#کتلت #کتلت_شکم_پر
مواد لازم :
سیب زمینی ۴ ال ۵ عدد
آرد گندم دو قاشق
پودر سوخاری
(مواد داخل کتلت: قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز داغ و زرشک و گوشت چرخ کرده میشه بدون گوشت هم باشه قارچ را زیادتر کرد.
ادویه فلفل و نمک وزردچوبه)
طرز تهیه:
اول سیب زمینی ها را پخته ورنده یا چرخ میکنیم وکمی نمک زده و روی تخته یا تو دستمان به اندازه یه همبرگر کوچک بر میداریم البته کمی آرد به دستمان میزنیم که نچسبد.
مایع وسط کتلت که مثل مایع ماکارونی درست کردیم را داخلش میذاریم ولبه سیب زمینی را روی خودش برمیگردانیم ولبه ها را بهم فشرده کرده که مایع بیرون نریزه سپس توی پودر سوخاری گذاشته و در روغن داغ سرخ میکنیم.
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم محمودنژاد
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#شیر_برنج
۱. یک و نیم پیمانه برنج را ۲۴ ساعت قبل با ۶ تا ۸ لیوان آب خیس میکنیم به همراه یک قاشق گلاب و یه قاشق شیر
۲. داخل قابلمه بریزید برنج و آب را به اضافه دو دانه هل ۱ عدد غنچه گل محمدی ۱ عدد چوب دارچین وروی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید به محض جوش آمد شعله را کم میکنیم تا ته نگیرد حال با شعله کم یک ساعت می گذاریم برنج شکفته شود.
۳. حالا ۴لیوان شیر را لیوان به لیوان را میریزیم و برای هر لیوان ۱۰ دقیقه فرصت می دهیم دو و نیم لیوان شکر را هم اضافه میکنیم. الان یک ساعت و ۴۰ دقیقه سپری شده است.
۴. مقدار کره ۲۵ گرم را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تمامی مراحل به غیر از مرحله ۱ همه با شعله کم می باشد
۵. بعد از حدود یک ساعت و ۵۰ دقیقه نصف لیوان گلاب را اضافه می کنیم و ده دقیقه زمان می دهیم دم کنی می گذاریم و شعله را که خیلی خیلی کم میکنیم بعد از حدود نیم ساعت شیر برنج ما حاضر است تزیین میگذرد می کنیم.
ممنون از هنر دوستمون 👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#خرما_بیسکویتی #خرما
خرمای هسته جدای له شده ۲۵۰گرم (من خرما داشتم شکرک زده بود استفاده کردم)
ببسکوییت (ترجیحا پتی بور) یه بسته پودر شده
شکلات تلخ ۱۰۰گرم که به روش بن ماری ذوب شده باشه
پودر هل و پودر گل محمدی مجموعا یه قاشق چای خوری
همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم وبا دست کاملا مخلوط میکنیم
مواد رو به اندازه دلخواه گلوله میکنیم و داخل کنجد یا پودر نارگیل یا پودر زنجفیل می غلطانیم.
(میشه بیسکویت وسط باشه دورش این مخلوط را گلوله کرد)
نوش جان
😘
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 اعظم سادات
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#شیرینی #شیرینی_دانمارکی #گلمحمدی
زمان تهیه : ۸۰ دقیقه - زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
شیر گَرم ۲/۳ لیوان
روغن ۱/۳لیوان
آرد ۳.۵لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۲۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
اسانس وانیل به مقدارلازم
کرم شیرینی برای داخل شیرینی به مقدار لازم:
تخم مرغ (زرده)برای رومال شیرینی ۱ عدد
شکر و آب برای شیره شیرینی به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- شیر گرم (شیر داغی که دست را نسوزاند)، پودر خمیرمایه، نمک ، ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذا خوری آرد را باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تاپف کند، پس از ۱۰ دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیرمایه اضافه و مخلوط کنید.
۲- باقی مانده آرد، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
۳- پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید،۳ بار دیگر این کار را تکرار کنید (لوله کنید ،صاف کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید ، این کار برای ترد شدن شیرینی می باشد).
۴- پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید سپس این دایره را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و ۱ قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و به خمیر شکل دلخواه بدهید و بپیچید.
۵- ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، ۳۰ دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس ۱ زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ -۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود.
۶- در این فاصله که شیرینی ها می پزد شیره را آماده کنید، نصف لیوات شکر را با ۱/۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود،شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید وبا قلم مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند سرو کنید.
۷-مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
اسانس وانیل مقداری
۸-طرز تهیه :
آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.
۹-زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران مخلوط کنید، شیر را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید (دقت کنید که برای جلوگیری از تکه تکه شدن تخم مرغ و خراب شدن کرم ابتدا مخلوط زرده و شکر را با ۱/۴شیر مخلوط کنید سپس بقیه شیر را به آن اضافه نمایید).
۱۰-قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم قراردهید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود(دقت کنید کرم نجوشد،هرزمان به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید).
۱۱-پس از اینکه کرم به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و سپس کره و اسانس وانیل رااضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید خوب سرد شود سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هرشیرینی دیگر ی که دوست دارید استفاده کنید (بهتر است این کرم را از شب قبل آماده کنید و در ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود).
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم شیرخانی
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک #کیک_قاشقی
سلام خدا قوت
کیک قاشقی درست کردم به نیت امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله عليها
بفرماید 😊
دستور پخت کیک قاشقی :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
وانیل ۱٫۴ ق چای خوری
ابتدا شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم
بعد مواد خشک را با هم مخلوط کرده ( بکینگ پودر و وانیل و آرد) به مواد مون اضافه میکنیم
بعد در ماهیتابه روغن ریخته شعله ش رو ملایم میکنیم یه قاشق از موادمون رو در مایتابه میریزیم تا بپزه بعد برمیگردونیم سمت دیگه رو هم میپزیم به همین ترتیب کل مواد رو میپزیم .
نوش جان 😉
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کوکو_لوبیاچیتی
سلام علیکم
این کوکو گزینه مناسبی برای کودکانی که حبوبات نمیخورن👌
مواد لازم برای ۳ نفر:
🌹لوبیا چیتی ۱ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد آبپز
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردجوبه و پودر سیر به میزان لازم
خب عزیزان ابتدا لوبیا رو که از ۲۴ ساعت قبل خیس کردیم رو میپزیم و وقتی پخته شد و هیچ آبی نداشت بصورت داغ له میکنیم .
سیب زمینی رو ابپز کرده بعد رنده میکنیم لوبیاچیتی کوبیده رو اضافه و بعد تخم مرغ و ادویه و حتی میتونید کمی سبزیجات معطر هم استفاده کنید
.اگر موادتون سفت بود تخم مرغ اضافه کنید و اگر مواد در روغن وا رفت نیاز به تخم مرغ داره .
بعد تابه رو گرم کرده وقتی خوب روغن داغ شد در تابه ریخته و وقتی کامل یک طرف سرخ شد طرف دیگر رو برمیگردانیم .
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم مهربانو
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کباب_کوبیده خونگی😍
گوشت شتر را با چربی که از روی گوشت گوسفند برمیدارم چرخ میکنم با یک پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم
باهم مخلوط میکنم بهش نمک فلفل قرمز و زعفران میزنم و یه قاشق آرد نخود چی برای انسجام مواد خوب مخلوط میکنم و در ظرف دربسته در یخچال میذارم
چند ساعت بعد یه مقدار بر میدارم و روی سیخ چوبی قرار میدم و هی حالت میدم که خودش رو به سیخ بگیره در یه ماهیتابه، روغن دنبه گوسفندی رو میذارم خوب داغ بشه و سیخ ها رو میذارم اول با حرارت زیاد و بعد با حرارت کم سرخ میکنم
🔸 زود سیخ ها رو زیرورو نکنید که وا میره.
دوطرف که سرخ شد کمی آبجوش اضافه مکنم و با حرارت کم میذارم بپزه تا وقتی آبش تموم بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه کباب کوبیده خونگی ما آماده ست😊
✅ یه نکته من قبل گذاشتن در ماهیتابه دو پیاز رو پوست میکنم و درسته در ظرف میذارم که با کباب بپزه به جای گوجه که ضرر داره استفاده میکنیم
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 نسیم جان
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸