#جوجه_کباب_گیسباف
#آشپزی
شما فیله مرغ را با قیچی، سه برش عمودی میدهید(مثل شکل بالا👆)
و بعد مثل بافت مو با هم می بافید .
مرحله بعد آن را توی ماهیتابه مسی با یک قاشق غذاخوری روغن زرد گاوی (یا کنجد یا زیتون) قرار میدهید
کمی که رنگ گوشت مرغ به سفید متمایل شد با کفگیر آن را به آرامی بردارید و طرف دیگر آن را در کف ماهیتابه قرار دهید
تمام گیس بافت ها را که انجام دادید روی آن کمی زعفران آب شده بریزید.
در ظرف را بگذارید تا آب آن کشیده و تمام شود.
یکی دوبار هم میتوانید زیرو رو کنید
وقتی آب آن تمام شد مراقب باشید نسوزد چون زعفران این قابلیت را دارد
شما میتوانید این گیس بافت ها را بعد از پخت، سیخ چوبی بکشید و به عنوان غذای نانی مصرف کنید حتی بدون سیخ چوبی هم زیباست.
برای کنار برنج سفید هم جالب میشود.
تزیین روی ته چین مرغ هم ایده خوبی هست
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان🌸
سلام علیکم
#پیشنهاد👇
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#دهه_فجر غذاها رو با تزیین درست کنید
#خیرات امام خمینی ره و شهدا
این هم یه روش قوی شدن خانواده برای قوی نگه داشتن ایران اسلامی و انقلاب اسلامی عزیزمون
🌟🇮🇷🌟🇮🇷🌟🇮🇷🌟
اگر خوشتون اومد برای حاجی عزیزم (شهید صباغیان) صلوات بفرستید اینا رو برای حاجی با عشق درست کردم ❤️ با همون عشق به همگی یاد دادم شما هم با عشق برای خانواده درست کنید
زنها باید توی هنر هم قوی باشند.
#هنر_آشپزی
#هنر_همسرداری
بارها شده #دوغ_کفیر خریدیم ولی از مزه اش خوشمان نیامده.
خودمان کفیر خوشمزه درست کنیم👇
هر دوغی که خریدید فرقی نمیکند
مقداری شیر هم بخريد، بجوشانید و بگذارید سرد شود.
اگر سریع نیاز دارید از شیرهای بطری یا پاکتی استفاده کنید ولی خب مواد نگهدارنده دارد.
اگر دوغ کفیر ترش دوست دارید دو سوم ظرف دوغ و یک سوم شیر
اگر مزه متعادل دوست دارید
نصف دوغ، نصف شیر
اگر مزه متمایل به شیرین دوست دارید
دو سوم شیر و یک سوم دوغ استفاده کنید.
✅ ابتدا این مقادیر را با یک استکان یا لیوان امتحان کنید تا در مقدار بیشتر، از مزه آن مطمئن باشید که دلخواه است.🥛🍶
پودر #کیک آماده را تهیه کردم.
اول فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن می کنیم تا در کنار انجام کارهایمان گرم شود.
🍰🎂🍰🎂🍰
اول سه تا تخم مرغ🥚🥚🥚 را به مدت یک دقیقه با هم زن میزنیم
بعد یک دوم لیوان روغن🥃 اضافه میشود و دوباره هم میزنیم
بعد یک سوم لیوان آب🥛یا شیر اضافه می کنیم و مجدد میزنیم
در پایان پودر کیک 🍚 را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد صاف و یکنواخت شود
اگر با هم زن برقی باشد برای هر مرحله یک دقیقه اگر دستی باشد، دو دقیقه.
قالب را چرب میکنیم و کمی آرد کف آن میریزیم.
مواد را داخل قالب می ریزیم و در فر به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه بالایی میگذاریم و تا زمانی که کاملا روی آن طلایی نشده است از فر در نمی آوریم.
بعد از اتمام زمان پخت، یک ربع قالب را بیرون از فر می گذاریم تا خنک شود
بعد با کفگیر چوبی کمی اطراف دیواره کیک و قالب را جدا سازی میکنیم و کیک را در ظرف مورد نظر انتقال میدهیم.
🍰🎂🍪
✅ نکته
اگر دوست داشتید کیک شما مغزدار یا میوه ای باشد دقت کنید این مواد را در پایان روی مواد بریزید. وقتی کیک در حال پخت هست به دلیل پف کردن، این مواد به داخل کیک فرو می رود و کمی پایین تر از قسمت میانی قرار میگیرد.
اگر در لایه زیر یا میانی قرار دهید به کف قالب میرود و بخصوص اگر مربا باشد حالت سوختگی پیدا می کند.
شیرین کام باشید
عیدتون مبارک🌸🍃
@termeh_honar
#کش_مو
#گل_روبانی
از آدرس زیر این گل رو درست کردم 🔰🔰🔰
https://www.instagram.com/p/B8S8OLpBt47/?igshid=11u8eb9i8vkc6
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش
#دستکش_یکبار_مصرف
شاید شما هم نیاز به دستکش داشته باشید ولی الان نتونید پیدا کنید با استفاده از #کیسه_فریزر میتونید دستکش درست کنید
اول یه الگو روی مقوا در بیارید بزرگتر از اندازه دستتون
بعد الگو را روی کیسه فریزر بذارید و هویه که به برق بوده و از برق کشیده شده دور الگو بکشید اینطوری شما دستکش یکبار مصرف دارید
برای بچهها دستکش نیست شما خودتون میتونین اندازه دستشون درست کنید