🖼هرروز خود را با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز کنید:
🔰حدیث روز:
🍃امیرالمومنین علیه السلام:
جهاد زن شوهرداری شایسته اوست.
📚نهج البلاغه حکمت ۱۳۶
📿ذکر روز: یاقاضی الحاجات
🔖مناسبت روز:
🔹 روز جهانی عاری از خشونت
🔸روز وحدت حوزه و دانشگاه
🔹شهادت آیت الله دکتر مفتح
📆 تقویم روز
📌دوشنبه
☀️ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۴ جمادی الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 18 دسامبر 2023 میلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا ما را
فاطمی محشور بفرما...
#امام_خامنه_ای:
«من رزق سال کشور را، در فاطمیه میگیرم.»
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 سوگند
❌ بعضیها زیاد سوگند میخورند، برای اینکه اعتماد مردم را جلب کنند به مقدسات سوگند میخورند...
قرآن میفرماید به هر سوگندی اطمنیان نکنید، بعضیها قسم میخورند، سوگندهای دروغ...
اولین سوگندی که ابتدای خلقت آدم در تاریخ خورده شد، دروغ بود، شیطان در آن باغی که حضرت آدم و حوا علیه السلام بودند، قسم خورد که من خیرخواه شما هستم... «وَقَاسَمَهُمَا» (اعراف/۲۱)
برای حضرت آدم و حوا علیهم السلام قسم خورد که «إِنِّي لَكُمَا لَمِنَ النَّاصِحِينَ» من خیرخواه شما هستم...
اولین قسمی که روی کره زمین واقع شد، قسم دروغ بود «اتَّخَذُوا أَيْمَانَهُمْ جُنَّةً» بعضیها قسم میخورند، ولی دروغ میگویند. به هر قسمی اعتماد نکنید...
🔸 «وَيُشْهِدُ اللَّهَ عَلَىٰ مَا فِي قَلْبِهِ» (بقره/۲۰۴) میگوید: خدا شاهد است، حرفهایم راست است.
ولی همین خدا شاهد است که آنچه میگوید، دروغ است...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
@tobahabib
شهيد آيتالله دكتر محمد مفتح در سال 1307، در خانوادهاي روحاني در همدان متولد شد. پس از فراگيري مقدمات، راهي قم شد و در محضر بزرگاني چون امام خميني، علامه طباطبايي و .. استفاده نموده و خود مدرسي بزرگ در حوزه گرديد.
ايشان در حاليكه استادي بزرگ در قم بودند، پا به عرصه دانشگاه گذاشته و تا درجه دكترا ادامه تحصيل دادند. شهيد مفتح كه توطئه استعمار در جدا نگاه داشتن دو قشر دانشگاهي و روحاني، از هم را با تمام وجود احساس كرده بود، ايجاد وحدت ميان اين دو قشر مهم جامعه را وجهه همت خود قرار داد و در كنار آموزش و تدريس و تربيت نيروهاي جوان به مبارزه با رژيم پهلوي پرداخت. در سالهاي 1340 تا 42، سخنرانيهاي او در شهرهاي مختلف در روشن ساختن مواضع نهضت اسلامي و افشاي چهره رژيم پهلوي بسيار مؤثر بود كه با آگاهي ساواك اين جلسات تعطيل و ايشان دستگير و مورد آزار و اذيت ساواك قرار گرفت.
محبوبيت و مقبوليت شهيد مفتح در ميان طلاب و دانشآموزان موجب شد كه او را از آموزش و پرورش اخراج و در سال 1347، به نواحي بدآب و هواي جنوبي ايران تبعيد كنند و بعد از سپري شدن مدت تبعيد نيز از ورود ايشان به قم جلوگيري به عمل آمد و ايشان با اقامت در تهران به تدريس از دانشكده الهيات مشغول شد. ايشان به دعوت انجمن اسلامي دانشجويان امامت جماعت مسجد دانشگاه را عهدهدار شد. سخنرانيهاي ايشان در مسجد دانشگاه در ترغيب نسل روشنفكر و تحصيل كرده به اسلام اثر بسزايي داشت. شهيد مفتح همچنين در حسينيه ارشاد نيز به فعاليتهاي تبليغي و علمي ميپرداخت و پس از تعطيلي اين حسينيه بوسيله ساواك، ايشان با قبول امامت مسجد جاويد در سال 1352، هسته ديگري از دانشجويان و روشنفكران را به دور خود جمع نمود. در آذر 1353 مسجد جاويد مورد هجوم ساواك قرار گرفت و شهيد مفتح نيز دستگير و زنداني شد.
ياد و خاطره نماز عيد فطر سال 1357 كه در قيطريه تهران و با استقبال بينظير مردم تهران به امامت شهيد مفتح انجام شد در تاريخ انقلاب هميشه ميدرخشد. در خطبههاي اين نماز، شهيد مفتح براي اولين بار نام امام خميني را آشكارا بر زبان جاري و رهبري امام را مورد تأكيد قرار داد و روز پنجشنبه 16 شهريور را به عنوان تجليل از شهداي نهضت تعطيل اعلام كرد كه زمينهساز راهپيمايي 17 شهريور و وقايع جمعه سياه گرديد.
شهيد مفتح با تشكيل شوراي انقلاب از سوي امام به عضويت اين شورا درآمد. سرانجام اين شهيد بزرگوار در روز 27 آذر 1358، هنگام ورود به دانشكده الهيات، توسط گروهك فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به فيض عظيم شهادت نائل آمد.
اين روز به مناسبت فعاليت و مجاهدت اين شهيد بزرگوار در راه تحقق وحدت ميان حوزه و دانشگاه، روز وحدت روحاني و دانشجو ناميده شده است.
روحش شاد
🔷 ۲۸ آذر سالروز شهادت تئوریسین مبارزه با تفکر تکفیری در جهان، شهید صادق گنجی رایزن فرهنگی ایران در پاکستان گرامی باد.
🔹یادم هست یک روز من، سید مرتضی و صادق گنجی در جایی نشسته بودیم. شهید گنجی خطاب به شهید آوینی گفت: حاج مرتضی! دیگر باب شهادت هم بسته شد!
🔹آوینی در جواب گفت: نه برادر، شهادت لباس تکسایزی است که باید تن آدم به اندازه آن در آید، هر وقت به سایز این لباس تک سایز درآمدی، پرواز میکنی، مطمئن باش!
🔹من که میان این دو نفر نشسته بودم گفتم: حاج مرتضی، پس من چی؟ من کی پرواز میکنم؟ آوینی گفت: تو در کولهات چیزهایی داری و نام چند منطقه جنگی که در آنها مستند ساخته بودم را آورد و بعد ادامه داد: در کولهات چیزهای دیگری هم هست که نمیدانم چیست، هر وقت کولهات سبک شد، پرواز خواهی کرد.
🔹مدتی پس از این گفتوگو مرتضی آوینی در فکه به شهادت رسید و به فاصله یک سال بعد نیز صادق گنجی در پاکستان توسط گروههای تروریستی به طرز وحشیانهای به شهادت رسید و چند روز بعد در زادگاهش یعنی استان بوشهر و شهر برازجان به خاک سپرده شد.
🔸منبع: «رضا برجی، سایت نوید شاهد، ۱۴۰۱/۱/۱۹»