🔰 سلطان نشاسته تنوری!
🔹سیب زمینی سلطان نشاسته است و در بین سبزیجات بیشترین میزان ویتامین ث را دارد که حفظ آن مستلزم نگهداری و پخت مناسب آن است.
🔸 این سبزی پر نشاسته حاوی منیزیم، کمی آهن، فسفر، ویتامین ب است.
🔹اگر بخشهایی از آن سبز است یا جوانه زده باید دور ریخته شود چرا که حاوی مادهای است که سرطانزا است.
🔸پتاسیم و منیزیم آن موجب کاهش خستگی عضلانی و کنترل فشار خون میشود.
🔹اگر سرخش کنید هر 100 گرم آن حدود 315 کالری دارد بسیار دیر هضم میشود و از یک سبزی مفید تبدیل به ماده غذایی مضر خواهد شد!
🔸اما اگر تنوری شود، یا با پوست در آب جوش قرار دهید و به محض پخته شدن از آب خارج شود بیشتر خواص ارزشمند خود را حفظ می کند، یک سیب زمینی متوسط آب پز شده حدود 200 کالری دارد، سیر کنندهی خوبی است و اگر کمی پودر آویشن به آن اضافه کنید هضم بهتری هم دارد.
✔️تنوری با پوست بهترین انتخاب است!
🍒 @tebsonati230
🔰فواید رابطه جنسی خوب
1️⃣ احساس سبکی و نشاط در جسم و روح
2️⃣ افزایش اشتها (بهخاطر دفع فضولات)
3️⃣ کمک به درمان برخی بیماریها بهویژه بیماریهای اعصاب و روان و بیماریهای ناشی از افزایش خلط سودا (مانند اضطراب، استرس و برخی افسردگیها)
4️⃣ کاهش خشم در کسانی که خشمهای نهادینه زیاد دارند، بهخاطر لذتی که ایجادمیشود
5️⃣ تعدیل خلط بلغم
6️⃣ افزایش خلط دم
7️⃣ رفع تاری دید
8️⃣ رفع سنگینی و لَختی بدن
9️⃣ کمک به رشد و ترمیم بهتر بدن بهخاطر نشاط ایجاد شده
🍒 @tebsonati230
🔰 دمنوش پنیرک و تسکین سرفه
🔹پنیرک گل های زیبا و بنفش رنگ گیاهی دارویی است که معمولا به صورت خودرو در مناطق مختلف ایران می روید.
🔸یک لیوان آبجوش را بر روی یک قاشق چایخوری از پودر گل های خشک شده پنیرک بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دم کنید. 🔹پس از صاف کردن، نوشیدنی گرم، خوشرنگ و کمی لعاب دار بدست می آید که با کمی شکر طعم مطبوعی پیدا می کند.
✔️طبق قانون جوشانده ها، اگر گل های لطیف پنیرک بیش از 5 دقیقه جوشانده شوند، خاصیت لعابی خود را به تدریج از دست داده و کم اثر می شود.
🌀این دمنوش علاوه بر اینکه ملین خوبی است برای تسکین سرفه، التهاب دهان و گلو، خارش و جوش های پوستی و مجاری ادراری ملتهب بسیار مفید است.
✔️ پنیرک را می توان به تنهایی یا همراه گیاهان دیگر مثل ختمی، عناب یا بابونه هم دم کرد.
⚠️مادران باردار هوشیار باشند مصرف این گیاه در بارداری ممنوع است.
🍒 @tebsonati230
🔰 خارش بدن و طب ایرانی
1️⃣برای شستشوی خود از آب داغ استفاده نکنید.
2️⃣استفاده کمتر از صابون. ترجیحاً از صابونهای حاوی گلیسیرین، شیر و بادام استفاده کنید.
3️⃣ بلافاصله بعد از شستشوی خود برای چرب کردن پوستتان از روغن بادام شیرین یا روغن کدو استفاده کنید.
4️⃣ از تندی ها،شوری ها، ترشیها، شیرینیها، پرهیز کنید.
5️⃣ اگر به هر دلیلی سوء هضم دارید آن را درمان کنید.
6️⃣خوردن کدو، کاهو، سکنجبین، شیر، بادام درختی و آب انار برای کاهش خارش کمک کننده است. بخصوص اگر معده سرد و تر ندارید از آنها استفاده کنید.
⚠️خارش مزمن حتماً نیاز به درمان اساسی دارد.
🍒 @tebsonati230
💠 تدابیر فصل زمستان:
❌ مصرف غذاهای سرد و تر و البته مولد #بلغم به ویژه در شبها و در افراد سرد و تر و در سن سردی و تری یعنی بزرگ تر از 60 سال ممنوع است.
✅ در #کهنسالان خوردن چند عدد انجیر خیسانده در آب در طول روز مفید است
🏃🏻 #ورزش ، خصوصا در افراد رطوبتی و افراد بلغمی و سرد و تر توصیه میشود .
🚫 از #خوابیدن و راه رفتن بر روی #سرامیک و سنگ خودداری شود .
🛌 در موقع خواب جوراب پشمی به پا کنید و سر و گردن را بپوشانید
✅ استفاده از کرسی توصیه میشود .
🍲 قبل از خروج از منزل غذای گرم (هماز نظر طبع و هم دما) و مطابق با مزاج مصرف شود .
🔰 در هنگام خروج از منزل دهان و سر و گردن پوشانده شود و بعد از بازگشت به منزل ناگهان خود را به بخاری نزدیک نکنید!
🍒 @tebsonati230
💠چرا روغنمالی در پاییز زیاد توصیه شده است؟!
1- جلوگیری از خشکی پوست
🔸روغن مالی بدن با روغن بادام شیرین یا بنفشه، روشی مناسب برای کمک به رفع خشکی پوست بهخصوص در فصل پاییز به شمار میاد. بهترین زمان استفاده از این روغن بعد از حمام کردن هست.
2- برای مقاوم شدن بدن در سرما
🔸بدن در فصل تابستان به گرما عادت کرده و در فصل پاییز برای عایق شدن در مقابل بادهای سرد و خشک بهتره بدن رو با روغن کنجد یا روغن زیتون روغن مالی کرد.
3- برای گرما بخشیدن به بدن
🔸پاییز طبع سردی داره و با جلو رفتن روزها این سردی بیشتر هم میشه! بنابراین برای تامین حرارت بدن در این فصل توصیه میشه که بدن رو با روغن زیتون خام روغنمالی کرد.
🍒 @tebsonati230
❇️ رسول الله صلی الله علیه و آله:
بر شما باد کرفس، چرا که اگر بنا بود تنها یک چیز عقل را افزون کند، آن، همین بود.
📖 منبع : طب النبي، ص 11 ...
• پیامبر صلى الله علیه وآله به امام حسین علیه السلام فرمودند : فرزندم: کرفس بخور، چرا که کرفس سبزى پیامبران است، از آن غفلت شده، خوراک خضر و الیاس علیهماالسلام است. کرفس گرفتگى رگها را باز مىکند، دل را طراوت میبخشد، حافظه را زیاد مىکند و دیوانگى، جذام، پیسى و ترس را دور مىکند.
📖 منبع : الفردوس، ج 5، ص 370، ح 8468
🍒 @tebsonati230
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی را هدیه کن🌷
حتےبه کسانےکه آن را از تو گرفتند
عشق بورز ❤
به آنهایی که دلت راشکستند
دعاکن 🙏
برای آنها که نفرینت کردند
و بخند 😊
که خداهنوز باتوست
من شادی وعشق 💕
و لبخند را برایت آرزومیکنم
🍃🌸
عصرتون بخیر🌸
✅ رفع لک
☑️ نوک ق.چ زردچوبه را با آب لیمو ترش تازه مخلوط کنید تا خمیری شود.
🌀 بعد ترکیب را روی لک ها بزنید و بعد از 15 تا 20 دقیقه بشویید.
❗️هر روز انجام دهید.
🍒 @tebsonati230
⛄️🌨زمستان و خوردن کشمش
☔️در زمستان حتما یک وعده ی غذایی خود را کشمش قرار دهید
☔️از غذاهای متنوع در سفره های رنگین سالم تر،کامل تر و جامع تر است.
🍒 @tebsonati230
🌺 مهمترین ممنوعیات #کبد
1⃣اولین نکته رعایت آب خوردن
🔶آب خوردن نباید به صورت یک نفس انجام شود. بلکه بایستی در سه نفس و با مزه مزه کردن و ترکیب با بزاق دهان مصرف شود
🔶شبها حتما به صورت نشسته آب خورده شود
🔶یکی از عادات غذایی غلط ، خوردن آب و مایعات بین غذا می باشد که سبب فشار به کبد و معده می گردد
🔶و حتی بعد از غذاهای گوشتی و چرب آب خوردن را از نیم تا یک ساعت به تاخیر بیندازید
2⃣ ناهار خوردن
🔶از عواملی که سبب فشار به کبد و افزایش بلغم در بدن می گردد مصرف وعده غذایی ناهار می باشد و سبب خواب آلودگی و خستگی شخص میشود
🔶عادت کنید صبحانه مفصل و وعده شام را ابتدای شب مصرف شود. و نهایتا ناهار از میوه و کمپوت میوه طبیعی استفاده کنید و یا بسیار بسیار ناهار خود را کمتر کنید
🍐🍏🍐
3⃣مصرف میوه های نارس
🔶سبب تنبلی کبد در هضم می گردد
4⃣سبزی شاهی و ترخون
🔶این دو سبزی مخصوصا شاهی هم سبب بیماری کبدی و هم سبب تحریک بیماریهای ژنتیکی می گردد
🍒 @tebsonati230
💠خواص چوب میخک👇
🔺تسکین دنداندرد
🔺درمان آنفلوانزا
🔺مقابله با اسهال
🔺هضم راحتتر غذا
🔺ضدعفونیکنندهی طبیعی
🔺رفع بوی بد دهان
🔺مقابله با جرم دندان
🍒 @tebsonati230