🔴 #تقویت_معده_با_نمک
♻ چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است.
🔹 طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد.
از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس_سیری به مغز کندتر عمل میکند.
در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
🔹 خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
🍎 @tebsontii_eslaamii
#حبوبات دارای پروتئین بالا، چربی کم و فیبر فراوانی هستند و البته باعث کاهش کلسترول، کنترل قند خون و کاهش وزن هم میشوند !
درمان بیماری ها با حبوبات:
▫️لپه: رفع مشکلات کلیوی،ضد کم خونی
▫️لوبیا سیاه: ضد ناباروری
▫️لوبیا چیتی: ضد سکته ضد ریزش مو
▫️لوبیا قرمز: ضد سنگ کلیه
▫️لوبیا سفید: ضد میگرن و سردرد
▫️لوبیا چشم بلبلی: لاغر کننده
🍎 @tebsontii_eslaamii
🌸🍃
🍃
🔖#خواص_مویز در طب سنتی
طبیعت مویز بنا به نوع انگور آن و شیرینی آن متغیر است. (مویز انگوری است که بر درخت خشک شده باشد.).
مویز تقویت کنندهی کبد و چاق کننده میباشد.
در سرد مزاجان موجب تحریک و تقویت میل جنسی میگردد.
مویز هضم کننده غذا، گرم کننده کل بدن بخصوص کلیه و مثانه است.
تحلیل برنده بادها و ضدنفخ است.
تقویت کننده معده و ریه و کبد و کلیه و مثانه است.
🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 #گرمی و #داغی_کف_پا
✍ افراد زیادی از داغ شدن کف پا زجر میکشند که در صورت آسیب و بیماری این امر تشدید میشود.
مهمترین علت این معضل غلظت خون و سوختن اخلاط در کبد و رسوب مواد زائد در عروق پا است که معمولاً همراه با ضعف و احساس سوزن سوزن شدن کف پا خود را نشان میدهد و ممکن است ایجاد عدم تعادل کند.
علتش غلبه صفرا و سوختن خلط صفرا و تبدیل شدن آن به سودا است که این افراد نباید در مصرف غذاهای گرم و خشک افراط کنند.
🔹 درمان:
1. روغن مالی و ماساژ ناحیه کبد و کف پا با روغن بنفشه هر بار به مدت 5 دقیقه است. (حداقل یک هفته)
2. نیم ساعت قبل از ناهار و شام یک لیوان آب سیب با یک قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین
3. پرهیز از خوردن شوریها، تندیها و تلخیها
🍎 @tebsontii_eslaamii
با کباب سماق بخورید
با برنج سماق بخورید
با مرغ سماق بخورید
👈 با هر چی میتونید سماق بخورید !
سماق یکی از ده آنتی اکسیدان برتر گیاهی است و تا ۳ برابـــــر خرما اثر ضد سرطانی دارد !
📝#نسخه_های_شفابخش
🍎 @tebsontii_eslaamii
✅ ریه های خود را با برگ ترب پاکسازی کنید
🌐 حسین خیراندیش
#ریه
🍎 @tebsontii_eslaamii
💤#کبد در حین خواب نیز به
☄پاکسازی بدن
☄سنتز آنزیم ها و سوخت و ساز بدن مشغول است.
🌀 خوردن یک قاشق عسل قبل از خواب باعث سلامت کبد و داشتن خوابی راحت می شود.
🍎 @tebsontii_eslaamii
✅سلامتی با چند دستور ساده غذایی
✍️نوشیدن آب سرد باعث کندی حرکت معده و صرف انرژی اضافی برای گرم کردن غذا تا دمای مناسب بدن میشود. مصرف زیاد غذاهای ترش باعث آسیب به معده، ضعف اعصاب، ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری زودرس میشود. برای صبحانه عدسی بخورید، عدسی به رفع خستگی کمک میکند و عوارض بیخوابی را کاهش میدهد.
میدانید چرب شدن کبد زمینهساز سرطان کبد است؟! ارزانترین و اولین درمان کبد چرب عدم مصرف آب همراه غذا میباشد. اگر بیش از 10 ساعت در روز کار مداوم کامپیوتری گوشی انجام میدهید حتما هر روز سیب بخورید. سیب از آسیب به سلولهای چشم و مغز جلوگیری میکند.
🍎 @tebsontii_eslaamii
تقویت #حافظه کوتاه مدت با روشهای متفاوت(☝️🏻)
🍎 @tebsontii_eslaamii
#درمان_کبد_چرب
✍اگرکبدشماچرب است کافیست هرروز صبح ناشتااین معجون رامیل کنید
✍مواد لازم
👈نصف لیوان آب سیب
👈نصف لیوان آب کرفس
👈نصف لیموترش تازه رامخلوط ونوش جان کنید
🍎 @tebsontii_eslaamii
#صبحانه #ارده #شیره بخورید چون :
🔸ازبین برنده زخم های چرکی
🔸تسکین دهنده درد
🔸درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای
🔸و گرم کننده بدن در فصل سرماست...
🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟
چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر میشه!
کدو سبز از ابتلا به بيماري ام.اس پيشگيريی میكنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالمتره
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿