🌸 گمگشتگان را تا اَبَد، هادی تویی، رهبر تویی
لب تشنگانِ نـور را، ساقی تویی، ساغر تویی
💎ولادت با میمنتِ مظهر هدایت الهی، آیینۀ خدانمائی، حضرت امام هادی علیهالسلام بر جمیع پویندگان طهارت و هدایت، تبریک و تهنیت باد.
🌺.🌺.🌺.🌺
🌹 @thavlmanvi 🌹
#امام_زمان_أرواحنافداه 🔻
🔰باب ملاقات، مسدود نیست🔰
⤵️ #آیتاللهبهجت_قدسسره:
🔆 در زمان #غیبت هم عنایات و الطاف #امام_زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف نسبت به محبّان و شیعیانش زیاد دیده شده؛ باب لقا و حضور بالکلیه مسدود نیست...
📖 در محضر بهجت، ج١، ص٢۴٧
🌹 @thavlmanvi 🌹
🌼تمثّل اعياد اسلامى در قيامت
🌸«إذَا كَانَ يَوْمُ القِيَامَةِ زُفَّتْ أرْبَعَةُ أيَّام إلَى اللهِ كَمَا تَزُفُّ العَرُوسُ إلَى خِدْرِها. قِيلَ مَا هَذِهِ الأيَّامُ؟ قالَ يَوْمُ الأضْحَى وَ يَوْمُ الفِطْرِ وَ يَوْمُ الجُمْعَةِ وَ يَوْمُ الغَدِيرِ وَ إنَّ يَوْمَ الغَديرِ بَيْنَ الأضحَى وَ الفِطْرِ وَالجُمْعَةُ كَالقَمَرِ بَيْنَ الْكَواكِبِ...» (اقبال الاعمال ص464)
🌸هنگامى كه روز قيامت فرا رسد، چهار روز با شتاب به سوى خدا مى روند همان طورى كه عروس را به حجله اش مى برند. سؤال شد، اين روزها كدامند؟ فرمود: روز عيد قربان و عيد فطر و روز جمعه و روز غدير و روز غدير در ميان روزهاى عيد قربان و فطر و جمعه، مانند ماه در ميان ستارگان است.
🌸استاد: اين همان متمثّل شدن اعياد است، مانند تمثل قرآن و غيره كه در روايات است.
📚برگرفته از کتاب ثمرات حیات، ج2، جلسه 194🌱
🌹 @thavlmanvi 🌹
🔹امام هادی علیه السلام:
✅خيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُهُ وَ شَرٌّ مِنَ الشَّرِّ جَالِبُهُ وَ أَهْوَلُ مِنَ الْهَوْلِ رَاكِبُهُ.
✍️انجام دهنده كار نيك، از خود نيكى بهتر و گوينده سخن زيبا، از سخنش زيباتر و حمل كننده دانش، از دانش برتر و كشنده بدى و شرّ به سوى خود از بدى و شر بدتر و اقدام كننده به كار ترسناك، از آن كار ترسناك تر است.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 370، حديث 4🌱
🌹 @thavlmanvi 🌹
✨استاد شیخ جعفر ناصری حفظه اللّه :
📌يكی از آقایانی که در مجلس مرحوم آیت الله انصاری همدانی (رحمت الله علیه) بوده نقل می کرد که ایشان، يك شبي در مورد این مسأله صحبت مي کردند که نورانیت و تقرب با هم چه نسبتی دارند؟
🔸خیلی از کارها هست که تقرب مي آورد؛ ولي نورانیت نمي آورد. مثلا يك نفر وظیفه اش شده ماه رمضان برود در شهری یا روستایی تبلیغ کند؛ یعنی در اجتماع باشد، زحمت بکشد، خدمت بکند و برود کار کند. این شخص طبيعتا به خاطر اشتغالات زیادی که دارد دیگر آن نورانیت و سبکی خاص را نمی تواند کسب نماید. ولي چون دارد به وظیفه اش عمل می کند تقرب به حق نصیبش خواهد شد؛ اما آن کسي که مي رود يك گوشه و به عبادات و توجهات می پردازد این کار ممکن است برایش نورانیت و روشنایی بیاورد ولی معلوم نیست چقدر تقرب برایش حاصل بشود.
🔸باید براي انساني که مي خواهد راه را برود، نوارنیت و تقرب هر دو ملاحظه
بشود.
❓ سوال : نورانیت مقدم است یا تقرب !؟
🔹جواب : تشخیص وظيفه مقدم است. تشخیص وظیفه بسیار کار سختي است که واقعا من وظیفه ام چیست؟ نکند من چيزي را وظیفه ام حس بکنم و ده سال هم پایش لطمه بخورم، بعد ببینم وظیفه ام نبوده است. بله اگر تشخیص وظيفه صحیح بود، تقرب مقدم بر نورانیت است. اصل تقرب پیدا کردن و رضایت حق تعالي را مراعات کردن است.
🌹 @thavlmanvi 🌹