♻️ پوست لیموهای کوچک به رنگ سبز و زرد را دور نریزید.
🍋 لیمو ترش، تازهاش سرشار از ریزمغذیهای #معجزهآسا است و وقتی آب آن را گرفتید و نوش جان کردید، پوستهای به جا مانده از فرآیند آبگیری را نیز نگهدارید که خواص آن و مهربانی بینظیرش با بدن ما، همچنان ادامه دارد.
🍋 بعد از اینکه این پوستهای پر خاصیت بعد فرآیند آبگیری، خوب خوب خشک شد، آسیاب کنید (نیمه درشت باشد)
🍋 این پودر لیمو طلایی رنگ، با عطر و طعم بی نظیرش بلد است مقوی هضم کبد و معده باشد.
🍋 از تولید بلغم اضافی و مزاحم با تقویت هضم جلوگیری میکند، تقویت هضم میکند.
🍋 پس در بیماران کبد چرب، فشارخون، آکنه و چاقی عالی اثر میکند.
🍋 توصیه میشود قبل و بعد غذا در حد یک ق. چایخوری میل کنید. به تجربه ثابت شده در کمتر از سه ماه که باعث درمان تمام مشکلات تیروئیدی خواهد شد..
🍒 @tebsonati230
✅ خوردن مخلوطی از شوید و عسل مسمومیت را از بین می برد، همچنین خوردن تره با عسل پادزهر سموم، مخصوصا مسمومیت های غذایی می باشد.
🍒 @tebsonati230
پنجشنبه ناخن گرفتن=رفع فقر
قالَ سیدنا الصَّادِقُ صلوات الله علیه:
مَنْ قَصَّ أَظْفَارَهُ يَوْمَ الْخَمِيسِ وَ تَرَكَ وَاحِداً لِيَوْمِ الْجُمُعَةِ، نَفَى اللَّهُ عَنْهُ الْفَقْرَ.
حضرت آقا امام جعفر صادق صلوات الله علیه:
هر که روز پنج شنبه ناخن بگیرد و یک انگشت را برای روز جمعه نگه دارد؛ خداوند فقر و ناداری را از او دور سازد
الخصال ص 390
وسائل الشيعة - ط الإسلامية ج 5 ص 52 ح 6 - باب استحباب قص الأظفار يوم الخميس وترك واحد ليوم الجمعة فان فاته ذلك فيوم السبت
من لا يحضره الفقيه ج 1 ص 127 ح 309
بحار الأنوار - ط دارالاحیاء التراث ج 73 ص 123
مكارم الاخلاق (طبرسی) ص 66
🍒 @tebsonati230
🔰 ترب سیاه ؛ از سنگ شکنی تا موارد عدم مصرف
🔸ترب سیاه با طبیعت گرم و خشک، در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود.
🔹ترب سیاه از بهترین سبزیجات برای دفع سنگ کلیه،مثانه و سنگهای صفراوی می باشد.
🌀طریقه مصرف:
1️⃣در هر وعده مقدار ٦٠-٣٠گرم ريشه تازه ترب سیاه را در يك ليوان آب، دم كنید يا جوشانده و روزي٣بار ميل شود.
2️⃣همچنين مي توان ترب سياه را به صورت رنده شده مصرف ویا آب آن را با عسل ناشتا ميل كرد.
✅خواص ديگر ترب سياه:
مدر،قاعده آور،درمان نقرس، يبوست، درمان سرماخوردگي و آلرژي و...
⛔️موارد احتياط:
افرادی که دچار کمکاری تیروئید و کمبود ید هستند باید در مصرف ترب سیاه و آب آن احتیاط کنند.
🍒 @tebsonati230
🔰خواص دانه کوچک قهوه ای بی سر و صدا
🔹در سرفهی خشک، در تحریک دائم حلق و حنجره، در خشکی حنجره و گلو به دنبال عفونتهای تنفسی، گریه کردن، جیغ زدن، آواز خواندن و ... لعاب این دانههای کوچک قهوهای بیسر و صدا و بیعارضه تمامی لعاب حیرت انگیز خود را هدیه میدهند تا خشکی و تحریکپذیری با رطوبت بخشی لین لعاب از بین برود!
1️⃣یک ق. م. سر پر از دانهی به که شیرین بوده است در لیوان بریزید و آب جوش اضافه کنید و یک حبه کوچک قند هم داخل آن بیندازید
2️⃣روی لیوان را با نعلبکیهای قدیمی که این روزها کمتر مورد استفاده قرار میگیرند بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعتی بماند
3️⃣بعد به تدریج هر ساعت قاشقی از لعاب را میل کنید یا به دلبندتان که سرفه خشک دارد بدهید
4️⃣این یک ق. م. از دانه "به" یک بار دیگر هم به این ترتیب قابل استفاده است یعنی لعاب آن که تمام شد، مجدد آب جوش اضافه کنید.
✅ فصل "به" است، یادتان باشد هر "به" شیرینی را هستههایش نیز شفا بخش است!
🌸اما در پوست و زیبایی نیز پر فایده است، چند قاشقی از لعاب به دانه با کمی گلاب روی پوست شما اثری همچون لیفتینگ دارد، اگر مداومت کنید بعد 6 یا 7 ماه تاثیرات شگرف آن را حس میکنید.
🍒 @tebsonati230
🍃دم نوش اسطوخودوس 🍃
طرز تهیه :
1 قاشق غذاخوری اسطوخودوس را در یک قوری ( دولیوان) آب جوش بهمراه مقداری نبات ، دم کرده ، میل کنید.
✅طبیعت اسطوخودوس👇
🔹گرم است
🔸آرامش اعصاب
🔹تقویت کننده ی سلول های مغز است
🔸در درمان برخی سردردها مفید می باشد.
توجه👇
🔻اما افراد بسیار گرم مزاج باید از مصرف زیاد آن بپرهیزند .
زیرا باعث بی قراری و تشنگی می شود.
🍃مصلح اسطوخودوس در این وضعیت ، کمی شربت سکنجبین است .
🍒 @tebsonati230
🔴 با مصرف سیگار پیرتر شوید
✍ اگه هنوز هم برای ترک سیگار دو دل هستید خوبه بدونید نتایج یک آزمایش روی خون افراد زیر 40 سال که توسط هوش مصنوعی انجام شده
✍ سن بیولوژیکی مردان سیگاری رو 1.5 برابر و سن بیولوژیکی زنان سیگاری رو 2 برابر سن واقعیشون نشون داده
🍒 @tebsonati230
🔰 #هویج ؛ مقوی معده و کبد
🥕 طبیعت آن گرم و تر است.
🥕 تقویت کننده عمومی بدن و چاق کننده است.
🥕 تقویت کننده معده، کبد و ملین طبع است.
🥕 هضم هویج خام سخت است و به صورت مربا هضم سریعتری دارد.
🥕 هویج را می توان به صورت خام، آب پز، آب هویج، مربا، حلوا و کیک هویج در اختیار کودکان قرار داد و از خواص آن بهره برد.
🍒 @tebsonati230
مربای هویج مزاج گرم دارد.
مربای هویج به غایت افزاینده نیروی بدنی و افزاینده های قوای جنسی و مقوی احشا، رحم و هاضمه است .
در بدن تولید خلط سالم میکند.
سعی کنید مربای هویج را تازه به تازه درست کنید .واز نگه داری طولانی مدت مرباها بپرهیزید.
🍒 @tebsonati230
🔴 مضرات غذای مانده
✍ غذایی که بعد از پخت سرد شود و دوباره گرم شود. هر چقدر هم بیشتر بماند ضررهای آن بیشتر میشود. این غذا خون صالح در بدن تولید نمیکند. و باعث افزایش خلط سودای ناصالح در بدن میشود. غذای مانده منشأ ایجاد سرطان مخصوصا سرطانهای دستگاه گوارش و انواع کیست ها در بدن میشود.
یکی از انواع غذای مانده، انواع کنسروهای بازاری است که البته با اضافه شدن مواد نگهدارنده، سمیت و ضرر آن بسیار بیشتر میشود.
🍒 @tebsonati230
🔰 اسطخودوس ؛ مفید ولی نه برای همه!
🔷 اسطوخدوس در درجه دوم گرم و خشک می باشد.
✅ مقدار مجاز مصرف آن 2 گرم در روز می باشد.
.
🌀 خواص گیاه اسطوخدوس عبارتند از:
🔹 ضد میگرن و سردرد
🔹 رفع خستگی
🔹 خواب آور
🔹 رفع افسردگی
🔹 آرام بخش
🔹 بهبود رفتارهای وسواسی
.
⛔️ مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی ممنوع می باشد.
⛔️افرادی که از داروهای آرام بخش، داروهای خواب آور و همچنین داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند در مصرف آن باید احتیاط کنند و حتما با پزشک خود مشورت کنند.
.
💠 در صورت زیاده روی در مصرف آن، عوارضی ایجاد می شود که عبارتند از:
- خواب آلودگی
- التهاب پوستی
- تضعیف سیستم عصبی
- تضعیف تنفسی
- یبوست
🍒 @tebsonati230