mirzamohamady1.mp3
10.23M
♦️با توجه به توصیه ی مرحوم قاضی نسبت به اقامه ی عزای بر سیدالشهداء ان شاءالله هر هفته پنجشنبه ها اگر توفیق باشد،با هم روضه ای گوش خواهیم داد.
بلکه ان شاءالله این سنت حسنه و جلسات کوچک خانگی احیاء شود که بسیاری از برکات و رفع مشکلات را در پی دارد.
#روضه_ی_هفتگی
#هفته_۶
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar
توکل و اطمینان
شهید ثانی می نویسد: آنچه بر معلم و شاگرد –پس از تصفیه باطن از رذایل اخلاقی و به کار گرفتن علم- لازم است اینکه سراپای وجودش را از درون و برون متوجه خدا کند و در تمام شئونِ زندگانی به او متکی باشد و فیض را از پیشگاه الهی بخواهد و برعلل و اسباب طبیعی تکیه نکند. اگر عالِم درشئون مختلف زندگانی تنها به علل و اسباب متکی باشد و امور خود را به همان ها واگذار کند، همین علل و اسباب به صورت بار گران بر دوش او سنگینی می کند و موجب انحطاط وی می شود.
امام صادق سلام الله علیه:
اوحی الله(عزَّوجلَّ)الی داودد علیه السلام: ما اعتَصَمَ بی عَبدٌ مِن عِبادی دُونَ اَحدٍ مِن خَلقِی، عَرَفتُ ذلکَ مِن نِیَّتِهِ، ثُمَّ تَکیدُهُ السَمواتُ والارضُ ومَن فیهِنَّ اِلّا جَعَلتُ لَهُ المَخرَجَ مِن بَینِهِنَّ. و ما اعتَصَمَ عَبدٌ مِن عِبادِی بِاحَدٍ مِن خَلقی، عَرَفتُ ذلِکَ مِن نِیَّتِهِ اِلّا قَطَعتُ اسبابَ السمواتِ والارضِ مِن یَدَیهِ و اَسختُ الارضَ مِن تَحتِهِ و لَم اُبالِ بِاَیِّ وادٍ هَلَکَ.
خداوند-عزوجل-به داوود وحی فرستاد: هیچ یک از بندگانم بدونِ توجه به احدی از مخلوقاتم، به من پناهنده نشود که من بدانم نیت او همین است؛سپس آسمانها و زمین و هر که درآنهاست با او نیرنگ بازند،مگر آن که راهِ چاره از بین آنها را برایش بگشایم.وهیچ یک از بندگانم به یکی از مخلوقاتم پناه نبرد، که بدانم قصدش همان است؛ جز آنکه اسباب آسمانها و زمین را از دستش برم و زمین زیر پایش را فرو برم و به هر وادی هلاکتی افتد باک ندارم.
📚 سیمای فرزانگان ص298و299
🔶 تذکره الاولیاء
@tezkar
آیت الله حق شناس
ماه شریف ماه رجب یا یک قدری از معصیتت کم کن، یا یک قدری بر طاعتت اضافه کن. مثلا وقتی اذان می گویند، وقت اذان صحبت نکن! استاد من رحمه الله می گفت: هر كس موقع اذان صحبت دنیا و متفرقه کند، زبانش هنگام مردن برای گفتن شهادتین لکنت پیدا می کند. اذان را حکایت بکن؛ مثلا وقتی مؤذن می گوید: الله اکبر، تو هم بگو: الله اكبر.
یک چیزی اضافه کن! قرآنت را اضافه کن، توجهت را به پروردگار اضافه کن. پروردگار می فرماید: فوق تصور شماست آن چیزی که من برای عباد صالح خودم ذخیره کرده ام.
این روایت را هم برای نماز شب خوانها دارد و هم برای اهل ماه رجب، این قدر که من می ریزم بر سر بندگان صالح خودم از مغفرت و رحمت. حالا بیا و جلوی اراده های خودت را بگیر؛ اینقدر نگو من این همه عبادت کردم. اول گناه تو همین است. چون تو این روایت را نشنیدهای: إذا أراد الله بعبد خيرا ألهاه عن محاسنه و جعل مساويه بين عينيه و کرهه مجالسة المغرضين عن ذكر الله.
اگر خیر متوجه یک بنده ای بشود، اصلا خودش را که هیچ می بیند، عبادتش را هم هیچ تصور می کند. اگر خداوند برای بنده ای خیر بخواهد، او را از عبادیات خودش منصرف می کند. چقدر من نماز جماعت خواندم، دیشب هم نماز شب خواندم، چقدر صدقه دادم، نه! هیچ اینها را به حساب نمی آورد. اما بر عکس، عیوبش را جلوی چشمهایش قرار می دهد.
مواعظ 2 ص 18
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
در ایتا eitaa.com/tezkar سروش https://Sapp.ir/tezkar
سید صدر الدین #کاشف_دزفولی ره:
#نماز روح انسان را به ساحت قدس ملكوت مىگشايد و دل آدمى را به عالم لاهوت پرواز مىدهد.
كسى كه در #نماز، روحش پرواز نكند، مانند مرغ بىبال و پرى است كه توانايى هم طرازى با مرغان بلند پرواز را ندارد.
#پاسداران_حريم_عشق، ج۸، ص۲۹۹.
♦️ تذکرة الاولیاء
@tezkar
در نتایج صبر است
بدان که از برای صبر، نتایج بسیار است که از جمله آنها ارتياض و تربیت نفس است. اگر انسان مدتی در پیش آمدهای ناگوار و بلیات روزگار و در مشقت عبادات و مناسک و تلخی ترک لذّات نفسانیّه به واسطه فرمان حضرت ولىّ النعم، صبر کند، و تحمّل مشاقّ را گرچه سخت و ناگوار باشد، بنماید، کم کم نفس عادت می کند و مرتاض میشود و از چموشی بیرون می آید و سختی تحمّل مشاقّ بر آن آسان می شود، و از برای نفس ملكة راسخة نوریّه پیدا می شود که به واسطه آن از مقام صبر ترقیّ میکند و به مقامات عالیه دیگر نایل می شود. بلکه صبر در معاصی، منشأ تقوایِ نفس شود، و صبر در طاعات، منشأ انس به حقّ گردد، و صبر در بلیّات، منشأ رضا به قضای الهی شود. و اینها از مقامات بزرگ اهل ایمان، بلکه اهل عرفان است. و در احادیث شریفه اهل بیت عصمت (ستایش) بلیغ از صبر گردیده چنان چه در کافی شریف سند به حضرت صادق - عليه السلام - رساند:
قال: «الصَّبرُ مِنَ الإيمانِ بِمَنزِلَةِ الرَّأسِ مِنَ الجَسَدِ فَإِذا ذَهَبَ الرَّاسُ، ذَهَبَ الجَسَدُ، و كَذلِكَ إذا ذَهَبَ الصَّبرُ، ذَهَبَ الإيمانُ.»
فرمود : صبر نسبت به ایمان به مثابه سر است نسبت به بدن. پس وقتی رفت سر، جسد برود و همین طور وقتی که صبررفت،ایمان برود.
📚 کتاب چهل حدیث حضرت آیه الله العظمی امام خمینی(قدس سره) حدیث 16
🔶 تذکره الاولیاء
@tezkar
سلام علیکم بزرگواران!
حقیقتا از این حجم از خیرخواهی و انگیزه داشتن برای کمک به این سید فقیر از طرف دوستان متعجب شدیم.
مبلغ کمتر از یک روز کامل شد و ان شاءالله به سرعت دست ایشان خواهد رسید و مشکل مسکن شان حل خواهد شد.
خداوند جزای خیر به شما بدهد و به تمام دوستانی که زحمت کشیدند و یا نمیتوانستند اما قلبا مایل بودند عنایت ویژه نماید.
احسن الله الیکم.
تذکرة الاولیاء
@tezkar
چقدر مناسب و خوب است که در ایام شهادت یا ولادت اهل بیت علیهم السلام به آن صفتی که لقب این بزرگواران هست توجه ویژه کرده و تلاش کرده آن را در خود پیاده کنیم.
سجاد،باقر،صادق،کاظم،رضا،جواد،هادی،مهدی...(علیهم السلام).
روز شهادت امام موسی بن جعفر علیه السلام را مبدأی جدی برای کظم غیظ و کنترل عصبانیت قرار دهیم و با خود قرار بگذاریم هیچ وقت به مادون حق تعالی اصالتی ندهیم که بخواهیم با خشونت و تندی چیزی را تغییر دهیم.
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله ضیاءآبادی ره/شهادت امام موسی بن جعفر علیه السلام
♦️ تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از الهادی
* #امام_کاظم
🔻در روایت دارد كه حضرت موسي بن جعفر عليهماالسلام خودشان زندان رفتن را انتخاب كردند. دليلش اين بود كه بر حضرت عرضه شد كه بنا شده است بلائي بر سر شيعه بیاید. گویا شیعیان خلاف تقيه عمل كردند و اسراری فاش شد و مستحق بلا شدند، حضرت فرمودند كه خدايا اين بلا را از شیعیان من برگردان، من خودم آنرا به دوش می کشم.
🔸لذا حضرت مخيّر شدند به اينكه خودشان زندان باشند و براي شيعه بلائي نيايد يا اینکه خودشان آزاد باشند اما آن بلا را شيعه تحمل كند.
حضرت فرمودند كه خودم زندان را قبول ميكنم و چندین سال در زندان به بدترین شکنجه ها و عذاب ها مبتلا شدند.
🔹این مطلب خيلي حرف است، خيلي عنايت بوده است كه يك امام اين جور برای شیعیان خودش فداکاری کند.
(الكافي، ج۱، ص: ۲۶۰)
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در تلگرام، ایتا و واتساپ:
👉🏻 b2n.ir/alhadi
به مناسبت سالروز وفات حضرت #ابوطالب علیهالسلام
✅ بیاناتی از آیتالله جاودان در مورد مقام حضرت ابوطالب علیه السلام
📌حضرت ابوطالب در میان اولیاء درجۀ دوم خداوند، تا ندارد. ایشان در اوایل اسلام یک نفره سینه سپر کردند. پیامبر فرمودند تا حضرت ابوطالب بود، مشکلی نبود. مسئلۀ مهم این است که ایشان هیچ اشتباهی نکردند.
📌بعد از حضرت #عیسی علیهالسلام، تا زمان #پیامبر_اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم، عصر فترت رسل بودهاست. اما در این عصر نبی وجود داشته و ما معتقدیم سلسلۀ پدران #امیرالمؤمنین علیهالسلام و پیامبر، نبی بودند. بر طبق اسناد و سخنان بزرگان احتمال دارد حضرت ابوطالب آخرین نفر از سلسلۀ انبیاء بوده باشند.
📌یکی از فضائل حضرت ابوطالب [که نشانۀ ایمان آن حضرت نیز هست] این است که ایشان در اشعارشان به هیچ بُتی قسم نخوردهاند. در حالی که اینهایی که بت پرست هستند به بتها قسم میخوردند. به خدا قسم نمیخوردند.
📌یک وقتی #ابوجهل آمده بود و وقتی پیامبر در حال نماز بود، یک شکنبه شتر را بر سر ایشان خالی کرده بود. با آن سر و صورت آنطوری ایشان نمازش را ادامه داد. بعد حضرت ابوطالب پرسید چه کسی این کار را کرده؟ ابوطالب به همه #بنیهاشم گفته بود به کمرتان خنجر ببندید و برویم داخل مسجد و هرکدام در کنار یکی از بزرگان قریش بایستید. گفتند بزنید، بزنید. بعد همان آشغال ها را برداشت و گفت تکان بخورید میکشمتان. آنها را به سر و صورت همه شان مالید. چرا با پسر برادر من این کار را کردید. دیگر جرئت نمی کردند.
📌یک بار در زمان تشرف به #حج تمتع با یکی از دوستان قرار گذاشتیم که در ساعت معینی برای #طواف به مسجدالحرام برویم. سعی کردیم ساعتی برویم که ازدحام جمعیت کمتر باشد؛ چون در آن ایام بخاطر شلوغی، طواف سخت میشود. دوست ما دیر بر سر قرار حاضر شد و در راه هم با یک نفر در مورد حضرت ابوطالب بحث کردیم. این اتفاقات باعث شد که در ساعتی که مسجدالحرام خیلی شلوغ است، به آنجا برسیم. وقتی به آنجا رسیدم به امیرالمؤمنین توسل کردم و عرض کردم: «من داشتم از حضرت ابوطالب دفاع میکردم»؛ نتیجه این شد که در ساعات اوج شلوغی، بدون هیچ فشاری، بهراحتی طواف کردم.
www.javedan.ir
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar