#آشپزی
#کوفته
مواد لازم برای ۸ عدد کوفته
برنج یک و نیم پیمانه،
لپه یک پیمانه،
آلو خورشت یا بخارا ۱۶ عدد
گوشت چرخ کرده یک و نیم پیمانه،
سبزی کوفته بخصوص مرزه دو قاشق غذا خوری
برنج را خیس کنید
لپه را جداگانه میتوانید بپزید
آلو را خیس کنید
پیاز داغ کنید
رب بزنید، فلفل و زردچوبه نمک را هم تفت دهید.
آب بریزید و بگذارید بجوشد. آب قابلمه باید روی کوفته ها را بگیرد.
برنج و گوشت و سبزی ها را با هم داخل یک دو سه بریزید تا با هم مواد یکدست به شما دهد.
✅ توجه
اگر لپه را از فبل نپختید با همین مواد داخل یک دو سه بریزید.
اگر کوفته سفت میخواهید همه مواد با هم مخلوط و کوبیده بشه اگر دوست دارید برنج مثل عکس دیده بشه يه مقدار از برنج را جدا بگذارید و فقط موقع گلوله کردن بردارید
از مواد به اندازه یک نارنگی برداریدو داخل کف دست ورز دهید.
مواد را از یک دست به دست دیگر بدهید بعد از چند بار، وسط آن را گود کنید و یک آلو قرار دهید. مجدد گلوله کنید. میتوانید وسط آن از زرشک و گردو یا خلال بادام هم استفاده کنید.
همه کوفته ها را درست کنید
آب که جوش آمد و قُل میزد اولین کوفته را بندازید. نباید آب از جوش بیفتد وقتی یکی را می اندازید صبر کنید دوباره بجوشد.
یکی یکی در کنار هم قرار دهید.
توجه
معمولا ظرف کوفته را بزرگتر انتخاب میکنند تا جا باشد و له نشود.
همه را که قرار دادید در ظرف را بگذارید و با شعله کم بجوشد.
نیم ساعت بعد حاضر است.
یک نکته 🌟
تعداد باقی مانده آلو ها را داخل آب داخل قابلمه میریزیم و کمی هم سبزی معطر اضافه میکنیم.
بهتر است آلو ها ترش و شیرین باشد تا خوشمزه تر شود
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه 🌸
آموزش #نان #نان_روتی آرد سبوسدار نمک آب جوش مشاهده فیلم✅
خب ما هم امتحان کردیم
مطالب فیلم کامل هست و دقیقا باید همینطور عمل کرد
سعی کنید به اندازه کافی خمیر را ورز بدید و استراحت کند.
در آرد پاشی موقع پهن کردن خمیر دقت کنید اول خمیر باز شده را روی آرد بگذارید بعد برگردانید و با وردنه از وسط به اطراف باز کنید. هرچقدر نازکتر باشد بهتر میشود.
زمانی که در ظرف پهن میکنید با چند تا پف کوچک در روی نان آن را برگردانید تا آن طرف نان هم بپزد اگر دیر برگردانید نان شروع میکند به پف کردن های پراکنده و شما نميتوانند طرف دیگر را بپزید.
آن طرف هم که پخت سریع ماهیتابه را با دستگیره کنار بکشید و با یه گیره انبری نان را روی همان حرارت نگه دارید، کل نان پف می کند.
اینطوری گاز هم زیاد مصرف نمیشه.
البته تمرین میخواد. بنده بعد از چندتا نان بالاخره تونستم نان دولایه درست کنم. خیلی لذت داشت. 😍
@termeh_honar
#کالباس
مواد لازم:
نصف سینه مرغ
دو حبه سیر
نمک، فلفل سیاه،
زنجبیل، دارچین، جوز هندی، پودر هل(کمی)
دو قاشق نشاسته ذرت
سس خردل نصف قاشق چایخوری
یه قاشق روغن زیتون یا کنجد
طرز تهیه:
همه مواد رو داخل غذاساز ریخته و یک قالب کوچک یخ هم داخل غذاساز میریزیم وهمه مواد را مخلوط میکنیم.
مواد را از غذاساز خارج کرده ودر صورت تمایل مغزپسته یا هویج نگینی و یا زیتون خرد شده به آن اضافه میکنیم.
مواد را داخل دو لیوان (ترجیحا استیل) میریزیم وکامل فشار میدهیم.
روی لیوان کاغذ آلومینیومی گذاشته و لیوانها را داخل قابلمه آبجوش قرار میدهیم.
توجه🌟
آبجوش نباید به مقداری باشد که داخل لیوان وارد شود
درب قابلمه را گذاشته و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم میپزیم.
لیوان ها را از توی قابلمه برمیداریم یک ربع که گذشت و کمی خنک شد از لیوان درمی آوریم
من اول کناره های لیوان رو با چاقو یه دور از داخل کشیدمم که یه وقت نچسبیده باشه.
ورقه ورقه کنید.
نوش جان😘
باتشکر از هنرمند عزيزمون اعظم سادات 👏👏👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک_هویج_پرتقال
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
یک و نیم لیوان شکر
یک استکان روغن مایع
یک لیوان شیر
یک عدد هویج رنده شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
آب همان یک عدد پرتقال
بکینگ پودر ده گرم یا دو قاشق چای خوری
وانیل شکری ۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی
سه لیوان( قنادی) آرد
۲ قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید سپس به ترتیب روغن مایع شیر و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی، هم بزنید و آرد را آرام آرام بریزید و هم بزنید.
در آخر هویج و پوست پرتقال رنده شده و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه بپزید. با خلال دندان پخت کیک را امتحان کنید. برای رویش اگر دوست دارید شکلات را به روش بن ماری آب کنید و روی کیک بریزید.
@termeh_honar
ممنون از هنرمند عزيزمون خانم زالی 👏👏
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#آشپزی
#خورشت
#خورشت_سیب
خانم حتما قیمه رو بلد هستن درست کنن. برای این خورشت اول مراحل خورشت قیمه رو انجام بدید و نیم ساعت به آماده شدن و خوردن، کمی عسل و آب لیمو ترش بریزید و آهسته هم برنید میتونید آلو بخارا را به جای عسل بریزید.
سیب زرد رو مثل سیب زمینی به شکل تکه های کوچک برش بزنید. اگر مجلسی بخواهید می تونید به شکل پره های پرتقال برش بزنید و روی خورشت به ترتیب بچینید. برای خورشت مجلسی باید با همان ظرفی که پخته میشود بیاورید. مراقب باشید آب خورشت روی سیب ها باشد که حتما مزه دار شود.
این خورشت مزه ترش و شیرین دارد و گرایش به ترشی یا شیرینی آن با توجه به ذائقه خانواده دست خودتان هست.
هرچقدر مقدار سيبا بیشتر باشد خوش خوراک تر هست.
یه بار امتحان کنید 😍
اگر تا حالا درست نکردید، مقدار کم را امتحان کنید
نوش جون❤️
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه 🌸
#آشپزی
#خوراک_مرغ_باخامه
#خوراک
#مرغ
پیاز نگینی و تکه های کوچک مرغ رو با نمک و فلفل تفت میدین.
خیلی کم آب میریزین، مرغها زود میپزه.
روی شعله دیگه یه لیوان شیر با دوقاشق ارد که در کمی اب سرد حل شده را رو حرارت میزارین کمی غلیظ شد، خاموش میکنین.
روی مرغ های پخته قارچ های خرد شده رو میریزین صبر میکنین تا آبش تموم بشه.
بعد مخلوط شیر و آرد غلیظ شده رو به تناسب غذا روش میریزین یه جوش بزنه و در آخر، کمی خامه بریزین یه هم بزنین و
با چیپس خلالی تزیین کنید.😍
ممنون از هنر فائزه جون👏👏👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک_پنیر (چیزکیک)
#کیک
مواد لازم 👇
_ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی
_ کره ۱۰۰ گرمی
_ یک بسته پنیر خامه ای کاله
_ خامه صورتی یک بسته
_ یک ساشه ژلاتین
_۴ قاشق شکر
_ ژله قرمز
_ دونه انار یا توت فرنگی یا هر میوه دلخواه برای روی کیک
لایه اول :
_ ساقه طلایی را با دستگاه غذاساز خرد میکنیم یا هر وسیله دیگه پودر میکنیم
_کره را آب می کنیم و با بیسکویت پودر شده ها قاطی می کنیم
اگه قالب کمربندی مثل من ندارین من یه ظرف شکل قلب رو سلفون گذاشتم طوری که اضافه آن تا بیرون ظرف بیاد
.بعد بیسکویت ها رو بریزید توش و با پشت قاشق صاف کنید و فشار بدید تا حسابی شکل فشرده پیدا کنه
۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره..
لایه دوم:
پنیر خامه رو سه دقیقه با همزن میزنین تا باز بشه بعد شکر اضافه میکنین و خامه دوباره سه دقیقه بزنید.
تو این فاصله ساشه ژلاتین رو با نصف لیوان اب جوش نه بیشتر روی حرارت کتری هم بزنید تا باز بشه بعد بریزید تو خامه و پنیر و دوباره هم بزنین
مواد رو روی بیسکویت ها بربزید اگه خیلی شل بود نیم ساعت تو فریزر میزارین بعد ۴ ساعت توی یخچال. وگرنه از اول یخچال بذارید. باید حالت سس و نیمه شل باشه .
لایه سوم :
ژله قرمز با یک لیوان اب جوش درست کنید نصفشو میریزیم و توی یخچال میزاریم نیم بند شه بعد میوه دلخواه رو می چینیم روش و بقیه ژله رو میریزیم و می زاریم تو یخچال تا ببنده بعد که بیرون بیاورید و دور تا دور کیک رو با چاقو جدا کنید و به کمک سلفون بیرون مانده و دست در ظرف مورد نظر بذارید.
ممنون از هنر فائزه جون 👏👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
خانم های هنرمند هرکسی از مطالب کانال استفاده میکنه میتونه عکس بگیره و بفرسته تا دیگران هم انرژی بگیرن
شما هم اگر هنری دارید برای مدیر کانال بفرستید تا دیگران بهره مند بشن
😍🌸😍🌸😍🌸