه های دست با شیر :
استفاده از شیر نیز یکی دیگر از راه هایی است که می توانید این مشکل را رفع نمایید . در کنار استفاده از این درمان های خانگی ، لازم است بدانید که استفاده از درمان های خانگی کمی مدت بهبودی طول می کشد و نتیجه استفاده از این درمان های خانگی طی چندین بار استفاده نمایان و ظاهر می شود .به مرور زمان ، لاتیک اسید موجود در شیر به شما در روشن کردن پوست دستتان کمک خواهد کرد .
مواد لازم:
1/4 فنجان شیر گرم (62 میلی لیتر)
1 توپ کوچک پنبه
طرز اعمال :
شیر گرم را هر شب قبل از خواب با استفاده از توپ پنبه کوچک روی دستتان اعمال نمایید تا لکه های آفتاب از دستتان حذف شود . در نهایت صبح روز بعد دست هایتان را بشویید .
توجه:قبل از خشک شدن شیر روی پوست ، به اتاق خوابتان نروید
لیمو به دلیل غنی بودن از ویتامین c برای حذف لکه های آفتاب روی دست بسیار مناسب هستند . علاوه بر این ، ویتامین C به تولید ملانین کمک می کند . همچنین لیمو حاوی اسید سیتریک است که به سلول ها برای رشد مجدد کمک می کند . همه کاری که باید انجام دهید این است که لیمو را برش دهید و تکه های آنرا روی پوست دستتان بمالید .
هشدار :پس از اعمال لیمو بر روی پوست در خانه بمانید و از خانه هایتان به بیرون نروید و به دور از تابش مستقیم نور خورشید استراحت کنید و پس از شستشوی کامل پوست دستتان به بیرون بروید ، چرا که ویتامین c به همراه نور خورشید می توانند باعث ایجاد لکه های پوستی روی دستان شما شوند .
پیاز قرمز درمان لکه های دست ناشی از آفتاب و نور خورشید :
شاید به دلیل بوی پیاز شما به هیچ دلیل راضی استفاده از پیاز نشوید ولی بعد از استفاده از پیاز و مشاهده نتایج آن حتی از ما هم تشکر خواهید کرد .
از آنجاییکه پیاز حاوی و غنی از ویتامین c و گوگرد است ، علاوه بر حذف لکه های آفتاب می تواند در حذف آکنه ها موثر باشد .
مواد لازم :
1/4 پیاز قرمز متوسط
آب یک لیمو
طرز تهیه :
پیاز را در مقداری آب بخار پز کنید و پس از یک ربع آنرا از حالت بخارپز جدا کنید و آب لیمو را اضافه کنید . پس از اضافه کردن آب لیمو پیاز را به حالت خمیر در بیاورید و در همین حالت روی دستتان اعمال کنید و 20 دقیقه اجازه دهید تا روی دستتان بماند . در نهایت با آب سرد شستشو دهید .
هشدار : از اعمال این خمیر روی زخم ها خودداری کنید .
روغن درخت چای
با افزایش چربی، منافذ پوستتان بسته میشود که نتیجهی آن بروز آکنههای کیستی است. عفونی شدن آکنههای کیستی باعث بروز غده های چربی عفونی میشود. روغن درخت چای (گیاه بومی استرالیاست و با چای سیاه یا چای سبز که در معنای رایج میشناسیم، متفاوت است) بروز غدههای چربی را کاهش میدهد. این داروی گیاهی دارای عناصر ضدمیکروب است و خاصیت ضدِتورمی و ضدباکتریایی بالایی دارد. هرچند تأثیر روغن درخت چای در درمان غده های چربی زیر پوست اثبات نشده است، اما میتوان بهخاطر خاصیت ضدباکتریاییاش از آن استفاده کرد.
روش استفاده:
۱ یا ۲ قطره روغن درخت چای را روی کیست عفونی بچکانید؛
باند یا چسب زخم را روی آن قرار بدهید؛
پس از ۸ تا ۱۰ ساعت چسب زخم را بردارید؛
شبها و در هنگام خواب از دارو استفاده نکنید؛
بهتر است این کار را صبحها انجام بدهید.
۳. روغن کرچک
روغن کرچک، یکی دیگر از روشهای درمان گیاهی غده های چربی زیر پوست است. این روغن خاصیت ضدتورم و ضدخارش دارد. همچنین حاوی مادهای شیمیایی به نام رایسین است که خاصیت ضدباکتریایی دارد. حتی اگر کیستهایتان عفونی نباشند، استفاده از روغن کرچک ضرری ندارد.
روش استفاده:
باند یا پارچهی تمیزی تهیه کنید؛
پارچه را در روغن کرچک بخیسانید و آن را روی کیستها بگذارید؛
روی پارچه کمپرس گرم قرار بدهید و چند دقیقهای (کمتر از نیم ساعت) آن نگه دارید؛
به جای این کار میتوانید روزی چند بار روغن کرچک را روی غده های چربی بمالید.
۴. آلوئه ورا
آلوئهورا نهتنها برای پوست بلکه برای سلامت عمومی بدن مفید است. خاصیت ضدباکتری و تسکیندهندگی آلوئهورا به کاهش درد ناشی از کیست های چربی کمک میکند. این خاصیت ناشی از ترکیبات فنولی موجود در آلوئهوراست. گیاه آلوئهورا همچنین به درمان و بهبود زخمها سرعت میبخشد.
روش استفاده:
کمی ژل آلوئهورا را روی کیستهای چربی بمالید؛
به آرامی ژل را روی سطح کیستها بمالید تا به اعماق پوست نفوذ کند؛
این کار را ۱ یا ۲ بار در روز انجام بدهید.
سرکه سیب
سرکهی سیب(خواص سرکه سیب) دارای خاصیت ضدباکتری، ضدقارچ و ضدعفونیکنندگی بالایی است، تا حدی که میتوان از آن بهعنوان پاککننده استفاده کرد. پس برای مقابله با باکتریها در کیستهای عفونی چربی میتوان از سرکهی سیب استفاده کرد.
روش استفاده:
پنبه را به سرکهی سیب آغشته کنید؛
پنبه را روی کیست بگذارید و برای مدتی نگه دارید؛
اگر پوست حساسی دارید یا احساس سوزش میکنید، نخست سرکه را با کمی آب رقیق کنید و سپس آن را روی کیست بمالید
زنجبیل برای کاهش اندازه لیپوم:
زنجبیل گیاهی است که به طور موثر می تواند به کاهش اندازه لیپوم کمک کند. همچنین از بروز مجدد لیپوم پیشگیری خواهد کرد. علاوه بر این، گردش خون سالم را نیز در سراسر بدن به گردش انداخته و تقویت می کند. بدین منظوربرای استفاده موضعی می توانید روزانه چند بار ناحیه آسیب دیده را با روغن زنجبیل ماساژ دهید همچنین می توانید روغن را به مدت 30 دقیقه روی پوست خود اعمال کرده و سپس محل را بشویید. برای مصرف خوراکی نیز روزانه 2-3 فنجان چای زنجبیل بنوشید. برای تهیه این چای ابتدا چند برش از ریشه زنجبیل تازه را در یک فنجان آب بجوشانید. به مدت 5 دقیقه صبر کرده تا چای خنک شود. سپس آن را از صافی رد کنید، می توانید کمی آب لیمو و عسل را نیز برای طعم دهی به آن اضافه کنید. علاوه براین، زنجبیل را می توان به آب میوه ها، سوپ یا غذاهای پخته شده اضافه کرد تا از مزایای بی نظیر سلامتی آن لذت ببرید.
خطر استفاده مداوم از هندزفری و ايرپاد
⬅️عفونت گوش
⬅️کاهش شنوایی
⬅️ایجاد سرگیجه
⬅️سردردهای مزمن
⬅️مشکلات حرکتی
⬅️کاهش تمرکز روی کار
@tebosadegh110
♻️ #مزاج_شناسی_بچهها
🐙اگر فرزندتان عصبی است، در خواب زیاد عرق میکند و تکان زیاد می خورد، میل به آب یخ زیاد داردو تمرکز حواس پایین دارد ،غلبه #صفرا دارد
🐳اگر فرزندتان سرخی صورت دارد، زیاد خون دماغ می شود و دچار خارش بدن ، کهیر و آلرژی می شود، غلبه خون ( #دم ) دارد.
🐙اگر آب دهان فرزندتان می رود ، خصوصا در خواب، کم انرژی است ، زیاد می خوابد غلبه #بلغم دارد.
🐳اگر فرزند شما #گوشه_گیری می کند، میترسد، خجالتی است، از جمع می گریزد و افسرده شده است، اشتها دارد اما کم می خورد #سودا را در او درمان کنید.
@tebosadegh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب! سیب! سیب! سیب! سیب! سیب! سیب!
🤔🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
@tebosadegh110
تدابیر بسیار مهم ماه مبارک رمضان
🌸امام صادق علیه السلام 🌸
افضل سحورکم السویق و التمر.
بهترین سحری شما, #سویق و #خرما می باشد.
محاسن ج2 ص490
🌸آداب #سحری🌸
◀️سحری حتما بخورند
◀️سحری پیامبر سویق با خرما بود.
◀️تدبیر رفع #عطش و تشنگی
🔺با هر خرما که صبح میخورند یک استکان آب بنوشند(کسی که سه تا خرما میخورد به دنبال مصرف هر خرما یک استکان آب یعنی سه استکان آب بنوشد)
🔺سویق عدس
👈طرز تهیه: عدس را آسیاب کرده بدون روغن تفت دهید دوباره آسیاب کنید و باز تفت دهید.
فواید #سویق_عدس
👈سویق عدس گرمای بدن را فرو می نشاند و احساس تشنگی را از بین میبرد
🔸می توانید از مخلوط هر سه سویق (عدس+گندم+جو) استفاده نمایید. به تجربه بنده و اکثر دوستان خوردن سه کف یعنی سه قاشق غذاخوری سویق تا افطار کفایت می کند از تشنگی و گرسنگی که البته خرما + آب نیز خورده شود. یعنی یک خرما + یک استکان آب و مجددا خرما با آب تا سه خرما خورده شود.
🌸آداب #افطار 🌸
🔸افطار در روایات اسلامی همان وعده شام در نظر گرفته میشود که بسیار مفید و تامین کننده سلامتی است.
🔸بهترین شروع کننده برای افطار: خرما - حلوا - شکر - آب جوش(فاتر) و یا ترکیبی از اینها
🔸البته نباید به قدری خورد که باعث آزار و اذیت شود کل حجم معده را به سه قسمت غذا، آب، هوا تقسیم کنید.
🔸غذایی هایی مثل حلیم و آش ....مقوی بوده و برای افطار خوب است.
🔸بعد از افطار #شربت_رضوی، یا #سکنجبین و یا میوه فصل فراموش نشود.
🔸برای رفع ولع در غذای افطار خوردن یک لیوان شربت خرفه ناشتا بسیار مجرب است. باعث می شود در افطار میل به غذا و عجله در غذا خوردن از بین برود.
🍹شربت خرفه: آب + تخم خرفه+ نیشکر یا عسل
🔺حجامت:
حجامت بهتر است ساعتی بعد از افطار باشد
🔺ورزش:
ورزش بهتر است ساعتی قبل از افطار باشد، در این وقت بهترین چربی سوزی اتفاق خواهد افتاد.
✅ نشر این پیام صدقه جاریه است
@tebosadegh110