شربت هشت عرق درمان چربی خون👇
امروزه به علت مصرف کردن غذاهای آماده، فستفودها و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب افراد دچار چربی خون و بیماریهای مختلف میشوند که شربت هشت عرق (عرق شوید، زنیان، سیر، کاسنی، شاهتره، مرزه، جعفری و گشنیز) میتواند به کاهش چربی خون و سایر بیماریها کمک شایانی کند.
🍎 @tebsontii_eslaamii
✍با نخوردن صبحانه این بیماری ها
سراغتان می آیند:
🔸ابتلا به دیابت
🔸افزایش بیماری قلبی
🔸اضافه وزن
🔸کند شدن سوخت و ساز
🔸کاهش بهره هوشی
🔸کاهش انرژی
🔸ضعف اعصاب
🍎 @tebsontii_eslaamii
#لیموترش دوست کبد
لیموترش منبع مهم ویتامین C و اسیدسیتریک بوده و همچنین خواص آنتیاکسیدانی دارد.
در واقع نتایج بررسیهایی که روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده نشان میدهد که مصرف لیموترش میتواند از کبد در برابر آسیبهای ناشی از مصرف الکل و مواد غذایی نامناسب محافظت میکند.
از طرف دیگر این میوهترش هضم غذا را سرعت میدهد چون اسیدهای موجود در آن به تجزیه مواد غذایی در معده کمک زیادی میکند
🍎 @tebsontii_eslaamii
هدایت شده از نذورات مِهــر مَهدوی💚
سلام و عرض ادب به شما دوستداران و عاشقان حضرت مهدی عج
طاعات و عباداتتون قبول باشه انشاءالله
به لطف خدا و عنایت حضرت مهدی و عنایات شهدا و کمک شما بزرگواران
#طرح بسته عیدانه یک درصد طلایی مهر مهدوی اجرا شد...👌
رب،کنسرو لوبیا،نشاسته،ماکارونی سوپ و روغن
بین ۶۰ تا از خانواده نیازمند تقسیم شد😍🌹
قبول باشه از همه شما بزرگواران اجرتون با مولا اقا امام زمان عج باشه انشاءالله♥️
کانال نذورات سه شنبه مهدوی👇
@seshanbehmahdaviii
عوارض خوردن غذاهای سرخ کردنی زیاد عواقب آن بر سلامت جسم👇
خوردن غذاهای سرخ کردنی فشار زیادی به کبد وارد میکند، افزایش فشار در کبد افزایش صفرا را به دنبال داشته و در نتیجه باعث عصبی شدن فرد و بروز اختلالات هورمونی میشود
🍎 @tebsontii_eslaamii
شکرسفیدعامل آرتروز مفاصل است.
کسانی که آرتروز دارند باخوردن شکر روز به روز بدتر می شوند ( جایگزین شکر سفید شکر سرخ یا قهوه ای داشته باشند)
🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 آش ماش
✍ یکی از آشهای مفید در ماه مبارک رمضان است که مقوی #مغز و #قلب میباشد، #ضدسرفه است و جهت کاهش ترشحات #سینوس و کاهش #تب و #ورم_حلق مفید است.
ماش بر خلاف عدس با اینکه طبع سردی دارد ولی تحریک #خلط_سودا نمیکند، رفیق #کبد و داروی #جذام است.
سردمزاجان این آش را با ادویهجات گرم مثل زردچوبه، زیره، گلپر، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل مصرف کنند.
برای تهیه این آش پوست ماشها را جدا کنید چرا که باعث لطافت آش میشود زیرا هضم پوست ماش برای معده سنگین است. برای این کار ماشها را در آب بپزید همین که نیم پز شد آبش را خالی و آب سرد بریزید تا پوست هایش جدا شده و روی سطح آب آید و جدا کنید.
طرز تهیه:یک لیوان ماش بدون پوست را با برنج به قوام آورید و با ادویهجات پیشنهادی و کمی روغن بادام شیرین مصرف کنید.
🍎 @tebsontii_eslaamii