4_5866055311990721998.mp3
20.07M
⇦🌹 باغ بهارم؛ کنارم بمان؛
فاطمه آروم جونم...
🎤 مداح:
سید رضا نریمانی
سینهزنی و توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها
🌹✾•●━━━━━━──────
ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
آقای خودم.mp3
4.19M
#مداحی
📝 من از گناهای خودم میترسم
از اینکه بیحیا شدم میترسم
یا مهدی عجل الله تعالی فرجه...
🎤 کربلایی محمدحسین #پویانفر
🌻|↫#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اگر در دولت قبل، عاملان از بین رفتن ۶۰ تُن ذخیره طلا و ۱۸ میلیارد دلار ارز محاکمه شده بودند، فساد ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلاری برای واردات چای و ماشینآلات آن رخ نمیداد. هم دیروز هم امروز مهمتر از گیرنده این ارز، کسانی هستند که پرداخت کردهاند! دولت و قوه قضا از برخورد با اعطا کننده گزارش دهند.
#مبارزه_با_فساد
#مطالبه_گری
این خاصیت حرامزاده است که با تحقیر دشمنان خود را آزار دهد.
ذات آمریکای جنایتکار تغییر نمیکند؛
فقط چهره عوض میکند؛😠
ابوغریب، گوانتانامو، داعش و امروز هم #غزه 😔
#همسرداری
#مرگ_فرضی
💠 آیا دیدهاید هر کس از دنیا میرود عزیزان و بازماندگان مرحوم تا مدتها، هرکس را میبینند خوبیهای مرحوم را بازگو میکنند؟ غالباً مرگ عزیزان و غم از دست دادن آنها، خط پایان افکار منفی و حتّی کینه و کدورتهای انسانهاست.
💠 گاه در خلوت خود بهویژه سکوت شبانه، فرض کنید همسرتان به رحمت خدا رفته است و با این مرگ_فرضی، تمام صحنههای زندگی با همسرتان را مانند یک فیلم از جلوی چشم خود عبور دهید. هم به خوبیهای او بیاندیشید و هم به کوتاهیها و کمکاریهای خود در همسرداری عمیقاً فکر کنید.
💠 این تکنیک میتواند سازنده باشد و روابط همسران را حسنه و صمیمی کند. تداوم بهکارگیری این تکنیک میتواند غرورها، کینهها، بدبینیها و نامهربانی را کمرنگ و یا نابود کرده و رفتارهای تند را تعدیل نماید.
🍃🌸🍃🌸🍃
💢تو کیستی؟
حضرت آدم نشسته بود، شش نفر آمدند، سه نفر طرف راستش نشستند و سه نفر طرف چپ. به یکی از سمت راستیها گفت: «تو کیستی؟»
گویند حضرت آدم نشسته بود، شش نفر آمدند، سه نفر طرف راستش نشستند و سه نفر طرف چپ.
به یکی از سمت راستیها گفت: «تو کیستی؟»
گفت: «عقل.»
پرسید: «جای تو کجاست؟»
گفت: «مغز.»
از دومی پرسید: «تو کیستی؟»
گفت: «مهر.»
پرسید: «جای تو کجاست؟»
گفت: «دل.»
از سومی پرسید: «تو کیستی؟»
گفت: «حیا.»
پرسید: «جایت کجاست؟»
گفت: «چشم.»
سپس به جانب چپ نگریست و از یکی سؤال کرد: «تو کیستی؟»
جواب داد: «تکبر.»
پرسید: «محلت کجاست؟»
گفت: «مغز.»
گفت: «با عقل یک جایید؟»
گفت: «من که آمدم عقل میرود.»
از دومی پرسید: «تو کیستی؟»
جواب داد: «حسد.»
محلش را پرسید.
گفت: «دل.»
پرسید: «با مهر یک مکان دارید؟»
گفت: «من که بیایم، مهر خواهد رفت.»
از سومی پرسید: «کیستی؟»
گفت: « طمع »
پرسید: «مرکزت کجاست؟»
گفت: «چشم.»
گفت: «با حیا یک جا هستید؟»
گفت: «چون من داخل شوم، حیا خارج می شود.»
@tofirmo
🌿🌹🌿🌹🌿
آقاسی امام زمان .mp3
9.88M
📝 آهنگ غمگین امام زمانی🥺
🎤 #آقاسی
🌻|↫#امام_زمان
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🍂🍃
🥀
اخلاق روغنی
✍ وقتی لولای درب، صدای گوشخراش میدهد به آن روغن میزنند. #روغن باعث میشود صدای جیر جیر درب از بین برود و یا صدای آن بسیار کم شود.
💠 در #زندگی_مشترک گاهی رفتارهای زن یا مرد مثل صدای لولای درب، #خشن و #آزار_دهنده است؛ مثل زود عصبانی شدن، بددهنی کردن، بهانهگیری زیاد، زورگویی، زخم زبان و ...
💠 یکی از تکنیکهای بسیار مهم و اساسی برای درمان یا کنترل اینگونه رفتارهای ناملایم، #اخلاق_روغنی یعنی رفتار نرم، مدارا کردن، محبّت، مهربانی، سازگاری، کوتاه آمدن و ایثار است که نقش بسیار اثرگذاری دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیسی از روسیه برگشت و بلافاصله رفت کرج
🔹ولی این بدرقه گرم پوتین از رئیسی رو ببینید؛ اگر تو تهران یه سیاستمداری اینطوری بدرقه میکردن فریاد وامصیبتا از فروش ایران بلند بود!
#معرفی_مستند
مستند شاهرخ ؛ حرانقلاب
پیرامون زندگی شهید شاهرخ ضرغام است که به واسطه انقلاب اسلامی تغییر کرد و مسیری از کاباره تا شهادت را طی کرد!
این مستند را در میتوانید در عماریار ببینید
https://ammaryar.ir/m/flwyr
✍خاطره دکتر علی حائری شیرازی فرزند مرحوم آیت الله حائری شیرازی از پدرش
🇾🇪یمن و ماادراک الیمن
پدر داشت روزهای پایانی را میگذراند دکتر ها برایش اصطلاح سپسیس عفونی را بکار میبردند سپسیس یک بیماری خطرناک و مرگبار است که بر اثر واکنش شدید سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت شدید ایجاد می شود.سپسیس شدید منجر به شوک سپتیک می شود.
این شوک فشارش را کمتر از ۷ کرده بود بوسيله دارویی که دائم و بتدریج به بدن تزریق میشد سعی در جلوگيري از افت شدید فشار داشتند
این حالات پدر را در خوابی عمیق و متفاوت فرو میبرد حالتی اغماء گونه ...
از شب نوبت حضور من بالای سرشان است حالتی رفت و برگشت دارند بی هوش و هوشیار در نیمه های شب نگاهی به من کردند علی بیا بعد بلافاصله از یمن چه خبر؟! متعجب نگاه میکنم با موشک کجا را زده ...گویی نظاره گر واقعه ای بوده که من از آن بی خبرم میگویم خواب دیدید در بیمارستان نمازی هستیم رویش برمیگرداند...
نه خواب نبود یمن را دریاب اخبار یمن را پیگیر باش آخرالزمان از یمن آغاز میشود از شلیک اولین موشکها ....!بعد سکوتی طولانی کرد دوباره میگوید علی بیا
اشاره میکند سرت را جلو بیار سرم را میچسبانم به دهانش باصدای بی جوهره ای میگوید انشالله تو ظهور را درک میکنی ...!مو به تنم سیخ میشود میگویم انشالله...
و در دل همه این فضا را حمل بر حال اغماگونه او میکنم عبور میکنم..
تا اینروزها که شلیک اولین موشکها با جسارتی وصف ناشدنی از یمن به سمت تمام منافع اسرائیل و آمریکا شلیک میشود ...و تنگه ای که لقب مهمترین آبراهه جهان را یدک میکشد برای همه کشتی های اسرائیل و آمریکا ناایمن شده یمن یک تنه دارد صف آرایی و آبرو داری میکند باز صدای پدر را میشنوم ... یمن را دریاب ...!
⭕️ #ایران_جمعه | حضرت زهرا (س) در جهان غرب
🔹یکی از راههای ترویج عقاید و تفکر اسلامی، توجه به نحوه بازنمایی وقایع و چهرههای تاریخی اسلام در ادبیات تولیدشده در حوزههای مختلف علمی است. در این نوشته، شناخت این بازنمایی از طریق جستجوی پایگاههای نشر علمی انگلیسیزبان همچون اسکوپوس، ساینس دایرکت، اسپرینگر، ویلیبلکول و از این قبیل صورت گرفته است. معیار انتخاب متون برای بررسی، زبان انگلیسی و پایگاه نشر آنهاست تا بهاینترتیب، ضمن اطمینان از محتوای علمی و طیف مخاطبین آن، از قابلیت نتایج بررسی در جهت شناخت بهتر طیف مخاطبین و نوع شناخت ایجادشده در آنها، و فعالیتهای مرتبط با معرفی حضرت زهرا (س) بهعنوان یک چهره تاریخی اسلام و تشیع به مخاطبین غیرمسلمان و یا غیر شیعه، اطمینان حاصل کرد.
🔹صرفنظر از دایرهالمعارفها و فرهنگها که بهطور مختصر و غیرعمقی به ارائه مختصری از زندگینامه افراد میپردازند، بهسختی میتوان اثری را یافت که منحصراً در باب معرفی شخصیت حضرت زهرا (س) باشد.
جزئیات بیشتر
🔘 irannewspaper.ir
⭕️ #ایران_جمعه | توسعه فردی به زبان ساده
توسعه فردی چیست و چرا برای موفقیت الزامی است؟
🔹کمتر از یک دهه است که علم روانشناسی و مراجعه به روانشناس در جامعه ما پذیرفته شده است. پیش از آن مراجعه به روانشناس نوعی تابو به حساب میآمد و اگر هم کسی اینکار را انجام میداد سعی میکرد از دیگران پنهان کند تا انگ روانی و بیمار بودن نخورد. خوشبختانه در چند سال اخیر بیشتر مردم به این نتیجه رسیدهاند، همانطور که زمان احساس درد و مشکلات جسمی به پزشک متخصص مراجعه میکنند، زمانی که از نظر روحی نیز احساس مشکل و ناراحتی دارند، باید به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند.
🔹این پذیرفته شدن علم روانشناسی در جامعه فواید خیلی زیادی دارد، اما دو مشکل اساسی نیز به وجود آورده است. اول چاپ بدون نظارت و تیراژ بالای کتابهای به اصطلاح روانشناسی مثبت و دوم تعداد بالای افرادی که هیچ علمی در این زمینه ندارند ولی هر روز در حال برگزاری دورههای موفقیت و سخنرانیهای انگیزشی هستند.
اینجا بخوانید
🔘 irannewspaper.ir
⭕️ #ایران_جمعه | ضــــد ارزش هـــا ارزش میشوند
🔹خوب یا بد باید پذیرفت که برخلاف تصور عرف و معمول از خانواده، در سریال زخم کاری، خبری از زن مهربان و فداکار و مادر صبور و زحمتکش نیست. مخاطب در هر قسمت در مواجهه با ابعاد پیچیده شخصیت سمیرا به عنوان نقش اول زن، مبهوت میشود. زنی جسور و شجاع و در عین حال مکار، حیلهگر و بشدت جاهطلب و پرنفوذ که معنای خانواده و مادری را از اساس دگرگون میکند.
🔹زنانی که مخاطب در سریال با آن روبهرو است از جمله منصوره و کیمیا در فصل اول و سیما و شیدا در فصل دوم هر کدام به تنهایی نمادی هستند از قشر قابل توجهی در جامعه. در مجموع باید گفت زخم کاری با «خلق کارکتراهای زنانه قوی و اغواگری بر مرد»، «برهم زدن نظام مردسالاری در جامعه» و «شکستن الگوی سنتی زن» بیشک مسیر متفاوتی را آغاز کرده است. در این جدالِ خیر و شر که انسان به عنوان موجودی جاهطلب در وسط میدان است، باید دید مهدویان چگونه و با چه استدلالی داستان را به سرانجام خواهد رساند؟
جزئیات
🔘 irannewspaper.ir
.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در گفتوگو با «ایران» عنوان کرد
فعالیت بیش از 3 میلیون دانشجو در تشکلهای دانشجویی
غزل رضایی ثانی
خبرنگار
روز دانشجو، یک روز مهم و نشانگر اهمیت نقش دانشجو در مسیر تحول جامعه است. به گفته مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، آنچه که به فعالیتهای دانشجویی چهارچوب میدهد «تشکل»هاست. مجموعههایی که دانشجویان بنا به علایق و بعضاً دغدغههای علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خود در آنها عضو میشوند و در آن با کار جمعی رشد میکنند و آموزش میبینند و گاه آن فعالیت آنچنان برایشان جدی میشود که پس از فارغ التحصیلی آنرا ادامه میدهند و بهصورت حرفهای در آن مسیر گام بر میدارند.
مهدی بادپا، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به مناسبت روز دانشجو (16آذر) در گفتوگو با «ایران» درباره چهارچوبهای سازماندهیکننده فعالیتهای دانشجویی، گفت: تشکلهای انجمنهای اسلامیدانشجویان، جامعه اسلامیدانشجویان، جنبش عدالتخواه دانشجویی و بسیج دانشجویی، هرکدام تاریخچه و هویتی برای خود دارند.
بادپا درباره تشکلهای دانشجویی در کشور گفت: وجود تشکلهای دانشجویی در ایران خیلی مهم و ارزشمند است و به اعتقاد من، وجود تشکلهای دانشجویی در ایران را مرهون مقام معظم رهبری هستیم. ایشان تنها دژ محکم حمایت از تشکلهای دانشجویی در ایران هستند، حتی دژ حمایتی برای تشکلهای منتقد جمهوری اسلامی. انجمنهای علمیدانشجویی، مجموعه کانونهای فرهنگی و هنری، گروههای جهادی، ازجمله تشکلهای عرصه علمی، فرهنگی و اجتماعی هستند. شوراهای صنفی و رفاهی هم در پیگیری و ارتقای شرایط زیست رفاهی و صنفی دانشجویان تلاش میکنند. هرکدام از تشکلهای فوق براساس اساسنامه و آییننامههای مرتبط که توسط دانشجویان یا ادوار قبل از آنها تهیه و در دانشگاهها تأیید و مصوب شدند، فعالیت میکنند. امروز کتابهایی از مجموعه اساسنامهها، آییننامهها و قوانین حقوق دانشجویی و دانشگاهی وجود دارد. اگر از دریچه دیگر نگاه کنیم، وجود این همه تنوع و تکثر در فعالیتهای گروهها و تشکلهای دانشجویی که در جمهوری اسلامیایران وجود دارد در دانشگاههای جهان کمنظیر و بلکه بینظیر است.
بادپا در پاسخ به این سؤال که چند درصد از دانشجویان علاقه به حضور در تشکلها و مشارکتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دارند، گفت: نسبت تشکلها و فعالیتهای تشکلی دانشجویی در ایران با سایر کشورها قابل مقایسه نیست و این از نقاط قوت جنبش دانشجویی در ایران است. در سال گذشته در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه فرنما (به معنای نمای فرهنگ و فرهیختگی) رونمایی شد و آغاز بکار کرد. تمام تشکلها، انجمنها، کانونهای دانشجویی که مرتبط با معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها هستند، از سال ۱۴۰۲ به صورت یکپارچه گزارش برنامههای خود را در این سامانه قرار میدهند. یکی از نقاط قوت سامانه، داشبورد مدیریتی و نگاه جامع و کلان به فعالیتهای فرهنگی است. اگر بخش آماری سامانه فرنما را مشاهده کنید که ثبت اطلاعات آن توسط دانشجویان و دبیران تشکلها و کارشناسان فرهنگی دانشگاهها انجام میشود، بخشی دارد به عنوان تعداد تشکلها. آمار جالب است: ۷۲۶۸ کانون فرهنگی هنری، ۶۷۵۹ انجمن علمیدانشجویی، ۷۲۶ تشکل اسلامیو ۱۱۱۰ بسیج دانشجویی در سامانه ثبت شده است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: درواقع ۱۵۸۶۳ تشکل دانشجویی که ذیل معاونتهای فرهنگی دانشگاهها هستند از فروردین ۱۴۰۲ اطلاعات خود را در سامانه فرنما بارگذاری کردند. اگر عدد ۱۵۸۶۳ تشکل را در ۷ ضرب کنیم (تعداد اعضای شورای مرکزی هر تشکل، که گاه ۹ نفر هم هستند) ۱۱۱۰۴۱ نفر اعضای شورای مرکزی این تشکلها هستند. اگر به این آمار تعداد اعضای فعال و مخاطبین این تشکلها و نیز تعداد شوراهای صنفی و رفاهی و کانونهایی که ذیل معاونتهای فرهنگی نیستند را اضافه کنید، تعداد بیشتر از این آماری است که داده شد. این آمار فقط مربوط به دانشگاههای ذیل وزارت علوم است و با تشکلهای دانشگاههای وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامیاین تعداد بیشتر میشود. براساس آخرین آمار مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی تعداد دانشجویان کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، سه میلیون و ۳۴۲ هزار و ۲۲۰ نفر بوده است. البته در یک نگاه غیرآماری شاید تعداد اعضای تشکلهای دانشجویی نسبت به کل دانشجویان کم باشد ولی متشکل بودن آنهاست که باعث میشود جریانساز و تأثیرگذار باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶امتی که شهادت دارد، شکست ندارد.
➖اما، امتِ شهادت طلبِ بی رسانه چطور؟ ملت شهادت طلب اما بدون رسانه شکست میخورند یا خیر؟
➖عمری گفتیم: کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود. حضرت زینب سلام الله علیها در کاخ یزید جنگ نرم برپا کردند و به مقتضای زمان خودشون تشخیص دادند که کار و هدف دشمن چیه!
➖ما امروز کجای جنگ نرم هستیم؟
➖چرا با توجیهات بی اساس از جهادتبیین فراری هستیم؟
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ همین تصویر سندی است مبنی بر اینکه رژیم میخواهد هر طور شده دستاورد سازی کند، بلکه بگوید کاری انجام داده ام...
🔗 دریافت توییت
http://zil.ink/mr.tahlilgar