#کرم_موز_ژله_ای
مواد لازم
موز چهار عدد
خامه ۳۰۰ گرم
شیر یک و نیم پیمانه
پودر قند یا شکر ۸ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین یک ساشه
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین را توی مقدار آب گرم حل میکنیم
سه عدد از موز ها را به صورت نگینی ریز می کنیم یک عدد آن را برای تزیین کنار می گذاریم
شیر رو کمی گرم می کنیم و محلول ژلاتین را با آن مخلوط می کنیم میزاریم تا سرد بشه
خامه و پودر قند و شیر و موز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم
پودر کاکائو را هم در کمی شیر سرد حل کنیم و به مایع اضافه می کنیم بعد مایه رو توی قالبی که آب سرد خیس کردیم بریزید
برای مدت ۴ تا ۵ ساعت توی یخچال بذارید تا بسته بشه
قالب را در آب گرم میذاریم و بلافاصله در ظرف موردنظر برمیگردونیم و بقیه موز را حلقه می کنیم و به طور دلخواه تنظیم میکنیم.
ژلاتین حلال
۰۲۱۸۸۳۷۳۰۳۷
@termeh_honar
#شیرینی #چوروس
مواد لازم
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ درشت ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
شربت بار ۲ ق غ
#طرز_تهیه:
آب و کره را روی حرارت می گذاریم و ۲ ق شربت بار را هم اضافه میکنیم
وقتی جوش آمد، تمام آرد را اضافه و هم میزنیم
زیرگاز کم باشد، حدود ۸ دقیقه بعد می گذاریم سرد شود،
تقریبا سرد، کمی دما داشته باشد،
با دور تند همزن، تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه میکنیم و در قیف آچاری یا ... می ریزیم.
بامیه ها 👈👈در روغن غلطان ولی سرد ، در اندازه دلخواه ریخته شود و بعد روی حرارت میگذاریم تا سرخ بشه (حدود ۲۰ دقیقه)
#شربت مخصوص 👇
زعفران به مقدار دلخواه
گلوکز شفاف ۲ ق غ
شکر ۲ لیوان
جوهرلیمو ۱/۴ ق چ
گلاب ۱/۴ لیوان (کمتر)
آب ۱ لیوان
آبلیمو کمی برای لبه ظرف
آب را در قابلمه ریخته تا بجوش بیاید سپس شکر و جوهر لیمو را اضافه میکنیم،
👈👈اصلا هم هم نمیزنیم، ⛔فقط با قاشق چوبی کمی حرکت میدهیم.
بعداز آب شدن شکر،
گلاب و زعفران را اضافه و بعد گلوکز ،
بازهم نباید هم بزنیم، ⛔
وقتی جوش آمد شعله را خیلی خیلی کم میکنیم تا ریزجوش بزند،
حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
👈 شربت به حدی باید برسد که بین دوانگشت میگیریم،👌حالت چسبناک شده باشد،👉
وقتی زولبیا بامیه را در شربت میریزیم باید ولرم مایل به سرد باشد،
۱ دقیقه حداکثر ۲ دقیقه
پیشنهاد میدم این شیرینی اسپانیایی و امتحان کنید☺️🙏 البته ۶ سانتی باید برش زد، من دوست داشتم لقمه ای هم برش بزنم😉
ممنون از سارا جان
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک #کیک_قابلمه_ای
مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۱ لیوان آرد
۱/۵قاشق بیکینگ پودر
۱قاشق وانیل
نصف لیوان روغن
۱ لیوان شکر
همه رو مخلوط میکنیم و آرد و بیکینگ رو آروم هم میزنیم.
من تو قابلمه درست کردم شعله پخش کن رو پنج دقیقه داغ میکنیم. قابلمه رو کاملا چرب میکنیم
مایع رو میریزیم. من بین مواد موز و بیسکویت و گردو هم ریختم.
بعد دم کنی میگذاریم.⬅️ ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بعد شعله کم، حدود ۴۵ دقیقه .
سیخ چوبی تو کیک میزنیم اگر تمیز بیرون اومد یعنی آماده هست...
تزیین روش هم پودر قند و روکش شکلاتی
نوش جون😍
نذری امام رضا علیه السلام
@termeh_honar
ممنون از هنر دوستمون 👏 فائزه جان
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کدبانوگری
#پوست_تخم_مرغ
تخم مرغ رو برای کوکو و کیک و آب پز و نیمرو و املت میشکنی پوستش رو تمیز بشور برای شیشه هایی که داخلش مقداری مواد غذایی مونده و پاک نمیشه بریز. یه مقدار مایع ظرفشویی و آب داغ اضافه کن و خوب تکان بده.
بنده برای ظرف ارده این کار رو انجام دادم. قبلا چون شستنش سخت بود مینداختم دور چون بیشتر آب هدر میرفت.
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کدبانوگری
#هسته_آلبالو
فصل آلبالو پلو که میشه دردسر هسته آلبالو رو کرفتن هم هست. یه راه راحت👇
اگر هیچ وسیله هسته گیری ندارید
با ته سنجاق قفلی هسته رو دربیارید 😍
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کدبانوگری
#هسته_آلبالو
آلبالو را روی شیشه ای که دهانه آن کوچک هست بگذارید و با نی، هسته رو داخل شیشه هدایت کنید😍
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
سلام الان #شیرینی_نخودچی درست کردم یه بچه دارم باردار هم هستم😍
۲پیمانه ونیم آرد نخود چی.
نصف پیمانه ارد سفید.
یک پیمانه و نیم پودر قند.
۱ پیمانه و یک چهارم پیمانه روغن جامد.
یک قاشق چا یخوری وانیل
آرد نخود و آرد سفید پودر قند و وانیل رو الک میکنیم بعد هم روغن رو که ولرم کردیم اضافه میکنیم و بادست ورز میدیم چند ساعت میگذاریم استراحت کنه سپس میگذاریم در فر
فر رو هم از قبل یه ربع گرم میکنیم دماش روی ۱۷۵ و یه ربع میپزه
خود فر که سرد شد بردارید
نوش میکنیم😋😋😋
@termeh_honar
ممنون از معصومه خانم👏
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#بادمجان
برای مصرف روغن کمتر و تنوع میتونید بادمجان های قلمی رو به شکل حلقه ای برش بدید بعد توی مایع تخم مرغ که با زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط هست بزنید و بعد توی ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید
غذایی با مزه شبیه بادمجان سرخ شده و کوکو بادمجان میشه😍
بنده توی ماهیتابه دوطرفه انجام دادم.
برای برگرداندن به جای چنگال از انبر و گیره استفاده کنید. خیلی راحت تر انجام میشه😊
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#خلاقیت #اقتصاد_مقاومتی
#گلدان
#قلم_گاو خریدم و بعد از پختن و درست کردن آب قلم این قسمت که توخالی بود رو شستم.
ته آن دو تا سنگ گذاشتم و خاک ریختم بعد هم یه ساقه گل قلمه زدم و هدیه بردم.
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#ماست_چکیده
#قرقروت
ماست رو توی کیسه پارچه ای برنج که پشت رو کرده بودم ریختم. (چون درز توی کیسه باعث میشه مواد لای اون بره و سخت تمیز بشه) و به گیره جای دستکش آشپزخونه به آب چکان بالای ظرفشویی آويزون کردم.
یه ظرف زیرش گذاشتم و آب ماست که جمع شد رو جوشوندم تا تقریباً یک دهم ازش باقی موند که یه مایع کرم رنگ هست. میشه به عنوان ترشی آش و سوپ استفاده کرده یا گذاشت خشک بشه قره قروت میشه و سرشار از کلسیم هست
ماست چکیده رو هم توی ظرف گذاشتم
یادتون باشه توی تابستان از ماست و موسیر استفاده کمتر داشته باشید.
یک غذای کامل برای فصل تابستان. آبدوغش عالی میشه🌸
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸