#فالوده_سیب
#برگه_سیب
سیب ها گاهی پوک، شل و لکدار هستند. آنها را رنده، کمی عسل و گلاب زده و فالوده کنید. قسمتهای دیگر را با قسمت برش رنده به صورت برگه درآوريد و روی شوفاژ، تور پهن کنید، وخشک کنید.
روی بخاری هم از کاغذ آلومینوم به جای تور استفاده کنید.
هسته های سیب را هم برای کاشتن نگه دارید
با پوست آن گل درست کنید بگذارید خشک بشه و به عنوان خوشبو کننده و تزیینی استفاده کنید
#آشپزی
#تزئین_پلو
#قالب_ژله
اگر پلو یا چلو شما کم روغن هست کف قالب ژله رو کمی با روغن کنجد چرب کنید و پلو زعفرانی را داخل آن بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید و روی ظرف برنج برگردانید.
اگر قالب کوچک هست تک نفره درست کنید. اول پلو زعفرانی بعد ساده بریزید، بشقاب را روی قالب بگذارید با کف دست نگه دارید و قالب رو روی بشقاب برگردونید.
به تزئینات اهمیت بدید محبت مياره❤️
#پخت_نان
#نان_خانگی
اول آرد و نمک رو مخلوط میکنیم
بعد اب جوشیده که کمی خنک شده ولی گرم باشه طوری که دست نسوزونه اضافه می کنیم
بعد شروع کنید با دست راست آروم چنگ بزنید به طوری که آب و آرد خوب مخلوط بشوند
دائم چنگ بزنید اگه خیلی شل بود کمی آرد به صورت الک، اگه سفت بود کمی آب گرم
بعد میگذاریم ور بیاد بهتره شب تا صبح باشه
اول خمیر ها را به صورت دورانی گرد چونه (به اندازه یک نان) میکنیم و کنار میگذاریم امروز من چون اولین بارم بود ۱۵ عدد درست کردم باید آرد زیاد دم دستتون باشه
اول چونه را روی تخته مخصوص نون (یوخه) میگذاریم با کلی آرد با چوب مخصوص نون پزی(ما ترک های قشقایی بهش میگیم اوخلو) شروع به صاف کردن میکنیم به صورت گرد
بعد اوخلو را اول خمیر گذاشته شروع میکنیم به لول کردن وکمی فشار
نکته:
باید دقیق لول بشه و آروم فشار بدیم (خمیر به اوخلو نچسبه )
حالا صاف میکنیم
بعد از هر گوشه ایی که میتونه خمیر رو گرد کنه هی صاف میکنیم تا دایره ی بزرگی دربیاد البته من خیلی خمیر تودستم پاره میشد نمک کم زده بودم و نونام کج وکوله شد☺️
بعد میگذاریم روی تابه که مخصوصه و میپزه
دو طرف رو بپزید یادتون باشه نون بهتره خوب پخت بشه چون به معده آسیب میزنه و در حین پختن نون خمیر بعدی رو هم صاف کنید
حتما آردهای روی تابه رو بعد از چند پخت نان کنار بزنید چون میسوزه و به نون میچسبه
(این نون واسه سمبوسه ،برای ابگوشت یا غذهای مایعی عالیه و البته با بادمجون که محشره )
سری بعد که پخت کردم مرحله به مرحله عکس میگیرم و نکات رو مینویسم که هر کی خواست درست کنه درست یاد بگیره
@termeh_honar
یک رج که همه دانه های سر انداخته را بافتی برای رج یا ردیف بعدی اول دو تا رشته را بگذار کنار بعد چهارتا رشته انتخاب کن و مثل قبل بباف
در واقع یک ردیف تعداد دانه ها را زوج می بافیم یک ردیف فرد
ولی همه را محکم کنید که وسطش خالی نباشه
اگر قد رشته شما کم آمد با نخ سوزن خیلی ریز بدوز و کار رو ادامه بده میره توی کار معلوم نیست
برای سلامتی خانم #محمودنژاد صلوات.🌷 که هنرآفرینی کردند