#فرازے_از_وصیت_نامہ
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
✍بارالها! در مردن هيچ شك و شبہ اے برايم نيست. ترديدم در چگونہ مردن است. آن مرگے را ڪہ تو دوست دارے خواهانم. آن مرگ چيزے جز شهادت نيست.
#شهید_ابراهیم_اصغرے
📚ڪتاب شناسایے، صفحہ ٧٧
@ayatollah_haqshenas
#آخرت
◀️ #آيت_الله_مجتهدى (ره) :
▫️ما ديده ايم كسانى كه به فكر آخرت هستند. افراد ديگر كار آنها را درست مى كنند . شما در خانه نشسته ايد یكى ديگر نان برايتان مى خرد و مى آورد.
▫️شما نان مى خواستيد ،ناگهان مى بينيد در مى زنند ، همسايه تان مى گويد : آقا ، من دوتا نان اضافه خريدم و به شما مى دهد .
▫️ما از اين چيزها زياد ديده ايم .اگر انسان به فكر آخرت باشد، خداوند دنيايش را جور مى كند . علت اينكه الان بيشتر مردم ناراحت هستند و مرتب مى گويند : آقا، گرفتاريم ، به هر درى كه مى زنيم ، نمى شود 《 اين است كه با خدا ارتباط ندارند.》
@ayatollah_haqshenas
#گناه
◀️ #آیت_الله_حق_شناس (ره)
📎 کوتاه شدن عمر در اثر گناه
▫️ امام جعفر صادق (ع) در روایتی می فرماید : کسانی که بخاطر گناهانشان و اعمالشان می میرند بیشتر از کسانی هستند که بخاطر رسیدن اجل شان از دنیا می روند!
▫️ مثلا عمر یک کسی ۵۰ سال است ، اما معصیت می کند ، با دستورات پروردگار مخالفت می کند و عمرش نصف می شود . ۵۰ سال می شود ۲۵ سال !
@ayatollah_haqshenas
#نگاه_به_نامحرم
◀️ #آیت_الله_جاودان (حفظه الله) :
💠 اثر نگاه به نامحرم
▫️ نگاه اتفاقی به صورتی که انسان زود رویش را برگرداند از نظر شرعی ایرادی ندارد ولی بر حضور قلب در نماز و گریه بر امام حسین (ع) تاثیر زیادی دارد
▫️ اینکه می بینی در نماز حواست جمع نیست به خاطر همین نگاه های اتفاقی است . آنهایی که مستقیم نگاه می کنند اصلا مورد بحث ما نیستند
@ayatollah_haqshenas
#خدایا_شهیدم_کن...
🍃🍃🍃🍂🍃🍃🍃🍂
در لشــگر 27 محمـد رسـول الله "ص"
بــرادری بــود که عـادت داشـت پیشانی شهـدا را ببـوســد🍃🌹
وقـتـی خـودش شهیــد شـد بچــه ها تصمیـم گرفتنـد به تلافـیِ
آن همـه محبـت ، پیشـــانی او را غـــرقِ بـوســه کننــد .
پارچـــه را که کنـــار زدنـد ، جنـازه ی بی ســر او دل همه
را آتـــش زد.
"شهیـــد سردار محمد ابراهیـــم همــت"🌹
@ayatollah_haqshenas
#امام_زمان
◀️ #آیت_الله_ناصری (حفظه الله) :
🌀 مادر امام زمان (عج)
▫️ حضرت بقیه الله (عج) عنایتی به مادرشان دارند. این را مکرر از بزرگان شنیدهام. مثلاً یک ختم قرآن برای حضرت نرجس خاتون بخوان. به مسجد وارد میشوی، دو رکعت نماز مستحبی بخوان و ثوابش را هدیه کن برای نرجس خاتون. امام زمان (عج) خوشحال میشوند. به یاد مادر حضرت بودن، یک عنایتی است. یک محبتی است. عبادات ما که عبادت نیست، پوک و پوچ است. از پوچ هم یک خرده آن طرفتر؛ لکن با این کار ما حضرت، یک توجه دیگری به ما خواهند داشت
@ayatollah_haqshenas
از آیت الله بهجت(ره) پرسیدند:
#آقا کجاست؟؟
فرمودند: آقا در #قلب شماست
مراقب باشید بیرونش نکنید!
@ayatollah_haqshenas
#گناه
◀️ #آیت_الله_حق_شناس (ره) :
✅ تصورات شهوانی ، از علل سوء عاقبت
▫️ یکی از علل سوء عاقبت این است که در ذهن انسان افکار بد جلوه بکند و این مال همین جوانهاست. مثلا آن کارت پستال ها را نگاه می کند، شکل فلان زن در ذهن او مجسم می شود و با خاطراتش معاشقه می کند. پناه می بریم به خدا.
▫️ زنی دید یک مردی در مقابل درب یک خانه ایستاده است. از او سوال کرد: آقا! حمام منجاب کجاست؟ مرد گفت: همین جاست! (مرد خواست زن را اغفال بکند) زن به داخل خانه رفت. تا زن وارد خانه شد، مرد در را بست. زن فوق العاده زرنگ بود. تا این صحنه را دید، گفت: خیلی خب! هر کاری شما بگویید، می کنم! اما من گرسنه ام. یک قدری نانی، پنیری، مخلفاتی، برای من تهیه کن! از آن جایی که محبت دنیا انسان را کور و کر می کند، مرد گفت: خیلی خب! اما یادش رفت که در خانه را ببندد. رفت برای تهیه ی نان و پنیر. وقتی که آمد، دید زن نیست. وقتی در حال احتضار و مردن به او شهادتین را تلقین می کردند، دائما تکرار می کرد: "این الطریق الی حمام منجاب"! هنگام جان دادن هم حرف آن زن را تکرار می کرد و می گفت: حمام منجاب کجاست!
▫️وقتی می خواهی بخوابی، بخصوص اگر مزاج انسان ضعیف باشد، تمام افکار روز هنگام خواب جلوه گری می کند. "النوم اخ الموت". مرگ شباهت به خواب دارد.
▫️تمام افکاری که بد است، در هنگام موت تجسم پیدا می کند. آن وقت، محتضر با توجه به این افکار جان می سپارد. این هم یکی از علل سوء خاتمه است
@ayatollah_haqshenas
#چگونه_بودندکه_توفیق_شهادت_یافتند؟
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
حسین را به بند نوجوانان بِزهکار انداختند. صبوری به خرج داد. چند روز صدای نماز جماعت و تلاوت قرآن از بند بلند بود. مأموران حسین را گرفتند زیر مشت و لگد. میگفتند: تو به اینها چی کار داری؟! از آن به بعد، شکنجهي حسین، کار هر روز مأموران شده بود. یک بار هم نشد که زیر شکنجه، اطلاعات را لو بدهد. نوجوان شانزدهساله را مینشاندند روی صندلی الکتریکی، یا اینکه از سقف آویزان میکردند.
شهید حسین علمالهدی
📗«امتداد 3 و 4»، ص23
@ayatollah_haqshenas