سردار باشی یا امیر فرقی ندارد،
کافیست دلداده باشی!
یا صیاد دلها میشی...
یا سردار دلها....
میزان پرواز فقط به #دل است!!!
@Terrorofmedia
تصویر از کتاب نیکسون کیسینجر و شاه، ص ۳۱
🔹قیافهی ملی گرایی به خودش میگیره و مدعی میشه حکومت دینی، باعث تحمیل تحریم به ملت ایران شده. اما یادش رفته که انگلستان با حمایت آمریکا به دولت #مصدق هم رحم نکردن و در ازای مجازات ملی شدن صنعت نفت، ایران رو #تحریم_اقتصادی کردن!
مشکل از حکومت دینی نیست.مشکل از خوی استکباری آمریکا و غربه که حتی دامن دولت ملی گرای مصدق رو هم گرفت!
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
🔵 پهپادهای #ایرانی در ۱۲۰۰ مایلی آسمان خراشهای میامی (آمریکا):
🔴به گزارش (The Jewish Press) مطبوعات یهودی و روزنامه هفتگی آمریکایی🔻🔻
سرگرد تل بیری، رئیس بخش تحقیقات در مرکز آلما به عنوان یک نهاد ناظر دفاعی واقع در شمال اسرائیل، گفته است؛
گزارش جدید موضوعی را برجسته میکند که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است - ورود پهپادهای ساخت ایران به نیمکره غربی!
پهپادهای ساخت ایران در ونزوئلا، قادر به طی نمودن مسافت ۱۲۰۰ مایلی بر فراز آسمانخراشهای میامی(آمریکا) هستند.
@Terrorofmedia
مشاهدهی متن در لینک زیر👇
https://www.jewishpress.com/news/middle-east/iran-news/iranian-made-uavs-are-in-venezuela-1200-miles-from-miamis-skyscrapers-expert-reveals/2021/12/30/
آمریکا در آستانه کریسمس در قرمزی کرونا فرورفت
🔻یادتونه اواخر همین تابستان گذشته یه عده هشتگ میزدند:
#sosiran
#helpiran
#sos_iran
🔸دولت محبوبشون بهشون گفته بود که به خاطر FATF به ایران واکسن نمیدن.
تلویزیونهای ماهوارهای هم دائم میگفتند که بیچاره ایرانیها که نمیتونن فایزر بزنن.
@Terrorofmedia
🔸️ #فوری 🚨 | دقایقی قبل حساب کاربری منتسب به سپاه پاسداران با انتشار توئیتی ضمن تایید تلویحی به هلاکت رساندن جیمز سی.ویلیس فرمانده اسکادران اسب قرمز نیروی هوایی آمریکا و شارون
عاسمان فرمانده تیپ نحال رژیم صهیونیستی ، با انتشار تصویری از ادامه انتقام گیری از فرماندهان آمریکایی و اسرائیلی خبر داد.
🚨این حساب کاربری در توئیتی نوشت :
خون در برابر خون...✊✊✊
@Terrorofmedia
مسیح سوریه
سالها قبل مردم رنج دیده سرزمینمان تحت حاکمیت پادشاهانی مستبد و خودکامه که عطش قدرت، چشم ها و گوش هایشان را کور و کر گردانده بود، در حال گذر تاریخ بودند اما نه طعم آسایش می چشیدند و نه از لذت های عمر بهره مند.
همه روزها خلاصه شده بود در اخبار جنگ کشورهایی مستکبر که برای دست یافتن مشتی خاک چه انسان های بی گناهی را که به خاک و خون می کشاندند.
حال این ایران بود سرزمینی پهناور و با فرهنگی چند هزار ساله که روزگار مردمش عجین شده با ظهور منور الفکرانی که زیبایی زندگی را در مجذوبیت غرب جستجو می کردند و مردم این سرزمین به خاطر پوچی این تفکر چه رنج هایی را متحمل شدند و چه سخت تاوان دادند؛ تاوانی به بهای گرسنگی که نوعی سهم پردازی بود به قدرت طلبانی چون هیتلر و موسولینی و چرچیل و استالین .
و چه دردناک بود صحنه تلف شدن کودکان و زنانی که از گرسنگی به شکم های خود سنگ می بستند و مردانشان با چشم خویشتن میدیدند که چگونه ما حصل ماه ها سعی و تلاش و ارزاق طفلانشان را سربازان روس و انگلیس به یغما می برند .
بیش از همه دیدن این صحنه ها برای آقا سید روح الله ما سخت بود طلبه جوانی که در خمین متولد گشت، در دامان پر مهر مادر و آغوش گرم عمه ای که در نبود پدر گرمای وجود او را جبران نموده بود.
سید روح الله به رهایی می اندیشید اگر چه بعضی از هم لباسان او به رهایی از چنگال گرگ صفتان استعمار و استکبار باور نداشتند، اما او خوب می دانست در مکتب امام حسین علیه السلام ظلم پذیری نیز به همان نسبت بد است که ظلم کردن زشت و ناپسند .
سالها بعد کسی باور نمیکرد طلبه جوان ما با طی کردن مراحل عرفانی به چنان مقامات معنوی برسد که هیچ صاحب قدرتی در دنیای استکبار جرئت عرض اندام در مقابلش را نداشته باشد.
سید روح الله که روزهای جوانی را پشت سر می گذراند، آنچنان نفوذ کلام یافته بود که با یک سخنرانی آتشین می توانست موجی از انفجار را در دلها ایجاد نماید تا بدان حد که چاقو کش جنوب شهری و هواه خواه طاغوتی چون طیب را با نگاهی به شهید طیب مبدل سازد.
سید روح الله خمینی که اینک مردم او را امام خطاب می نمودند، انقلابی به پا نمود، متمایز از همه انقلاب های جهان، انقلابی منحصر به فرد که همه اندیشمندان و متفکران دنیا را به حیرت واداشت چنانکه بعد از چهل و سه سال از تحلیل وقایع بهمن ۵۷ عاجزند .
انقلابی که در دل خود اسطورهایی را پروراند تاریخ ساز؛ اسطوره ای چون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده تراز انقلاب اسلامی که چون مالک علی (علیه السلام) نامش لرزه بر اندام دشمن می انداخت آنچنان که برای از بین بردنش به تاریکی شب و موشک پناه بردند؛ فرومایگانی که ادعای برتر بودن در دنیا را دارند، اما از رویارویی مستقیم و نبرد تن به تن همیشه عاجز بودند.
همان ها که روزگاری در پی نظم نوین جهانی بوده و تز پایان تاریخ سر میدادند و از برتری گفتمان لیبرالیسم و نظام سرمایه داری کاغذ ها سیاه کردند، با پیروزی سپاه قدس در سوریه هرشب کابوس فرمانده ما را می دیدند؛ کابوس حاج قاسم سلیمانی .
کسی که شاگردانش در خلیج فارس آبرو و حیثیت سربازان آمریکایی رو برد؛ سربازانی که چون دخترکان وحشت زده از شدت ترس نفس هاشان در سینه حبس شده و چون کودکان بی پناه اشک می ریختند .
همان کسی که در سوریه با سربازان دلیرش ریشه حرامی ها را قطع کرد و با دم مسیحایی خود روح آرامش را به زنان و دخترکان سوری هدیه داد و البته خواب شب را برای صهیونیستان و آمریکاییان حرام کرد تا اینکه در شب تاریک در آن هنگام که شیران خفته بودند، با نامردترین وجه ممکن فرمانده ما رو هدف گرفتند تا شاید چند صباحی را در توهم آرامش به سر برند .
رویایی که هرگز به حقیقت نخواهد پیوست، چرا که گرگها بدانند در این ایل غریب، گر پدر به شهادت برسد، تفنگ پدری هست هنوز .
ای فرمانده! ای مسیح سوریه!
دشمن تو می پنداشت که با شهادتت چراغت خاموش خواهد شد و راهت پایان خواهد یافت .
او هرگز نمیدانست که روح بزرگ تو چون مرغی در قفس بی تاب پرواز بود و شهادت در نظرت کلید رهایی از اسارت، چرا که دشمن تو درکی از شهادت ندارد.
در دیدگاه ماتریالیستی او همه هستی در این دنیا خلاصه می شود و انسان با مرگ پایان می پذیرد. اما اینک او میبیند که چگونه خون تو چونان رودی بر سراسر جهان جاری شده و نام و یادت مسیحی و مسلمان نمی شناسد .
نام و یادت جاویدان ای مسیح سوریه و ای مدافع حرم زینب کبری (سلام الله علیها)
وَالَّذينَ جاهَدوا فينا لَنَهدِيَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنينَ ( عنکبوت ۶۹)
✍ #راضیه_حسینی_نژاد
@terrorofmedia
🔸ایالات متحده سالانه ۳.۸ میلیارد دلار به اسراییل پرداخت میکند؛ ۳.۸ میلیارد دلار از پول مردم امریکا، که برای توسعه خشونت و تروریسم در منطقه هزینه میشود
t.co/kdm0mhGrbs
🔹آمریکا ۶۰۰۰ مایل در آن سوی مرزهایش به افغانستان لشکرکشی می کند و موسسات تحقیقاتی و روزنامه های دست راستی خودشان تخمین می زنند که ۲.۳ تریلیون دلار (۲۳۰۰ میلیارد دلار) هزینه نظامی شان شده است.
🔸هزینه جنگ آمریکا در عراق بیش از دو تریلیون دلار و به گفته ترامپ با احتساب سود و تورم آن قریب ۶.۴ تریلیون دلار بوده است. یعنی آمریکا از جیب مردم این کشور بیش از ۸ هزار میلیارد دلار صرف غارت، اشغال و آدم کشی در غرب آسیا کرده است.
🔹بودجه نظامی ایران در ۲۰۲۰، فقط ۱۷ میلیارد دلار بوده. در حالی که بودجه امارات با یک دهم جمعیت ایران ۲۳ میلیارد، عربستان ۵۰ میلیارد دلار و اسراییل با ۹ میلیون جمعیت ۲۵ میلیارد دلار بوده است.
🔸هزینه نظامی ایران در جمهوری اسلامی یک دهم زمان اعلی حضرت (!) پهلوی است چون نخواسته مانند سعودی و پهلوی مترسک های آمریکا، سالانه هزاران میلیارد هزینه تسلیحات آمریکایی کند.
امنیت ایران با همین چمدان های چند میلیون دلاری حفظ شده. میدانی؟/مکتوبات
@Terrorofmedia
ترور رسانه
🔸ایالات متحده سالانه ۳.۸ میلیارد دلار به اسراییل پرداخت میکند؛ ۳.۸ میلیارد دلار از پول مردم امریکا
🔴🔴کمک خارجی ایالات متحده امریکا به اسرائیل از 1949 تا 2020: کمک کل (بر اساس گزارش شرکت تعاونی آمریکا و اسرائیل (AICE) - کتابخانه مجازی یهود )
لازم به ذکر است ضمانتهای وام، کمک خارجی محسوب نمیشوند، بنابراین 7.9 میلیارد دلار تضمین از این جدول حذف شده است. همچنین مقدار بودجه تخصیص داده شده برای برخی پروژههای دیگر نیز منظور نشده است، مانند 180 میلیون دلار برای تحقیق و توسعه موشک Arrow
https://www.jewishvirtuallibrary.org/total-u-s-foreign-aid-to-israel-1949-present
منبع: جرمی شارپ، "کمک خارجی ایالات متحده به اسرائیل"، سرویس تحقیقات کنگره، ( 10 آوریل 2018 ، 7 اوت 2019 ، 16 نوامبر 2020 ).
https://www.everycrsreport.com/files/2020-11-16_RL33222_14e84ea163b1e3a6ea037a815f455382b8102fad.pdf
@Terrorofmedia
اونا هم رسانههاشونو از انتشار اطلاعات منع میکنن.تو ماجرای عین الاسدم ترامپ انتشار اطلاعات و منع کرده بود.چن جور حرف و حدیثم درآورده بودن.یکی میگف تلفات نداشتیم.یکی میگف داشتیم،یکی میگفت ضربه مغزی ملایم بود و قس علی هذا...
شعار آزادی بیان و آزادی رسانه هم تا دلت بخواد میدن.اصلا از طرح صیانتم خبری نیس!
ولی نوبت ایران که میشه، تاخیر سه روزه تو انتشار اطلاعات، میشه تیتر یک رسانه های دنیا و تا ۲۵۰ سال بعد، روش موج سواری میکنن!
به همین راحتی!
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
شاگردان مکتب فاطمی
در آن روزهایی که اعراب از داشتن دختر احساس ننگ می کردند چنانکه وقتی خبر دختر دار شدن خود را می شنیدند چهره شان از شدت رنج و عذاب سیاه می گشت،
وَإِذَا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثَىٰ ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ( نحل آیه ۵۸)
به ناگاه خداوند به پیامبر ما دختری عطا کرد که به تعبیر قران کوثر لقب می گیرد، کوثری که برکات آن در قیامت نیز ادامه دارد .
کوثری که اتفاقا ام ابیها نیز بود؛ انیس و مونس پدر در آن روزهایی که طعنه و آزار سران استکبار جامعه آن روز، به بالاترین حد خود رسیده بود.
شاید در آن روزهای سخت که ام ابیهای پدر آثار آزار و اذیت مستکبران قریش را از سر و روی پیامبر خدا پاک می کرد کسی جز خداوند و رسولش نمی دانست که این دختر خردسال که اینچنین با مهربانیای خودش دل رعنای پدر را برده روزی چه انقلابی به پا میکند؛ انقلابی که چهره ریا و تزویر و نفاق را به تمام آیندگان نشان خواهد داد و چگونه با جانفشانی خود ننگ ابدی را بر پیشانی آنانی می گذارد که به جایگاه امامت چنگ انداخته و در پی غصب آن بودند.
می گویند دختران بابایی اند، اما گویا فاطمه از همه دختران عالم بابایی تر بود که دوری پدر را سه ماه بیشتر طاقت نیاورد و همان دوران اندک به شدت جانکاه و غیر قابل تحمل برای فرشته ای که برای هدایت بشر بر روی زمین آمده بود.
فاطمه می دید که چگونه عده ای با حرص و طمع بر قدرت ومقام به دنبال ضایع کردن زحمات پدر اند و اگر حرکتی نکند در چشم بهم زدنی رسالتی که پدر با سختی های فراوان انجام داده بود محو و نابود می گشت .
فاطمه زهرا سلام الله علیها یک تنه در مقابل جریان تحریف قیام کرد در حالی که یگانه یاورش فرزند در رحمش بود؛ فرزندی که در همان روزهای ابتدایی قیام، در اثر ضربه ای که در پشت در بر او وارد شد را نیز از دست داد و اینک او مانده بود و بدنی که آثار ضرب و جرح به وضوح در آن مشخص بود، اما هیچ کدام از این اتفاقات سدی نبود برای او که قدم در مسیر رسوایی سران فتنه برداشته بود.
زهرای مرضیه رسالتی بر عهده داشت که باید رسالت خود را به سرانجام می رساند؛ رسالتی برای رسوا نمودن جریان تحریف و منافقانی که در لباس همراهان پیامبر(ص) قصد تیشه زدن به ریشه اسلام را داشتند .
همان جریانی که حق را از مسیر خودش به انحراف برد تا آن حد که سبب شد نه تنها بعد از پیامبر (ص) کسی جواب سلام علی را ندهد، بلکه شرط لازم خطبه بر منبر رسول الله را لعن علی علیه السلام تعیین نمود .
و تنها کسی که ماهیت استکباری این جریان را آشکار نمود فقط حضرت صدیقه طاهره بود؛ بانویی ۱۸ ساله که هیچ یک از علل و اسباب مادی مانع اهداف بزرگ او نشد. او خود به تنهایی در میدان رزمی حاضر شد که در طرف مقابلش لشکر شیطان قرار داشت و او برای حفظ امام خود همه ضربات سهمگین آن چهل تن لشکر شیطان را متحمل شد تا سند حقانیت شیعه را تا قیامت امضا نموده و به گوش همه مردمان در تمام اعصار برساند.
سرانجام فاطمه زهرا سلام الله علیها در راه رسالت حفظ امامت و ولایت با ضرباتی که بر صورت و پهلو و بازوانش وارد شده بود مظلومانه جان خود را فدا کرد بی آنکه در آن روزها مدافعی داشته باشد. اما نهضتی و قیامی که او به پا کرد نسل به نسل سینه به سینه منتقل شد تا همه بدانند شهادت این بانوی بزرگ افسانه نیست و جانشین حقیقی پیامبر اکرم (ص) فقط امیر المومنین علیه السلام است .
نهضت و قیام فاطمه علیها سلام سبب شد هزاران مدافع فاطمی و زینبی و علوی و حسینی در اقصا نقاط جهان متولد شود.
مدافعانی که با عشق فاطمه زهرا سلام الله علیها رشد کرده و قد کشیدند و آن گاه که فتنه ای از نسل حرامیان مدینه بروز و ظهور کرد مشتاقانه چون قاسم بن الحسن به ندای رهبرشان لبیک گفته و به فرماندهی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سوریه و یا همان شام که آرامگاه دختر فاطمه زهرا سلام الله علیها بود در مقابل حرامیان ایستادند همان ها که با وسواس تمام در بین سربندها به دنبال سربند یا زهراو ا فاطمه بودند در نبردی تن به تن از سر خود گذشتند اما اجازه کوچکترین تجاوز و تعدی به حرم عمه سادات و نیز نوامیس مسلمانان را به حرامیان ندادند.
قطعا تاریخ داستان شهامت مدافعان حرم زینب کبری سلام الله علیها را فراموش نکرده و برای آیندگان روایت خواهد کرد؛ مدافعانی که اگر چه در مدینه نبودند تا از مادر دفاع کنند اما در سوریه داستان شهامتشان تمام دنیا را در تحیر فرو برده است .
✍ #راضیه_حسینی_نژاد
@terrorofmedia
اخیرا کارشناسی به استناد روایتی از معصوم، توصیه کرده تا روزی یکبار غذا بخوریم و گفته"کم بخورید تا به دستشویی رفتن نیاز نداشته باشید. غیر از یک وعده ثابت،هرچه بخورید...."
در پاسخ به این ادعا باید عرض کنیم که اولا روایات متعدد ائمه،تاکید بر مصرف دو وعده غذا در طول شبانه روز دارند،آنهم به شرطی که برای سلامتی انسان ضرر نداشته باشد.یعنی اگر شخصی با این مقدار مصرف وعدهی غذایی، سلامتیاش به خطر میافتد، مخاطب این روایت نیست.
دوما، روایت ذکر شده از این آقای کارشناس!! ضعیف السند است.چون در منابع روایی متقدم و حتی متاخر (مانند بحارالانوار) ذکر نشده و تنها در کتاب "المواعظ العددیه" نوشته ابن قاسم حسینی عاملی (از علمای قرن یازده) ذکر شده است.
سوما، خدمت این آقای کارشناس!! عرض میکنیم که پیامبر و معصومین،احادیث زیادی راجع به کم گویی و گزیده گویی و درست گویی فرمودهاند.کاش شما تاملی بر آن بخش از روایات داشته باشید و به نام دین و با قرائتی نادرست از روایت، نمک به زخم مردم نپاشید.
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
پاسخ کامل مربوط به روایات تغذیه را در لینک زیر مشاهده کنید👇👇
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa42493
فوتی کرونای ایران : ۱۹
فوتی کرونای آمریکا : ۲۱۴۳
➕ایران به آمریکا:
" آب مقطر بدیم خدمتتون؟" 😐😁
@Terrorofmedia
🔵ثروت ۲۶ نفر به اندازه ی داراییهای نیمی از مردم جهان است؛
موسسه آکسفام (که در سال ۱۹۴۲ با هدف کمک به ریشهکنی فقر، بیعدالتی و گرسنگی تاسیس شده است) میگوید: میلیاردرها از افزایش داراییهای خود خشنود هستند و مالیات کمتری می پردازند و عمدتا بار مالیات به دوش افراد شاغل در موسسات همین میلیاردرهاست.و دراین شرایط،منابع مالی کمتری برای مصارف بهداشتی و آموزشی جامعه باقی میماند. به طوری که در بسیاری از کشورها تحصیل در سطوح بالا یا برخورداری از خدمات بهداشتی با کیفیت، امری #تجملی قلمداد می شود که ویژهی #ثروتمندان است.
آیا چنین شکاف اقتصادی عمیقی در سطح جهانی، جای نگرانی ندارد؟ و آیا هشداری جدی جهت تامل بیشتر روی #کارامدی_ناکارامدی تفکر سرمایه داری و استیلای آن بر جهان نیست؟
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
متن کامل را از لینک رادیو فردا ببینید👇
https://www.radiofarda.com/amp/poverty-and-wealth-oxfam-report/29723455.html
گفتگوی عبدالله شهبازی با هفتهنامه صدا (شماره ۹۲، ۱۸ دی ۱۴۰۰) بمناسبت سالگرد درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی
قسمت اول
صدا: عموم ناظران و فعالان سیاسی در ارزیابی کارنامه و جایگاه سیاسی آقای هاشمی از "چند هاشمی" و یا تعابیر "هاشمی متقدم، هاشمی میانه و هاشمی متاخر" سخن گفتهاند. شما این تعابیر را درباره ایشان قبول دارید و چه توصیف و تبیینی دراینباره ارائه میدهید؟
✔️ شهبازی: شاید تعبیر «چند هاشمی» درست نباشد. زندگی مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی دوران طولانی را دربرمیگیرد و در هر مقطع ایشان رویکردها و مواضعی متناسب با فضای روز داشت. بنظرم این رویکردها متناقض نبود و هسته اصلی آن، که شاکله هویت آقای رفسنجانی را تشکیل میداد، پراگماتیسم وی بود که در تمامی این دوران ثابت مانده است. در عین حال، باید تأکید کنم بر وجه بسیار مثبت شخصیت آقای رفسنجانی که همان پراگماتیسم وی بود یعنی به سادگی میتوانست قالبهای متصلب را بشکند و این شجاعت را داشت که به چیزی که باور داشت عمل کند. این تمایز مهم و قابل تحسینی است. مشکل در نوع باورهای ایشان و عیار نظری آن بود که بطور عمده از فقر دانش کارشناسی در ایران ناشی میشد.
صدا: آقای هاشمی در دوران ریاستجمهوری خود بر اولویت سازندگی و یا حداکثر توسعه اقتصادی بر مسایل سیاسی تاکید داشت که بهنوعی منجر به شکاف با نیروهای چپ و روشنفکران هم شد و نهایتا به دومخرداد انجامید. در شرایط کنونی و با لحاظ کردن تجارب نزدیک به سه دهه از دولت هاشمی و شکست پروژه اصلاحات سیاسی، آیا نمیتوان مدعی شد پروژه هاشمی درستتر بود؟
✔️ شهبازی: رویه آقای رفسنجانی، در دوران هشت ساله ریاست جمهوری ایشان، حکومتگری اقتدارگرا بود و هم از منظر نگاه به توسعه اقتصادی و هم از منظر مدیریت سیاسی، برغم افتراقهای فراوان، شباهتهای جدی داشت به رویکرد محمدرضا شاه پهلوی در دوران ۱۳ ساله دولت امیرعباس هویدا.
در بعد سیاسی، دولت آقای رفسنجانی وارث فضای به شدت امنیتی دهه ۱۳۶۰ بود که به دلیل تروریسم مجاهدین خلق و تبعات آن پدید آمد و فضای باز سالهای اولیه پس از انقلاب را مسدود کرد و بستر را برای حکومتگری اقتدارگرا فراهم آورد. در این فضا، نگاه سیاسی تکگفتمانی، که در فضای دهه ۱۳۴۰ و اوائل ۱۳۵۰ بر ایران غالب بود، بنوعی احیاء شد بهمراه برخی سنن کارشناسی آن عصر در برخورد به گفتمانهای غیرحاکم بنحوی که حتی به فعالیت و مواضع سیاسی معتدلترین شخصیتها و جریانهای منتقد مانند مهندس بازرگان و نهضت آزادی به دیده سوءظن نگریسته میشد.
در زمینه توسعه اقتصادی نیز نگاه غالب کارشناسی دهههای ۱۳۴۰ و اوائل ۱۳۵۰ احیاء شد و در پایه سیاستهای «سازندگی» دولت آقای رفسنجانی قرار گرفت مانند رویکرد به گسترش صنایع مونتاژ اتومبیل که به پیدایش مافیای قدرتمند خودروسازی در ایران انجامید.
هر دو این رویکردها (سیاسی و اقتصادی) وجوه مختلف یک نگاه به حکومتگری بود و تعارضی میان این دو نمیبینم. در فضای تک ساحتی و تک گفتمانی و فقدان منتقد کارآمد و جدی است که میتوان انواع برنامههای اقتصادی را، بدون تفکر عمیق و بازبینی در مدل توسعه، احیاء و اجرا کرد.
این فضای بسته طبعاً با شعارهای اصلی انقلاب (استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی)، که «آزادی» یکی از ارکان سه گانه آن بود، همخوان نبود و دیریازود باید تغییر میکرد. پدیده دو خرداد ۱۳۷۶ پاسخ «نه» بخش مهمی از جامعه به تداوم حکومتگری اقتدارگرای دوران آقای رفسنجانی بود.
@Terrorofmedia
گفتگوی عبدالله شهبازی با هفتهنامه صدا (شماره ۹۲، ۱۸ دی ۱۴۰۰) بمناسبت سالگرد درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی
قسمت دوم
صدا: نیروهای نزدیک به آقای هاشمی و حزب کارگزاران بهنوعی دوران دولت او را سالهای طلایی توسعه تصویر میکنند که دومخرداد ناخواسته زمینه تعارض درون سیستم و توقف و وارونه شدن روند توسعه را باعث شد. چه نظری درباره این گزاره دارید؟
✔️ شهبازی: دوم خرداد نتیجه طبیعی دوران آقای رفسنجانی بود. مضافاً که مدل توسعه، که آقای رفسنجانی در ایران احیاء کرد، با دوم خرداد و دولت آقای سید محمد خاتمی و بعداً دولتهای آقایان محمود احمدینژاد و حسن روحانی از بین نرفت بلکه هر چه شد، بدون بازبینی انتقادی، بر همان شالودهای بود که آقای رفسنجانی بنا نهاد و همانطور که عرض کردم احیاء نگاه کارشناسی دهه ۱۳۴۰ و اوایل دهه ۱۳۵۰ بود. تعبیر «استراتژی توسعه» را همان زمان مطرح کردم در روزنامه «کار و کارگر» طی مقالاتی. بعداً زمان آقای خاتمی هم نوشتم که ایران نیاز به بازنگری و تعریف «استراتژی توسعه» خود دارد. آقای رفسنجانی مدل خاصی از توسعه را مدنظر نداشت و پیامدهای سیاستهای توسعه خود را در عرصههای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی نمیشناخت.
صدا: به نظر شما، شخص آقای هاشمی در دهه آخر عمر به تجدیدنظر مبنایی در نگاه خود به روند توسعه و توجه به دموکراسی رسیده بود و یا این مواضع، ناشی از روند حذف و نزدیک شدن ناخواسته او به منتقدین بود؟
✔️ شهبازی: تصور میکنم علت رفتار اواخر عمر آقای رفسنجانی پیدایش فضای جدیدی بود که ایشان و خانواده ایشان را زیر فشار و هجمه سنگین قرار میداد. آقای رفسنجانی در کنه شخصیت خود اقتدارگرا بود و این شخصیت عوض نشد. ایشان نیز به دوران هشت ساله دولتش بعنوان «دوران طلایی» مینگریست و در بعد سیاسی مسئولیت رفتارهای سنگین مقامات وقت اطلاعاتی- امنیتی را در برخورد به دگراندیشان نپذیرفت و در بعد اقتصادی شاهد بازبینی و نقد برخی سیاستهای دوران ایشان از سوی خود ایشان نبودیم.
@Terrorofmedia
Hojat-Ashrafzadeh-Baran-Bebarad-(Ft-Reza-Rashidpour)-320.mp3
9.9M
به یاد جانباختگان حادثهی هواپیمای اوکراینی و جانباختگان کرمان و به یاد سرداری که داغش همیشه #داغ است🥀🥀🥀
@Terrorofmedia
🔵رهبر معظم انقلاب:
#غیرت_دینی خود را حفظ کنید.
پ.ن: اگر غیرت دینی ضعیف شود، فرصتهای طلایی، تبدیل به تهدید میشوند.
چگونه؟
🔹وقتی غیرت دینی ضعیف میشود، احساس مسئولیت در بین مسئولان ضعیف میشود.
🔸وقتی غیرت دینی ضعیف میشود، ویژه خواهی و منفعت طلبی فردی،جای خود را به منافع جمعی میدهد و #صندلی_خدمت ، تبدیل به #دکان_منفعت میشود!
و....
⬅️و وقتی غیرت دینی در بین مسئولان رنگ ببازد، #فرصت خدمت و نزدیکسازی بدنهی مردم با نظام، تبدیل به #تهدید و افزایش فاصله بین مردم و نظام می شود.
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
🔴یورو نیوز به گزارش شبکه سیبیسی کانادا ؛
شلیک موشکهای سپاه به هواپیمای اوکراینی برنامهریزی شده نبود.
@Terrorofmedia
چه ارز ترجیحی حذف بشود، چه نشود.تا وقتیکه سیستم نظارت از مرحلهی واردات تا توزیع و عرضهی کالا و ارسال آن به دست مشتری اصلاح نشود، وضع به همین منوال است و #قیمتها افسارگسیخته و سرسامآور خواهدبود.و قطعا یک #سیستم_دلالی از این سوءمدیریت و سوءنظارت سود میبرد.
آیا ارادهای جهت مبارزه با این #سیستم_دلالی وجوددارد؟
باقی حرفها و پیشبینیهای مثبت و منفی راجعبه قیمتگذاری کالاها درصورت حذف #ارز_ترجیحی ، بادهواست!
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
🔴آمریکا از دو سال پیش برای اغتشاش در قزاقستان برنامه ریزی کرده بود!
🔹اندیشکده سیاستگذاری جهانی غیرانتفاعی آمریکایی رند کورپوریشن (بازوی خصوصی شده سیاستگذاری پنتاگون) گزارشی را در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده بود که در آن از ایالات متحده خواسته بود تا جنگ نیابتی را علیه روسیه در اوکراین، سوریه، بلاروس، قفقاز و آسیای مرکزی به راه بیندازد.
🔸عدهای میگویند"سوءمدیریت دولتها باعث میشود تا غربیها از آن سواستفاده کرده و اعتراضات را تبدیل به اغتشاش نمایند.و نهایتا مقصر اصلی همان دولتها هستند.
خب! در غرب نیز شاهد اعتراضات متعددی مانند جنبش وال استریت و جلیقه زردها بودیم.اما بخاطر عدم دخالت غربیها، تبدیل به اغتشاش نشد
🔸پس از کودتای سال ۲۰۰۴ در هائیتی، "آیراکورزبان" وکیل "ژانبرترآریستاید"، رییسجمهور این کشور گفت:" چرا تاکنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفتهاست؟ چون در واشنگتن، "سفارت آمریکا" وجودندارد."
@Terrorofmedia
🔻🔻تلاش ایران برای ایجاد #اتحاد_ملی و افزایش مشارکت گروههای مخالف طالبانی در شکلگیری آیندهی #افغانستان:
🔵دیلی میل به نقل از آسوشیتدپرس
✔️در ایران، طالبان با گروه افغان #ضد_طالبان گفتگو کرد.
روز دوشنبه، طالبان اعلام کرد، حاکمان جدید افغانستان در آخر هفته با رهبران ارشد ائتلاف ضد طالبان گفتگو کردند. این نشست که در #تهران برگزار شد، #اولین_جلسه_در_نوع_خود بود که بر تلاشهای طالبان برای مشارکت مخالفان سابق خود و اتحاد تاکید کرد.
➕پیشتازی ایران در برگزاری #اولین نشست مخالفین طالبان با مقامهای طالبان،نشانهی خیرخواهی و دوستی ایران با ملت افغانستان است.اما سوال اینجاست که چرا کشورهای داعیهدار حقوق بشر و دموکراسی یا مجامع بین المللی،تاکنون چنین نشستی را برگزارنکردند؟!
@Terrorofmedia
گزارش دیلی میل را در لینک زیر مشاهده کنید👇
https://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-10386689/In-Iran-Taliban-hold-talks-anti-Taliban-Afghan-group.html
بعد از کلی کشمکش بین نیروی انتظامی و دفاتر اسناد، اعلام کردن که برگ سبز خودرو، سند رسمیه.ولی هنوز بعد از گذشت چند ماه ،این قانون بدرستی اجرا نمیشه و دفاتر رسمی زیربار نمیرن.
بعد از چن سال انحصار پزشکی، امسال محدودیت پذیرش دانشجوی پزشکی برای چهارسال رو برداشتن.ولی بخشی از پزشکا،زیربار این قانون نمیرن.
چون زیرسایهی قانون انحصار، میزان مراجع بیشتر از پزشک بود و طبیعتا تو این شرایط، اون پزشک هست که دستمزدهای سرسام آور رو تعیین میکنه
اینموارد، نمونه ای از هزاران قوانینی هست که تو مرحلهی اجرا لنگ میزنه.
ما یادنگرفتیم قانون مدار باشیم.چون منافع فردی و گروهی و صنفی مون ارجحیت داره به منافع جمعی.
قانون رو تا جایی میخوایم که حساب بانکیمون رو پر کنه! این خطرناکه!
تا این عادتها و رویههای غلط ریز و درشت رو کنار نزاریم، چیزی #اصلاح نمیشه!
✍هدایــتی
@Terrorofmedia
🔵🔵مجله نیوزویک؛
با سوگند ریاست جمهوری دانیل اورتگا برای چهارمین دوره ریاست جمهوری، آمریکا، علیه نیکاراگوئه تحریم های جدید اعمال کرد.
➕➕چون دولت جدید با آمریکا همسو نیست، پس دموکراسی رعایت نشده و باید تحریم بشه!
همینکارو با دولت مصدق کردن
همینکارو با دولت آلنده کردن
و...
دموکراسی از نظر آنها، یعنی به قدرت رسیدن جریانی که همسو با تفکر و سیاستهای آنهاست، ولو مردم سلیقهشان چیز دیگری باشه!
آیا این دموکراسی، چیزی جز دیکتاتوری است؟!
https://www.newsweek.com/us-hits-nicaragua-new-sanctions-president-daniel-ortega-sworn-fourth-term-1667638