#ترمه_کشی
#جعبه_هدیه
#اقتصاد_مقاومتی
ظرف خالی فلزی سوهان برای کار پارچه کشیدن استفاده شده
اول وسط پارچه رو با چسب حرارتی بچسبونید بعد اطرافش رو.
لبه ها رو چسب بزنید و بعد یراق بچسبونید.
محل اتمام یراق رو کمی برگردونید بعد چسب برنيد.
شروع یراق در در و بدنه جعبه از یک قسمت باشه.
کف پشت ظرف رو هم مثل شکل پارچه همرنگ روی ظرف بچسبونید و یراق همرنگ برنید.
لبه های دیواره رو هم یراق بزنید تا نوشته ها معلوم نشه.
توی این قسمت باید دقت کنید که از بالا به اندازه ای که در روی بدنه میاد جا بگذارد ید بعد یراق بچسبونید. اگر هم عرض یراق کم بود، از لبه پایینی با فاصله بچسبونید
هنرآفرینی خانم #نساج👏
@termeh_honar
#سلامت
#کدبانوگری
#نان
نونی که از فریزر در می آورید روی شعله مستقیم نگذارید،. سرطانزا هست. مولکول های یخ زده یکباره شکسته میشه.
لای پا چه بگذارید و روی بخار.
اینطوری نان نه خشک میشه نه خیس.
بفرما نون داغ سالم😄
@termeh_honar
#انار
#یلدا
#تزئین
سلفون رو به شکل مربع ببرید.
با پارچه وسط آن را مشخص کنین و داخل کاسه کوچک کف گود بگذارین
اگر بدون پارچه باشه سلفون به هم میچسبد. با پارچه راحت ميشه جای سلفون عوض کرد.
اندازه دو مشت، دانه انار بریزید داخل ظرف، روی سلفون.
چهارطرف نایلون رو بالا بيارين،
بپیچونین و با یکی گره بزنين.
میتونید با روبان هم ببندید.
موقع دون کردن انار، سر انار رو سالم کنار بگذارین.
چون تعداد انارهای شما بیشتر از تعداد خرید میشه از قبل هرچی انار می خورید قسمت سرش رو توی فریزر نگه دارید😍
حالا سرهای انار رو با خلال دندان از قسمت کنار برآمدگی، داخل نایلون انار فرو کنید
به عکس ها دقت کنید کامل معلوم هست.
خوش بگذره 😍
@termeh_honar
#آجیل
تزیین آجیل شب یلدا
وسطش داخل ظرف پر کنید و قسمت وسط رو با تخمه ژاپنی یا هر تخمه دیگه ای که رنگ متفاوتی از محتویات ظرف داشته باشه
از مرکز به شکل دایره میچینیم بعد با نخودی مرکز گل رو معلوم میکنیم.
لبه ظرف رو هم با پسته و تخمه از قسمت بیرونی گل، یه دایره با چسب حرارتی میچسبونیم تا برسه به وسطش
بعد هم میشه استفاده کنین که اسراف نشه😊
@termeh_honar
#چيپس_میوه
#میوه_خشک
میوه های باقی مانده یا لک دار رو میتونید خشک کنید.
با رنده هایی که لبه پهن چيپس کن دارند میوه ها را رنده کنید
کیوی و موز را کمی ضخیم تر ببرید تا بعد از خشک شدن، خوب بشه ولی پرتغال رو نازک تر برش بزنید.
سیب را درسته رنده کنید تا دایره ای بشه. در هر مرحله، وسط اون رو خالی کنید
روی تور، روی شوفاژ یا روی کاغذ آلومینیم صاف بدون چروک، روی بخاری خشک کنید.
بنده یه ظرف شکلات داشتم توی اون ریختم و کادو شب یلدا بردم😍
@termeh_honar
#باقالی_خورشت
#آشپزی
مقداری باقالی خورشتی پوست کنده ( مثلاً ۵ تا قاشق غذا خوری) را با یه قاشق شِوید و دو سه حبه سیر له شده توی روغن ( کنجد یا حیوانی یا کره و ...) تفت می دیم بعد آب جوش می ریزیم و درشومی زاریم و یک ساعت بعد یه تخم مرغ را هم می زنیم و توش می ریزیم و یه ده دقیقه می زاریم باز بپزه و بعد با برنج نوش جان کنید.
یک خورشت بدون گوشت ولی بسیار لذیذ و ساده ست.😋😋👌👌
این مقدار خورشت برای سه الی چهار نفر کافیه.
@termeh_honar
#خلاقیت
#جاانگشتری
یه ایده خوب برای مرتب کردن انگشتر هاتون
اگه مثل من دوست ندارید همشو بریزید تو یه جعبه و دوست دارید مرتب باشه تا راحت ببینیدشون و انتخاب کنید.
یه تیکه یونولیت بردارید. روشو پارچه بکشید و کامل با چسب حرارتی ثابت کنید.
مثل جای انگشترهای بازاری یه خط افقی روی کار به اندازه انگشتر با تیغ موکت بری بندازید. بعد با چاقو یکم بزرگش کنید.
به تعداد انگشتر هاتون میتونید این کار رو تکرار کنید.
این شکلی میشه😍
#هنرآفرینی فاطمه خانم👏👏
#سلامتی
#زاج_سفید
#ضد_بو_عرق
زاج سفید، شبیه سنگ نمک هست. از عطاری بخرید و با آسیاب پودر کنید.
شیشه مام را بشورید و قسمت غلطان آن را درآوريد. کمی از پودر ریخته و آب روی آن بریزید. قسمت غلطان را بگذارید و به راحتی برای استفاده کنید.
بعد از حمام می توانید با دست مرطوب به پودر بزنید و به زیر بغل بکشید. دیگر بوی عرق نمیدهید ولی تعریق دارید.
به مرور زمان، زیر بغل سفید می شود.
@termeh_honar
#خورشت #باقالی
#آشپزی
معمولا همه باقالی پلو با گوشت یا مرغ درست میکنند شما میتونید پلو سفید بگذارید با خورشت باقالی؛
پیاز را با روغن زرد گاوی یا شحم یا کنجد تفت بدید. گوشت مرغ یا گوسفند رو تفت بدید و صبر کنین گوشت بپزه. مرحله بعد شوید خرد شده تازه (اگر ندارید شوید خشک رو خیس کنید) را به همراه باقالی درسته اضافه کنید. ادویه خورشتی بزنید اگر ندارید نمک، فلفل و کمی چوب دارچین بریزید.
توصیه ما به شما👇
اول برای خودتون درست کنید بعد برای مهمون.
@termeh_honar