میزان #آب مورد نیاز بدن شما با توجه به وزن شما (☝️🏻)
باید بدانید به همان اندازه که کم آب خوردن خطرناک است، زیاده روی در نوشیدن آب هم سلامتی را به خطر میاندازد
🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴از علل ترش کردن معده..
✍مصرف غذاهای بد هضم و ثقیل می باشد مانند گوجه خیار نخود گوشت گاو و... بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح می کند
لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن،موجب ترش شدن غذا و مواد در معده می شود عموما در معده های ضعیف بیشتر اتفاق می افتد پس باید معده را تقویت کرد.. بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید
یک روش ساده برای تقویت معده: جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست. یا زیره ، آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حب هایی به اندازه ی نخود در آورید و بعد از غذا ۳ عدد آن را میل کنید و روی معده را با غذا با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید
🍎 @tebsontii_eslaamii
🌸🍃
🍃
🔖 هر روز چقدر #میوه و #سبزی بخوریم؟
کم خوردن فیبر و مصرف زیاد غذاهای حیوانی( مثل پنیر، تخم مرغ و گوشت) و غذاهای آماده، از شایع ترین سبب های یبوست است ولی از نگاه پزشکی پارسی، نباید و نمی توان به همه افراد، بدون توجه به مزاج پایه و نوع سوء مزاج های احتمالی آنها، توصیه کرد روزانه میزان زیادی میوه و سبزی( آن هم از هر نوع) بخورند.
🖊دکتر مریم رادمنش (متخصص طب سنتی ایرانی )
🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟
چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر میشه!
کدو سبز از ابتلا به بيماري ام.اس پيشگيريی میكنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالمتره
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
🔻کش، گیرههای سر و دستبند را به طور مرتب بشویید و بیش از ۱۲ ساعت دور مچ دستتان نگه ندارید.
🔻 به مرور میکروبها از میان فولیکولهای موی روی پوست وارد بدن شده و آبسه ایجاد خواهد شد.
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر
👈تقویت اعصاب
👈دفع سردی بدن
👈افزایش استقامت
👈تقویت قوای جنسی
👈افزایش طبع صبوری
♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
معجون خونساز
👈ترکیب مغزهای مغذی: ترکیبی از مغزهای بادام + مغز پسته + مغز فندق و مغز گردوی خام به مقدار ۱۰۰گرم پودر کرده و با ۱۰۰گرم عسل مخلوط کنید.
این معجون هر روز عصر، یک قاشق چایخوری استفاده شود.
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
دمنوشی برای درمان #قندخون بالا
برای درمان قندخون بالا، مقدار مساوی میخک و دارچین را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. میتوانید این جوشانده را روزی ۲ ليوان میل كنيد.
🍎 @tebsontii_eslaamii
📌 طرز تهیه #چای_به
👨🏻🍳 دستور تهیه:
به رسیده را خوب بشویید، با رنده خلالکنید و در یک سینی، روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم، خشک کنید. سپس خلالهای خشک شده را در ماهیتابه تفت بدهید تا قهوهای پررنگ شوند ولی مراقب باشید که نسوزند. خلال به را در ظرف دربسته شیشهای، دور از رطوبت نگهدارید.
👨🏻🍳 برای تهیه چای، برای هر نفر، یک قاشق غذاخوری از به خشک را با یک لیوان آبجوش، به مدت ۲۰دقیقه در یک قوری چینی دمکنید. اگر به کاملاً شیرین باشد، نیازی به شیرینکننده نیست ولی اگر دوست داشتید، میتوانید آن را با عسل شیرینکنید. افزودن اندکی زعفران، چایِ به را خوشرنگتر و خوشمزهتر، و آثار قلبی و مغزی آن را تقویتمیکند.
👨🏻🍳 میوه به، مقوی قلب، معده و اعصاب و دمنوش آن، نوشیدنی بسیار گوارا و سودمندی برای شبهای پاییز و زمستان است.
🍎 @tebsontii_eslaamii
🍲صبحانه با #عدسی
⬅️ عدس دارای طبیعت معتدل و خشک است
⬅️ قابض و دیرهضم است
⬅️مصلح آن خوب پختن آن و همچنین پختن آن با روغن کنجد تازه، روغن بادام و روغن حیوانی میباشد
⬅️بهتر است همراه با سرکه یا گوشت پخته شود
🍎 @tebsontii_eslaamii
هدایت شده از نذورات مِهــر مَهدوی💚
بسم رب المهدی
سِرّي که فقط خدا از آن آگاه است
مهدی گل بی خزان آل الله است
اي منتظران حضرتش برخیزید
پیغام دوباره سحر در راه است😍
#روز_شمار #نیمه_شعبان
9 روز دیگر، هزار و صد و نودمین سال ولادت با سعادت پدر مهربانمان آقا امام زمان (عج) است.
به همین مناسبت، قصد داریم به ۱۲ خانواده نیازمندان بسته ی عیدانه شامل ، شیرینی و آجیل و برنج و گوشت، تهیه و اهدا نماییم.🌹
شما هم می توانید در تهیه ی بسته های عیدانه به نیت سلامتی و تعجیل در فرج مولای عزیزمان، ما را یاری کنید.
شماره کارت👇
6104338932070952
بنام سیده هاشمی
اجرتون با اقا امام زمان❤️
کانال نذورات مهر مهدوی👇
@seshanbehmahdaviii