۷ تصویر جدید
💚ویژه_پروفایل💚
#علی_ولی_الله
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
حدیث روز 🌻
🌸 پيامبر اکرم (ص):
💠 محبوبترينِ بندگان خدا نزد خداوند كسى است كه به حال بندگانش سودمندتر و در اداى حق خدا كوشاتر باشد. همانان كه خوبى و انجام كارهاى نيك محبوبشان است.
💠 أحَبُّ عِبادِ اللّهِ إلى اللّهِ أنْفَعُهُم لِعبادِهِ، و أقْوَمُهُم بحقِّهِ، الّذينَ يُحَبَّبُ إلَيهِمُ المَعروفُ و فِعالُهُ
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ☀️
برای سلامتی 🌸
خودتون و خانواده تون و🌸
برای سلامتی 🌸
همه بیماران و🌸
برای خوشنودی ، سلامتی و ظهور 🌸
اقا امام زمان عج 💞
5صلوات ختم کنیم 🙏
🍃🌸 اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍃🌸 محَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🍃🌸 وعَجِّلفَرَجَهُــم
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
#آشتی_با_امام_زمان عج الله تعالی فرجه الشریف
✨تفاوت نبوت و امامت
✔️در نبوت این پیامبر است که به سراغ مردم میرود و آنها را بدون توجه به میزان تاثیر و نتیجه کار و گاهی فقط برای اتمام حجت به دین خدا و ایمان به عقاید حقه دعوت می کند.
در نبوت حتی اگر مردم لیاقت پیامبر را نداشته باشند و نخواهند که پیامبری در بین آنها باشد، خداوند پیامبر را مبعوث خواهد کرد تا حجت بر همه مردم تمام شده باشد.
✅اما در امامت این مردم هستند که باید به سراغ امام بروند و رهبری و امامت او را با جان و دل بپذیرند و خود را از همه جهات در خدمت او قرار دهند.
این مردم هستند که با ید به سراغ امام بروند و از او درخواست پذیرش رهبری و هدایت خود را نمایند.
بنابراین در امامت خواست و پذیرش مردم شرط اساسی است.
« پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله و سلم »علاوه بر مقام نبوت مقام امامت را نیز داشتند.»
🔴 پیامبر«صلی الله علیه و آله و سلم » در پایان عمرش به امر خداوند امیرالمومنین علی بن ابیطالب« علیه السلام »را به امامت مردم پس از خود معرفی و تعیین نمود.
🔵پس از رحلت پیامبر توده مردم از همراهی با علی« علیه السلام» خودداری کردند و پیمان خود را شکستند.
🔶 امیرالمومنین« علیه السلام» نیز طبق وظیفه خود پس از آنکه با مردم اتمام حجت کردند، خانه نشین شدند و تمامی وظایف امامت بجز رهبری مردم را انجام دادند و آنان را به حال خودشان رها کردند.
🔷امر رهبری مردم بدون آمادگی خاص و پذیرش توده مردم امکان ندارد. هیچ امامی و هیچ رهبری حق ندارد خود را به مردم تحمیل کند و اساساً رهبری و هدایت مردمی که رهبر را قبول ندارند، فایدهای ندارد.
❇️ حضرت زهرا «سلام الله علیها »در پاسخ به سوال شخصی به نام ابا عمر که از علت سکوت حضرت علی« علیه السلام »پرسیده بود، چنین فرمودند:
« ای ابا عمر! پیامبر« صل الله علیه و آله و سلم» فرمود:
مثل امام مانند کعبه است که مردم باید در اطراف آن طواف کنند نه آنکه کعبه دور مردم طواف نماید.»
🔅این حقیقت درباره همه امامان پس از علی« علیه السلام» نیز صادق است.
سایر ائمه« علیهم السلام »نیز به دلیل عدم آمادگی مردم برای پشتیبانی از رهبری آن ها خانه نشین شدند و یکی پس از دیگری در کمال مظلومیت به شهادت رسیدند.
هر چند در طول این مدت به سایر وظایف امامت غیر از رهبری مردم پرداختند ولی جامعه به دلیل بی لیاقتی و تنها گذاشتن جانشینان برحق رسول الله «صلی الله علیه و آله و سلم» و امامان منتخب خداوند، خود را از بهره برداری از نعمت عظیم رهبری و حاکمیت آنها محروم کردند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تیکتاب📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
عیدالله اکبر
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
🔰عید غدیر را فرمودهاند: «عید اللَّه الاکبر»؛🔰
📝از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است. چرا؟ چون تکلیف امت اسلامی در زمینهی هدایت، در زمینهی حکومت، در این حادثهی غدیر معیّن شده است. حرفی نیست که بر طبق توصیهی پیامبر اعظم در غدیر عمل نشد - پیغمبر هم طبق بعضی از روایتها خبر داده بود که عمل نخواهد شد.
🔵 مسئلهی غدیر، مسئلهی ایجاد یک شاخص است، یک معیار و میزان است. تا آخر دنیا مسلمانان میتوانند این شاخص را، این معیار را جلوی خودشان قرار بدهند و تکلیف مسیر عمومىِ امت را معیّن کنند. اینی که پیغمبر اکرم حساسترین زمان را برای اعلام مسئلهی ولایت انتخاب کرد، این انتخابِ پیغمبر نبود، انتخابِ خدای متعال بود.
💢 از طرف پروردگار وحی رسید که:
💜 «بلّغ ما انزل الیک من ربّک».(۱) نه اینکه پیغمبر مسئلهی امامت و ولایت را از سوی پروردگار قبلاً نمی دانست؛ چرا، از اولِ بعثت برای پیغمبر مسئله روشن بود. بعد هم حوادث گوناگون این بیست و سه سال، آنچنان این حقیقت را عریان کرد و آشکار کرد که جای تردیدی باقی نمی گذاشت؛ اما اعلان رسمی باید در حساسترین زمان اتفاق میافتاد و به دستور پروردگار اتفاق افتاد: «بلّغ ما انزل الیک من ربّک و أن لم تفعل فما بلّغت رسالته»؛
💗( ۲) یعنی این یک رسالت الهی است که باید بگوئی. بعد هم که در غدیر خم، در نزدیکی جحفه، نبی مکرم مردم را متوقف کردند، کاروانهای حجاج را جمع کردند و این مطلب را اعلان کردند، آیهی شریفه آمد که: «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی»؛
💛(۳) نعمت کامل شد، دین کامل شد. در سورهی مبارک مائده قبل از آیهی «الیوم اکملت»، این آیهی مبارک است: «الیوم یئس الّذین کفروا من دینکم فلا تخشوهم و اخشون»؛
💚(۴) امروز روز یأس و ناامیدی دشمنان است؛ یعنی معیار مشخص شد، شاخص معلوم شد؛ امت هر وقت بخواهند، هر وقت چشم خود را بر حقیقت باز کنند، شاخص را خواهند دید، معیار را مشاهده خواهند کرد، تردیدی باقی نخواهد ماند. اهمیت غدیر این است.
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
809-fa-abghariol-hesan-j5.pdf
4.14M
🔰#پیشنهاد_ویژه 🔰
📚عنوان : العقبری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان (عج)
✍نویسنده : آیت الله حاج آقا شیخ علی اکبر نهاوندی
📖موضوع : امام زمان
5⃣جلد پنجم
📄تعداد صفحات : ۱۰۱۴ صفح
#امام_زمان
#العقبری_الحسان
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خاطره جالب استاد #آقاتهرانی از یک استاد بیدین در آمریکا🔰
استاد حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی، خاطره گفتوگوی خود با یکی از اساتیدش در آمریکا درباره امیرالمومنین علیه السلام ، را بیان میکند، که در آستانه عید سعید #غدیر ، دیدنی و شنیدنی است!
┈┈••✾•
#غدیر
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
حدیث روز 🌻
عن معاذ بن جبل: قال رسول الله صلی الله علیه وآله: حُبُّ علی بْنِ ابیطالِبٍ حَسَنَةٌ لایضُرُّ مَعَها سَیئَةٌ، وَ بُغْضُهُ سَیئَةٌ لاتَنْفَعُ مَعَها حَسَنَةٌ.
معاذ بن جبل از رسول خدا صلی الله علیه وآله روایت می کند که حضرت فرمود:
محبت علی بن ابی طالب(علیه السلام) حسنه ای است که با وجود آن، گناه زیان نمی رساند، و دشمنی او گناهی است که با وجود آن، هیچ عمل نیکی سودی نمی بخشد.
📚شرح احقاق الحق/؛ ج٧/ ص٢۵٨
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
🔰فضائل قرآنی امیرالمومنین :🔰
💚آیه مودت:
آیه ۲۳ سوره شوری است. در این آیه، مودت و محبتِ «اَلْقُرْبیٰ» بهعنوان مزد رسالت پیامبر بر مسلمانان واجب شده است. از ابنعباس نقل شده که پیامبر منظور از القربی را علی، فاطمه، حسن و حسین بیان کرده است.
💜آیه اطعام:
آیه ۸ سوره انسان است. این آیه نیکوکاران را کسانی معرفی میکند که با آنکه خودشان به غذا نیاز دارند آن را بهخاطر خدا به مسکین، یتیم و اسیر میدهند.
🔖 بنابر روایات این آیه، درباره بخشش امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) نازل شد. طبق احادیث، حضرت علی(ع)، فاطمه(س) و خادم آنان فضه بهخاطر شفای حسنین(ع) سه روز روزه گرفتند و هر سه روز هنگام افطار با اینکه خود گرسنه بودند، بخشی از غذایشان را به مسکین و یتیم و اسیر بخشیدند.
💗 آیه اهلالذکر:
آیه ۴۳ سوره نحل و ۷ سوره انبیاء است که بر پرسیدن سؤال از اهل ذکر تأکید میکند. برپایه برخی روایات، اهل ذکر منحصر در اهلبیت پیامبر است.
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
(۴)
🔰فضایل روایی امام علی (ع):🔰
فضایل روایی، احادیثی از پیامبر است که مدح یا فضلیتی برای امام علی(ع) بیان میکنند. برخی از این احادیث عبارتاند از:
💗حدیث غدیر:
خِطابهای است از پیامبر اسلام(ص) در غدیر خم که علی(ع) را مولای مسلمانان معرفی میکند. این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده و از دلایل شیعیان برای اثبات امامت و خلافت حضرت علی بهشمار میآید.
💜حدیث منزلت:
روایتی است که جایگاه امام علی(ع) را نسبت به پیامبر اسلام(ص)، همانند جایگاه هارون نسبت به حضرت موسی معرفی میکند.
💚حدیث مدینة العلم: حدیثی از پیامبر اسلام(ص) که در آن خود را شهر علم و علی(ع) را دروازه آن معرفی کرده است.کتاب الغدیر ۲۱ تن از محدثان سنی را نام برده که این حدیث را حسن یا صحیح دانستهاند.
💛حدیث یومالدار:
روایتی از پیامبر اکرم(ص) است که در آن از خویشاوندان خود خواست تا دعوتش را بپذیرند و ضمن آن به وصایت و خلافت علی بن ابیطالب(ع) تصریح کرد. متکلمان شیعه برای اثبات امامت حضرت علی(ع) به این حدیث استناد کردهاند.
💙حدیث وصایت:
حدیثی از پیامبر اسلام (ص) است که در آن امام علی(ع) عنوان وصی و جانشین پیامبر معرفی شده است. شیعیان برای اثبات امامت امام علی به آن استناد میکنند.
♥️حدیث ولایت:
حدیثی از پیامبر(ص) است که حضرت علی «علیه السلام»را پس از خود ولیِّ مؤمنان معرفی میکند. این حدیث با عبارتهای مختلفی در منابع شیعه و سنی نقل شده است. شیعیان کلمه «ولیّ» را که در «عَلِیٌّ وَلِیُّ کُلِّ مُؤْمِنٍ مِنْ بَعْدِی»بهکار رفته، بهمعنای امام و سرپرست میدانند و بدین وسیله امامت و ولایت حضرت علی(ع) را اثبات میکنند.
💗 حدیث طیر:
روایتی در فضیلت حضرت علی(ع) است که بنابر محتوای آن، پیامبر(ص) قصد خوردن گوشت پرندهای بریان را داشت و از خدا خواست با بهترینِ خلق همغذا شود و با حضرت علی(ع) همغذا شد. این روایت در منابع شیعه و اهلسنت آمده است.
💜حدیث رایَت:
حدیثی مشهور است از حضرت محمد(ص) درباره امام علی(ع) در غزوه خیبر که در آن آمده است: «فردا پرچم را به مردی خواهم داد که درِ خیبر را باز میکند، خدا و رسول را دوست دارد و خدا و رسول هم او را دوست دارند.
💚حدیث ثقلین:
حدیث مشهوری از پیامبر(ص) درباره جایگاه قرآن و اهلبیت است. در این حدیث آمده است: «من در میان شما دو چیز باقی میگذارم که اگر آنها را دستاویز قرار دهید، هرگز گمراه نخواهید شد: کتاب خدا و عترتم که اهلبیتم هستند.» این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده است.
💛حدیث کسا:
حدیثی است در فضیلت پنج تن. طبق این حدیث که در منابع شیعه و سنی آمده است، پیامبر اسلام(ص) خاندانش را با پارچهای پشمین (کِساء) پوشاند و دعا کرد: «خدایا اینان اهلبیت من هستند. پلیدی را از آنها دور کن و آنها را پاک گردان.»
💙حدیث سفینه:
حدیثی مشهور از پیامبر اسلام(ص) است که در آن اهل بیتِ(ع) خود را به کشتی نوح تشبیه کرده است که هر کس داخل آن شد، نجات مییابد و هر کس از آن جا ماند، غرق میشود.این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده است.
♥حدیث شجره:
پیامبر(ص) فرمود: من و علی از یک درخت خلق شدهایم و سایر مردم از درختهای مختلف برخی مفسران آفرینش پیامبر(ص) و امام علی(ع) را از یک منشأ، دلیلی بر مساویبودن آن دو در وجوب اطاعت و ولایت دانستهاند.
💗حدیث لوح:
از احادیث منقول از پیامبر اسلام (ص) برای اثبات امامت ائمه دوازدهگانه است که در آن نام جانشینان رسول خدا (ص)، از امام اول امام علی (ع) تا امام دوازدهم امام مهدی(ع) ذکر شده است.
💜حدیث حق:
از احاديث مشهور پيامبر است که على(ع) را معیار حق معرفی میکند. یکی از نقلهای آن اینگونه است: «على با حق است و حق با على و اين دو هرگز از يكديگر جدا نمیشوند تا بر سر حوض کوثر بر من وارد شوند.»
💛حدیث تشبیه:
حدیثی است که در آن پيامبر(ص) على(ع) را به دیگر پيامبران تشبيه كرده است. این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده است.
💗لا فَتَى إِلَّا عَلِی لاسیف الا زوالفقار💗
این حدیث بهمعنای این است که جوانمردی جز علی وجود ندارد. برپایه منابع حدیثی و تاریخی، این حدیث را جبرئیل بهعلت فداکاری و شجاعت امام علی(ع) در جنگ اُحُد بیان کرده است. این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده است.
💙حدیث قسیم النار و الجنة:
روایتی است از پیامبر اسلام(ص) که علی را تقسیمکننده بهشت و جهنم معرفی میکند. این حدیث در منابع شیعه و اهلسنت بهصورتهای مختلف و از راویان متعدد نقل شده است.
(
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab
#غدیر_در_پیش_است
ولایت علوی دژ توحید❤️
تیکتاب📚📚
نکات مفید و کاربردی از کتب مختلف با موضوعات مذهبی، فرهنگی، تربیتی و ...
https://eitaa.com/tiketab