یک سوم اهل بهشت
در یکی از شب ها که مردم در حال حرکت به سوی میدان جنگ بنی مصطلق پیامبر(ص) مردم را صدا زد و آنها را متوقف نمود.
مسلمین گرداگرد پیامبر (ص) از حلقه زدند. حضرتش آيات اول و دوم سوره حجری را همان لحظه نازل شده بود، برای آن ها قرائت نمود:
ای مردم از پروردگارتان بترسید که زلزله ی رستاخیز امر عظیمی است روزی که آن را می بیند، هر مادر شیردهی، کودک شیرخوارش را فراموش می کند، و هر بارداری جنین خود را بر زمین می نهد، مردم را مست می بینی، در
حالی که مست نیستند؛ ولی عذاب خدا شدید است.
صدای گریه از مردم بلند شد، و در آن شب مسلمان ها بسیار گریستند، هنگام صبح به قدری | نسبت به دنیا و زندگی دنیایی بی اعتنا شده بودند که حتی زین به روی مرکبها ننهادند و خیمه ای بر پا نساختند!
گروهی گریه می کردند، گروهی نشسته و در فکر فرو رفته بودند. پیامبر(ص) فرمود: آیا می دانید روز قیامت چه روزی است؟ عرض کردند:
خدا و پیامبرش آگاه تر است.
فرمود: روزی است که از هر هزار نفر، ۹۹۹ نفر به سوی دوزخ روان می شوند و تنها یک نفر به سوی بهشت می رود!
این امر بر مسلمان ها سخت آمد و به شدت گریستند، و عرض کردند: پس چه کسی نجات خواهد یافت؟
پیامبر فرمود:گنه کارانی غیر از شما هستند که اکثریت را تشکیل میدهند، من امیدوارم شما حداقل یک چهارم اهل بهشت باشید (و مسلمانان تکبیر گفتند).
بعد فرمود: امیدوارم یک سوم اهل بهشت از شما باشد، چرا که اهل بهشت صد و بیست صنف هستند که هشتاد صنف آنها از امت من هستند.
#داستان_های_تفسیر_نمونه189
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
مقابله با نفس اماره.mp3
1.06M
چگونه بر بر هوای نفس غلبه کنیم؟
استاد مؤیدی
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
پاداش مریض داری
پیامبر فرمود: هر کس در برآوردن نیاز بیماری بکوشد، خواه آن را برآورد و خواه برنیاورد، از زیر بارگناه خویش بیرون می رود، به سان آن روز که از مادر زاده شده است. در این هنگام، مردی از انصار گفت: ای پیامبر خدا! پدر و مادرم به فدایت! اگر بیمار از خانواده شخص باشد، آیا در صورتی که در برآوردن نیاز خانواده خویش بکوشد این کار، پاداش بیشتری ندارد.
فرمود: چرا.
من لایحضره الفقیه ج4 ص16
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
من شعوانه ام
شعوانه نام زنی بود که آوازی خوش داشت و در بصره، در مجلس فسق و فجور شرکت می کرد و ثروتی از این راه برهم زده و کنیزکانی خریداری کرده بود. روزی از خانه ای صدایی شنید.
کنیزش را گفت: «برو درون آن خانه و ببین چه خبر است.» کنیز رفت و برنگشت. کنیز دوم و سوم را فرستاد و باز نگشتند، پس خودش درون خانه رفت. دید واعظی درباره آیات جهنم صحبت می کند.
کلام واعظ در او اثر کرد، سپس سؤال کرد: «می توانم توبه کنم؟» واعظ گفت: «اگر به قدر گناه شعوانه هم باشد، خدا قبول می کند.»
گفت: «خودم شعوانه هستم.» پس از مجلس وعظ بیرون آمد و کنیزکان را آزاد نمود. آن چنان لاغر و ضعیف شد و کارش به جایی رسید که عابدان در مجلس او حاضر می شدند و از وعظ او می گریستند و خودش آن قدر گریه می کرد که ترس کوری چشم را برای او داشتند، ولی او در جواب می گفت: «کوری دنیا بهتر از کوری قیامت است.»
هزار و یک حکایت قرانی ص 261 ـ سوره فرقان آیه 11 و 14
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
گنجهای درون انسان.mp3
2.65M
گنجهای درون انسان
#آیت_الله_حق_شناس_صوتی
حجم:2.52 مگابایت دقیقه2:41
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از الهادی
#دعا #رحمت
🔻من این ایام مرور میکردم در دعا ها، دعا هایی مثل دعای جوشن کبیر، انسان با دقت مرور کند. میبیند که هر بندی، بلکه هر جملهای، یک دریچه به امیدواری است. یک دریچه به رحمت خدا است. در این مسیر، همه اش امیدواری است. همه اش لطف است. همه اش رحمت است. همه اش دعوت است. بیایید، بیایید. همهاش دعوت است. همهاش رشد است. یک توجیه می خواهد. یک عزم می خواهد. یک تصمیم می خواهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در تلگرام، سروش، ایتا، بله و گپ: @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر ص فرمودند:کسیانی که بی حساب وارد بهشت میشوند
#حجت_الاسلام_فرحزاد
دقیقه:۳۹ :۱ حجم: ۱.۸۶مگابایت
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
نگاهی به سیره علما در زیارت #امام_رضا علیه السلام
#آیت_الله_بهجت رحمه الله
فرزند مرحوم آیت الله بهجت می گوید: یکی از سیره های زیارت مرحوم پدر، زیارت امام رضا علیه السلام بود. در روزهایی که به اتفاق ایشان در مشهد به سر می بردیم، می دیدم ایشان هر وقت از حرم برمی گشت، نشاط و نیروی عجیبی پیدا می کرد. اصلاً هیچ احساس ضعفی نمی کرد؛ انگار حرم قوتش بود، ارتزاقش بود. گاهی که به ایشان اعتراض می کردیم آقا، از این مسائل کم کنید، کارهای دیگری داریم، می فرمود: دیگران اگر می خواهند، دنبال روزی بروند، من روزی ام همین جاست.
ایشان می فرمود: در سفری که به مشهد مشرف شده بودم، مرحوم آقای مطهری پیش من آمد و اصرار کرد شما یک روز میهمان ما در فریمان باشید، علامه طباطبایی هم آنجاست. من عذر خواستم و به رغم اصرارش، نرفتم.
ایشان بعدها فرمود: من بی میل نبودم دعوت مرحوم مطهری را بپذیرم و به فریمان بروم، ولی دلیل نپذیرفتن خواسته او از سوی من این بود که احساس کردم اگر بخواهم بروم فریمان، یک نوبت زیارت امام رضا علیه السلام از من سلب می شود و به همین علت نپذیرفتم. (فصلنامه فرهنگ زیارت، 1389: ش 3 و 4: 89 و 90)
کانال تلگرامی تذکرة الاولیاء
@tezkar