eitaa logo
کانال دکتر سلامت ایران⚡ طب سنتی اخبار خبر باشگاه خبرنگاران جوان
342 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
684 ویدیو
3 فایل
بسمه.تعالی❁﷽❁ الله اعلم حیث یجعل رسالته 👤 #محققین_سلامت 📡 کانال متعلق به شبکه خبر ایران 🌐 https://eitaa.com/iribnews_iran 📲 @yjcnews_ir 🔴 اطلاعات اصلی سلامت/ در #تلگرام محفوظ هست.. 🌐 https://t.me/tebson
مشاهده در ایتا
دانلود
درمان بوی بد و و ✅🙊👢 👈 قابل توجه کسانیکه پاها و بدن آنان 🙊 بوی بد میگیرد !!! 🙈 از علل بو گرفتن پاها اول : ✅ پوشیدن کفشهای چینی سر و ته بسته که در آنها از کفه های پلاستیکی استفاده شده است میباشد . راهکار برطرف کردن مشکل ، 👈 در آوردن این لایه و یا اضافه نمودن تکه پارچه ای ضخیم یا موکت نرم بریده شده به شکل قالب کفش در درون آن است . در اینصورت دیگر احتمال عرق کردن و ضرر رسانیدن به سلامتی بدن از طریق کف پا که از اصول سلامت بدن است کم میشود ... ✅ دوم : عامل مهم و اساسی بو گرفتن پاها بخصوص در آقایان پوشیدن جوراب مشکی است . چون 👈 خاصیت نوع رنگ مشکی در جوراب باعث میشود تا همزمان با عرق کردن پاها جوراب بوی بد از خود متساعد نماید . ودر صورت پوشیدن جوراب با رنگهای روشن متوجه عدم وجود این مشکل خواهید شد . چون هم بوی بد کمتر میسازد ، و هم بعلت آشکار شدن آلودگیها شخص مجبور به شستن آنها میشود . اگر بخواهد ... ✅ از علل اصلی بو گرفتن بدن و لباس : 👈 یکی نوع تغذیه و خوردن غذاهای گوشتی و معطر فاسد و مانده است . دیگرعامل اصلی:👈 تجمع میکربها روی پوست بدن پس از تحریکات جنسی است ، چون بدن پس از کوچکترین تحریک هورمون ترشح نموده و ماده ای از پوست خارج و پس از اندک زمانی بعلت وجود میکربها ، بدن بوی تعفن میگیرد . در این صورت در بعضی موارد غسل واجب است . علت بو گرفتن زیر پوش و پیراهن در تماس با بدن :👈 شستن آنها بوسیله پودر لباسشویی کلردار (دانه آبی) است . راهکار بسیار عالی شستن بوسیله شامپو های معطر و صابون و یا اضافه نمودن آنها همراه پودر لباسشویی میباشد . ☘ @tebson
خاصیت ضد قارچی ✅ 👈 اسکاچ ظرفشویی بدلیل ارتباط با غذاهای مانده ظروف و خشک نشدن ، موجب ایجاد انواع قارچها و میکربها در آن میشود !! که شاید بسیاری از این قارچها و میکربها جدید و ناشناخته است . بعضا" مشاهده میشود : ✅ 👈 یک نوع از این آلودگیها پس از ارتباط دست با اسکاچ ، در محلهای پوست روی دست ، مانند نقاط بند انگشتان باعث ایجاد حساسیت قارچی و میکربی و خارش شده و به داروها مقاوم بوده و ممکن است طی سالیانی این بیماری پوستی بصورت مزمن و مانگار باشد !!!؟ ✅ محققی راهکار درمان آنرا مالیدن 👈 🌰 پوسته انار روی آن میداند !!! در اینصورت این بیماری مزمن پوستی طی چند روز براحتی درمان میگردد ! به این دلیل که زیر پوسته قرمز انار ، یعنی بین پوسته اصلی قرمز رنگ و کاکل سفید داخلی 👈 مواد ضد عفونی کننده و ضد قارچ و حساسیتهای پوستی وجود دارد ، که خوردن و استفاده موضعی از آن طی چند مرحله مداوم ، برای بیماریها و پوست مفید است !!! ✅🌰 خوردن انار هم باعث رقیق شدن و تصفیه خون میشود . که گاهی اسراف در خوردن آن موجب کم شدن ویتامین K در خون ، که عامل انعقاد خون است شده و بعلت رقیق شدن خون و خونریزی از بینی ، شخص به پزشک مراجعه و این ویتامین برای او تجویز میگردد . ☘ @tebson
خواص و شیر ✅ 🐂🐄🐫💦💦👈 شیرتازه دارای انواع ویتامینهای AوD و C و گروه B است، که B کمپلکس نامیده میشود ، و نیز مقداری املاح دیگر است .... یکی از اجزا, مهم B کمپلکس ✅ ویتامین B12 که همان ویتامین مایع خونساز است میباشد ، ودر شیر و گوشت و زرده تخم مرغ بیشتر یافت میشود . ویتامینهای A و D همان چربیهای مفید هستند و با جوشانیدن و پختن شیر از بین نمیروند . ✅ اما ویتامینهایی مثل B و C اصولا؛ در دمای زیاد و پختن زیاد و یا یخ زدگی اغذیه طی چند روز از بین میروند . و یکی از روشهای سالم نگهداشتن ویتامینها در شیر ، گرم کردن سریع آن تا دمای جوش و سریع خنک نمودن آن یعنی همان پاستوریزه نمودن و نگهداری در محل بدون هوای آزاد و سرد است . نکته دیگر اینکه: ✅ مقدار ویتامینها وچربیها و طبع سردی و گرمی وحتی مزه شیر ، بسته به نوع خوراک دام و یا شرایط محیطی تولید متفاوت است.!!! لذا توجه به چند نکته لازم بنظر میرسد : 👈 اول: سالم بودن دام از نظر بیماریها .؟؟ که بهتر است از محصول شیر آن استفاده نگردد ، ویا حداقل چند دقیقه جوش بزند . و محصول پنیر آن ماههای زیاد همراه نمک بلامصرف نگهداری شود !!! 👈 دوم: نوع غذای دام از لحاظ ویتامینها و چربیها ، چون شیر انواع مختلف دام هم از نظر نوع دام و هم از نظر تغذیه متفاوت است . و توجه به سلامت غذای دام بخصوص عدم استفاده از خوراک کپک زده مانند نانهای خشک آلوده به کپک .؟؟؟ چون در اینصورت ممکن است بعلت وجود سموم درآن و تجمع و ترکیب سموم مختلف در کبد ، انسانرا در کوتاه مدت یا دراز مدت دچار بیماریهایی مانند انواع حساسیتها و سرطانهای مختلف کبد و غیره نماید !!! 👈 سوم: توجه نمودن به مزاج و یا حساسیت افراد نسبت به مصرف این ماده غذایی که دایم به مصرف آن در رسانه ها توصیه میشود!!! ✅ اصولا"مصرف شیر تازه و کامل بعلت دارا بودن ویتامین B12 خونساز در افراد با گروه خونی B همراه خرمای رطب مشکی و گردو یا همراه عسل توصیه میشود . تا هم سردی احتمالی آن برطرف گردد ، وهم با اضافه شدن املاح خونساز دیگر به آن ، بهتر جذب شده و خونسازی و تقویت بدن بهتر انجام شود . همچنین مصرف شیربرنج و فرنی در مردان برای باروری مفید بوده و بهتر است جوانان در فصل بهار و سالمندان در تابستان استفاده نموده و در زمستان ، و افراد حساس و بیمار مانند بیماران MS بهتر است حتما" با اطبا؛ سنتی مشورت نمایند .!!! نکته مهم : ✅ 👈 شیر خام خارجی که در تهیه 💦 شیر پاستوریزه و یا خوراکیها و تغذیه نوزادان استفاده میشود ، علاوه بر مشخص نبودن سلامت تغذیه دام از لحاظ مواد شیمیایی یا هورمونی و شرایط محیطی دیگر ، بعلت خشک بودن جنس شیر ، درصد چربیهای مفید یا ویتامین B12 که همه از اجزای اصلی شیر کامل هستند در آن کمتر است . 👈 همچنین شیر کارخانه بعلت اضافه نمودن مواد شیمیایی نگهدارنده جایگزین ( بنزوییک اسید و ... ) احتمالی در آن ، مانند ترکیبات کلردار به اغذیه ، موجب تقلیل ارزش مواد سالم و تغییر در طبع مواد غذایی میشود ! برای مصرف این نوع مواد غذایی با توجه به مشخصات طبع و سلامتی افراد حتما" باید با اطبای سنتی مشورت گردد ؟!!! @tebson
وبیماریهای تنفسی و MS ✅ چرا بیماری MS در خانمها بیشتر است ؟!!! قابل توجه کسانیکه در منزل خود از: 👈 جوهر نمک ، وایتکس و فراورده های کلر دار برای تمیزکاری و شستشو و از حشره کشها در محیط بسته ، و یا از مواد شوینده دارای اسانس خوشبو کننده برای ظروف و لباس و ادکلنها برای خوشبو نمودن خود و محیط زندگی و محل کار بهره میبرند : اینکه ✅ 👈 کلر و گاز آن 👉 خاصیت کشندگی سلولهای زنده و اکسیداسیون سلولی بسیار قوی و خاصیت رنگبری و پاک کنندگی نیز دارد و استفاده از اینگونه مواد در منزل بخصوص در محیط کوچک یا بسته میتواند با ورود از طریق بینی به مغز موجب نابودی سلولهای زنده بصورت مستقیم ، و حداقل 👈 تغییرات در سلولهای زنده شود . ویا پس از ورود آن به ریه ها موجب تغییرات سلولی و ترکیب آنها در خون و ایجاد سرطانهای مختلف گردد !!!. ویا حداقل موجب حساسیت شدید شده و عفونت حاد ایجاد یا موجب خفه گی بصورت آنی یا اختلال در تنفس و حتی بستری شدن شخص و نرسیدن اکسیژن کافی به خون و نارساییهای دیگر بصورت غیر مستقیم شود . یعنی چیزی شبیه شیمیایی شدن در جنگها !!! همچنین استفاده از انواع حشره کش قوی و ادکلنهای مشکوک اسراییلی و👈 مواد شوینده شامل بعضی اسانسهای محرک 👉 همگی میتوانند موجب آثار ذکر شده و یا بهم ریختگی هورمونی در بدن صادره از مغز و در فاصله زمانی اندک موجب ایجاد اسهال کاذب و در بعضی موارد حتی موجب ایجاد تب و گلو درد حاد شود .!!! نکته قابل تا'مل اینکه : 👈 آیا چه کسی در خانواده از این 💦 مواد شیمیایی سمی و محرک استفاده میکنند ؟؟؟ اگر در خانه کس است پس ما که گفتیم . ☘ @tebson
میوه و لیمو ترش و ...ضد بیماریهای 🥝🍋🍈 قابل توجه کسانیکه میوه خوار هستند و در فصل تابستان از 🍋 میوه گرمک استفاده مینمایند . ✅ 🥝 👈 این نوع میوه برای سلامت و دفع سموم از بدن و درمان بیماریهای مزمن زنانه مانند کیستها و فیبرومهای رحمی بسیار مفید بوده ،البته بشرط کشت در محیط سالم و عدم کاربرد آبهای فاضلابی شهری برای رشد سریع و درآمدزایی بیشتر!!! ✅ نکته: این میوه بعلت دارا بودن مواد حل کننده آهکی علاوه بر جلوگیری از تشکیل سنگهای کلسیم کلیوی ، باعث تهلیل آنها نیز میشود . 👈 بخصوص استفاده کامل از اجزاء آن . مانند تخمه و ... و نکته دیگر : ✅ 👈 این گونه میوه ها ، مانند سرکه یا نوشابه ، پس از تماس با دندانها موجب تهلیل و سوراخ شدن اطراف نواحی پرکرده دندانها میگردد!!! لذا بهترین راهکار برای جلوگیری از آن ، ✅ قرقره نمودن مقداری 🌯 نمک معمولی 🙈 🔴چون نمک ید شیمیایی در اسرع زمان موجب نابودی مینای دندانها میشود... در دهان و شستن دهان است ، و شاید برای همین امر در اسلام اضافه نمودن مقداری نمک به میوه زمینی مانند گرمک توصیه شده ، تا علاوه بر دفع مضرات سموم آن ، از دندانها هم محافظت گردد. والله اعلم . ☘ @tebson
و داخل ✅💔👈 خوردن خاك و سبزیجات شسته نشده، بدليل دارا بودن تخم انگلهای مختلف درآن ، میتواند موجب ایجاد کیستهائى مانند كيست هيداتيك و آسکاریس در كبد انسان شود !!! چون بسیاری از عوامل مانند انسان و حیوانات با آن ارتباط مستقیم داشته و 👈 مدفوع آلوده و جسد آنها ، که دارای انگلها و تخم آنهاست ، برای پوسیده شدن وارد آن میگردد . ✅ از طرفی گیاهان و سبزیجات و صیفی جات زمینی کشت شده 👈 حتی🌿 گیاهان سنتی 🌿 که برای درمان بیماریها استفاده میشود ، بدلیل ارتباط قبلی با خاک ، و .... ممکن است آلودگی انگلی داشته باشد . ✅ نکته مهم اینکه : اینگونه مواد خوراکی را باید حتما" قبل از مصرف کاملا" شسته و از داخل ظرف برداریم . تا تخم انگلها کف ظرف باقی بماند. و یا در صورت پودر بودن ، آنرا مقداری بجوشانیم . در غیر اینصورت ممکن است لارو انگل پس از ورود به سیاهرگها و خون ، داخل ❤️ کبد و قلب و ریه و حتی دیگر اعضای بدن مانند کلیه ها رفته و انسانرا را دچار بیمارهای لاعلاج و یا صعب العلاجی نماید که شخص را مجبور به اعمال جراحی و استفاده از داروهای شیمیایی نماید !!! ☘ @tebson
جلوگیری از ✅🍅🍅🍅 راهکار بسیار ساده برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی : ✅ از آنجاییکه فریز نمودن مواد غذایی بیش از 3 روز باعث از بین رفتن باکتریها و قارچهای زنده و بخشی از ویتامینها میشود !!!! ✅ 👈 قرار دادن قوطی رب گوجه فرنگی قبل از باز کردن و یا بعد از آن حداقل 3 روز و یا بصورت دایم در فریزر ، احتمال رشد باکتریها و قارچهای مضر را پس از آن حین مصرف بسیار کم مینماید .!!! نکته قابل ذکر اینکه ✅ استفاده از مواد غذایی کپک زده میتواند موجب سمیت کبد ❤️ و پس از آن نابودی کل بدن توسط بیماریهای مختلف مانند سرطان کبد گردد . ☘ @tebson
و تهیه ✅🍇🍐🍇🍏🍇💧💧 سرکه طبیعی (اسید سیتریک) برخلاف سرکه شیمیایی صنعتی( اسید اسیتیک) که خاصیت سمی دارد!!؟ و خوردن آن موجب انواع واکنشهای منفی بدن و ایجاد 👈کیستهای تخمدان و رحم در زنان و حساسیتهای دیگر مانند 👈عفونتهای داخلی مزمن لثه و دندان میشود ،!!! ✅ از تخمیر میوه جات شیرین و تبدیل قند آنها به الکل و بعد از یک فرآیند دیگر توسط باکتریهای سرکه ، الکل تبدیل به سرکه شده و بسته به نوع میوه و وجود یا عدم وجود اسید در آن میوه دارای طبع سرد و گرم میباشد . مثال: ✅ از انگور شیرین و خرما و میوه جات شیرین با طبع گرم سرکه گرم بعمل میآید . و از سیب ترش سبز و زرد و .... که دارای اسید است. سرکه با طبع سرد بعمل میآید. که در طب سنتی از خواص هر کدام جداگانه استفاده میگردد برای مثال سرکه انگور با 👈 طبع گرم در افراد کم خون که طبع سرد و ضعف دارند ، مشکلی ایجاد نمیکند و آثار مثبت خود را دارد . لیکن سرکه سیب با طبع سرد موجب کم خونی و تقلیل آهن خون و سردی و ضعف بدنی آنان میگردد . اگر چه در بعضی درمانهای طب سنتی براساس نظر اطبا، از آن همراه عسل برای برطرف نمودن بعضی اختلالات سموم یا موارد دیگر استفاده میشود. لازم به ذکر است : ✅ از مهمترین خواص سرکه طبیعی 👌 ضد کبدی و ضد و ضد و ضد بودن آن است . چون سرکه در ابتدا قند بوده و حالا ماده ضد قند شده و به محض دریافت و رسیدن به قند ، آنرا با سرعت تبدیل به خود میسازد . یعنی دفع کلیه سموم و مواد اضافی سمی که موجب بیماری و کوتاهی عمر انسان میشود . پس میتوان گفت : ✅ سرکه طبیعی یکی از اصول راز طول عمر انسانهاست. و دشمنی شیاطین با آن به همین دلیل است !!! ✅ روش تهیه سرکه به دو طریق : 👈 1. روش هوازی که مواد بصورت کثیف یا شسته و خشک شده در دو سوم ظرفی مثل خمره ریخته و روی آن اندکی نمک برای از بین بردن اسید میوه های نارس موجود و مقداری سرکه شامل باکتریهای زنده سرکه ریخته و درب خمره کامل بسته نمیشود یا پارچه ای روی آن انداخته و در محل گرم مانند ایام تابستان یا دمای حدود 35 درجه قرار میگیرد ، تا مواد با هوا ترکیب و تخمیر انجام شود . و پس ازچند روز شاهد ایجاد پشه های چشم قرمز سرکه خواهیم بود که از ادرار و مواد ایجادی توسط آنها پس از تبدیل مواد قندی به الکل آنرا تبدیل به سرکه مینمایند. تشکراز زحمات آنها که عمل تبدیل را تسریع نمودند. لازم بذکر است اگر تخمیر انجام نشد !؟ 👈 لازم است گرمای محل و یا کمبود باکتریهای سرکه اولیه بررسی و کمی سرکه مجددا" اضافه شود تا واکنش آغاز گردد . امتیاز روش مذکور سرعت زیاد واکنش برای تولید سرکه است اما معایب این روش یکی کثیفی مواد در ابتدا و دوم ایجاد پشه و بوی مواد تخمیری در محیط و از همه مهمتر ایجاد 👈 باکتریهای هوازی مانند کپک بصورت محلول و نامشخص در سرکه تولیدی است و چنانچه بعدا" به سرکه آب یا میوه آبدار مانند خیار اضافه شود ، ذرات کپک درآن فعال شده و این ماده بجای اثر مثبت ممکن است باعث سمیت و سرطان کبد و خون گردد . و چنانچه بخواهیم بوسیله جوشانیدن اثر کپک و باکتریهای مضر را از بین ببریم کل باکتریهای مفید زنده سرکه هم نابود میشوند . 👈روش2 : تولید سرکه بیهوازی، که میوه جات را تمیز و شسته بصورت خالص 👌و کاملا" له نموده ، چون اگر خمیر نکنیم بعدا" پس از ترش شدن سفت میشوند و له کردن ، در ته ظرف مشکل میشود. علاوه بر این له نمودن در ابتدا سرعت واکنش و تخمیر را زیادتر میکند . و مواد میتواند شامل ، انواع میوه و خرما و حتی قند باشد ، که ظرف را تا 👈 حداکثر دو سوم آن پرنموده و اندکی نمک سالم برای رفع اسید میوه جات نارس و مقداری سرکه با باکتریهای زنده و جوش نخورده یا مقداری👌 تفاله سرکه از قبل مانده که خود بهترین ماده تخمیر است را روی مواد اضافه میکنیم . و درب ظرف را کاملا" بسته و در محلی در دمای حدود 35 درجه دور از آفتاب مستقیم بمدت دو ماه قرار داده ، که طی چند روز تخمیر انجام و مواد کمی بالا آمده و ته نشین میشود و گاز تولیدی در یک سوم بالای ظرف به تبدیل مواد کمک خواهد نمود. ✅🖐 مراقب باشید تا انجام تخمیر کامل درب را باز نکنید . چون واکنش کاملا" متوقف میشود !!! وحتما"لازم است پس از توقف واکنش یعنی بعد از دو ماه یا بیشتر که مواد کامل پوسیده شده 👈 از لای درب ظرف اندکی سرکه مجددا" اضافه شود تا عملیات تبدیل الکل تلخ مزه به سرکه مجددا" ادامه یابد . و ممکن است بین دو تا شش ماه این امر انجام گردد . و برای اطلاع از حسن انجام کار، دو ماه بعد میتوان سرکشی و درصورت نداشتن بوی سرکه اندکی به آن اضافه نمود . چون شاید حجم الکل موجود باعث نابودی کامل باکتریهای زنده سرکه شده باشد 👍( این روش بسیار موفق بوده) عیب این روش سرعت کمتر تولید نسبت به نوع اول است.
ادامه .... ✅ امتیاز این روش : عدم نیاز به سرکشی است و این سرکه میتواند سالیانی دراز به همراه تفاله آن با درب بسته سالم بماند و نیاز به صاف کردن ندارد. 👈 و از تفاله آن میتوان برای تولیدات بعدی استفاده نمود . امتیاز این روش: ✅ تمیزبودن مواد شسته شده در ابتدا ، و نرم بودن تفاله پس از له شدن آنها و از همه مهمتر عدم وجود باکتریها و میکروبهای اضافی بیهوازی مانند کپک محلول در سرکه است . و این سرکه بعدا؛ طی انتقال مقداری از آن به ظرف دیگر ، ترشتر شده و حتی میتوان به آن آب و میوه آبدار مانند خیار برای ترشی اضافه کرد و هیچ مشکلی نداشته و سالم میماند !!! نکته مهم: 👈 بهتر است برای از بین بردن باکتریهای مضر اضافی درسرکه ، آنرا تا نزدیک نقطه جوش گرم کرده و سرد نمود ، چون اثبات شده آنها روی اعصاب مغز و گوش اثر منفی داشته و گوش انسان به صدا حساستر میشود و با این عمل مشکل برطرف میگردد .!! ✅🍎🍏روش تهیه سرکه سیب : سیبها را تکه تکه ریز یا رنده نموده و تا لبه ظرفی میتوان پر نمود ، چون پس از تخمیر نیمی از آنها پایین میرود و بالا نمیآید . و میتوان به دلخواه روی آن کمی انگور اضافه نمود و مقدار بسیار کمی نمک برای تسریع در واکنش تخمیر روی مواد پخش کنید و مقداری سرکه تازه با باکتری زنده نجوشیده روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید و ظرف را در زمستان در محل گرم مانند پشت بخاری ثابت در دمای 35 درجه بمدت حداقل یکی دو ماه، قرار دهید . در این مدت احتمالا" سرکه کامل رسیده و چنانچه عملیات ناقص و بوی سرکه ندارد ، میتوان اندکی سرکه اضافه نمود تا روند کار ادامه یابد. ☘ @tebson
درمان و بی اشتهایی ✅ 👈 برگهای سوزنی شکل گیاه رزماری🌿🌿 دارای خواصی از جمله : ✅ 👈 باز کننده گی عروق مغز ، و اشتها ء آور میباشد .‼️ 🆗 ✅ برای استفاده آسانتر از آن میتوان : مقداری از برگهای این گیاه را قبلا" شسته و خشک کرده و آسیاب نمود... و بخاطر رفع بوی تند آن و کاملتر شدن اثرات آن ، مقدار کمی دارچین یا عسل و یا مخلوط هر سه را ، به اندازه نصف قاشق چایخوری ، در آب حل نموده و بصورت شربت به تنهایی ، یا همراه صبحانه مصرف نمایید . ✅ 👈 لازم بذکر است : با مصرف آن طی چند مرحله ، علاوه بر باز شدن عروق مغزی و خونرسانی به آنها ، 👈 و رفع عوامل مو'ثر بر زوال حافظه و عقل ، بطور غیر مستقیم نیز : ✅ 👈 مصرف رزماری میتواند باعث ایجاد اشتهاء و رفع سوء تغذیه در افراد ضعیف و یا سالمندان شده ، و در نتیجه ی رفع سوء تغذیه در افراد ، 👈 پس از آن شاهد ایجاد سلامت جسمی و روحی و مغزی ، بر اثر خونرسانی بهتر به تمامی اعضای بدن ، در آنها خواهیم بود . ✅ 👈 داروی دیگر : که میتواند علاوه بر خونرسانی سریع به مغز و رفع سستی و خواب آلوده گی ، باعث تقویت عضلانی و رفع سستی از اعضای بدن شود : ✅ 👈 دانه هلیله سیاه است که ، 👈 با مصرف مقدار نصف قاشق چایخوری از پودر آن ، مخلوط با عسل و یا نمک معمولی و یا به تنهایی ، و 👈 حتما" بعد از نهار یا شام بخاطر وجود املاح فلزی در آن ، و ادامه کار طی چند مرحله ، متوجه اثرات آنها خواهیم بود . انشاالله . ☘ @tebson
🙈 کسانیکه از مواد مختلف و ، یا و مانند و و و .... برای جرم برداشتن و یا محکم نمودن لثه و یا ضدعفونی و از بین بردن باکتریها و بوی بد دهان استفاده مینمایند. ‼️ ✅ 👈 لازم است حتی الامکان از مصرف آنها ، و یا پس از مصرف اینگونه مواد دهانرا کاملا" بشویند !؟ 😱 ودر پایان از کمی خمیر دندان بصورت قرقره استفاده تا از تهلیل دندانها جلوگیری شود ؟!!! ✅ بخصوص عدم استفاده از 👉 چون اینگونه مواد بعلت اسیدی یا آهکی بودن ، درون شیار و منافذ دندانها ، مثل اطراف محلهای پر کرده گی دندانها نفوذ کرده و به مرور زمان دندانرا از داخل دچار ، و موجب عفونت عصب و ریشه مینماید! لذا تجربه نشان داده که پس از اتمام هر عمل روی دندانها اعم از تمیزکردن با مواد مختلف و نخ دندان و حتی مسواک با خمیردندان ، ✅ 👈 بهترین کار قرقره نمودن خمیر دندان، در دهان است . ✅ که اثر قوی در ضد عفونی دهان دارد. و از بین برنده عفونت و جرم و بوی بد لثه هم میباشد. ☘ @tebson
درمان و ✅ بر اساس تجربیات محققین: اگر عفونت داخلی مزمن و حاد لثه و دندان یا سینوزیت دارید. 👈 عفونتی که بصورت دایم در ریشه دندانها مانده و موجب تهلیل رفتن استخوان فک میشود. ✅ داروی معجزه و سریع الاثر وبسیار قوی برای از بین بردن عفونت چرکی گرا مثبت فک و حتی ، ✅ استفاده از آب یا الکل بسیار قوی و ضدعفونی کننده' 🍊 پوست میوه معطر است !!! با مالیدن الکل طبیعی این میوه به لثه و تکرار آن طی چند مرحله / نابودی سریع کیست میکربهای گرامثبت مزمن، را شاهد خواهید بود.. 👈یعنی بعلت وجود دوز بسیار بالای آنتی بیوتیک گرامثبت درآن ، خیلی سریع و از همان ساعات اولیه عفونت مزمن داخلی فک و دندان از بین میروند ؟!!!. 👌همچنین میتوان پس از شستشوی کامل و رنده کردن پوسته نارنج و گرفتن آب 💦 ، آنرا بصورت 💧 قطره مستقیم همراه کمی 🌯 نمک معمولی ، روی لثه و یا داخل بینی جهت رفع سینوزیت فک و ...استفاده نمود . ✅ معجزه و اثر آنرا از همان ساعات اولیه ملاحظه میفرمایید. ✔ 🙏🙏 ☘ @tebson