🔻 اوکراین: چه بود و چه شد!!!
🔸در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
🔹انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
🔸اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
🔹در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
🔸"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
🔹آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
🔸این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند./مسعود اسداللهی
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
⚠️ سرنوشت مردمی که با تبلیغ سلبریتی ها و
شاخ های مجازی
با سطحی نگری و ساده لوحی
همه چیز رو به شوخی میگیرن
و رئیس جمهور کمدین انتخاب میکنن
🔳 بهتر از این نمیشه از یه دلقک انتظار داشت که
با خطای محاسباتی
و با اعتماد به وعده آمریکا و ناتو کشورش رو به سمت جنگ و نابودی بکشونه!
⚪️ سطحی نگری بلای بزرگ فضای مجازی بی دروپیکر است!
نقشه دشمن در جنگ شناختی، سطحی بارآوردن مخاطب و تغییر اولویت هاست!
⛔️ خطر از آنچه فکر میکنیم بما نزدیک تر است!!
گاهی چه زود دیر می شود!
#اوکراین
#نظارت_استصوابی
#جنگ_شناختی
✍ محمد تقی احمدی پرتو
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️سوال مهم استاد حسن رحیمپور ازغدی از ژاپنیها
🔻 چرا در مقابل کشته شدگان سکوت می کنید؟
🔺 و پاسخ جالب ژاپنی ها به استاد ازغدی
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همزمان با شروع جنگ روسیه و اوکراین؛
🔹ببینید و برسانید به دست کسانی که معتقد بودند و هستند که دنیای امروز و فردا، دنیای مذاکره است و نه دنیای موشکها ...
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
مشکل تاجزاده این است که ترکیب "بیسوادی و غرض ورزی" است و هنوز نمیداند قبل برجام ذیل کلیت فصل ۷ نبودیم بلکه ذیل بند ۴۱ فصل ۷ بودیم که بعد برجام هم هیچ فرقی نکرد و به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ باقی ماندیم.
اما عراق، ذیل کلیت فصل ۷ یعنی ماده ۴۲ بود و حالا خارج شد.
ضمن اینکه غنی سازی ایران توسط طرف مقابل اولین بار در زمان جلیلی به رسمیت شناخته شد. اگر غیر از این بود در آلماتی به ایران نمیگفتند همین که میزان غنی سازی تان را از ۲۰ درصد کاهش دهید کفایت میکند.
#امیرحسین_ثابتی
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora