#روغن_نباتی
🏩🏥از دردهای عضلانی و انتقال سریع
بیماری
🚚 🚒 🚎 🚜این روغن موتور دیزل را وارد بدن نکنید .
روغن پالم وپارافین نفت و روغن تراریخته به اعتراف خود مسئولین ، وارد بدن نکنید تا سالم بمانید .
روغن هسته انگور هم از این روغنهای الکی مضر و ادامه ی همان داستان روغن قبلی است.😔
🚑 🚑 علت بیماریهای قلبی ، سکته قلبی ، گرفتگی رگ قلب ، فشار خون ، سکته ی مغزی ، دیابت ، کلسترول تری گلیسرید ، چربی خون ، چربی کبد از همین روغنها است .
🌳 🐄 روغن خوب روغنهای قرآنی یعنی روغن زیتون ، روغن شحم گاو .
🐄 🐂 روغن خوب روغنی که پدران ما مصرف میکردند یعنی روغن زرد گاوی.
🐏🐏 روغنهای طبیعی مانند
روغن دنبه روغن کنجد روغن زیتون....
@tebotaghzea
#خبرفوری:
اسراییل به ایران حمله کرد.
👌دولت و رئیس جمهوری در سطح مطلوب می تواند برای کشور اقدام مثبت انجام دهد که عمق دشمنی ها و توطئه های صهیونیزم جهانی را در این عملیات های 100سال گذشته ببیند.
🌎طرح های عملیاتی صهیونیست👇
🌑دشمن دلسوز یا دیکتاتوری نرم؟!
🔯واکسیناسیون اجباری
🔯کنترل! جمعیت اجباری
🔯فلوراید تراپی اجباری
🔯تحمیل فولیک اسید اجباری
🔯حذف سبوس نان اجباری
🔯حذف نمک اجباری
🔯اضافه کردن ید به نمک،نان و آب اجباری
🔯اضافه کردن مکمل شیمیایی کلسیم اجباری
🔯حذف نیشکر از قند اجباری
🔯آموزش! و پرورش!! اجباری
🔯آزمایش و آموزش اجباری قبل ازدواج
🔯آزمایش های ژنتیک اجباری
🔯غربالگری مادران اجباری
🔯بیمه های !اجباری
🔯خدمت!سربازی! اجباری
🔯رضایتنامه!اجباری برای بستری بیمارستان
🔯اضافه کردن اجباری کلر شیمیایی در آب
🔯ممنوعیت ازدواج زیر 18سال
🔯یارانه قند وشکر،روغن نباتی،پنیرگچی،مرغ صنعتی و نان سفید جهت مصرف اجباری این اقلام مضر
🌏طرح بعدی صهیونیزم
🔯اهداء عضو اجباری
🔯عضویت اجباری در بانک ژن
🔯اجبار کشاورزی تراریخته
🔯اجبار اصلاح!ژنتیکی دام و طیور
🔯آبیاری های صنعتی اجباری
🔯واکسن اجباری حیوانات اهلی
🔯اجبار پذیرش پزشک خانواده
🔯واکسن اجباری سرطان
🔯ممنوعیت ازدواج زیر 25 سال
🔯افتتاح اجباری حساب بانکی
🔯تک همسری اجباری
🔯تک فرزندی اجباری
🔯آپارتمانی کردن اجباری ساختمان
🔯کشف حجاب اجباری
🔯کلاه شاپو مردان اجباری
🔯اجبار تراشیدن محاسن
🔯سزارین اجباری
🔶برده داری مدرن
👌تحولات را ریشه ای تر ببینیم.
@tebotaghzea
🌀عوارض خطرناک قرصهای ضد بارداری
🔶سرطان سینه
🔷ریفلاکس معده
🔶یبوست
🔷فشارخون
🔶سکته مغزی زودهنگام
🔷افزایش وزن
🔶آسیب به پوست صورت
🔷سردرد های شدید
🔶اختلال در دیدگان
🔷استرس و اعصاب نا آرام
@tebotaghzea
علائم غلبه سودا:
افسردگی .
ترس .
خواب آشفته
خستگی و کوفتگی بدن
قساوت
وسواس
وسواس فکری
افکار منفی
جنون
شوری و بد بویی دهان
تیرگی رنگ چهره و ادرار
یبوست
لختگی خون قاعدگی
ماتی و تاری چشم
شب کوری
کسی که دائم با خود حرف میزند.
غذاهای مفید برای سودایی ها:
انار شیرین
عسل ناشتا خوردن
زیتون و روغن زیتون
کشمش و مویز
بادنجان
سبزی پیچک
سویق
غذاهای با طبع گرم و تر
گوشت گوسفند
شتر و کبوتر
سبزیجات گرم ریحان تره ..
انجیر
توت
هل
دارچین
زنجفیل
ترکیبات گیاهی:
داروی افتیمون
بسفایج
سنای مکی
مرکب یک و سویق عدس
جویدن کندر
شافیه ۱۱ ماهه
اعمال مفید:
شانه زدن پشت سر
فصد و قی در چند مرحله
مداومت در مصرف نوره کل بدن و حنای بعد از نوره
حمام داغ
حنا بر سر گذاشتن
ممنوعات:
خوابیدن موقع طلوع آفتاب
نگاه کردن به صحنه های زشت و همسر زشت چهره
هندوانه
خربزه
چغندر
گوشت بز
گوشت گاو
مرغ و تخم مرغ
ماهی
غذاهای سرد و خشک و نمک دود
ماست
ترشیجات
چای
سرخ کردنی و فریزری
🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹?-A
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#برنامه جامع غذایی
قبل صبحانه:
ناشتا (بعد از نماز صبح):
– ۲۱ دانه مویز قرمز (کشمش هسته دار)
– یک قاشق مرباخوری عسل همراه با حداقل 7 عدد سیاهدانه (جویده شود)
– یک عدد سیب رسیده
– یک عدد به رسیده برای تقویت قلب
– فالوده عسل بهمراه سیب سرخ
– یک خوشه کوچک انگور
وعده صبحانه (حدود ۴ ساعت قبل از اذان ظهر):
– یک لیوان شیر طبیعی گاو بهمراه هفت عدد خرما
– یک قاشق غذاخوری مخلوط سه شیره (انگور، خرما، توت)
– یک لیوان دمکرده بادرنجبویه (چای حضرت علی ع)، سنا، به، زیره و بابونه به همراه عسل
– یک لیوان کوچک یکی از دمکرده های دارچین، آویشن، اسطوخدوس
– سویق گندم یا جو یا سیب بمیزان یک یا دو قاشق بصورت خشک یا همراه روغن زیتون (برای کودک بهمراه شکر سرخ)
– یک قاشق شکر سرخ (طبرزد)
– یک قاشق مرباخوری عسل چندگیاه
– یک عدد شلغم
– نان سبوسدار با مربای هویج یا بِه
– نان تست با روغن زردگاوی یا روغن شحم گاو
– هلیم با طریقه پخت اسلامی
– آش حبوبات، آش برنج، آش سبزی همراه با مصلحات
– یک کاسه نخود پخته یا باقلای طبیعی پخته (باقلای طبیعی ریز برای افراد فاویسم همراه صفرابر، بلا مانع بلکه نافع است)
– ۷ عدد خرما (بخصوص برنی)
– آب پرتقال یا آب خربزه با خرما
وعده ناهار:
در آداب اسلامی وعده ناهار وجود ندارد و به جای آن بهتر است میوه خورده شود.
همچنین برای رفع گرسنگی باید صبحانه را کامل به همراه سویق خورده و شام را زود، بعد از نماز عشاء خورده شود.
نکته: خواب قیلوله یعنی نیم ساعت قبل از اذان ظهر فراموش نشود.
نکته: حذف نهار بایستی تدریجی صورت پذیرد.
مناسب برای طول روز (بین صبحانه، شام):
وعده ی غذایی بین صبحانه و شام موجب تخریب مزاج و سلامت بدن است اما در صورت فشار گرسنگی، موارد زیر وعده به شمار نمی آیند:
– شربت خاکشیر
– شربت عسل و لیمو
– چند عدد میوه مانند لیموشیرین، انار، هویج، زردآلو، گلابی، به، خرما، انجیر
– کاهو همراه با سکنجبین
– چند قاشق سویق
– کفی از نان تست با روغن زردگاوی یا روغن شحم گاوی یا روغن ارده ی کنجد
– جویدن کندر
– فالوده سیب و بیدمشک و عسل
– آب کاسنی
– شلغم یا نخود یا بلال یا باقلای طبیعی (ریز) پخته شده
– دمکرده ی تخم خربزه یا تخم کرفس یا خاکشیر
– آب شلغم بهمراه عسل
– چند عدد سنجد
شام:
لیست غذاهای سنگین:
– خورشت گوشت گوسفندی پخته شده با شیر
– شوید پلو با ماست و زنیان
– خورشت کدو مسمّی یا حلوایی با پوست
– قورمه سبزی
– قیمه (همراه کدو یا بادمجان یا بدون آنها)
– ماهی کبابی حداکثر یک یا دو هفته یکبار
– خورشت (یکی از کدو، بادمجان، بامیه یا لوبیا) مخلوط با گوشت یا بدون گوشت
– دمپخت حبوبات مخلوط با گوشت یا بدون گوشت
– کلم پلو، لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو (همراه با مصلحات)
– کوفته
– کوبیده یا بریانی
– انواع ته چین
– فسنجان با پنیر (بعلت وجود گردو در فسنجان حتما پنیر استفاده شود)
لیست غذاهای سبک:
– نان سبوسدار بهمراه پنیر و گردو (همراه ماء الجبن (آب پنیر) طبق دستورالعمل کانال)
– انواع آش همراه مصلحات
– انواع سوپ همراه مصلحات
– تخم مرغ سرخ شده با روغن زیتون و پیاز سفید (همراه عسل خورده شود)
– انواع کوکو (مثلا کوکوای که با تره درست شده بی نمک باشد به همراه روغن زیتون) و کباب تابه ای
– خوراک بادمجان یا خوراک لوبیا
– نان سبوسدار و هلیم اسلامی (بدون آرد سفید)
– آش گُل سرخ
– خوراک کدوبادمجان وپیاز در روغن زیتون
توصیه هایی در کنار سفره:
– برگ کاسنی، برگ چغندر، خرفه
– انواع سبزی بخصوص تره، ترب، ریحان، کرفس (شاهی و گشنیز از سبزی مصرفی حذف شود)
– کاهو، پیاز، کلم پخته
– مخلوط آویشن، سایه دانه و نمک قبل و بعد از غذا
– انواع سویق (گندم، جو، سیب، عدس، کنجد و …)
– یک قاشق مربا خوری روغن زیتون و نمک دریا
– مصلحات غذاهای سرد مانند (عسل، خرما، سیاه دانه، زیره، آویشن، گلپر و شوید) و مصلحات غذاهای گرم مانند (لیمو و سرکه خانگی)
– یک قاشق آبغوره ی طبیعی (نجوشیده و بی نمک) همراه غذا
آداب نوشیدن آب:
۱- آشامیدن آب بعد و قبل از غذا:
– خوردن آب بعد از غذاهای گوشتی و چرب ممنوع.
– خوردن آب زیاد بعد از غذا مشکلی ندارد؛ چه بسا نخوردن آب بعد غذا عامل زخم شدن معده می باشد.
– خوردن آب بین غذا باعث بماری های کبدی همچون کبد چرب می شود و ممنوع است.
۲- آب نوشیدن (بر اساس احادیث طب اسلامی):
– در اردیبهشت ماه: ناشتا آب خوردن ممنوع است.
– در آذر ماه: شب ها آب خوردن ممنوع است.
– روز آب گرم خوردن مطلوب است.
– آبان ماه: آب کم خوردن مطلوب است.
– مرداد ماه: آب خوردن مطلوب است.
– بهمن ماه: آب گرم خوردن مطلوب است
آداب غذا خوردن و پرهیزات:
۱- ساندیس، سوهان، کشک کارخانه ای، سرکه کارخانه ای، آب لیموی کارخانه ای، انواع لبنیات پاستوریزه/استرلیزه و هموژنیزه، آدامس های مصنوعی، سس مایونز، بستنی های صنعتی، بیسکویت، ماکارونی، کره کارخانه ای
@tebotaghzea
🆘️ ﻓﻬﺮﺳﺘﯽ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺯ تقلب ﺭﺍﯾﺞ ﺩﺭ ﺧﻮﺭﺍﮐﯿﻬﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ!
➖ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ
ﺧﺎﮎ ﺍﺭﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﮔﺮﺩﻭ ﯾﺎ ﻓﻨﺪﻕ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺭﺩﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺘﻘﻠﺒﯿﻦ ﺑﺎ ﺧﺮﺩﻝ ﺳﯿﺎﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ!
➖ ﭼﺎﯼ
ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﺎﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﻬﻮﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺮﻣﻨﮕﻨﺎﺕ ﺳﺪﯾﻢ ﻭ ﯾﺎ ﻣﺮﮐﻮﺭ ﮐﺮﻡ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ ﻭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮔﺎﻫﯽ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﻗﻠﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ!
➖ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ
ﻣﺤﺼﻮﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺪﻭ ﻭ ﯾﺎ ﮐﺪﻭﯼ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﺎ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﺎ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ!
➖ ﮐﺸﮏ
ﺩﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺩﺭ ﮐﺸﮑﻬﺎ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺁﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺠﺎﯼ ﮐﺸﮏ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺁﺭﺩ ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﺗﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﮔﻞ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﻗﺎﻃﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺸﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪ!
➖ ﺷﯿﺮ
ﻭﺍﯾﺘﮑﺲ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ ﻭ ... ﮐﻪ ﻣﺎﻝ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻏﯿﺮ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺟﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺏ ﺑﻪ ﺷﯿﺮﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﯿﺮ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺍﺧﯿﺮﺍ ﻫﻢ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ!
➖ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ
ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﯾﮏ ﺁﺏ ﺯﺭﺩﺭﻧﮓ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﺏ ﺑﺎ ﺟﻮﻫﺮ ﻟﯿﻤﻮ ﻭ ﯾﺎ لیموی ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﺎﯾﻌﯽ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ می ﺩﻫﺪ!
➖ ﻗﻬﻮﻩ
ﺗﺮﮐﯿﺐ ﮔﺮﺩ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﺎ ﺁﺭﺩ ﺳﺒﻮﺱ ﺑﺬﺭ ﺗﻤﺒﺮ ﻫﻨﺪﯼ ﺧﺮﻣﺎﯼ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺳﻨﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ!
➖ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ
ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺧﺎﮎ ﺭﺱ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺍﮐﺴﯿﺪ ﻓﺮﻭ ﻭ ﺍﺳﺎﻧسﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺭﺍ ﺑه ﺷﻤا ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ!
➖ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﻭ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ
ﺩﺭ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﻭ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻭ ﺍﻗﺴﺎﻡ ﺗﻘﻠﺒﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩ ﻧﯿﺘﺮﺍﺕ ﻭ ﻧﯿﺘﺮﯾﺖ ﺳﺪﯾﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﺎﯾﻪ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺘﻘﻠﺒﯿﻦ ﺑﻪ وﻓﻮﺭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﺑﺮﻧﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻧﺎﻡ ﻧﺒﺮﯾﻢ ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻮﻥ ﭘﻮﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﭘﻮﺩﺭ ﻏﻀﺮﻭﻑ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺑﺎﻗﻼ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺮﻍ ﻫﻢ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺑﺎﻻﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺘﻘﻠﺒﯿﻦ دارد!
با انتشار این پیام در گروهها ناجی سلامت هموطنان مان باشیم!
کانال احیاء طب و تغذیه اسلامی
@tebotaghzea
🔹ظروف (ظرف در طب اسلامی)
▫️اصل اول در ظروف
- استفاده از هر ظرفی بلامانع است مگر اینکه شارع مقدس نهی فرموده است.
نکته: این نهی ممکن است بخاطر کثیفی آن ظرف باشد مانند ظرف چرمی، یا بخاطر جنس خود ظرف باشد.
▫️ظروف تایید شده
بهترین ظروف بترتیب اهمیت (جهت پخت و پز)
1- ظروف سنگی (بهترین و سالمترین ظرف)
2- ظروف سفالی با لعاب طبیعی
نکته: یک نوع ظرف و قابلمه سفالی بنام برنیه وجود دارد که برای پخت و پز و تهیه دارو وارد شده است.
3- ظروف مسی
سه مورد فوق جهت پخت و پز و موارد ذیل جهت خوردن مد نظر هستند:
4- ظروف بلورین
5- ظروف چینی نشکن (سرامیکی-از نافع ترین ظروف)
نکته: برای باقی اجناس مجوزی صادر نشده است ولی طبق قاعده کلی میتوان با تمام ظروف غذا پخت و خورد مگر مواردی که نهی شده است مانند آهن، طلا و نقره.
▫️ظروف نهی شده
موارد ذیل برای خوردن و آشامیدن نهی شده است و به طریقه اولی، پخت و پز نیز مضر است.
1- ظروف طلایی (چه از طلا ساخته شده باشد چه آب طلا داشته باشد و چه در ظرف طلا وجود داشته باشد)
2- ظروف نقره ای (برای خوردن-چه از نقره ساخته شده باشد و چه در ظرف نقره وجود داشته باشد و چه با نقره تزئین شده باشد)
نکته 1: در صورت اضطرار، باید از قسمتی از ظرف آب نوشید که نقره نداشته باشد.
نکته 2: وجود نقره در روغن دان و شانه نیز نهی شده است.
3- ظروف آهنی
نکته 1: آهن جزو مواد کثیف بوده و نجس معرفی شده است و کلا استفاده ی آن در هیچ جای منزل صلاحیت ندارد (بالاخص مواد خوراکی و تهیه غذا مخصوصا اگر زنگ زده باشد).
نکته 2: در صورت تماس دست با آهن، دست بایستی شسته شود.
نکته 3: وجود آهن در شیرآلات و پختن نان روی آهن نیز مضر است (بهترین نان، نانی است که روی آهن پخته نشود).
نکته 4: اگر ظروف لعاب اندود شوند ممکن است مصداق ظرف آهنی نباشند ولی آهن وقتی روی آتش قرار بگیرد و داغ میشود موادی تولید میکند که از آن ناحیه نیز آسیب وارد میکند.
🔸کانال مرکزی طب اسلامی آیت الله تبریزیان🔸
▪️لطفا جهت نجات میلیونها بیمار و آشناسازی آنان بانسخههای عجیب آیت الله تبریزیان، کانال مورد تایید ایشان رانشر حداکثری نمایید.
Join ➣ @TebEslamiAyatollahTabrizian
@tebotaghzea
💥درمان شدگان طب اسلامی💥:
پیام مادر این نوزاد👇👇
با سلام خدمت ملت شریف ایران
اینجانب از شاگردان استاد و طبیب اسلامی جناب آقای علیجانپور(شاگرد و نماینده آیت الله تبریزیان) در شهرستان علی آباد کتول می باشم.
👈 در پزشکی مدرن بیماری فرزندم که علت داغی سر نوزاد را کم خونی و وجود اثرات قرمز برروی صورتش را آلرژی تشخیص دادند.در این ایام دست ،صورت و پاهای فرزندم ورم و تب داشت.هنگامی که می خوابید اثرات قرمزی می رفت و درهنگام بیداری مجدد کل بدن را درگیر می کرد.
با مراجعه خدمت استاد بزرگوارم و تشخیص دادن که کودک کم خون نیست و علت از غلظت خون است.
از اینکه پزشکی مدرن بیماریش را کم خونی تشخیص داد بسیار تعجب کردم چون بنده جایگزین قطره های آهن و کلسیم و ویتامین های شیمیایی از داروهای طب اسلامی همانند قرص خون و سویق کودک و غذهای ارگانیک استفاده میکنم و شکر خدا با استفاده از داروهای طب اسلامی کمتر از ۱۲ ساعت فرزندم کاملا درمان شد.
حال از همه شما عزیزان و هرکس که این پیام را می خواند می خواهم که در زندگی خود اصلاح تغذیه داشته باشید و کمتر مریض شوید و در صورت بیماری حتما به طبیبان اسلامی مراجعه نمایید چون خداوند هر بیماری را به ما دهد برای آن درمان هم دارد و تنها راه درمان آن فقط در 👈 طب اسلامیست که برگرفته از آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) می باشد.
🙏به امید جهانی شدن طب اسلامی
🍯عسل داروی صلواتی🍯
♦️علّت شیرینی عسل
🌀روزی حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) و امام علی (علیه السلام) در میان نخلستان ها نشسته بودند که زنبور عسلی شروع کرد به چرخیدن دور پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)!
پیامبر فرمود : یا علی ! می دانی این زنبور چه می گوید ؟
حضرت علی (علیه السلام) فرمود: خیر .
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود : این زنبور امروز ما را مهمان کرده ، می گوید ؛ یک مقدار عسل در فلان محل گذاشتم ، امیر مؤمنان (علیه السلام) را بفرستید تا آن را از آن محل بیاورد . امیر مؤمنان (علیه السلام) بلند شد و عسل را از آن محل آورد.حضرت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود : ای زنبور ! غذای شما که از شکوفه ی گل تلخ است ، به چه علّتی آن شکوفه به عسل شیرین تبدیل می شود ؟
زنبور گفت : یا رسول الله ! شیرینی این عسل از برکت ذکر مقدّس وجود شما و خاندان شماست ، چون هر وقت مقداری از شکوفه استفاده می کنیم همان لحظه به ما الهام می شود که سه بار بر شما صلوات بفرستیم. وقتی که می گوییم : « اللّهمَّ صلِّ علی محمّد و آل محمّد » به برکت صلوات بر شما عسل ما شیرین می شود .
📚کنزالعمال،ج 1، 2219
♦️شعر زنبور عسل و پیامبر (صلی الله علیه و آله)
یک روز که پیغمبر / از گرمی تابستان
همراه علی می رفت / در سایه نخلستان
دیدند که زنبوری / از لانه خود زد پر
آهسته فرود آمد / بر دامن پیغمبر
بوسید عبایش را / دور قدمش پر زد
بر خاک کف پایش / صد بوسه دیگر زد
پیغمبر از او پرسید / آهسته بگو جانم
طعم عسلت از چیست / هر چند که میدانم
زنبور جوابش داد: / چون نام تو می گویم
گل می کند از نامت / صد غنچه به کندویم
تا نام تو را هر شب / چون گل به بغل دارم
هر صبح که برخیزم / در سینه عسل دارم
از قند و شکر بهتر / خوشتر ز نبات است این
طعم عسل از من نیست / طعم صلوات است این
https://www.aparat.com/v/yhIPv/نماهنگ_دیدنی_%26laquo%3Bطعم_صلوات%26raquo%3B
@tebotaghzea
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
خدایا! بنده ات را ناز کردی،
چه زیبا در به رویم باز کردی.
دوباره بوی باران،بوی رحمت،
نشان تازه ای از کوی رحمت
سلام ای سفره داران ضیافت،
سلام ای بندگان باشرافت
سلام ای افتتاح نیمه شبها ،
ابوحمزه،دعای زیر لبها
دلم تنگ مناجات است ای دوست،
که اوقات ملاقات است ای دوست
پیشاپیش حلول ماه ضیافت خدا برتمام شما عابدان مبارک 🌙
@tebotaghzea
غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود.
🔶🔹🌼تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶🔹🌼آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶🔹🌼حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶🔹🌼شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶🔹🌼حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶🔹🌼زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶🔹🌼بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶🔹🌼شربت زبیب(آب+مویز)
🔶🔹🌼شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶🔹🌼شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶🔹🌼شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶🔹🌼شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶🔹🌼کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶🔹🌼چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
@tebotaghzea
📣📣📣 بسیار مهم
🔰 راهنمای جامع مواد غذایی 🔰
این مطلب، كمك خوبی است تا منابع غذایی را بهتر بشناسید تا بنام بروز كمبود مواد مغذی و ویتامین ها و... شما را به سوی مصرف داروهای شیمیایی سوق ندهند
تمام نیازهای بدن بطور طبیعی وجود دارد و در "طب اسلامی و سنتی" به مصرف آن ها توصیه شده است و جداسازی مصنوعی و شیمیایی مواد و تجویز آن، غیر از سودجویی و تحمیل عوارض مخوف آن، سودی ندارد
1⃣ كربوهیدرات ها(قندها) :
🔶لوبیا
🔶باقلا
🔶عدس
🔶میوه جات و سبزیجات
🔶نان سبوس گرفته نشده و غلات
🔶شکر سرخ نیشکر
🔶شیره انگور، انجیر، توت
2⃣ پروتئین ها(مقام اول) :
🔶گوشت گوسفند و شتر
🔶گوشت خروس
🔶پنیر و گردو
🔶ماست و زنیان
🔶شیر محلی
🔶تخم مرغ
🔶نان غله سبوس دار
🔶باقلا
🔶عدس
🔶قارچ طبیعی
🔶لوبیا
3⃣ لپیدها(چربی ها):
🔶چهار مغز
🔶دنبه گوسفند
🔶روغن زیتون
🔶شحم گاو
🔶روغن کنجد
🔶روغن زرد
4⃣ویتامین ها:
🍃 ویتامینA:
🔶هویج زردک
🔶تره
🔶کرفس
🔶كلم
🔶کاسنی
🔶كدو
🔶آویشن
🔶طالبی،هندوانه، خربزه
🔶زردآلو
🔶تخم مرغ
🔶سیب
🍃 ویتامین_B_complex:
🔶نان غله سبوس دار
🔶برنج
🔶میوه به
🔶روغن کنجد
🔶آجیل مغزدار
🔶سبزیجات
🔶لوبیا،باقلا،عدس، نخود
🔶تخم مرغ محلی
🔶ماست و زنیان ،شیر و عسل
🔶جگر
🔶ماهی با خرما
🔶گوشت قرمز گوسفند و شتر
🔶دارچین و زنجفیل
🍃 ویتامینC:
🔶سبزی خرفه
🔶مرکبات بویژه لیموترش
🔶كلم
🔶میوه های گرمسیری
🔶رب آلو
🔶انجیر
🔶انگور
🔶فلفل
🔶میوه سدر
🔶سیب
🔶میوه به
🍃 ویتامینD :
🔶نمک طبیعی
🔶سرکه طبیعی
🔶ماهی با عسل
🔶فرآورده های لبنی(كره،خامه و…)
🔶تخم مرغ
🔶برگ چغندر
🔶هسته سنجد
🔶مویز
🔶شنبلیله
🍃 ویتامینE :
🔶سویق گندم
🔶گردو با پنیر
🔶زیتون
🔶روغن کنجد
🔶باقلا،نخود
🔶ماهی با خرما
🔶تخم مرغ
🍃 ویتامینK:
🔶انار
🔶یونجه
🔶گل كلم
🔶كاهو،سبزیجات
🔶سویق گندم
🔶آلوچه برغانی
🔶فرآورده های لبنی
5⃣مواد معدنی
🍃 كلسیم :
🔶گوشت کبوتر
🔶بادام
🔶سویق گتدم
🔶فرآورده های لبنی
🔶سویق سنجد
🔶برگ چغندر
🔶تلبینه
🔶حلوا
🔶حلیم
🔶انجیر
🔶زعفران
🍃 كروم :
🔶سویق جو
🔶كلم
🔶جو دوسر
🔶قارچ طبیعی
🔶نان گندم سبوس دار
🍃 آهن:
🔶سبزیجات بخصوص تره
🔶گوشت ها(به خصوص گوشت قرمز)
🔶ماهی با خرما
🔶عدس،باقلا
🔶كشمش،خرما
🍃 منیزیم :
🔶سبزیجات پربرگ سبز تیره
🔶دانه های مغزدار
🔶لوبیا
🔶نان سبوس دار
🍃 پتاسیم :
🔶میوه ها بخصوص(موز،سیب، طالبی،هندوانه)
🔶فندق
🔶كاهو
🔶عدس و سویق عدس
🔶گوشت گوساله
🔶مرکبات
🔶سبزیجات تازه
🔶ماست و زنیان
🍃 سدیم :
🔶میوه ها
🔶انواع سبزیجات
🍃 فلوراید طبیعی :
🔶چوب مسواک اراک
🔶ماهی دریا با عسل
🔶سویق گندم و جو و برنج
🔶گردو و پنیر
🔶نمک دریا
🔶آب دریا
🔶آب چشمه
🔶نمک طبیعی
🍃 روی :
🔶چهار مغز
🔶میگو
🔶نان غله سبوس دار
🔶سویق گندم
🍃 ید :
🔶نمک طبیعی
🔶ماهی دریا
🔶لوبیا قرمز و سفید
🔶موز
🔶ماست
🔶تخم مرغ آب پز
🔶آلو خشک
🔶بوقلمون
🍃 سلنیم :
🔶ماهی
🔶چهارمغز
🔶روغن کنجد
🔶گوشت
🔶تخم مرغ
🔶فرآورده های لبنی
🍃 فولیک اسید(B9) :
🔶شلغم
🔶لوبیا سبز
🔶سبزی تره
🔶نخود
🔶لوبیا
🔶سیر
🔶مرکبات
🔶گلابی
@tebotaghzea