eitaa logo
کانال بهزاد تیمورپور
70 دنبال‌کننده
202 عکس
88 ویدیو
3 فایل
یادداشت ها....
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻آیا میدانستید⁉️ 🔹خبر داشتید که...؟ تعداد پرسنل سفارت آمریکا قبل از انقلاب حدود ۴۰۰۰ نفر بود در حالی که در آن زمان پرسنل وزارت امور خارجه ایران به ۴۰۰۰ نفر نمی‌رسید؟! کتاب گلستان انقلاب، ص ۳۲ 🔹 خبر داشتید که ...؟ در سال ۱۳۵۶ حقوق اعلام شده مستشاران نظامی امریکایی ۱۷ میلیارد تومان بود و حقوق کل نیروهای ارتش. ژاندارمری و شهربانی ۱۴ میلیارد تومان بوده است ؟! کتاب گلستان انقلاب، ص ۳۲ 🔹خبر داشتید که ...؟ ارنست پرون خدمتکار انگلیسی شاه به فرماندهان ارشد نظامی ایران و وزرا امر و نهی می‌کرد؟! 🔹خبر داشتید که ...؟ پدر واقعی بعضی از فرزندان فرماندهان ارتش و رجال سیاسی ایران قبل از انقلاب ارنست پرون بود؟! کتاب خاطرات فردوست، ص ۱۸۷ تا ۱۹۸ 🔹 خبر داشتید که ...؟ کنسرسیوم نفتی متشکل از آمریکا ـ انگلیس و هلند ۹۰% از درآمد فروش نفت ایران را بابت هزینه‌های تولید برمی‌داشت و فقط ۱۰% را به ایران می‌داد؟! کتاب تحولات سیاسی اجتماعی ایران. نشر روزنه. نویسنده مقصودی. ص ۱۶۱ 🔹خبر داشتید که ...؟ شاه ملعون پهلوی به دستور اربابان آمریکایی و صهیونیست خود بخاطر قرارداد صلح مصر با اسراییل مبلغ یک میلیون دلار تشویقی به انور سادات رییس جمهور معدوم مصر پرداخت؟! سند : کتاب مناسبات ایران و اسراییل. ص ۹۲ انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی. 🔹خبر داشتید که ...؟ با توجه با اینکه ایران نوکر آمریکا بود و روزانه ۶ میلیون بشکه نفت می‌فروخت، طبق آمار مجامع بین‌المللی ۴۵% مردم ایران زیر خط فقر و فلاکت آن روز بودند؟! منبع : پژوهش دانشگاه ویرجینای آمریکا منعکس شده در مقاله کاهش فقر در ایران به روایت بانک جهانی. خبرگزاری جمهوری اسلامی کد خبر 82902639 تاریخ نشر ۱۱ اردیبهشت ‌‌‌‌‌
راجی.mp3
6.62M
حجت الاسلام راجی: بترسیم از فتنه تقابل انقلابیون با رهبری این 10 دقیقه رو تا پایان گوش کنید.
️️يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ذَٰلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ️ سورة المائده، الآیة ۵۴ ‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌
روضه حضرت زهرا سلام الله علیها.mp3
5.71M
🏴 روضه حضرت زهرا سلام الله علیها
🔴 چند نکته را مد نظر داشته باشید، شاید کمی از نگرانی هایتان کاهش پیدا کند 1️⃣ امنیت حرم ها در اجلاس دوحه دو، طبق اعلام قبلی جولانی که کاری به حرم های شیعیان نداریم حفظ خواهد شد و هیچگونه تعرضی به آنها نخواهد شد. شیعیان سوریه نیز اعلام بی طرفی کردند 🔹در صورت جسارت به حرم ها تصمیمات فراتر از توافقی که صورت گرفته خواهد شد و گزینه های جایگزین حتی بدون مردم و ارتش و بشار بکار خواهد افتاد. 2️⃣ با سقوط دولت بشار اسد ما شاهد قطع خط ارتباطی بین لبنان و فلسطین و جبهه مقاومت نخواهیم بود. درست است که سوریه یکی از مهمترین خطوط ارتباطی ما بود اما تنها راه نبوده و نیست. در ضمن با سقوط دولت بشار اسد هم هنوز این خط بصورت کامل و قطعی قطع نشده است. 🔹 تا جولانی و هم پیمانانش بخواهند بر سوریه مسلط شوند و کنترل تمام سوریه را به دست بگیرند راه درازی در پیش هست. در ضمن نقش و اهمیت و اثرگذاری مذاکرات چند جانبه را هرگز فراموش نکنیم. 3️⃣ در طول یکسال گذشته بشار اسد به دلائل متعدد از محور مقاومت فاصله گرفته بود و دلخوش به وعده های دیگران شده بود لذا در شکست فعلی دولت بشار اسد، هیچ باری بر دوش محور مقاومت نیست. ما اصلا در میدان حضور نداشتیم که بخواهیم شکست بخوریم. 🔹 دو روز پیش هم که لاریجانی برای بار دوم به سوریه رفت و پیام رهبری را منتقل کرد، عملا بشار اسد تمایلی به درخواست کمک از ما نکرد و اجازه نداد محور مقاومت وارد میدان شود. 🔹 الانم اسد دلخوش به عملیاتی شدن راه حل روسیه ( تشکیل دولتی محدود در لاذقیه مانند چبزی که تحریرالشام در ادلب داشتند) و پیشنهادات وسوسه انگیز امارات ( ارتباطات اقتصادی گسترده به بهای قطع ارتباط با مقاومت ) است. جنس این دلخوشی و عاقبتش نیز مانند دلخوشی قذافی در لیبی هست که به کسانی اعتماد کرد که نباید میکرد. 4️⃣ ناامنی در سوریه احتمالا به کشورهای همسایه آن یعنی عراق، اردن، ترکیه و همچنین نیروهای آمریکایی نیز سرایت کنه که از جهاتی میتواند تامین کننده منافع ایران و محور مقاومت باشه 🔹 این ناامنی میتونه به ایجاد کریدورهایی برای کمک به اقتصاد کشور نیز کمک کنه 🔹 همچنین با سقوط دولت بشار اسد و کوتاه شدن دست روسیه در سوریه و نفوذ بیشتر آمریکا در سوریه، روسیه بیشتر از قبل وابسته به ایران میشود که میتوانیم از این فرصت نیز در جهت تامین منافع خود و محور مقاومت استفاده کنیم. 🔹ضمنا ما تجربه مذاکره و مصالحه و تعامل با طالبان را در گذشته داشته ایم. تحریر الشام همانند طالبان غیر قابل مذاکره نیست. لذا میتوانیم در مذاکرات چند جانبه و دو جانبه آتی، در جهت تامین منافع خود و محور مقاومت در سوریه اقداماتی را انجام دهیم. ✅ با این حال باید کمی صبوری کنیم و همچنان به تدابیر فرماندهان محور مقاومت اعتماد داشته باشیم تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ میدهد و چه تحولاتی صورت میگیرد.
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ رمز مقاومت در لحظات پایانی دوران غیبت! ( فتنه‌های سنگینی در پیش داریم! )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی حضرت امام رحمت الله علیه از اوضاع این روزهای منطقه غرب آسیا اسرائیل قناعت نمی‌کند به آنجایی که هست! امام خمینی: 🔹️ مکرر این مسئله ذکر شده است که اسرائیل قناعت نمی‌کند به آنجایی که هست؛ قدم قدم پیش می‌رود و هر قدمی که رفت، هی می‌گوید ما کاری نداریم، همین است، فردا قدم بالاتری برمی‌دارد. 🔸امروز لبنان است، فردا- خدای نخواسته- سوریه، پس فردا عراق است و همین طور.
● بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه: بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند. همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریش‌های بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند. بیاید کمی خودمان را از فریب‌های بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟ آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب. مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان. بین دختر و پسر هم دیوار نبود و... بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد. بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند. ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاست‌های غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.