eitaa logo
مطالعات آمریکا اروپا
5.3هزار دنبال‌کننده
377 عکس
39 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸سفیر روسیه در تاجیکستان: «افغانستان به پایگاه گروه های تروریستی بین المللی تبدیل شده است که به مرز تاجیکستان می روند و امنیت نه تنها جمهوری، بلکه کل کشورهای مشترک المنافع و کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی را تهدید می کنند.» سمیون گریگوریف سفیر روسیه در تاجیکستان ضمن شرکت در مراسم سالگرد خروج ارتش شوروی از افغانستان اذعان کرده است: «ما در آن زمان از افغانستان پیروز بیرون آمدیم، زیرا یک دولت نیرومند، یک ارتش نیرومند و بیش از 140 زیر ساخت اقتصادی داشتیم که از سوی اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده بود.» گریگوریف افزود: "در سال 2021، ناتو کشوری را پشت سر گذاشت که به پایگاه گروه های تروریستی بین المللی تبدیل شده است که به مرز تاجیکستان می روند و امنیت نه تنها جمهوری، بلکه کل کشورهای مشترک المنافع و کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی را تهدید می کنند. امروز پایگاه نظامی 201 روسیه در خاک جمهوری تاجیکستان قرار دارد که ضامن امنیت است و نه تاجیکستان و نه دیگر متحدان ما را آزار نخواهد داد". نگرانی از وضعیت افغانستان از سوی سفیر روسیه در دوشنبه در حالی مطرح می‌شود که دو روز پیش اناتولی سیدروف، رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد که شمار جنگجویان شاخه خراسان داعش در افغانستان به 6500 نفر رسیده است. او در یک نشست خبری افزود، که از این شمار چهار هزار داعشی در نزدیکی مرز تاجیکستان جا به جا شده‌اند. وستانیوز(فراخط)
🔸طالبان ادعای پیمان امنیت جمعی، مبنی بر وجود ۴ هزار داعشی در مرز با تاجیکستان را تکذیب کرد امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه افغانستان در مراسم تجلیل از روز شکست و خروج ارتش سرخ شوروی از افغانستان گفت: اگر یک داعشی در هر گوشه‌ای افغانستان سربلند کند، سرش زده می‌شود و هیچ تهدیدی از جانب افغانستان برای هیچ کشور همسایه وجود ندارد.   سرپرست وزارت امور خارجه همچنین بیان داشت؛ جهان ترقی و پیشرفت افغانستان را نمی‌تواند تحمل کند، امیدوارم که به این نکته افغانها متوجه باشند.   امیرخان متقی همچنین افزود: بعد از ۴۴ سال، برای نخستین بار است که در افغانستان حتی یک وجب زمین وجود ندارد که تحت حاکمیت دیگران باشد. این اظهارات در حالی است که پیشتر رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی، آناتولی سیدوروف گفته بود که تعداد تروریست‌های داعشی در افغانستان به ۶ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است، که حدود ۴ هزار نفر از آن خا در مرزهای تاجیکستان مستقر هستند. وستانیوز(فراخط)
🔶 پروژه انرژی پاک؛ توافق ۱۰۰میلیارد دلاری امارات و آمریکا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده از توافق کشورش و امارات متحده برای سرمایه‌گذاری ۱۰۰میلیارد دلاری در حوزه انرژی پاک خبر داد. رویترز به نقل از بلینکن نوشت: «دو دولت یادداشت تفاهمی در ابوظبی امضا کردند که گام مهمی به جلو در تلاش‌های مشترک برای تسریع حرکت به سمت انرژی پاک است.» بر اساس این توافق، امارات متحده عربی به عنوان یک تولید‌کننده بزرگ نفت اوپک و آمریکا به عنوان منبع کمک‌های فنی، مدیریت تامین بودجه و اجرای پروژه‌های انرژی پایدار تجاری در سایر کشورها را پیش خواهند برد. هدف نهایی، افزایش ۱۰۰گیگاواتی انرژی پاک در سراسر جهان تا سال ۲۰۳۵ اعلام شده است. تفاهم‌نامه یاد شده را مشاور امنیت انرژی دولت آمریکا و وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات امضا کرده‌اند. آموس هوچستین، نماینده دولت آمریکا در فناوری‌ انرژی نوین در بیانیه‌ای گفته است: «ما و امارات، سرمایه‌گذاری در تکنولوژی انرژی نوین در کشورهای خود، در سراسر دنیا و در اقتصادهای نوظهور را ترغیب خواهیم کرد.» وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از غرب آسیا
💢بررسی وضعیت حساس اقتصادی کشور تحلیل کامل شرایط اقتصادی اخیر با حضور دکتر قديری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک 🕘پنجشنبه ساعت 21 پخش زنده کانال بزرگ غرب آسیا https://eitaa.com/joinchat/2796093485C948123bb80
خلیج بزرگ چین بهشتی برای توسعه‌دهندگان رباتیک و هوش مصنوعی استارت‌آپ‌های فناوری به منطقه خلیج بزرگ (GBA) هجوم می‌آورند تا از فرصت‌های سرمایه‌گذاری پویا و افزایش تقاضا استفاده کنند و این منطقه به بهشتی برای توسعه‌دهندگان رباتیک و هوش مصنوعی برای آزمایش محصولات خود تبدیل شده است. تمرکز منابع و موقعیت هنگ‌کنگ به‌عنوان قطب فناوری‌های نوظهور از جمله دلایلی است که شرکت‌ها منطقه خلیج را انتخاب می‌کنند. مصرف کنندگان در منطقه خلیج نسبت به سایر بازارها تمایل بیشتری به پذیرش فناوری های جدید دارند. برخی از مناطق هنوز در مورد یادگیری عمیق یا فناوری هوش مصنوعی محافظه کار هستند، اما هنگ کنگ و منطقه خلیج آماده استقبال و استفاده از این فناوری هستند. هنگ کنگ، ماکائو و ۹ شهر در استان گوانگدونگ در جنوب چین، منطقه خلیج بزرگ را تشکیل می‌دهند، چین برنامه جاه طلبانه‌ای برای ایجاد یک منطقه اقتصادی پیشرفته در این منطقه برای رقابت با مناطقی مانند سیلیکون ولی در ایالات متحده در سر دارد وستانیوز(فراخط)
🔸رشد صنعت پست چین در سال ۲۰۲۲ داده‌های اداره پست دولتی نشان داد که صنعت پست چین در سال ۲۰۲۲ هم از نظر درآمد تجاری و هم از نظر بسته‌های حمل‌ونقل شده، رشد مداومی داشته است. به گفته این دفتر، این بخش در این دوره بیش از ۱.۳۵ تریلیون یوان (حدود ۱۹۹.۴ میلیارد دلار آمریکا) افزایش یافت که ۶.۹ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته، در حالی که حجم تجارت آن در مقایسه با یک سال قبل ۲.۷ درصد افزایش یافت. شرکت‌های پیک چین در سال گذشته ۱۱۰.۶ میلیارد بسته ارسال کردند که ۲.۱ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت. مجموع درآمد کسب و کار آن‌ها در این دوره به ۱.۰۶ تریلیون یوان رسید که افزایش سالانه ۲.۳ درصدی را نشان می‌دهد. اداره پست دولتی چین انتظار داشت کل درآمد صنعت پست چین در سال ۲۰۲۳ به میزان ۶ درصد رشد کند، در حالی که پیش بینی می‌شود درآمد بخش پیک نسبت به سال قبل ۷ درصد افزایش یابد. وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از غرب آسیا
💢بررسی وضعیت حساس اقتصادی کشور تحلیل کامل شرایط اقتصادی اخیر با حضور دکتر قديری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک 🕘پنجشنبه ساعت 21 پخش زنده کانال بزرگ غرب آسیا👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2796093485C948123bb80
هدایت شده از غرب آسیا
با تلاش گروه خبری فراخط پخش زنده جلسه مهم دکتر قديری ابیانه راجع به تحولات اقتصادی کشور تا دقایقی دیگر(ساعت 21) در کانال غرب آسیا برگزار خواهد شد👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2796093485C948123bb80
هدایت شده از غرب آسیا
Live Eitaa.mp3
26.55M
💢صحبت های مهم دکتر قدیری ابیانه پیرامون تحولات اقتصادی خیلی ها تصورات دقیقی از درآمد های نفتی دولت ندارند نبود اطلاعات دقیق، مطالبه گری های ناقص ایجاد کرد دولت ها مجبور هستند پول بدون پشتوانه چاپ کنند دولت رئیسی برای جلوگیری از چاپ پول، طرح مولد سازی را پیش کشید وستانیوز(فراخط)
🔸افزایش تمرکز چین بر امنیت انرژی پس از جنگ اوکراین چین در حال افزایش بهره برداری از نفت و گاز برای ایجاد یک منبع انرژی انعطاف پذیر در برابر خطرات بحران احتمالی ناشی از جنگ در اوکراین است. بنا بر نظر اندیشکده شرکت ملی نفت فلات قاره چین (CNOOC) جنگ اوکراین که ۱۱ ماه به طول انجامیده و هیچ نشانه ای از پایان فوری را نشان نمی‌دهد، چشم انداز عرضه جهانی انرژی را عمیقاً تغییر داده است. گزارش این موسسه پیش‌بینی می‌کند که در سال جاری بازار جهانی نفت شرایط سخت تری داشته باشد و عرضه روسیه همچنان تحت تأثیر تحریم‌های غرب و همچنین تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه قرار گیرد. در پی این جنگ، اهمیتی که کشورها برای امنیت انرژی قائل هستند، به طور قابل توجهی افزایش یافته است وستانیوز(فراخط)
🔸پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی در سال 2024 🇮🇳 هند: +6.8٪ 🇨🇳 چین: +4.5٪ 🇸🇦 عربستان سعودی: +3.4٪ 🇳🇬 نیجریه: + 2.9٪ 🇪🇸 اسپانیا: +2.4٪ 🇫🇷 فرانسه: +1.6٪ 🇲🇽 مکزیک: +1.6٪ 🇨🇦 کانادا: +1.5٪ 🇧🇷 برزیل: +1.5٪ 🇩🇪 آلمان: +1.4٪ 🇿🇦 آفریقای جنوبی: +1.3٪ 🇺🇸 ایالات متحده: +1.0٪ 🇯🇵 ژاپن: +0.9٪ 🇬🇧 انگلستان: + 0.9٪ وستانیوز(فراخط)
🔸چرایی جدایی سودان جنوبی از سودان دولت سودان بر طبق توافق‌نامهٔ صلحی که در ۹ ژانویه ۲۰۰۵ در کنیا امضا شد و به جنگ داخلی دوم سودان پایان داد، به بخش جنوبی سودان این حق داده شد که بین اتحاد با بخش شمالی یا استقلال کامل از آن، یکی را انتخاب کند. بر اساس این توافقنامه قرار شد در ژانویه ۲۰۱۱ یک همه‌پرسی برای تعیین تکلیف قسمت جنوبی برگزار شود. در ۹ ژانویهٔ ۲۰۱۱ مردم جنوب سودان برای شرکت در یک همه پرسی درباره استقلال از بخش شمالی این کشور، به پای صندوق‌های رای رفتند. نتیجهٔ همه‌پرسی به نفع استقلال جنوب سودان شد، کشور جدید آفریقایی روز نهم ژوئیه ۲۰۱۱، یعنی درست شش سال پس از معاهدهٔ صلح تاسیس شد و کییر رئیس جمهور آن کشور مستقل شد با پذیرش این همه‌پرسی از سوی کشور مادر، جمهوری سودان جنوبی به عنوان پنجاه و پنجمین کشور در قاره آفریقا، یکصد و نود و ششمین کشور جهان و یکصد و نود و سومین کشور عضو سازمان ملل متولد شد. وستانیوز(فراخط)