اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 آیا اینکه خداوند فقط اعمال افراد با تقوی را میپذیرد، سبب دلسردی و یأس افراد عادی یا گناهکار نمیشود؟
❌ اولاً اینكه قرآن مىفرماید: «إنّما یَتقبّل اللّه من المتّقین» (سوره مائده، آیه ۲۷)، تقوا درجاتى دارد.
به همین دلیل، كلمه (أتقى) یعنى با تقواتر، در قرآن آمده است: «انّ أكرمكم عند اللّه أتقاكم» ( سوره حجرات، آیه ۱۳) و اكثر افراد عادّى و خلافكار هم مرحلهاى از تقوى را دارا مىباشند و گرنه هیچ كار خیرى انجام نمىدادند و از هیچ گناهى دست برنمىداشتند.
ثانیاً اگر گفتند دولت فقط فارغ التحصیلان دانشگاه را مىپذیرد، مراد آن است كه شرط استخدام رسمى، فارغ التحصیل دانشگاه بودن است، نه اینكه دیگران حقّ هیچ گونه كارى ندارند و یا اگر كارى انجام دهند، پاداششان ضایع مىشود.
ثالثاً پذیرش عمل نیز درجاتى دارد: قبول عادّى، قبول شایسته، «بقبول حسن» ۳( سوره آلعمران، آیه ۳۷) و قبول برتر كه در دعا مىخوانیم: «و تقبّل باحسن قبولک» (دعاى وداع ماه رمضان) بنابراین، هركس به مقدار تقوایى كه دارد كارش قبول مىشود. به همین دلیل پاداشهاى قرآن نسبت به افراد و كارها و شرایط، متفاوت است، بعضى كارها پاداش دو برابر دارد: «ضِعفَین» (سوره بقره، آیه ۲۶۵) بعضى كارها پاداش چند برابر دارد: «أضعافاً» (سوره بقره، آیه ۲۴۵) بعضى كارها پاداش ده برابر دارد: «فله عَشرُ أمثالها» (سوره انعام، آیه ۱۶۰) بعضى كارها پاداش هفتصد برابر دارد: «كمَثل حبَّة أنبَتَت سَبع سَنابِل فى كلّ سُنبلَةٍ مِأةُ حَبّة» (سوره بقره، آیه ۲۶۱) بعضى كارها پاداشى دارد كه هیچ كس، جز خدا آن را نمىداند: «فلا تعلم نفس ما اخفى لهم» (سوره سجده، آیه ۱۷)
📚 مجمع التفاسیر
@tobahabib
آهنگران سالگرد امام حرم امام رضا.mp3
10.65M
🔲 السلام علیک یا روح الله 🔲
⬛️ مداحی حاج صادق آهنگران
🏴 سالگرد ارتحال امام
┏━🏴🌴🏴━┓
@kanonserat
┗━🏴🌴🏴━┛
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 قوم لوط در زمان حاضر
«فَلَمَّا جَاءَ أَمْرُنَا جَعَلْنَا عَالِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَيْهَا حِجَارَةً مِّن سِجِّيلٍ مَّنضُودٍ» (هود/۸۲)
ﭘﺲ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﺎ ﻓﺮﺍ ﺭﺳﻴﺪ، ﺑﺎﻟﺎﺗﺮﻳﻦ ﺁﻥ (ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺁﻟﻮﺩﻩ) ﺭﺍ ﻓﺮﻭﺗﺮﻳﻨﺶ ﻧﻤﻮﺩﻳﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺳﻨﮓﻫﺎیی ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺳﻨﮓِ ﮔﻞِ ﻟﺎﻳﻪ ﻟﺎﻳﻪ ﻓﺮﻭ ﺭﻳﺨﺘﻴﻢ.
🔸قوم لوط مرتکب گناهی میشدند که خود مبتکر آن بودند، قبل از آنها سابقه نداشته «ما سَبَقَكُمْ بِها» (اعراف/۸۰)، بخاطر همین دچار عذابی سهمگین شدند، همگی نابود شدند، اما توسط بعضی انسانها بعد از سالها این عمل زشت تکرار شد، همجنسگرایان امروزی ادامه همان قوم لوط هستند، بلکه به مراتب بیحیاتر و گستاختر... دولتهای عقب مانده و منحوس آمریکایی و اروپایی این عمل شنیع را به رسمیت شناخته و کشورهای اسلامی را تحت فشار قرار داده که این جماعت ملعون را به رسمیت بشناسند، از آن دولتها تعجبی نیست، حیرت آور اینجاست که بعضی از هموطنان از جمله سلبریتیها و افراد مشهور با غربیها در حمایت از این جماعت ملعون هم صدا شدهاند، امروزه ازدواج همجنس گرایان در سی و سه کشور قانونی است و همجنسگرایان در این کشورها از تمامی مزایای ازدواج برخوردارند.
🔸در سوره العنکبوت آیات ۲۸ و ۲۹ آمده است: و لوط را فرستادیم هنگامی که به قوم خود گفت: شما کار بسیار زشتی انجام میدهید که احدی از مردم جهان قبل از شما آنرا انجام نداده، آیا شما به سراغ مردان میروید، و راه تداوم نسل انسان را قطع میکنید، و در مجلستان اعمال منکر انجام میدهید؟ اما پاسخ قومش جز این چیزی نبود که گفتند: اگر راست میگوئی عذاب الهی را برای ما بیاور...
🔸اکنون در کشورهای غربی مخالفت با همجنس گرایی جرم تلقی شده و پیگرد قانونی دارد، جزیره کاپری واقع در کشور ایتالیا پایگاهی برای همجنس بازی و برهنگی گرایی شده و در صنعت توریسم به بهشت همجنس بازان شهرت دارد.
نه تنها در کاپری و ایتالیا بلکه تقریبا در تمامی دنیا چنین انحطاط اخلاقی وجود دارد و مردم هم هیچ توجه و اصراری به پند گیری از تجربیات تلخ مردم گذشته و قوم لوط ندارند.
🔸 ارتکاب به گناه و اصرار به آن، فکر آدم را عوض میكند «وَ نُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُم» (انعام/۱۱۰) همه کسانی که مرتکب این عمل زشت شده یا از آن حمایت میکنند، دچار انحطاط فکری شدهاند، فرقی هم نمیکند چه دین و مذهبی دارند، همگی انحراف فکری دارند، ادیان دیگر به کنار، اما مسلمانی که دچار این گناه شده چه پاسخی در پیشگاه خداوند دارد وقتی که روز حشر از او میپرسند مگر در قرآن نخواندی که سرنوشت قوم لوط چه بود؟ مگر کتاب تو قرآن نبود؟ چه عذری داری برای ارتکاب به این گناه زشت؟
به راستی این جماعت چه پاسخی دارند؟ ساکتین چه عذری دارند؟
عمر ما به سرعت میگذرد، دیر نیست آن روزی که به خداوند التماس میکنیم ما را به دنیا برگردان تا جبران کنیم، اکنون در دنیا هستیم، از قرآن غفلت نکنیم که غفلت از آن جبران ناپذیر است و سخت پشیمان کننده...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
@tobahabib