#کباب_کوبیده خونگی😍
گوشت شتر را با چربی که از روی گوشت گوسفند برمیدارم چرخ میکنم با یک پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم
باهم مخلوط میکنم بهش نمک فلفل قرمز و زعفران میزنم و یه قاشق آرد نخود چی برای انسجام مواد خوب مخلوط میکنم و در ظرف دربسته در یخچال میذارم
چند ساعت بعد یه مقدار بر میدارم و روی سیخ چوبی قرار میدم و هی حالت میدم که خودش رو به سیخ بگیره در یه ماهیتابه، روغن دنبه گوسفندی رو میذارم خوب داغ بشه و سیخ ها رو میذارم اول با حرارت زیاد و بعد با حرارت کم سرخ میکنم
🔸 زود سیخ ها رو زیرورو نکنید که وا میره.
دوطرف که سرخ شد کمی آبجوش اضافه مکنم و با حرارت کم میذارم بپزه تا وقتی آبش تموم بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه کباب کوبیده خونگی ما آماده ست😊
✅ یه نکته من قبل گذاشتن در ماهیتابه دو پیاز رو پوست میکنم و درسته در ظرف میذارم که با کباب بپزه به جای گوجه که ضرر داره استفاده میکنیم
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 نسیم جان
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#نون_خامه_ای
#شیرینی_خامه_ای
آرد یک لیوان دسته دار
اب یک لیوان دسته دار
یک قاشق پودر قند
کره 50 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بکین پودر نصف قاشق چای خوری
وانیل نصغ قاشق چای خوری
آب و کره رو در قابلمه بریزید آب که شد از کناره شروع به جوش کرد پودر قند و آرد را یکدفعه اضافه می کنیم و یک دقیقه با قاشق به کف قابلمه داغ می زنیم بعد از جمع شدن خمیر مثل حلوا میشه
در ظرف دیگه ای قرار می دیم تا کاملا خنک شود
۴ تخم مرغ را در ظرف دیگه ای میشکنیم و با چنگال می زنیم و در سه مرحله به خمیر اضافه می کنیم در حالی که کاملاجذب خمیر شود ودر اخر بکین پودر و وانیل اضافه شود
کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و با قیف شکوفه می زنیم
فر را نیم ساعت قبل گرم می کنیم درجه 200 ،ده دقیقه اول رو همین درجه و ده دقیقه دوم 180 درجه طلایی شد آماده است
البته درجه فر ها متفاوته ممکنه خیلی داغ تر باشد درجه رو کمتر قرار می دهیم
بعد از سرد شدن انتهای نان ها راسوراخ می کنیم و یا با خامه اماده قنادی پر می کنیم یا مثل من
خامه صورتی رو یکروز قبل با پودر قند مخلوط می کنیم در فریزر قرار می دهیم و قبل از زدن نیم ساعت خارج یخچال می گذاریم
با همزن اول دور کم بعد دور تند میزنیم تا فرم بگیره حدود ده دقیقه می زنیم ظرف خامه را در روی ظرف یخ قرار بدید
خامه آماده است داخل شیرینی با قیف می ریزیم دوساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم شیرخانی
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کاله_جوش
پیاز داغ میکنیم اندازه ای که پیازها سرخ نشن و کمی زدچوبه هم میزنیم.
کمی نعناع اضافه میکنیم.
کشک را از قبل با آب مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم. شعله را کم میکنیم و مدام هم میزنیم که کشک نبرد.
مغز گردو خرد شده را داخل آن میریزیم و میگذاریم چندتا جوش بزند.
غذا حاضره بسم الله❤️
@termeh_honar
#کدبانوگری
#نعناع
خانم های کدبانو و باسلیقه، الان موقع نعناع خریدن هست چون ساقه اش کوتاه و برگ هاش زیاده.
بعضیها اول از ساقه پایین می زنند بعد میشورند بعضی ها هم در کل میشورن بعد که آبش رفت پر میکنند و پهن میکنند روی پارچه تا خشک بشه.
@termeh_honar
ممنون از مامان نرگس👏
#کوکو_کدو سبز
#کوکو_هویج
هویج خام رو رنده کنید (بعضی هویج ها آب ندارند به هیچ کاری نمیان) به نسبت حجم مواد تخم مرغ اضافه کنید. نمک و زردچوبه و کمی فلفل بزنید. من یه مقدار زرشک ریختم.
توی ماهیتابه با استفاده از قالب نیمرو درست کردم.
برای کوکو کدو هم کدوهای متوسط یا بزرگ رو رنده کنید همراه تخم مرغ، سیر، یا پودر سیر یا ساقه سیر، شوید خشک و نمک و زردچوبه آماده کنید.
طعم هر دو تا کوکو خیلی خوشمزه هست 😍 ولی توصیه میکنم باهم درست نکنید😁
بنده یدونه دوطرفه هم درست کردم یعنی یه رو کدو یه رو هویج، خوشم نیومد.
امیدوارم درست کنید. 💕
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#پف_پفی
پودر ژلاتین
رنگ خوراکی 👈 رنگ طبیعی مثل زعفران، پودرلبو
اسانس
وانیل و عسل
سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بانصف لیوان آب سرد حل میکنیم وروی بخار کتری میزازیم تا شفاف بشه
بعد سه تا قاشق عسل و اسانس و رنگ رو هم اضافه می کنیم
البته میشه بجای رنگ از پودر کاکائو یا زعفران، آب شاتوت و یا هر طعمی که دوست داریم استفاده کنیم
بعد که خنک شد با همزن اینقدر میزنیم که مثل سفیده برای کیک سفت میشه
بعد توی ظرف مسطح میریزیم و سه ساعت میزاریم تو یخچال
خودشو میگیره
بعد هم برش میزنیم.
#توجه
از پودر ژله هم میشه استفاده کرد دیگه عسل و رنگ نمیخواد خودش داره.
پودر ژلاتین گاوی حلال
۰۲۱۸۸۳۷۳۰۳۷
ممنون از اعظم سادات👏👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸