eitaa logo
هنرهای خانگی ترمه 🌸
938 دنبال‌کننده
440 عکس
28 ویدیو
4 فایل
هنرهای خانگی ترمه و دوستان کاری از گروه تحقیقاتی فتح الفتوح به نیت فرج هدیه به امام رضا علیه السلام شما هم حی باشید و کارهای هنری خودتان را برایمان بفرستید. ارتباط با مدیر @fathol_fotooh
مشاهده در ایتا
دانلود
#خرما_بیسکویتی #خرما خرمای هسته جدای له شده ۲۵۰گرم (من خرما داشتم شکرک زده بود استفاده کردم) ببسکوییت (ترجیحا پتی بور) یه بسته پودر شده شکلات تلخ ۱۰۰گرم که به روش بن ماری ذوب شده باشه پودر هل و پودر گل محمدی مجموعا یه قاشق چای خوری همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم وبا دست کاملا مخلوط میکنیم مواد رو به اندازه دلخواه گلوله میکنیم و داخل کنجد یا پودر نارگیل یا پودر زنجفیل می غلطانیم. (میشه بیسکویت وسط باشه دورش این مخلوط را گلوله کرد) نوش جان 😘 @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 اعظم سادات هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#شیرینی_دانمارکی @termeh_honar
زمان تهیه : ۸۰ دقیقه - زمان پخت ۲۰ دقیقه مواد لازم: شیر گَرم ۲/۳ لیوان روغن ۱/۳لیوان آرد ۳.۵لیوان شکر ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد کره ۲۰۰ گرم پودر خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل به مقدارلازم کرم شیرینی برای داخل شیرینی به مقدار لازم: تخم مرغ (زرده)برای رومال شیرینی ۱ عدد شکر و آب برای شیره شیرینی به مقدار لازم طرز تهیه : ۱- شیر گرم (شیر داغی که دست را نسوزاند)، پودر خمیرمایه، نمک ، ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذا خوری آرد را باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تاپف کند، پس از ۱۰ دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیرمایه اضافه و مخلوط کنید. ۲- باقی مانده آرد، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. ۳- پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید،۳ بار دیگر این کار را تکرار کنید (لوله کنید ،صاف کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید ، این کار برای ترد شدن شیرینی می باشد). ۴- پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید سپس این دایره را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و ۱ قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و به خمیر شکل دلخواه بدهید و بپیچید. ۵- ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، ۳۰ دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس ۱ زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ -۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود. ۶- در این فاصله که شیرینی ها می پزد شیره را آماده کنید، نصف لیوات شکر را با ۱/۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود،شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید وبا قلم مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند سرو کنید. ۷-مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی: زرده تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱ لیوان شکر ۱/۲ لیوان زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری آرد ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ۱ قاشق غذاخوری کره ۳ قاشق غذا خوری اسانس وانیل مقداری ۸-طرز تهیه : آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید. ۹-زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران مخلوط کنید، شیر را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید (دقت کنید که برای جلوگیری از تکه تکه شدن تخم مرغ و خراب شدن کرم ابتدا مخلوط زرده و شکر را با ۱/۴شیر مخلوط کنید سپس بقیه شیر را به آن اضافه نمایید). ۱۰-قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم قراردهید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود(دقت کنید کرم نجوشد،هرزمان به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید). ۱۱-پس از اینکه کرم به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و سپس کره و اسانس وانیل رااضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید خوب سرد شود سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هرشیرینی دیگر ی که دوست دارید استفاده کنید (بهتر است این کرم را از شب قبل آماده کنید و در ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود). @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم شیرخانی هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک #کیک_قاشقی سلام خدا قوت کیک قاشقی درست کردم به نیت امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله عليها بفرماید 😊 دستور پخت کیک قاشقی : تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه بکینگ پودر ۱ ق چای خوری وانیل ۱٫۴ ق چای خوری ابتدا شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم بعد مواد خشک را با هم مخلوط کرده ( بکینگ پودر و وانیل و آرد) به مواد مون اضافه میکنیم بعد در ماهیتابه روغن ریخته شعله ش رو ملایم میکنیم یه قاشق از موادمون رو در مایتابه میریزیم تا بپزه بعد برمیگردونیم سمت دیگه رو هم میپزیم به همین ترتیب کل مواد رو میپزیم . نوش جان 😉 @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#خلاقیت #نمد زیر لیوانی برای دختر جاریم درست کردم @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم هاشمی هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کوکو_لوبیاچیتی سلام علیکم این کوکو گزینه مناسبی برای کودکانی که حبوبات نمیخورن👌 مواد لازم برای ۳ نفر: 🌹لوبیا چیتی ۱ پیمانه سیب زمینی ۲ عدد آبپز تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردجوبه و پودر سیر به میزان لازم خب عزیزان ابتدا لوبیا رو که از ۲۴ ساعت قبل خیس کردیم رو میپزیم و وقتی پخته شد و هیچ آبی نداشت بصورت داغ له میکنیم . سیب زمینی رو ابپز کرده بعد رنده میکنیم لوبیاچیتی کوبیده رو اضافه و بعد تخم مرغ و ادویه و حتی میتونید کمی سبزیجات معطر هم استفاده کنید .اگر موادتون سفت بود تخم مرغ اضافه کنید و اگر مواد در روغن وا رفت نیاز به تخم مرغ داره . بعد تابه رو گرم کرده وقتی خوب روغن داغ شد در تابه ریخته و وقتی کامل یک طرف سرخ شد طرف دیگر رو برمیگردانیم . @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم مهربانو هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
خونگی😍 گوشت شتر را با چربی که از روی گوشت گوسفند برمیدارم چرخ میکنم با یک پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم باهم مخلوط میکنم بهش نمک فلفل قرمز و زعفران میزنم و یه قاشق آرد نخود چی برای انسجام مواد خوب مخلوط میکنم و در ظرف دربسته در یخچال میذارم چند ساعت بعد یه مقدار بر میدارم و روی سیخ چوبی قرار میدم و هی حالت میدم که خودش رو به سیخ بگیره در یه ماهیتابه، روغن دنبه گوسفندی رو میذارم خوب داغ بشه و سیخ ها رو میذارم اول با حرارت زیاد و بعد با حرارت کم سرخ میکنم 🔸 زود سیخ ها رو زیرورو نکنید که وا میره. دوطرف که سرخ شد کمی آبجوش اضافه مکنم و با حرارت کم میذارم بپزه تا وقتی آبش تموم بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه کباب کوبیده خونگی ما آماده ست😊 ✅ یه نکته من قبل گذاشتن در ماهیتابه دو پیاز رو پوست میکنم و درسته در ظرف میذارم که با کباب بپزه به جای گوجه که ضرر داره استفاده میکنیم @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 نسیم جان هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد یک لیوان دسته دار اب یک لیوان دسته دار یک قاشق پودر قند کره 50 گرم تخم مرغ 4 عدد بکین پودر نصف قاشق چای خوری وانیل نصغ قاشق چای خوری آب و کره رو در قابلمه بریزید آب که شد از کناره شروع به جوش کرد پودر قند و آرد را یکدفعه اضافه می کنیم و یک دقیقه با قاشق به کف قابلمه داغ می زنیم بعد از جمع شدن خمیر مثل حلوا میشه در ظرف دیگه ای قرار می دیم تا کاملا خنک شود ۴ تخم مرغ را در ظرف دیگه ای میشکنیم و با چنگال می زنیم و در سه مرحله به خمیر اضافه می کنیم در حالی که کاملاجذب خمیر شود ودر اخر بکین پودر و وانیل اضافه شود کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و با قیف شکوفه می زنیم فر را نیم ساعت قبل گرم می کنیم درجه 200 ،ده دقیقه اول رو همین درجه و ده دقیقه دوم 180 درجه طلایی شد آماده است البته درجه فر ها متفاوته ممکنه خیلی داغ تر باشد درجه رو کمتر قرار می دهیم بعد از سرد شدن انتهای نان ها راسوراخ می کنیم و یا با خامه اماده قنادی پر می کنیم یا مثل من خامه صورتی رو یکروز قبل با پودر قند مخلوط می کنیم در فریزر قرار می دهیم و قبل از زدن نیم ساعت خارج یخچال می گذاریم با همزن اول دور کم بعد دور تند میزنیم تا فرم بگیره حدود ده دقیقه می زنیم ظرف خامه را در روی ظرف یخ قرار بدید خامه آماده است داخل شیرینی با قیف می ریزیم دوساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد @termeh_honar ممنون از هنر دوستمون 👏 خانم شیرخانی هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸