eitaa logo
کانال دکتر سلامت ایران⚡ طب سنتی اخبار خبر باشگاه خبرنگاران جوان
339 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
684 ویدیو
3 فایل
بسمه.تعالی❁﷽❁ الله اعلم حیث یجعل رسالته 👤 #محققین_سلامت 📡 کانال متعلق به شبکه خبر ایران 🌐 https://eitaa.com/iribnews_iran 📲 @yjcnews_ir 🔴 اطلاعات اصلی سلامت/ در #تلگرام محفوظ هست.. 🌐 https://t.me/tebson
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 خستین تصاویر از بیمارستان کامکار یکی از محل های نگهداری افرادی که به دلیل مشکوک بودن به ابتلا به کرونا در این بیمارستان بستری هستند.
✅✅ خبر خوش بهزیستی برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو 🔸فریبا درخشان نیا، مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی کشور // 🔹پرداخت مستمری به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تا پایان ۶ سالگی کودکان ارائه می‌شود. 🔹همچنین تمام خانواده‌های کم درآمد دارای فرزند ٣ قلو و بالاتر از کمک هزینه معیشت به صورت ماهیانه بهره‌مند خواهند شد. 🔹خانواده‌های دارای فرزند ٢ قلو که در آزمون وسع در دهک ١ تا ٣ قرار می‌گیرند هم واجد شرایط دریافت کمک هزینه معیشت مستمر ماهیانه هستند. 🔹خانواده‌های دارای فرزند ۲ قلو که در آزمون وسع در دهک ۴ تا ۷ قرار می‌گیرند، به صورت موردی از حمایت برخوردار خواهند شد.
♦️چه کسانی از ویروس کرونا می‌میرند؟/مرگ مردان بیش تر از زنان 🔹مقامات بهداشتی چین، در گزارشی درباره ویروس کرونا گفته‌اند احتمال مرگ و میر با این بیماری، بالا رفتن سن افزایش پیدا می‌کند. 1️⃣ هیچ کشته‌ای در بین کودکان زیر ۹سال دیده نمی‌شود، درحالی‌که میزان مرگ‌ومیر در بین ۱۰تا ۳۹ساله‌ها، دو دهم درصد بود. 2️⃣ آمار مرگ‌ومیر کرونایی در میان افراد ۶۰تا ۶۹سال، ۳.۶درصد؛ در گروه سنی ۷۰ تا ۷۹سال هشت‌درصد و در ۸۰سال به بالاها، ۱۴.۸درصد بوده. 3️⃣ مبتلایان به بیماری‌های دیگر هم در معرض خطر بیش‌تری قرار دارند(مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، فشار خون بالا و بیماری‌های مزمن تنفسی، بالاترین نرخ مرگ را داشته‌اند) 4️⃣ میزان مرگ‌و‌میر در میان مردان با نرخ ۲.۸درصد بوده و بیش‌تر از زنان که نرخ مرگ‌ومیر کرونایی‌شان ۱.۷درصد بوده.
👌در صورت برخورد با کسی که کروناویروس دارد، چه کار کنیم؟
🚨توصیه‌های وزارت بهداشت برای کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا
😷 از کرونا نترسید؛ مقاومت بدنتان را بالا ببرید – ۱
😷در صورت ابتلا به ویروس کرونا چه کار کنیم؟
😷 چگونه در سفر از نقاط آلوده به ویروس کرونا در امان بمانیم؟
⭕️ خطر کرونا از آنفلوانزای H1N1 کمتر است 🔹نمکی، وزیر بهداشت: جای نگرانی وجود ندارد، زیرا خطر ویروس کرونا کمتر از آنفلوانزای H1N1 (که پاییز امسال کنترل شد) دارد. 🔹منشأ بروز ویروس کرونا در قم نامشخص است و همچنان در حال بررسی آن هستیم.
🛑 با مشاهده این علائم سریعا به دکتر مراجعه کنید /@tebson
♦️ ۱۴ نکته کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا ۱ - ویروس کرونا، عمدتاَ از راه دهان، بینی، چشم و گوش وارد بدن می شود. بنابر این دست هایتان را قبل از شست و شوی کامل با آب و مایع دستشویی به این ۴ قسمت بدن نزنید. ۲- هر روز چندین بار دست هایتان را با آب و مایع دستشویی و هر بار به مدت نیم دقیقه با دقت بشویید. اگر مایع یا ژل ضدعفونی کننده هم بزنید، بهتر است. ۳- همراه تان یک مایع ضدعفونی کننده کوچک داشته باشید تا در محیط های عمومی مانند مترو و خیابان و ... که دسترسی سریع به آب و مایع دستشویی ندارید، بعد از تماس با افراد و اشیاء، مدام دست هایتان را ضدعفونی کنید. ۴- اگر نزدیک شما، کسی سرفه با عطسه کرد، فوری دهان و بینی تان را ببندید و حتی المقدور چند متری از او دور شوید، چون یکی از راه های انتقال کرونا، تنفس است. ۵- اگر مسوول اشیائی هستید که دست های افراد مدام با آنها در تماس است، آنها به کرات ضدعفونی کنید؛ مانند دستگیره های در، ستون های فلزی اتوبوس و مترو که افراد برای حفظ تعادل، آنها را می گیرند، پیشخوان بانک ها و ادارات، خودکارهای عمومی بانک ها، دکمه های آسانسور و خودپردازها ، نازل بنزین، نرده های کنار پله ها و ... همچنین سعی کنید تا حد امکان به چنین اشیائی دست نزنیدو اگر هم زدید - که اکثراً ناگزیر هستید - دست های خود را بشویید یا ضدعفونی کنید و قبل از شست و شو، به آن ۴ قسمت بدن که در بند اول گفتیم، دست نزنید. ۶- دست دادن و روبوسی را به حداقل ممکن برسانید. ۷- بلافاصله بعد از ورود به خانه، دست های خود را بشویید و ضدعفونی کنید. این را از همه اعضای خانواده بخواهید. همچنین در محل کار نیز با همکاران چنین قراری بگذارید. ۸- سیستم ایمنی بدن تان را با خوردن ویتامین C ، میوه ها ، سبزیجات و داروهای تقویتی، ارتقا دهید. خوردن روزانه یک لیوان "آب ولرم + آب لیموی تازه + یک قاشق عسل طبیعی" توصیه می شود. ۹- میوه ها و سبزیجات را با آب و چند قطره مایع ظرفشویی یا نمک و سرکه یا محلول های ضدعفونی کننده میوه و سبزی بشویید. ۱۰- غذای آلوده از راه های انتقال کروناست. از خوردن غذا و مایعات در جاهای غیر مطمئن جدا خودداری کنید. ۱۱- غذاهایتان کاملا پخته شود. بنابراین از خوردن غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی، استیک نیم پز یا آبدار خودداری کنید. تاکید می شود مرغ و گوشت قرمز و شیر را خوب بجوشانید و کامل بپزید. ۱۲- مسواک تان را مدام با مایع دستشویی بشویید و ضدعفونی کنید. ۱۳- برخی ویروس های مشابه کرونا به ندرت از طریق بخارات مدفوع نیز می توانند وارد فضای تنفسی شوند. از توالت های عمومی که در آنها بهداشت رعایت نمی شود استفاده نکنید. ۱۴- تا حد امکان در خانه بمانید، اگر بیرون رفتید بکوشید به جاهای شلوغ نروید و مدام دست هایتان را ضدعفونی کنید. همچنین می توانید بیرون از خانه از دستکش استفاده کنید و در خانه دستکش را بشویید و ضدعفونی کنید. 👈 نکته: این ۱۴ دستورالعمل، برای جلوگیری از بسیاری از بیماری ها مانند آنفلوآنزا نیز کاربرد دارد. ♦️این مطلب را تا جایی که می توانید بازنشر کنید؛ مراقب خودتان و اطرافیان تان باشید..