eitaa logo
🌱طب‌ سنتی‌ و اسلامی🌱
67.3هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
1.6هزار ویدیو
0 فایل
محصولات جنوب (استان بوشهر)😍🌴 محصولات محلی فوق‌العاده ارزان خوشمزه و محلی😋😋👇 https://eitaa.com/joinchat/3041263793C0e99936b60 تبلیغات ارزان⬇ https://eitaa.com/joinchat/3688497312Ce08ce141d8
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️شب ها یک لیمو را نصف و دراتاق خواب خود قرار دهید 👈🏻باکتریها را میکشد و هوا را خوشبو وتازه میکند 👈🏻عملکرد ریه،آسم و تنفس را بهبودمیبخشد 👈🏻افسردگی،سرماخوردگی وآلرژی را درمان میکند 🍎 @tebsontii_eslaamii
مهمترین عامل ✍️ ایجاد کبد چرب به عوامل افزایش سلول‌های تری‌گلیسیرید در سلول‌های کبدی بستگی دارد که مهم‌ترین عامل چاقی است. علاوه بر چاقی بیماری‌های دیابت ، مصرف بعضی از داروها و یا ابتلا به نوعی از هپاتیت c ممکن است باعث رسوب چربی در بافت کبد شود. 🍎 @tebsontii_eslaamii
بدترین غذاهایی که میتونید در وعده میل کنید رو بشناسید !🥘 ↫باقالی پلو با ماهیچه: افزایش شدید چربی خون ↫پیتزا و همبرگر: تحریک معده و افزایش فشار خون ↫آش: تحریک معده 🍎 @tebsontii_eslaamii
میزان مورد نیاز بدن شما با توجه به وزن شما (☝️🏻) باید بدانید به همان اندازه که کم آب خوردن خطرناک است، زیاده روی در نوشیدن آب هم سلامتی را به خطر می‌اندازد 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴از علل ترش کردن معده.. ✍مصرف غذاهای بد هضم و ثقیل می باشد مانند گوجه خیار نخود گوشت گاو و... بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح می کند لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن،‌موجب ترش شدن غذا و مواد در معده می شود عموما در معده های ضعیف بیشتر اتفاق می افتد پس باید معده را تقویت کرد.. بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید یک روش ساده برای تقویت معده: جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست. یا زیره ، آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حب هایی به اندازه ی نخود در آورید و بعد از غذا ۳ عدد آن را میل کنید و روی معده را با غذا با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید 🍎 @tebsontii_eslaamii
🌸🍃 🍃 🔖 هر روز چقدر و بخوریم؟ کم خوردن فیبر و مصرف زیاد غذاهای حیوانی( مثل پنیر، تخم مرغ و گوشت) و غذاهای آماده، از شایع ترین سبب های یبوست است ولی از نگاه پزشکی پارسی، نباید و نمی توان به همه افراد، بدون توجه به مزاج پایه و نوع سوء مزاج های احتمالی آنها، توصیه کرد روزانه میزان زیادی میوه و سبزی( آن هم از هر نوع) بخورند. 🖊دکتر مریم رادمنش (متخصص طب سنتی ایرانی ) 🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🔻کش، گیره‌های سر و دستبند را به طور مرتب بشویید و بیش از ۱۲ ساعت دور مچ دستتان نگه ندارید. 🔻 به مرور میکروب‌ها از میان فولیکول‌های موی روی پوست وارد بدن شده و آبسه ایجاد خواهد شد. کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر 👈تقویت اعصاب 👈دفع سردی بدن 👈افزایش استقامت 👈تقویت قوای جنسی 👈افزایش طبع صبوری ♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
معجون خونساز 👈ترکیب مغزهای مغذی: ترکیبی از مغزهای بادام + مغز پسته + مغز فندق و مغز گردوی خام به مقدار ۱۰۰گرم پودر کرده و با ۱۰۰گرم عسل مخلوط کنید. این معجون هر روز عصر، یک قاشق چایخوری استفاده شود. کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
دمنوشی برای درمان بالا برای درمان قندخون بالا، مقدار مساوی میخک و دارچین را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. می‌توانید این جوشانده را روزی ۲ ليوان میل كنيد. 🍎 @tebsontii_eslaamii